Dodaj do ulubionych

szukam pokoju na 16 października

IP: *.fiberway.pl 06.10.15, 09:13
Szukam pokoju dwuosobowego z łazienką, ale nietypowo bo w godzinach 10-18, w piątek 16 października. Będziemy z żoną przejazdem i chcemy zatrzymać się na kilka godzin w Zakopanem. Czy możecie coś polecić?? Gdzie ewentualnie można wynająć pokój na takich zasadach??
Obserwuj wątek
    • Gość: gazda Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.15, 18:35
      Żartujesz chyba.
    • Gość: Robert Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.fiberway.pl 06.10.15, 19:12
      Co za głupie pytanie??
      • Gość: gazda Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.15, 20:12
        Ja nie pytam ja stwierdzam, a twoje pytanie jest owszem głupie.
        Pokój na jedną dobę wynajmiesz w hotelu ale... doba zaczyna się najwcześniej ok. 14, a więc musisz wynająć na dwie doby;)
        Pokoje do wynajęcia, pensjonaty sobie odpuść, bo cię właściciele zabiją śmiechem.
        Ewentualnie jakiś domek pod czerwoną latarnią, bo tam chyba można wynajmować na godziny;)
        • Gość: Robert Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.fiberway.pl 06.10.15, 20:28
          No i nie masz racji, wysłałem maile z zapytaniem w kilkanaście miejsc...oczywiscie większość nie wynajmuje w ten sposób, ale kilka jak najbardziej...kwestia dogadania się...i jakoś nie czuję żeby właściciele chcieli mnie zabić śmiechem...a Twoje porównanie z domkiem pod czerwoną latarnią, świadczy tylko o Tobie i Twojej niskiej kulturze...nie masz nic sensownego do zaoferowania ale i tak musisz się wykazać...
    • Gość: gazda Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.15, 20:36
      Za wcześnie się nie ciesz. W końcu grunt to złapać klienta. Jak już będziesz na miejscu to się okaże jakie są warunki wynajmu na godziny;) Ponieważ pozwoliłeś sobie na personalny atak wobec mnie, to się zrewanżuję. Trzeba być nieźle walniętym żeby jechać do Zakopanego na parę godzin aby przesiedzieć je na kwaterze;))
      • Gość: Robert Re: szukam pokoju na 16 października IP: *.fiberway.pl 06.10.15, 20:50
        Nie będę zamieszczał tutaj linków, w każdym razie nie jest to miejscówka z łapania przy drodze...
        A Tobie radze czytać ze zrozumieniem...napisałem, że będziemy przejazdem, będziemy w dość długiej podróży, co nie oznacza że mam zamiar spędzić 8h z żoną w pokoju...widać Tobie musi się kojarzyć wszystko w jednoznaczny sposób...ale to już Twój problem. I daj sobie już spokój, nie odpisuj, bo poziom tej dyskusji jest żenujący...
    • r.emik Re: szukam pokoju na 16 października 09.11.15, 13:22
      16 października już co prawda był, ale gdybyś się jeszcze kiedyś tam wybierał, to polecam zatrzymać się na nocleg w Zakopanem na Skibówkach. Link powyżej, ceny na stronie :) Bardzo przyjemny pensjonat w dobrej cenie.
    • michalplaska22 Re: szukam pokoju na 16 października 23.11.21, 17:19
      Przy pobycie w Zakopanym polecam odwiedzić Bacówkę Zakopiańczyk. Pyszne oscypki w dobrych cenach. A

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka