Dodaj do ulubionych

Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem?

16.05.17, 14:04
Witajcie. Niedługo będę zabierał wybrankę mego serca do Zakopanego :) Chciałbym żeby było wyjątkowo, dlatego szukam dobrych restauracji (inne "rozrywki" już mam zaplanowane, więc podziękuję za wszystkie oferty hoteli ze SPA itd.) czyli romantycznie, ale też żeby dobre jedzenie było, co jak co ale stek musi być :D Stąd moje pytanie- czy znacie miejsca gdzie dostanę dobrego steka ale też i romantyczną atmosferę co by moja luba była zadowolona? :)
Obserwuj wątek
    • adamolski Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? 17.05.17, 08:56
      Na takie okoliczności polecam Halkę na Zaruskiego (w hotelu Aries) byliśmy tam właśnie już 2 razy przy okazji dwóch różnych wyjazdów i za każdym razem wychodziliśmy najedzeni i zadowoleni. Steki oczywiście mają, a co do samej atmosfery to jest bardzo kameralnie, domowo ale i nowocześnie. Na randkę myślę, że jak znalazł.
    • Gość: elka Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.17, 12:37
      Stek i romantyczna atmosfera. Gratuluje pomysłowości. Mam nadzieje że wybranka ma poczucie humoru.
    • Gość: magda Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? IP: *.krakowskiinternet.pl 02.08.17, 10:00
      nie wiem czy mają tam steki, ale żeberka u Adamo są boskie!
    • Gość: dobrarada Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.17, 10:39
      Nie mówi się "steka" tylko "stek" - tak jak "tort". A więc: gdzie zjeść dobry stek w Zakopanem;)
      Należy mieć jedynie nadzieję, że wybranka, oprócz dużego poczucia humoru, nie jest przesadną purystką językową;)
    • nani2000 Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? 13.10.17, 17:39
      Bardzo chwalona jest Staro Izba właśnie za smaczne i w miarę niedrogie potrawy. Z tego, co zaobserwowałam, to można tam zjeść i stek i coś fantazyjnego, jak kaczka z żurawiną. Sympatycznym dodatkiem jest kominek, przy którym można się poprzytulać. To chyba wystarczająco romantyczna atmosfera.
    • michalplaska22 Re: Gdzie zjeść dobrego steka w Zakopanem? 23.11.21, 17:18
      Ja polecę sprawdzić specjał górali czyli oscypki. Zawsze kupuje w Bacówce Zakopiańczyk. Pyszne i tanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka