przycinek.usa
10.11.11, 07:01
W poprzednim watku rozpoczela sie zawzieta dyskusja o D maryny i postanowilem zalozyc nowy watek o katastrofie. Jak ten watek znowu zostanie zawalony tona wypowiedzi na tematy poboczne, to zaloze kolejny i tak dalej. W ciagu ostatnich kilku dni pojawilo sie kilka naprawde waznych informacji i jestem zdumiony, ze nikt z was tego nie zauwazyl. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji PiSowskiej, a nikt zawziecie nie sledzi tematu katastrofy. To zupelnie niebywale. No ale przejde do rzeczy, aby zaoszczedzic panstwu straty czasu. Chodzi o to, ze Macierewicz UDOWODNIL, ze ten cholerny samolot nie uderzyl w brzoze tak jak mowil Mak i reszta towarzystwa, ktore podpisalo protokol Milera. I ja w ten dowod wierze. To jest wedlug mnie calkiem przekonywujaca sprawa i co ciekawe - latwa w zrozumieniu. Wystarczy wlaczyc to video:
www.youtube.com/watch?v=z0P9dhvOAmQ
I dokladnie obejrzec od 8 minuty. Okazuje sie, ze w rekonstrukcji samolotu ze zdjec czesci - wynika, ze sloty, ktore odpadly z lewego skrzydla SA NIEUSZKODZONE w miejscu, gdzie RZEKOMO samolot uderzyl w brzoze. Mowiac ironiczne - wielka grupa klamcow z Rosji + kolejna wielka grupa klamcow rzadu Tuska zaplatala sie w swoich matactwach i zapomniala o slotach - a konkretnie zapomnieli te sloty pociac - tam, gdzie ta brzoza wedlug nich uderzyla.
A teraz jest juz za pozno na krycie tych klamstw - za pozno na usuwanie dowodow bo sloty zostaly tak jak byly i teraz NIE DA SIE JUZ NIC ZROBIC.
W poprzednim watku rozpoczalem dyskusje o materialach wybuchowych - teraz juz widac, ze taka dyskusja nie tylko jest potrzebna - ale wrecz NIEZBEDNA, bo skoro to nie skrzydlo zaczelo katastrofe - TO CO?
Acha, osobom spoza towarzystwa wzajemnej adoracji forumowej - zwlaszcza tym wyborcom PO, ktorzy pracuja w bankach - gratuluje serdecznie wyboru nowego marszalka sejmu.
To wspaniala kandydatura - taka bystra i prawdomowna babka, prawdziwy ideal i wzor cnot obywatelskich, ktory nikogo nigdy nie oklamal. Zastanawiam sie co by sie stalo, gdyby obecny prezydent gdzies lecial i to sie wszystko zmienilo... Kopacz prezydentem? He he he.
Ale jest jasne, ze Komorowski nigdzie nie bedzie lecial. On nie jest taki glupi, aby sie stadem do jednego samolotu zaladowac.