cojestdoktorku 21.02.21, 11:33 bardzo fajną stronkę znalazłem na początek o hailującym IPN-owcu yelita.pl/artykuly/art/greniuch ale można chyba poczytać o wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimna-wodka Re: Yelita Polska 21.02.21, 12:45 cojestdoktorku napisał: > bardzo fajną stronkę znalazłem Fakt - fajna. O ile szambo może być fajne. Ale niektórzy to lubią; kwestia gustu. Greniuch jest tu w zakładce "prawdomówni przeciw yelicie". Tyle, że wkopują pisząc m.in. tak: "Swoich poglądów nigdy się nie wstydził, nigdy ich nie ukrywał." I już nie wiadomo - czy to "błędy młodości", czy może trwałe, słuszne poglądy i patriotyzm. Przepraszał czy nie przepraszał? Odpowiedz Link
dorota_333 Prowokacja, ale średnia 21.02.21, 21:16 Whatsup zapewne prowokuje chwaląc tę stronę. Jakaż to nowa "elita", takie faszystowskie gówna, no, jaka?? Odpowiedz Link
pepe49 dziękuję 21.02.21, 22:45 Zajrzałem. Dobra strona. Dużo pracy włożonej i sporo wydarzeń opisanych. Warte czytania. Będę czytał. * . Odpowiedz Link