Dodaj do ulubionych

Wyciek danych. Kolejny

20.04.21, 20:12
... czyli państwo PiS przecieka jak sito. No bo z tektury jest, to nie dziwne.

www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wyciek-danych-rcb-gen-rapacki-moga-byc-wykorzystane-w-niecnych-celach/h08135s,79cfc278

Przypomnę, że był w ostatnich latach podobny wyciek, z Krajowej szkoły Sądownictwa. Dyrektor Manowska dostała w nagrodę funkcję I Prezesa Sądu Najwyższego. Ten incydent już skutkuje groźbami:

tvn24.pl/polska/wyciek-danych-z-krajowej-szkoly-sadownictwa-i-prokuratury-ponad-400-prokuratorow-i-sedziow-otrzymalo-grozby-4937550

Gówniane państwo PiS nie chroni funkcjonariuszy publicznych - ale może właśnie o to tej władzy chodzi? O rozwalenie państwa polskiego, przynajmniej o jego osłabienie? Robią w tym kierunku wiele.

Maładcy.
Obserwuj wątek
    • pigeon_shit_dust Re: Wyciek danych. Kolejny 20.04.21, 21:26
      Kuwa mac, trzeba bylo zostac w Polsce i byc bandyta sad
      • dorota_333 Re: Wyciek danych. Kolejny 20.04.21, 21:46
        Tak, teraz dla bandytów w Polsce dobry czas. Policja zajmuje się czternastoletnimi dziećmi, co biegały po ulicach z błyskawicą na maseczce. A bandyci już mają własną prokuraturę, co im krzywdy nie uczyni.

Co do Rapackiego - ja mam nadzieję, że tacy ludzie odbudują kraj po tym zalewie gówna, jaki mamy teraz. CHCĘ być naiwna, że taka odbudowa kiedyś nastąpi.
    • pigeon_shit_dust CIekawe, czy Rapacki ma plan. 20.04.21, 21:30
      Poprzedni mial, gowno z tego wyszlo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka