Dodaj do ulubionych

Nie wspominalem? NIE przetrwa ! ZAWIESZA !!!

03.12.21, 02:17

www.dailywire.com/news/breaking-biden-admin-suspends-enforcement-of-cms-mandate-following-court-order?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=benshapiro&fbclid=IwAR0YRl5KSOrBVPaVFM9AUy4U8qbAT902hiWOfzdkDtkwACozp2-Jug402vo
Obserwuj wątek
    • pigeon_shit_dust Towarzysz Debil-asio 07.12.21, 17:33
      Wprowadza od 27 grudnia obowaizek zaszczepienia WSZYSTKICH zatrudnionych w NYC. Prywatne firmy rowniez.
      Pytanie: Czy idac do knajpy i bedac proszonym o okazanie swiadectwa szczepienia, mam po 27 grudnia prawo powiedziec tak:
      "Tu jest moje swiadectwo, a teraz ty pokaz kurwa, twoje".
      Bo KAZDY zatrudniony, brman, kelner etc rakze MUSI by zaszczepiony?
      • dorota_333 Re: Towarzysz Debil-asio 07.12.21, 20:21
        > "Tu jest moje swiadectwo, a teraz ty pokaz kurwa, twoje".

Jak najbardziej; sugerowałabym pominięcie słowa "kurwa", to pójdzie łatwiej.

Nie rozumiesz, że to dla Twojego bezpieczeństwa? Żeby Cię żaden nieszczepiony szur nie próbował zakazić covidem powtórnie?
        • pepe49 Re: Towarzysz Debil-asio 18.05.23, 13:12
          Szczepiłam się.
          Poszłam do knajpy.
          Spotkałam nieszczepionego szura.
          Zaraziłam się, zachorowałam, umarłam.

Zaraz, po co ja się szczepiłam?

*

U. E. musi zostać zakończona.
          Wcześniej opłaca się i warto, żeby Polska z tego wyszła.
          • dorota_333 Re: Towarzysz Debil-asio 18.05.23, 15:51
            Trzy lata (ponad) od rozpoczęcia epidemii i trzeba jeszcze coś tłumaczyć?

Szczepienia przeciw Covid nie chronią przed zakażeniem. Chronią przed ciężkim przebiegiem choroby. I w moim przypadku doskonale zadziałały: chorowałam (prawdopodobnie) dwa razy, lekko, bez powikłań, bez pozostałości w postaci "long Covid".

Mogę też potwierdzić, że ograniczają rozprzestrzenianie się choroby (prawdopodobnie przez zmniejszenie miana wydychanych wirusów). Moi domownicy nie zarazili się ode mnie, co w sytuacji mieszkania razem jest sukcesem.

Szczepienia uratowały mi zdrowie, a moim domownikom prawdopodobnie życie. Pełny sukces. Przeszliśmy przez epidemię suchą stopą. Również pewnie dlatego, że rygorystycznie przestrzegałam zaleceń. Maska. Około dwóch lat dezynfekowania każdych zakupów. Ręce po przyjściu do domu dezynfekuję jeszcze teraz, po każdym przyjściu. Pozostał mi też nawyk noszenia rękawiczki foliowej np. przy wyrzucaniu śmieci.

A szuria niech się nie szczepi, nie nosi masek, nie dezynfekuje rąk. I zdycha. Amen.
            • lastboyscout Re: Towarzysz Debil-asio 18.05.23, 17:31
              I w moim przypadku doskonale zadziałały: chorowałam (prawdopodobnie) dwa razy, lekko, bez powikłań, bez pozostałości w postaci "long Covid".

Pisalas tutaj o swoim Covid skrajnie odmiennego.

Wynika z tego, ze jako powiklania poszczepienne na mozg rzucila ci sie amnezja.

Ale zaraz ! Najpierw musialabys miec aby Covid odebrac ci zdolnosc myslenia wink

Z tym, ze mistyfikacja z Covidem to byla tylko rozgrzewka przed wlasciwym ograniem niewolnikow:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,29772521,smiercionosny-wirus-nipah-reuters-przedstawil-nowe-ustalenia.html
    • pigeon_shit_dust Lewe maja takie dobre serduszka. 08.12.21, 14:10
      • lastboyscout Re: Lewe maja takie dobre serduszka. 08.12.21, 14:52
        No chyba zartujesz ! smile

Naprawde myslisz, ze kilkadziesiat turbanow, ktore dostana kilkadziesiat tysiecy przez rok (i to pewnie ukierunkowane a wiec wroci do kieszeni)_zrobi jakakolwiek roznice w stanie, gdzie miliony dostaja biliony?!

Czysta amerykanska hipokryzja.
        • pigeon_shit_dust Re: Lewe maja takie dobre serduszka. 08.12.21, 15:31
          lastboyscout napisał:

> No chyba zartujesz ! smile
          >
          > Naprawde myslisz, ze kilkadziesiat turbanow, ktore dostana kilkadziesiat tysiec
          > y przez rok (i to pewnie ukierunkowane a wiec wroci do kieszeni)_zrobi jakakolw
          > iek roznice w stanie, gdzie miliony dostaja biliony?!
          >

A co za roznica? Zrobi, nie zrobi?
          Liczy sie mily gest w strone naszych drogich muzulmanksich przyjaciol!
          I zakladam sie ze te 2 mln to bedzie w rzeczywistosci 200 albo i lepeij.

• lastboyscout Re: Nie wspominalem? NIE przetrwa ! ZAWIESZA !!! 29.12.21, 19:20

Niekumaty mowi, ze nie potrafi rzadzic.

Nie przetrwa.

Biden ... said 'there is no federal solution' to combating COVID despite previously promising to 'shut down the virus'

www.dailymail.co.uk/news/article-10349067/GOP-slams-Biden-said-no-federal-solution-combatting-coronavirus.html
    • lastboyscout Re: Nie wspominalem? NIE przetrwa ! ZAWIESZA !!! 11.05.23, 00:27

news.yahoo.com/comer-says-biden-involved-family-194300756.html
      • lastboyscout Re: Nie wspominalem? NIE przetrwa ! ZAWIESZA !!! 16.05.23, 16:11

Czyszczenie przepola czyli dlaczego Biden chce ---> musi "rzadzic" az do smierci.

I co ty mi na to powiesz? Ha ?!

www.msn.com/en-us/news/us/entire-irs-investigative-team-removed-from-hunter-biden-case/ar-AA1beT7Z?ocid=msedgntp&cvid=2484f8d418d94a60bac2880db53db763&ei=15
    • lastboyscout Re: Nie wspominalem? NIE przetrwa ! ZAWIESZA !!! 12.09.23, 19:19
      Tyle sie nazbieralo, ze byliby slabi albo glupi aby przejac wladze nad ta cala stajnia Augiasza bez spuszczenia wody chociaz w tym klozecie:

www.cnn.com/2023/09/12/politics/biden-impeachment-house-gop/index.html

Pytaniem pozostanie czy kogokolwiek moze byc jeszcze stac aby puscic z w skarpetkach/splukac ten caly syf osobowy i prawny.
      • kadilak Ogromy blad Republikanow 13.09.23, 01:02
        Stary baran powinien pozostac prezydentem i przegrac z Trumpem w 2024.
        • lastboyscout Re: Ogromy blad Republikanow 13.09.23, 02:20
          Nie, Biden nigdy nie byl wazny, tak jak jest niekumaty.

To nie o to chodzi aby spuscic wode w toalecie po tym gownie/

Tu trzeba to WSZYSTKO zutilizowac ale niestety Trump zupelnie nie nadaje sie na eksterminatora tego robactwa WSZELKIEJ masci.

Zreszta temat prezydenta, jego wyborow a nawet wyborow izb jest bez znaczenia.
          To tylko temat zastepczy dla mas glodnych chleba i igrzysk, ktore sie BOJA NAZWAC i ZWALCZYC prawdziwe zlo sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka