Dodaj do ulubionych

Dlaczego Amerykanie sa tacy glupi?

21.04.22, 19:22
"Impolite gesture to Russia at G-20 by Treasury secretary"

WASHINGTON (AP) — Treasury Secretary Janet Yellen and Ukraine's Finance Minister Serhiy Marchenko walked out of a Group of 20 meeting Wednesday as Russia's representative started talking.

Dla tych co z angielskim nie za bardzo, tlumacze ze impolite to znaczy "nieuprzejmy". Albo niegrzeczny.
A w stosunku do Rosji i Pana Prezydenta Putina trzeba byc POLITE (uprzejmym).
I maseczki trzeba nosic, tez, podwojne.
I dupe trzeba wycieraz , koniecznie od przodu do tylu. I pluc nie wolno. Ani babochow z nosa wydlubywac tz nie, bo to impolite jest.
Bo Rosjanie to sa dobrzy ludzie i nieladnie tak . I trzeba dla nich byc POLITE.
Zabijac dzieci i staruszki jest POLITE.
Moze by kto to poprawil w slowniku.
A jak juz Pan Prezydent Putin zwali amerykanskim glucom samolot, wysadzi ambasade albo pizgnie gdzie jaka bombe w ich trombe, to ja sie bede smial. mimo ze to tez bedzie IMPOLITE.
Obserwuj wątek
    • lastboyscout Re: Dlaczego Amerykanie sa tacy glupi? 21.04.22, 20:09
      Kadilak, ty jakis niereformowalny jestes.
      Wiekszosc zycia spedziles na zachodzie i niczego tu sie nauczyles ?

Ubranie ma byc schludne, twarz usmiechnieta i wesole oczy ... Aaaa!
      Twarz ma byc czecia ubrania a nie oknem duszy
      Zapamietajcie, chodzic po Nowym Jorku ze szczera twarza to jakby z fiutem na wierzchu !

Tutaj WSZYSTKO JEST BIZNESEM.
      Tutaj nie jest sie szczerym, jak jakis nawalony samogonem Kacap.

Na zachodzie mowi sie jedno, mysli drugie a robi trzecie i nigdy sie nie dotrzymuje slowa.
      Jak na negocjacjach na spotkaniu biznesowym.
      Nie ma zmiluj w zadnym aspekcie zycia.
      Ludzi zachodu nie stac na takie luksusy, tutaj nawet dzien swiety sie nie swieci bo tutaj Bogiem jest zysk.
      Przyniosla to na zachod zaraza ze wschodu wiec teraz jest to wszedzie.
      Uczciwie to mozesz sobie pogadac ze swoim kotem ale koty tez falszywe i przekupne wiec pozostaje ci tylko OstatniTakiHarcerzyk wink

Jezeli ktos wychodzi z negocjacji to na pewno nie znaczy, ze byl niegrzeczny.
      To oznacza element GRY.
      Jezeli byloby to ZYSKOWNE to gadaliby do konca nawet z diablem, usmiechaliby sie do diabla , wrecz poklepywali diabla po pleckach.

Dla przypomnienia a raczej uprzytomnienia popatrz sobie na obrazki z nawet z najnowszej historii polityki miedzynarodowej.

www.google.com/search?q=putin+political+hand+shaking+pictures&tbm=isch&ved=2ahUKEwiw5dKo36X3AhUCVTUKHZs5AcwQ2-cCegQIABAA&oq=putin+political+hand+shaking+pictures&gs_lcp=CgNpbWcQA1CVBliVBmCkCGgAcAB4AIABSYgBcZIBATKYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=8pxhYrCkJIKq1QGb84TgDA&bih=1224&biw=2544&rlz=1C1GEWG_enUS989US990
    • dorota_333 Re: Dlaczego Amerykanie sa tacy glupi? 21.04.22, 20:12
      Nie marudź. To tylko słowa. gdyby nie amerykańska broń, to byłoby (niestety) już po owjnie.
      • pigeon_shit_dust Szlaeju znow sie opilas ? 21.04.22, 20:35
        dorota_333 napisała:

> Nie marudź. To tylko słowa. gdyby nie amerykańska broń, to byłoby (niestety) ju
        > ż po owjnie.

Przeciez oni im NIC nie wyslali do tej pory.
        NIC. Albo prawie nic.
        Caly amerykanski sprzet, jaki maja Ukraincy, pochodzi sprzed 2021 roku. Z dostaw i wspolnych cwiczen przed wojna. Ktore zreszta byly jednym z powidow ze Putin poszedla naUkraine, nawiasem mowiac.
        To co dzisiaj Biden "wysyla" . to liczby na papierze .
        Dlatego Zelenski tak sie niedawno wqurwil na starucha.
        • dorota_333 Re: Szlaeju znow sie opilas ? 21.04.22, 21:26
          > Przeciez oni im NIC nie wyslali do tej pory.

CO Ty chrzanisz, Kadi??

www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1159922%2Cbyly-doradca-ukrainskiego-mon-dostawy-broni-z-zachodu-sa-kluczowe-ukraina
          • dorota_333 Re: Szlaeju znow sie opilas ? 21.04.22, 22:06
            "do tej pory Stany Zjednoczone przekazały Ukrainie m.in. 50 mln sztuk amunicji, drony, granatniki i karabiny maszynowe. Ponadto USA dzielą się z Ukrainą informacjami wywiadowczymi."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28362241,wojna-w-ukrainie-msz-rosji-ostrzega-usa-mozemy-legalnie-ostrzelac.html#s=BoxMMtCzol1
      • 999adonis Re: Dlaczego Amerykanie sa tacy glupi? 23.04.22, 03:20
        dorota_333 napisała:

> Nie marudź. To tylko słowa. gdyby nie amerykańska broń, to byłoby (niestety) ju
        > ż po owjnie.
        Pani zinterpretowała  znaczenie tekstu tego wątku dokładnie na odwrot, proszę Pani.
    • pigeon_shit_dust Z kraju kretynow: c.d. 26.04.22, 16:39
      Sprawdzilem travel requirements na te smiertelna pandemi, ejako ze lece niedlugo.

Wjazd do Polski- 0. No Covid-19 restrictions.
      Oczywiscie lece tym razem na szczescie przez Swabstwp paskudne ( w PL strajk?) wiec musze zrobic test.
      Za to na powrot do skretynialego kraju trzeba miec test plus wypelnic 18 stonicowa forme.
      Co do masek- ch...j ie bo tego na dzis nie wie absolutnie nikt w calym kraju.
      NIKT.
      ATTACHMENT A: COMBINED PASSENGER DISCLOSURE AND ATTESTATION
      TO THE UNITED STATES OF AMERICA

KRAJ KRETYNOW.
      • sendivigius Re: Z kraju kretynow: c.d. 26.04.22, 17:00
        pigeon_shit_dust napisał:

> KRAJ KRETYNOW.

Ten "kraj kretynów" dal ci jesc gdy byles glodny i dach nad glowa.

Mnie tez, tylko ze ja to doceniam i jestem wdzieczny. Na twoje miejce Kadi jest na tej planecie miliard albo wiecej chetnych. To cie wymienimy i my wszyscy lewacy oraz Ty beda zadowoleni. Pasuje?
        • pigeon_shit_dust Re: Z kraju kretynow: c.d. 26.04.22, 17:12
          sendivigius napisał:

> pigeon_shit_dust napisał:
          >
          >
          > > KRAJ KRETYNOW.
          >
          > Ten "kraj kretynów" dal ci jesc gdy byles glodny i dach nad glowa.

Nigdy w zyciu nie bylem glodny i nigdy ( raz w gorach tylko, jak zabladzielm i zarcie mi sie skonczylo) w zyciu nie brakowalo mi dachu nad glowa.
          Nie pierdol.

>
          > Mnie tez, tylko ze ja to doceniam i jestem wdzieczny. Na twoje miejce Kadi jest
          > na tej planecie miliard albo wiecej chetnych. To cie wymienimy i my wszyscy le
          > wacy oraz Ty beda zadowoleni. Pasuje?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka