Dodaj do ulubionych

Bedzie krucho czyli chrusciki przy chruscie :(

03.06.22, 18:28
Wzruszylem sie.

Ja i koza.

Tak, tak !

K O Z A , to taka rura z na trzech nogach w ktorej pali sie drewnem.

Jaruzelski dal 2 tony przydzialowego wegla (komercyjnie bylo po ponad $100 za tone), obiecal podlaczenie gazu oraz pradu mieszkaniowego (prad oczywiscie mmialem ale tzw. budowlany ... trzy razy drozszy)

Pieluchy przy takiej kozie sztywnialy jak tektura a czlowiek latal z tym drewnem i popiolem wlasciwie nieustannie.

Wraca wiec stare ale tym razem nie socjalistyczne ale liberalne i hmmm ... wolnorynkowe ! smile

Meldowac mi tutaj ile kazdy ma zapasow chrustu na zime ! wink

next.gazeta.pl/next/7,172392,28537203,polacy-ruszyli-do-lasow-po-galeziowke-na-niektore-powierzchnie.html#do_w=52&do_v=303&do_st=RS&do_sid=603&do_a=603&s=BoxBizMT
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Bedzie krucho czyli chrusciki przy chruscie : 05.06.22, 09:47
      Kurwa mać!
      Po chrust daleko a i kozy nie mam.
      Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!
      • pigeon_shit_dust Re: Bedzie krucho czyli chrusciki przy chruscie : 05.06.22, 13:51
        zimna-wodka napisał:

> Kurwa mać!
        > Po chrust daleko a i kozy nie mam.
        > Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!

No to masz przejebane.
      • lastboyscout Re: Bedzie krucho czyli chrusciki przy chruscie : 05.06.22, 14:00
        Koza jak koza zale bez pieluch tez juz nie dasz rady wink

Balcerowicz musi odejsc, komuno wroooc !
      • dorota_333 Re: Bedzie krucho czyli chrusciki przy chruscie : 05.06.22, 15:12
        Popatrz, ile Cie może ominąć:

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/p2lk9kpTURBXy80MjFmMTBlMjdlZmU5ODU0ZTAxMjYyYzJmMTlhMjRlMi5qcGeSlQLNAjwAwsOVAgDNAtDCw4KhMAWhMQE
    • pigeon_shit_dust To czeasc programu Mieszkanie dla Mlodych. 05.06.22, 14:01
      lastboyscout napisał:

> Wzruszylem sie.

Zrozum polityke rzadu:

ura z na trzech nogach w ktorej pali sie drewnem.
      >
      > Jaruzelski dal 2 tony przydzialowego wegla (komercyjnie bylo po ponad $100 za t
      > one), obiecal podlaczenie gazu oraz pradu mieszkaniowego (prad oczywiscie mmial
      > em ale tzw. budowlany ... trzy razy drozszy)
      >
      > Pieluchy przy takiej kozie sztywnialy jak tektura a czlowiek latal z tym drewne
      > m i popiolem wlasciwie nieustannie.
      >
      > Wraca wiec stare ale tym razem nie socjalistyczne ale liberalne i hmmm ... woln
      > orynkowe ! smile
      >
      > Meldowac mi tutaj ile kazdy ma zapasow chrustu na zime ! wink
      >
      >
      > next.gazeta.pl/next/7,172392,28537203,polacy-ruszyli-do-lasow-po-galeziowke-na-niektore-powierzchnie.html#do_w=52&do_v=303&do_st=RS&do_sid=603&do_a=603&s=BoxBizMT
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka