Dodaj do ulubionych

Kadilak, dostaniesz CovidPLUS od swoich lewakow !

18.08.22, 16:20

Jak zwykle probuja upuscic (po) troche cisnienia z totalnego absurdu/mistyfikacji:

www.foxnews.com/media/health-care-workers-win-10m-settlement-hospitals-covid-vaccine-mandate-big-wakeup-call

FUJzer postanowil rozdac ochlapy
(pieniadze podatnikow, WSZYSTKICH, nie tylko od rozowych fanatykow trucia na rozkaz)
tym, ktorym zniszczyl/zatrul zycie sad

Po rozrzucaniu ochlapow chleba zaczna sie wlasciwie igrzyska.
Obserwuj wątek
    • pigeon_shit_dust Re: Kadilak, dostaniesz CovidPLUS od swoich lewak 18.08.22, 16:33
      Chuj im w due smile
      NorthShore will be required to pay $10.3 million to employees who were denied religious exemptions.

Po 3 kola dostana....ja sadze sie eraz w Polsce. 100X tyle. Jebac ich...
      A po Shingrixie sie do dzis trzese na samo wspomnienie tej meczarni.
      • lastboyscout Re: Kadilak, dostaniesz CovidPLUS od swoich lewak 18.08.22, 16:59
        Podatnik amerykanski jednak bogatszy od polskiego wiec wieksza szansa i wiecej mozna dostac.

No nie mow, ze dales sie kluc bez jakiegokolwiek (formalnego) oporu.

Te 3 tys. to zart ale jezeli pozwola ludziom to wszedzie rozkrecic to bedzie niezla zadymai ... wzrost podatkow sad

I wtedy twoj Trum wygra a Niekumaty Wodz Manitu bedzie..." biedny i chory i lezy w szpitalu ... wzrusza ramieniem jak gdyby nic , wodz a za wodzem rozowe nic" ...."....

• pigeon_shit_dust Re: Kadilak, dostaniesz CovidPLUS od swoich lewak 18.08.22, 17:23
          lastboyscout napisał:

>
          > I wtedy twoj Trum wygra a Niekumaty Wodz Manitu bedzie..."

Jesli tym razem wygra Trump, to mam ndzieje, ze nei bedzie jak z CLinton.
          Cal wierchuszka zostanie sprawiedliwie osadzona i osadzona na reszte zycia w wiezieniu , za zbrodnie przeciwko narodowi amerykanskiemu.

biedny i chory i le
          > zy w szpitalu ... wzrusza ramieniem jak gdyby nic , wodz a za wodzem rozowe ni
          > c" ...."....
          crats out. Our lives depend upon it.
          • lastboyscout Re: Kadilak, dostaniesz CovidPLUS od swoich lewak 18.08.22, 17:56

Jesli tym razem wygra Trump, to mam ndzieje, ze nei bedzie jak z CLinton.
            Cal wierchuszka zostanie sprawiedliwie osadzona i osadzona na reszte zycia w wiezieniu , za zbrodnie przeciwko narodowi amerykanskiemu.

Odpowiem tak:

Pioseneczka o Kadilaku wink

Jestem czuły jak waga na najmniejszy bałagan,
            Na przejawy niechlujstwa przeróżne,
            Weźmy lubię podróże no i nieraz się wkurzę
            Odczekując gehenny opóźnień.
            Wtedy złość ma szlachetna eksploduje jak Etna,
            Że się nieraz w wyzwiskach poplączę.
            Do dyrekcji list piszę, wściekły jak Bazyliszek,
            Mrucząc: ja was, kurcze, wykończę.

Oj naiwny, naiwny, naiwny,
            Naiwny jak ćma,
            Co w ogień się pcha.
            Jaki sens to ma Gdy nie warta świeczki gra.
            Oj naiwny, naiwny, naiwny.
            Dziecko w kwiecie lat.
            Choć w intencjach To w zasadzie pozytywny.
            • pigeon_shit_dust E, to lepsze video. 18.08.22, 18:56
              1:10 .
              Europuchy mysla ,ze USA lewicy to normalny kraj:0)
              Ubaw panie, ubaw smile

www.msn.com/en-us/news/crime/man-puts-on-gloves-before-sucker-punch-outside-nyc-restaurant/vi-AA10MaME?vm=r&category=foryou

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka