dorota_333 26.11.22, 19:09 ...na temat nowej książki Obirka i Nowaka o kościele katolickim? Jeśli tak, to będę wdzięczna za dwa słowa wyjaśnienia, dlaczego to zrobiłeś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przycinek.usa Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 26.11.22, 20:28 za kretynski tytul Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 26.11.22, 22:31 Tyle że to była przez kilkaset lat relikwia. Czczona w kościele katolickim. Zdumiewające, nieprawdaż. Ale to nie jedyne szaleństwo kościoła (to byłoby tylko zabawne). I o tym był ten wątek. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 27.11.22, 03:10 to nastepnym razem zmien tytul Odpowiedz Link
cojestdoktorku Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 27.11.22, 11:38 ośmielam się zauważyć ze są też inne tytuły wątków które sa zdecydowanie za ostre Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 27.11.22, 17:12 cojestdoktorku napisał: > ośmielam się zauważyć ze są też inne tytuły wątków które sa zdecydowanie za ost > re ja natomiast jestem tutaj 10 sekund co 2 tygodnie i nie zawsze zauwaze, Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Przycinku, czy to Ty wyciąłeś mój wątek 27.11.22, 14:32 Lepsza metoda jest tez zmienic te agresywna, durna babe na inna. Odpowiedz Link