superspec1 04.01.23, 23:08 Trump chuju co żeś uczynił z moją ulubioną partią? abcnews.go.com/Politics/live-updates/new-congress-live-updates/?id=95854349 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigeon_shit_dust Trump ?????? 04.01.23, 23:41 superspec1 napisał(a): > Trump chuju co żeś uczynił z moją ulubioną partią? Trump od poczatku namawia tych 20 debili glosujacych na Donaldsa ,zeby glosowali na McCarthiego, bo inaczej dojdzie do tego co wlasnie juz w sumie mamy, bezholowie. Co dalej? Think outside the box. Zastanawiacie sie kiedy Chiny rusza na Tajwan? Moze jutro. Nie ma Kongresu, nie ma zdolnosci podjecia decyzji, inwokacji 5, oglszenia stanu wojny. Mozna tylko nasrac w galoty i isc tak do domu. www.msn.com/en-gb/news/world/trump-backs-mccarthy-as-republican-faces-uphill-battle-for-house-speaker-live/ar-AA15XDlB McCarthy nie jest kandydatem idealnym ale alternatywa jest wylacznie gorsza. McCarthy w kazdej sytuacji jet mniejszym zlem. Co w zamian? Uklady z demsami a moze i Squadem ???? Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Trump ?????? 05.01.23, 19:19 Co się dzieje z Repsami, Kadi? Wypadek przy pracy czy ten głęboko zakorzeniony anarchizm, skłonność do irredenty w nich zagrała? Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Trump ?????? 05.01.23, 20:07 dorota_333 napisała: > Co się dzieje z Repsami, Kadi? Wypadek przy pracy czy ten głęboko zakorzeniony > anarchizm, skłonność do irredenty w nich zagrała? To dokladnie samo, co z tymi 4 pierdolonymi kurwami ze Squadu. Jak im odbije, to na zlosc glosuja przecowko lasnej partti. bo jest zbyt "konserwatywna". A tu glosuja przeciwko McCartemu, bo jest zbyt "liberalny". Odpowiedz Link
dorota_333 Jest taka opinia 06.01.23, 14:23 ...że to coś więcej niż "na złość". Rzuć okiem: „Interesuje ich tylko destrukcyjna wojna kulturowa, żeby ciągle podburzać swoją bazę wyborców. To niepokojąca perspektywa dla USA, które w tym roku muszą podjąć ważne decyzje polityczne (...). Ale odkrycie jest druzgocące dla Republikanów, którzy „myśleli, że mogą utrzymać swoją bazę dzięki odrobinie trumpizmu. Teraz trumpizm zjada swoje dzieci. Ekstremistyczni twardziele z zimną krwią porwali dawną 'Grand Old Party'”. www.dw.com/pl/prasa-o-usa-i-kongresie-trumpizm-zjada-w%C5%82asne-dzieci/a-64288937 Dodam tutaj: wcale mnie to nie cieszy. Ekstrema republikańskie nie będą dobre ani dla Ameryki ani dla świata (wiem, wiem, świat Cię nie obchodzi ). Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Jest taka opinia 06.01.23, 14:31 dorota_333 napisała: > > Dodam tutaj: wcale mnie to nie cieszy. Ekstrema republikańskie nie będą dobre a > ni dla Ameryki ani dla świata (wiem, wiem, świat Cię nie obchodzi ). Ekstrema republikanskie weszly do budynku kongrsu rowno da lata temu i zbily lustro. Ekstrema demokratyczne otworzyly granice kraju dla chinskiego fentanylu, ktory zabija dziennie ponad 300 osob. Pierdolnij sie w koncu w glowe i zacznij myslec,zamiast wklejac to lewicowa propagande idiotow . Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Stary idiota skomentowal: 06.01.23, 14:45 Twitter critics had trouble digesting some of the comments President Biden made during his recent remarks on the border crisis. He claimed that 20,000 pounds of fentanyl smuggled over the border could kill "1000 Americans," insisted that Vice President Kamala Harris "knows" about the problems at the border better than anyone else, and made a perplexing denial of the idea that those who cross the border understand the nature the harrowing journey they're paying smugglers to take them on. Nie potrzeba speca, zeby policzyc ze 20 000 funtow fentanylu wystarczy, by zabic okolo 4,5 miliarda ludzi, czyli polowe populacji swiata. To ten fentanyl, ktory wylapano na granicy. Ile nie wylapano? Pewnie 100 razy wiecej. Takie sa dzis proporcje tego problemu w USA. I skala oderwania lewych od rzeczywistosci. Lewe zyja jednak czym innym. Az do konca. Ich albo naszego. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 16:00 Dalczego w Niemczech sie martwai ansza sytuacja? Hm. To niepokojąca perspektywa dla USA, które w tym roku muszą podjąć ważne decyzje polityczne, od podniesienia pułapu zadłużenia po ewentualną dalszą pomoc dla Ukrainy” No tak. Podniesienei pulapu, czyli utrzymanie dotychczsowego status quo. Jazda na kredyt, wydawanie produkowanych ad hoc pieniazkow, slaby dolar, mocne euro, gowaniana niemiecka lokomotywa trzesac sie i popiskuc , jedzie dalej. I stad prosto do Ukrainy. 10 mld miesiecznie, czy potrzeba czy nie. To USA znow i tu utrzymuje sztucznie robionymi pieniedzmi jakas rownowage, rzucajac w czarny dol niezliczona ilosc pieniedzy. Tak, to dlatego Niemiec sie martwi Ameryka. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 17:41 Po kolei. 1. Co do kryzysu opioidowego pewnie masz rację. Tutaj nie dyskutuję. Jeśli piszesz, że obecna administracja nie radzi sobie z problemem - bo nie chce sobie poradzić - to też pewnie tak jest. 2. Niemożność dogadania się wśród Repsów to jest inna sprawa. Rozbudzono ekstrema; to szkodzi Partii republikańskiej jak widać. Dajecie prezent Bidenowi, co sam już zauważył; o to wam chodzi? 3. "Słaby dolar i mocne euro" nie daje paliwa niemieckiej lokomotywie. Niemcy nie mają interesu w osłabianiu USA, szczególnie po tym, jak ich polityka energetyczna (słusznie) dostała w łeb. 4. Pomoc USA dla Ukrainy to jest główny powód, dla którego nie mamy jeszcze wojsk rosyjskich na wschodniej granicy Polski. Dla mnie to, że Ukraina przetrwała jest najlepszym wydarzeniem ostatnich kilkudziesięciu lat. Cokolwiek Jankes powie o tym Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 19:28 dorota_333 napisała: > Po kolei. > > 1. Co do kryzysu opioidowego pewnie masz rację. Ale Ty nie masz. Bo fentanyl nie ma nic wspólnego z opioidami. Opiody sa w tramadolu, który biore jak mnie mocniej dupa boli. A fentanyl uzyty jako trucizna a nie srodek medyczny, ma moc cyjanku potasu . Jedyny związek jest taki, ze to opiatowych podróbek nieraz wspierdani przez rzad i lewice zbrodniarze dorzucają fentanyl, tanszy a dajacy śmiertelnego przewaznie kopa. Nie powtarzaj oklepanych bzdur za ochujala polska medialna lewica please. Google ? > 2. Niemożność dogadania się wśród Repsów to jest inna sprawa. Rozbudzono ekstre > ma; to szkodzi Partii republikańskiej jak widać. Dajecie prezent Bidenowi, co s > am już zauważył; o to wam chodzi? Przed każdym kolejnym glosowaniem członkowie Kongresu wystawiają nowych kandydatow i krotko uzasadniają wybor. Zawsze jest to to samo- mniej kasy dla nierowbow i mniej kasy za granice dla chuj wie kogo. > 3. "Słaby dolar i mocne euro" nie daje paliwa niemieckiej lokomotywie. Niemcy n > ie mają interesu w osłabianiu USA, szczególnie po tym, jak ich polityka energet > yczna (słusznie) dostała w łeb. Wszyscy majajakis interes w osłabianiu USA . jak nie logiczny, to wlasny prywatny, przeważnie glupi. Ale tacy dziś sa ludzie. Jebnieci glownie. > 4. Pomoc USA dla Ukrainy to jest główny powód, dla którego nie mamy jeszcze woj > sk rosyjskich na wschodniej granicy Polski USA ne dlatego pomagają Ukrainie , Polska gowno tu ludzi obchodzi. Wysylanie broni na Berdyczow oslabia obronność USA i to jest glowny cel działanie lewackich sabotazystow. A kase sla, bo to najatwiejsze w produkcji. Pieniadze. Milion latwiej wyprodukować niż dobry karabin. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 20:26 > Wysylanie broni na Berdyczow oslabia obronność USA Myślę, że jest wręcz przeciwnie. Co do fentanylu, piszą, że opioid. Google, please: www.medonet.pl/leki,fentanyl---dzialanie--wskazania--dawkowanie--skutki-uboczne,artykul,01312882.html Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 20:28 Jak musisz mieć po angielsku: www.dea.gov/factsheets/fentanyl Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Wrocilem jeszcze do tego artykulu...... 06.01.23, 20:44 dorota_333 napisała: > Jak musisz mieć po angielsku: > > www.dea.gov/factsheets/fentanyl Wszystkie twarde narkotyki sa pochodna opium. Po to daje sie im rozne nazwy, zeby postopniowac ich moc. Ssanie tabletki oxycontin przez pieciu balwanow po kolei gdzies w Vermont nie ma nic wspolnego z truciem ludzi chinskim fentanylem..... Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Moze tym razem ...? 07.01.23, 03:44 o 22.00 kolejne podejscie. Brakuje 4 glosow. Jest szansa- moze uda sie zatrzymac szalencze wyrzucanie phony money na zbrojenie NATO i kolejne wojny. Przy okazji wylania sie silny prawicowy charakter, Matt Gaetz. Na prezydenture jednak chyba za wczesnie? Dobra wiadomosc jest taka, ze Brendon pewnie wystartuje w 2024. Wskazuje na to fakt, ze w koncu leci na wojenna granice..... Odpowiedz Link