Dodaj do ulubionych

Lex Kaczyński czyli państwo to ja

30.01.23, 11:47
...nie było jeszcze w Polsce tak jawnego przypadku - dokonanego - napisania przepisu prawnego pod konkretną osobę. Były próby, jedna z nich doprowadziła do upadku rządu lewicy. Przypominacie sobie "lub czasopisma"? smile

Tymczasem w Polsce PiS ustawę kodeks postępowania cywilnego zmienia się dla jednej osoby. Otwierając przy tym furtkę brutalnym oszczerstwom.

fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prawo-zostanie-zmienione-dla-kaczynskiego-to-ma-coraz-mniej-wspolnego-z-demokracja,1134720.html

Albowiem z głowy pokrytej łupieżem włos spaść nie może. Ten pan za swoje działania odpowiadać nie zamierza.
Obserwuj wątek
    • mateusz572 Re: Lex Kaczyński czyli państwo to ja 30.01.23, 20:14
      Nie rozumiem ciebie Doroto. Jeśli masz takie wątpliwości jak wyżej i w związku z tym masz kłopoty z zasypianiem to zwróć się do pepe49 on ukoi twoje nerwy. Wytłumaczy ci, że wszystko jest w porządku, na dobrej drodze, zmierza w dobrym kierunku. Partia prawych i sprawiedliwych postępuje właściwie, uczciwie, rozumuje prawidłowo i zmierza w kierunku naszej szczęśliwości. Pepe49 wytłumaczy ci to dokładnie, ale musisz zdecydować się i zapytać, a jak wiesz kto pyta....
      • dorota_333 Re: Lex Kaczyński czyli państwo to ja 30.01.23, 20:26
        Ja nie twierdzę, że mi to spędza sen z powiek. Ale powinno zostać zauważone. Dryfujemy w stronę Rosji.
        • sevenseas Re: Lex Kaczyński czyli państwo to ja 30.01.23, 21:45
          Ty zadyfowalas pod szpital psychiatryczny wink A moze..... jestes poprostu ruska trolica na forum? Co? Nie, raczej oba przypadki!
          • dorota_333 Re: Lex Kaczyński czyli państwo to ja 30.01.23, 22:10
            Rosja ma system wymiaru sprawiedliwości - najszerzej pojęty - zawłaszczony przez władzę i działający wyłącznie na jej rzecz. PiS zmierza intensywnie w tym kierunku. Inwektywami tego nie zagłuszysz, prostaczku.
        • snajper55 Re: Lex Kaczyński czyli państwo to ja 31.01.23, 22:15
          dorota_333 napisała:

> Ja nie twierdzę, że mi to spędza sen z powiek. Ale powinno zostać zauważone. Dr
          > yfujemy w stronę Rosji.

To nie jest dryf. To sternik (Sternik?) ustalił taki kurs i dał komendę "Cała naprzód".

S.
    • dorota_333 Jednak się ugiął 01.02.23, 09:53
      ...ale zmiany w Kodeksie postępowania cywilnego pozostały.

Prezes dokonał przeprosin w formie proponowanej przez Sikorskiego: *

https://pbs.twimg.com/media/Fn0YZTdXEAASSNa?format=jpg&name=900x900

To oznacza, że wolne sądy i opinia publiczna jeszcze na razie są silniejsze w Polsce od bandytów u władzy.

*
      www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-01-31/spor-kaczynskiego-z-sikorskim-prezes-pis-wplacil-50-tys-zl-na-sily-zbrojne-ukrainy/
    • pigeon_shit_dust Krencom te lody, hogo !!! 03.02.23, 22:03

next.gazeta.pl/next/7,151003,29427376,30-latek-zalozyl-firme-a-po-10-dniach-dostal-55-mln-zlotych.html#do_w=48&do_v=823&do_st=RS&do_sid=793&do_a=793&e=PSzPopImg2

aj-online,60/prawo-zostanie-zmienione-dla-kaczynskiego-to-ma-coraz-mniej-wspolnego-z-demokracja,1134720.html" target="_blank" rel="nofollow">fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prawo-zostanie-zmienione-dla-kaczynskiego-to-ma-coraz-mniej-wspolnego-z-demokracja,1134720.html</a>
      >
      >
      > Albowiem z głowy pokrytej łupieżem włos spaść nie może. Ten pan za swoje działa
      > nia odpowiadać nie zamierza.
      • mateusz572 Re: Krencom te lody, hogo !!! 04.02.23, 11:45
        "Kwota sugeruje, że figura musi być wysoka. Wyżej jest tylko szaman z Torunia. Ten chapie 80-tkami."
        Powyżej cytat z forum pod artykułem.
        Nie wiem skąd te 80-tki bo w rzeczywistości wygląda to tak :
        Tata z Torunia
        Kwoty i ich ilość robią wrażenie.
        Kwota na firmę 30 latka także robi wrażenie, a temat projektu " "Rozwiązania IOT do śledzenia towarów w łańcuchu dostaw i monitorowania parametrów ich transportu" brzmi tajemniczo , słusznie i naukowo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka