Dodaj do ulubionych

Na pozegnanie ….

02.03.23, 18:34

Prosimy zapoznać się z Netykietą.
Nie możesz pisać do 17:30 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.

Chuj im w dupe. Na darmo się napisałem…
Prenumeratę tez skasowalem - jeszcze im za banowanie będą qurwom placil.
Polskich oslow i naiwniakow informuje, ze w USA poparcie dla rozrzucania na lewo i prawo moich pieniędzy spadlo do 48%.
Biorac pod wzgląd, ze demokratow w kaju jest co kolo 58-60% wycagnijcie sobie wnioski już sami.
Nadchodzi nieukniony moment, ze przestaniemy te rebelie oplacac.

news.yahoo.com/biden-challenged-softening-public-support-124458864.html
Co do regularnego pisania tu i tak to jest groch w sciane. Szkoda nerwow i czasu.
Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.

Wasz kochający Kadi
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Ale się uśmiałam 02.03.23, 19:15
      ...wychodzisz z drzwiami, jak widzę big_grin

> Nie możesz pisać do 17:30 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.

Kadi, CO się mogło stać, że Cię zbanowali?? naprawdę musiałeś nawywijać. Powiedz tak ogólnie chociażby, to się jeszcze pośmiejemy.

> Nadchodzi nieukniony moment, ze przestaniemy te rebelie oplacac.

A, więc to było tematem?

> Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.
      > Wasz kochający Kadi

Wzajemnie big_grin (chociaż może wobec heteroseksualnego faceta takie życzenia są tym bardziej nieuprzejme).

Ale mnie rozbawiłeś.
      • sram_na_gw Zamkniecie konta zajmuje im TYDZIEN 03.03.23, 00:57
        dorota_333 napisała:

> ...wychodzisz z drzwiami, jak widzę big_grin
        >
        > > Nie możesz pisać do 17:30 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.
        >
        > Kadi, CO się mogło stać, że Cię zbanowali?? naprawdę musiałeś nawywijać. Powied
        > z tak ogólnie chociażby, to się jeszcze pośmiejemy.
        >
        > > Nadchodzi nieukniony moment, ze przestaniemy te rebelie oplacac.
        >
        > A, więc to było tematem?
        >
        > > Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.
        > > Wasz kochający Kadi
        >
        > Wzajemnie big_grin (chociaż może wobec heteroseksualnego faceta takie życzenia są tym
        > bardziej nieuprzejme).
        >
        > Ale mnie rozbawiłeś.
        • sram_na_gw Re: Zamkniecie konta zajmuje im TYDZIEN 03.03.23, 00:59

> dorota_333 napisała:
          >
          > > ...wychodzisz z drzwiami, jak widzę big_grin

Usuneli moj post o zbrodni na Florydzie i to pewnie byt trigger.
          O tym czarnym zbrodniarzu, ktrry zabil dziennikarza ...lewicowego Spectrum News.
          Chyba nie sadzisz ze bede kurwow lewicy prosil o odblokowanie mi konta smile

> >
          > > > Nie możesz pisać do 17:30 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.
          > >
          > > Kadi, CO się mogło stać, że Cię zbanowali?? naprawdę musiałeś nawywijać.
          > Powied
          > > z tak ogólnie chociażby, to się jeszcze pośmiejemy.
          > >
          > > > Nadchodzi nieukniony moment, ze przestaniemy te rebelie oplacac.
          > >
          > > A, więc to było tematem?
          > >
          > > > Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.
          > > > Wasz kochający Kadi
          > >
          > > Wzajemnie big_grin (chociaż może wobec heteroseksualnego faceta takie życzenia
          > są tym
          > > bardziej nieuprzejme).
          > >
          > > Ale mnie rozbawiłeś.
          • dorota_333 Re: Zamkniecie konta zajmuje im TYDZIEN 03.03.23, 10:03
            O, to mnie zdziwiłeś. To nie było bardziej drastyczne od innych Twoich wypowiedzi smile (i generalnie nawet miałeś rację, pomijając brutalną formę).

Kadi, tak w ogóle: można napisać bardzo wiele, jak się to ujmie odpowiednio. Nie warto forsować tak drastycznej formy przekazu.

A co do "groch o ścianę" - nie zmienisz świata pisząc tutaj i nawet nie przekonasz wszystkich. Choć mnie częściowo przekonałeś: w tym sensie, że spoglądam teraz na USA "z obu stron". Rozumiem, że po drugiej stronie też są argumenty.

Nie zamierzam Cię przekonywać do pisania tutaj, ale może Ci przejdzie to zacietrzewienie.
      • zimna-wodka Re: Ale się uśmiałam 17.03.23, 19:47
        dorota_333 napisała:

>
        > > Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.

> Wzajemnie

Taka deklaracja ze strony kobiety brzmi... Sam nie wiem jak brzmi.
        • dorota_333 Re: Ale się uśmiałam 17.03.23, 21:08
          Dobre wychowanie nakazuje odwzajemnić życzenia, jakiekolwiek by nie były. Może po prostu nie należy się żegnać w taki sposób, nie sądzisz? I nie ma sensu grzanie tej kwestii.
    • mateusz572 Re: Na pozegnanie …. 02.03.23, 19:22
      Piękna ksywa Kadi.
      Rozwijasz się, awansujesz, potężny się robisz. Świat byłby bardzo zagubiony bez twoich zdolności rozpoznawania lewackiego zła.
      Musimy czerpać pełnymi garściami z twojej ideologii zwalczania lewaków.
      Od dziś nasz leitmotiv wyraża się w dwóch słowach: precz z lewactwem.
    • snajper55 Re: Na pozegnanie …. 02.03.23, 22:45
      sram_na_gw napisała:

> Sle Forumowiczomm tradycyjnego chuja w dupe.

Wzajemnie. Zresztą ty chyba to lubisz.

S.
    • czerwony_jak_jablko Re: Na pozegnanie …. 17.03.23, 18:32
      sram_na_gw napisała:

• czerwony_jak_jablko Za co mnie zabanowali? Za sojusze. 17.03.23, 18:56

Jak  siedzialem  w kiciu i SB proadzilo nasze sledztwo w 1982, to ebene SB ctwo mowilo nam tak: Ale wy skurwysyny macie szczescie, ze nie ruszaliscie "sojuszy", pojdziecie siedzieć tylko na 8 lat a nie na 25"Chłopaki potem przy wódce gadali pozniej , ze im to samo wstawiali, taki text.
      To bylo w kraju o nazwie PRL.Teraz jest tak samo tam u was w Posce, tylko sojusznik sie zmienil. W poscie ktory zydy  wywaloli i zabanowlai mnie brutalnie po IP napisalem pare uwag pod adresem waszego nowego, ukochanego sojusznika.Z linkami z cytatami po angielsku, nic wywrotowego, ale widac Polacy sa bardzo czuli znow na swe "sojusze".Buahahaha.Ale ja bede sie smial, jak wma obetna te chlopskie, serdelkowate paluchy za wtykanie kartoflowatego nosa w nie swoje sprawy smile .A po pierwszej walizce z brudnym ladunkiem sujusznik zwinie zagle i spierdili do baz w Niemczech smileBTW- jak w Polsce zlapaliscie 8 rosyjskich sabotazystow, to znaczy e 792 dalej tam jest i czeka na moment smile
      • mateusz572 Re: Za co mnie zabanowali? Za sojusze. 17.03.23, 19:08
        Cześć Kadi.
        Znowu masz nową i ładniejszą ksywę. Pozdrawiam serdecznie i życzę zwycięstwa w trudnej walce z cenzurą.
        • czerwony_jak_jablko Walka trwa :) 17.03.23, 20:06
          mateusz572 napisał:

> Cześć Kadi.
          > Znowu masz nową i ładniejszą ksywę. Pozdrawiam serdecznie i życzę zwycięstwa w
          > trudnej walce z cenzurą.
          >
      • dorota_333 Re: Za co mnie zabanowali? Za sojusze. 17.03.23, 19:32
        O, to bardzo ciekawie brzmi. Spróbuj to napisać jakoś, hm, niekontrowersyjnie, żeby puścili. Jakże chętnie poczytam, dlaczego sojusz ze Stanami nie jest dla nas korzystny. Uwaga o sabotażystach trafna.

Ksywa rzeczywiście ładna.

A że Cię czasem wyrzucą, to sie nie przejmuj.

"— Posłusznie melduję, panie feldkurat — wtrącił Szwejk — że ten pan jest taki wytrwały jak niejaki Bouszek z Libni. Osiemnaście razy w ciągu jednego wieczora wyrzucili go u „Extnerów”, a on po każdym wyrzuceniu wracał, że niby zapomniał tam fajkę. Właził oknem, drzwiami, przez kuchnię, właził do lokalu przez mur ogrodu, przez piwnicę i wlazłby może nawet kominem, gdyby go strażacy nie zdjęli z dachu. Był taki wytrwały, że mógłby zostać ministrem albo i posłem."

wolnelektury.pl/katalog/lektura/hasek-przygody-dobrego-wojaka-szwejka-t-i-ii.html
        • czerwony_jak_jablko Re: Za co mnie zabanowali? Za sojusze. 17.03.23, 19:50
          dorota_333 napisała:

> O, to bardzo ciekawie brzmi. Spróbuj to napisać jakoś, hm, niekontrowersyjnie,
          > żeby puścili. Jakże chętnie poczytam, dlaczego sojusz ze Stanami nie jest dla n
          > as korzystny.

Korzystny? To nie o to chodzilo , korzystny czy nie . Ze nie jest korzystny to chyba powinno byc jasne dla kazdego z cwiartka mozgu w glowie, kto sral w gacie ze strachu wsiadajac w B737Max albo dla zolnierza uzywajacego amerykanskiego zlomu z demobilu.
          W PRL nie wystarczylo napisac, ze ludziom radzieckim smierdzi z dupy, by "uderzyc w sojusz".
          U mnie w podstawowce nauczyciel stracil prace, bo podczas goszczenia delegacji nauczycieli ZSRR uderzyl w sojusz. Radzieccy nie wiedzieli jak sie pije herbate w torebkach, to podpowiedzial ze sie wklada do geby i pije goraca wode. Jeszcze dostal 2 lata w zawiasach ....

To byl akurat post o rozpsuszczonej celowo przed amerykanska administracje lewackich polmozdzy jak dziadowski bicz przestepczosci w USA i tyle. To wystarczylo juz zeby to uznac za "podwazanie".
          • sendivigius Re: Za co mnie zabanowali? Za sojusze. 23.03.23, 19:51
            czerwony_jak_jablko napisał:

> U mnie w podstawowce nauczyciel stracil prace, bo podczas goszczenia delegacji
            > nauczycieli ZSRR uderzyl w sojusz. Radzieccy nie wiedzieli jak sie pije herbate
            > w torebkach, to podpowiedzial ze sie wklada do geby i pije goraca wode. Jeszc
            > ze dostal 2 lata w zawiasach ....

I wszystko jasne Kadi. Po takiej szkole z takimi nauczycielami kazdy sąd w kazdej sprawie da ci uniewinnienie a przynajmniej rozgrzeszenie.
    • szczurek.polny Re: Na pozegnanie …. 17.03.23, 22:11
      No nic, w takim razie życzę miłej emerytury w Siewieropiździecku koło Murmańska. Bo Sopot w tej sytuacji odpada, z natury rzeczy odpada.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka