sendivigius 20.03.23, 21:32 Ano. Na krotko, wrocilo, ale kierunek jest wyznaczony. Dzieje sie. A wy o jakims pisie. I co wy na to: stooq.pl/q/?s=xauusd&c=mx&t=l&a=ln&b=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_jak_jablko My na to jak na chlodne lato. 21.03.23, 12:47 Nawet przy moich kilku kg+ nie jest to az taka wielka sprawa. No rośnie, rośnie. Wolalbym zeby dolar rosł ale tu widzę łapy lewactwa i banksterstwo w akcji, przynajmniej na razie. Plynnosc zwiekszaja, squrwysyny. Może tak łaskawie padłoby toszke banków Europie? Już czas. Nowy Kadi. Odpowiedz Link
czerwony_jak_jablko Czy ja mam zwidy ?? 21.03.23, 17:12 Czy ja widze te babcina pomarszczona morde wszedzie naokolo? Odpowiedz Link
czerwony_jak_jablko $2003.20 o 2:30 PM :) 23.03.23, 19:29 sendivigius napisał: > Ano. Na krotko, wrocilo, ale kierunek jest wyznaczony. > > Dzieje sie. A wy o jakims pisie. > > I co wy na to: > > stooq.pl/q/?s=xauusd&c=mx&t=l&a=ln&b=1 > Odpowiedz Link
czerwony_jak_jablko $ 2,040 today :) Dolar w dupce. 04.04.23, 16:44 sendivigius napisał: > Ano. Na krotko, wrocilo, ale kierunek jest wyznaczony. > > Dzieje sie. A wy o jakims pisie. > > I co wy na to: > > stooq.pl/q/?s=xauusd&c=mx&t=l&a=ln&b=1 > Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: $ 2,040 today :) Dolar w dupce. 05.04.23, 14:03 Ponad 160 tys. rubli za jedną uncję. 160'785 dokładnie teraz jak patrzę. A jeszcze na koniec września było 95 tys. rubli. 40% w trochę ponad pół roku. Tak się szmaci papierowy pieniądz. W taki sposób mafia rządowa odbiera majątek swoim własnym obywatelom, którzy z mocy prawa zmuszeni są korzystać z rubli. Ruski rząd traktuje swoich poddanych jak niewolników - odmawiając im prawa do posiadania jakiejkolwiek własności. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: $ 2,040 today :) Dolar w dupce. 05.04.23, 15:32 > W taki sposób mafia rządowa odbiera majątek swoim własnym obywatelom To dokładnie jak PiS, tyle że nasi na mniejsza skalę. Na razie. Odpowiedz Link