Dodaj do ulubionych

Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala.

13.04.23, 02:35
Ale sie usmialem smile
Obrzydliwy transo- pedluch, paskudny do wyrzygania, zostal przez Anheuser-Busch , najwiekszego producenta piwa - urynatu w USA zatrudniony do ...promocji redenck beer smile
Urynat ciagle sie spredawal, mimo konkurencji craft beers.
Ale sprzedawac sie przestal. Przez pedala.
A recent report from Beer Business Daily showed the brand owned by Anheuser-Busch InBev experienced significant drops in sales volume in some markets over the Easter weekend, implying a negative customer response to Bud Light’s new marketing campaign featuring transgender activist and social media influencer Dylan Mulvaney.

No, a teraz najlepsze: Co maja ci piwni idioci zrobic??? CIagnac te tragiczna zapasc w niebyt CZY usunac padalca z reklamy i natychmiast narazic sie na represje rzadzacych dzis USA trans- obrzydliwcow ???
Co kursanty mysla w temacie smile ?
A tu jak kto ma ciezko na zoladku, to se obejrzec ,o: Od razu sie porzygacie ze w uszach zagila.

www.youtube.com/shorts/AtyvXzmqryQ
Dorota newsik dla CIebei- Caly wasz sojusznik jest taki pierdolniety dzis smile Buahahahaha !
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala 13.04.23, 10:29
      Rzeczywiście nie jest apetyczna/y. W ogóle dziwne jest promowanie się społecznością trans, przecież to są ułamki procenta populacji - ilu się z nimi może utożsamiać?

> Caly wasz sojusznik jest taki pierdolniety dzis

No cóż, w tej części Europy sojusznika się nie wybiera; alternatywą jest sojusznik, co potrafi głowę nożem odciąć i ogólnie ma dużą łatwość zabijania, gwałcenia i rabunku. Więc pozostaje nam mieć nadzieję, że szaleństwa obyczajowe to jednak jest margines nie mający wpływu na obronność. I ufać Panu.
      • czerwony_jak_jablko Re: Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala 13.04.23, 12:01
        dorota_333 napisała:

> Rzeczywiście nie jest apetyczna/y. W ogóle dziwne jest promowanie się społeczno
        > ścią trans, przecież to są ułamki procenta populacji - ilu się z nimi może utoż
        > samiać?

ALe co z tego? Oni sie przeciez nie licza z wiekszoscia, wazniejsze sa mniejszosci. Obcy, slaby ( albo udajacy slabego), narzekajacy , umeczony.
        Ameryka zawse sie z troska pochyli, pomoze, tym bardziej im bardziej to pozwoli dac dupe wlasnym obywatelom...
        • czerwony_jak_jablko A "samochody" elektryczne ? 13.04.23, 13:28

> dorota_333 napisała:
          >
          > > Rzeczywiście nie jest apetyczna/y. W ogóle dziwne jest promowanie się spo
          > łeczno
          > > ścią trans, przecież to są ułamki procenta populacji - ilu się z nimi moż
          > e utoż
          > > samiać?

W stanie NY jest zakaz reklam z samochodami spalinowymi. Ile ludzi jezdzi EV?2%
          I co z tego?
          EV nie maja w ogole ryku wtornego. Nie ma takiego czegos, jak uzywany samochod elektryczny, bo chinska bateria ( innych nie ma) kosztuje 40 000 USD. Spalinowy slinik 5-6 razy mniej.
          I co? Do 2032 67% samochodow w USA, wg Glupiego Joe, ma byc EV.
          Gdzie to ladowac? Skad baz energie do tego? Co zrobic ze zuzytym EV?

• zimna-wodka Re: Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala 13.04.23, 17:24
        dorota_333 napisała:

> Rzeczywiście nie jest apetyczna/y.

Jakbyś widziała to co ja widziałem... W kolejce w galerii gdzie zostałem zawleczony przez małżonkę. Stoją przede mną dwie koleżanki. Pierwsza - szpilki dłuższe niż sukienka, lekki cellulit na udach. Lekki bo większość przeszła na twarz. Nie wiem jak to zostało zrobione. Twarz właśnie z cellulitem, którego nie przykryła nawet gruba warstwa tynku, wargi w stylu karpia, rzęsy półmetrowe. Na łbie coś dziwnego.
        Ale za to druga. Też szpilki choć nie w kiecce a w szortach. Z nich wystawały potężne nogi kulturysty - same mięśnie i to jakie! Talia męska (czyli wąska), kark byczy a łapy jak u Schwarzeneggera - supermuskularne i żylaste. Z przodu nieduży biuścik, na głowie zalotne loczki.
        Stałem za tymi rozszczebiotanymi dziewuszkami, starałem się nie gapić (bo jakby tej drugiej się nie spodobało to byłbym biedny) ale nie mogłem. Na szczęście były wystarczająco zajęte sobą.
        • czerwony_jak_jablko Moga przyjebac ! 13.04.23, 18:59

> Jakbyś widziała to co ja widziałem... W kolejce w galerii gdzie zostałem zawlec
          > zony przez małżonkę.

Przed Kovidem kolega poszedl obejrzec parade pedalstwa na 5Ave, odradzalem debilowi ale sie uparl.
          Stal na chodniku, machla chuj wie na co i usmiechnal sie do pedala a pedal myslal ze sie z niego smieje. Dostal w ryja tak, ze podobno mu do dzis dzwoni w lewym uchu a jak pedala wdizi, to dodatkowo w prawym tez sie wlacza.
          • dorota_333 Re: Moga przyjebac ! 14.04.23, 09:28
            A, widzisz, dziewczynę jak podrywasz to przynajmniej od razu po mordzie nie leje. Jeszcze jeden argument za heterycznością.
        • dorota_333 Re: Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala 14.04.23, 09:26
          Ojtam, ojtam, dziewczyna była akurat w procesie budowania masy, może na zawody. Trzeba patrzeć na rzeźbę tych muskułów: jak odwodniona, to znaczy, że będzie się pokazywać na dniach.

A teraz zagram na sentymencie - spójrz na jakieś stare zdjęcia: dziewczyny naturalne, wszyscy szczupli i bez tatuaży smile Bo o najważniejszym nie wspominasz: tipsy i tatuaże. I widzę na ulicy latem panie w średnim wieku wytatuowane, co mnie jednak lekko dziwi.

No tak się porobiło, moda to moda. Dążenia do piękna ludziom nie zabronisz.
          • czerwony_jak_jablko 5 mld dolarow stracili 14.04.23, 13:33

Na razie przez tego potworka.Z waluacji tylko.
            Zobaczymy, jak sie bedzie teraz sprzedawac slynne bro beer w nowej formie....
            • dorota_333 Re: 5 mld dolarow stracili 14.04.23, 15:33
              Moje wyjaśnienie: prezes ma zatarg z radą nadzorczą (za mało mu płacą). I postanowił wykończyć firme zanim odejdzie ze złotym spadochronem. Bo to wygląda na samobójstwo firmy.
          • zimna-wodka Re: Bud Light sie juz nie sprzedaje. Przes pedala 14.04.23, 14:01
            Może i budowanie masy. Ale jak widzisz u takiej dzierlatki ramiona dwa razy szersze niż talia a talia tak szeroka jak miednica to jest to nieco dziwne. A obwód bicepsa lepszy niż mojego uda a obwód uda lepszy niż Kolumna Zygmunta. Do tego szpilki. Tylko biust skromniutki choć widoczny. Przyznaję - całość była tak wciągająca, że na tatuaże nie zwróciłem uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka