Dodaj do ulubionych

Ciekawa strzelanina w Teksasie.

30.04.23, 22:56
Chociaz trupow tylko 5, niewiele.
Meksykanic strzelal sobie ze swego AR15 w ogrodku do puszek po Modello, a ze byla juz 9 PM, to sasad z Hondurasu poprosil, zeby juz dal spokoj. Meksyk na to udal sie do honduranskiego domu i zastrzelil wszystkich w srodku po kolei. Bum, bum, bum, bum i bum.
Teraz to ciekawe. Meksyk nie tylko byl deportowany wiele razy i wracal sobie do USA jak i kiedy chcial, ale mial nawet aktualny order deportacyjny. On nic sobie z tego nie robil oczywista, bo dzis nikt sobie nic nie robi z waadzy nic, chyba ze polew albo jajca ze starego osrrnego po nogawce od spodni prezydenta Joe.
Mamy jeszcze poltora roku luznej wladzy, potem, kto wie , jak sie spelni zyczenie swiata i ludu, to nastepne 4 i to by bylo super, bo tego Ameryka na pewno nie przetrwa juz. Nie ma szans. Chiny czekaja.
Z drugiej strony, fajnie by bylo jakby taki dzikus wszedl nam tu i rozlupal jakiemus wysoko postawionemu marksiscie pusty leb siekiera na dlugim trzonku, co ? Konczy sie Title 42 i granice ponownie beda juz szeroko otwarte. Tylko frajer z Nowego Jorku lecacy na urlop do Wloch bedzie dalej sciagal buty i gacie przy kontroli bezpieczenstwa na lotniskach.
Oj, oj, Ameryko smile
Obserwuj wątek
    • senioryta13 Re: Ciekawa strzelanina w Teksasie. 01.05.23, 05:00
      kadilak napisał:

> Chociaz trupow tylko 5, niewiele.
      > Meksykanic strzelal sobie ze swego AR15 w ogrodku do puszek po Modello, a ze by
      > la juz 9 PM, to sasad z Hondurasu poprosil, zeby juz dal spokoj. Meksyk na to u
      > dal sie do honduranskiego domu i zastrzelil wszystkich w srodku po kolei. Bum,
      > bum, bum, bum

Mexykaniec czy sasiedzi (inni) tak opowiadali?

> Konczy sie Title 42 i granice ponownie beda juz szeroko otwarte. Tylko frajer
      > z Nowego Jorku lecacy na urlop do Wloch bedzie dalej sciagal buty i gacie przy
      > kontroli bezpieczenstwa na lotniskach.
      > Oj, oj, Ameryko smile

Musicie teraz uwazac w NYC, aby ktorys z nich sie za bardzo nie zdenerwowal , a najechalo sie ich juz sporawo. Wywiesc za wczasu do DC, tam nalezy zrobic najpierw porzadek. Jakas reakcja z W.H.?
      Mayorkas stawia namioty i stoly aby wszystkich przyjac, aby tylko za dlugo w kolejce nie musieli stac.
    • dorota_333 Re: Ciekawa strzelanina w Teksasie. 01.05.23, 09:31
      My mamy lepiej (póki co). Wczoraj do sąsiadki Ukrainki przyszła jakaś druga pani, dziewczyny chyba sobie popiły, bo po dziesiątej usłyszałam od strony korytarza jakieś śpiewy. Skończyły po jedenastej i cichutko. Jedyne co mnie rozczarowało, to jakość tych śpiewów, spodziewałam się czegoś lepszego. Jeżeli będą z nimi tylko takie problemy, to byłoby dobrze.
      • czerwony_jak_jablko Re: Ciekawa strzelanina w Teksasie. 01.05.23, 11:50
        dorota_333 napisała:
        Jedyne co mnie rozczarowa
        > ło, to jakość tych śpiewów, spodziewałam się czegoś lepszego. Jeżeli będą z nim
        > i tylko takie problemy, to byłoby dobrze.

Bedzie lepiej. No przeciez musza sie oklepac troche,oswoic.
        Jazda na calego sie zacznie.
    • kadilak Zabici tez byli nielegalni 01.05.23, 17:57
      www.yahoo.com/news/gov-greg-abbott-prompts-swift-003153273.html
      jak widac ...
      • senioryta13 Re: Zabici tez byli nielegalni 01.05.23, 18:14

...tego nalezalo sie spodziewac.
        W czasie strzelaniny, 10 osob przebywalo w tym domu. Biden powinien ich przyjac w W.H., naprawde, nie wiem na co oni tam w D.C licza.
      • dorota_333 Re: Zabici tez byli nielegalni 01.05.23, 19:38
        W sumie to dosyć zabawne; czy jest tam ktoś legalny w okolicy? (prócz policji). Ale to chyba pokazuje skalę problemu. Nasi Ukraińcy jednak są spokojniejsi.
        • kadilak Re: Zabici tez byli nielegalni 01.05.23, 20:15
          dorota_333 napisała:

> W sumie to dosyć zabawne; czy jest tam ktoś legalny w okolicy? (prócz policji).
          > Ale to chyba pokazuje skalę problemu. Nasi Ukraińcy jednak są spokojniejsi.

Bo nie ostaja kasy za darmoche od rzadu Polski.
          Albo dostaja za malo, wiec musza dorabiac, szpiegujac dla Rosji. Nie ma czasu na glupoty.
          • dorota_333 Re: Zabici tez byli nielegalni 01.05.23, 22:27
            Jakoś nie boję sie tego "szpiegowania". Zresztą w miarę normalne państwo powinno takie rzeczy ogarniać, prawda? (joke).

Natomiast nie mam złudzeń, że poważniejsze problemy sie pojawią. Na przykład: na Ukrainie już przed wojną były masowe problemy z chorobami zakaźnymi, np. gruźlicą. Nie wyobrażam sobie, żeby to nie przeniosło sie do Polski razem z migracją. Podobno już notowany jest gwałtowny wzrost zakażeń HIV. To pewnie dopiero początek; myślę o chorobach typu odra czy nawet polio - na Ukrainie szczepienia leżą.

Normalne państwo sobie radzi z zagrożeniami wynikłymi "losowo", jak te.
    • kadilak Tu widac glupote admnistracji USA 02.05.23, 18:44
      Zolnierzy na granice posylaja?
      Teraz ???

Jebnieci. Jkiz jebniety sie zrobil ten dobry swiat.

www.yahoo.com/news/u-sending-1-500-troops-145215517.html
    • kadilak Zlapali padalca 03.05.23, 20:44
      Pod brudami w pralni sie schowal, glupi spyk.
      Gdyby zwila do meksyku to bylby problem, bo Meksyk nie ma K/S wiec nie dali by ekstradycji poki USA nie daloby im gwarancji ze go nie zabijemy tu.
      A tak spokojnie mozna go osadzic i zabic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka