Dodaj do ulubionych

Zobacz, ch…u, coś narobił. 

08.05.23, 15:17
Tak by wypadałozwrócić się do naszego prezydenta i wszystkich odpowiedzialnych za tzw kryzysmigracyjny.Kobita się patrzyna mnie, jakby mnie chciała zamordować. I ma racje.Szła tu pewnie miesiącami,ruchali ja na każdym postoju, stad pewnie to dziecko w kocu .Starszego pewnie wlokłastamtąd przez te cala tułaczkę a tu co? A tu gówno.Bida jak była takjest. Dwójka dzieci, plecak z życiowym dobytkiem i zero perspektyw w kraju do któregoja zaproszono przez bezmyślność, glupote i brak jakichkolwiek ludzkich odruchów,a wyłącznie  celem zbicia politycznego kapitału.Niedlugo konczy sięTitle 42 i obecna sytuacja pogorszy się znacznie bardziej. Już wiadomo zeliczba wchodzących do USA może się zwiększyć 4-5 krotnie. Podobno burmistrz NYC mazamiar…odsylac  tych ludzi gdzieś dalej.Byle to nie był jego problem. Typowy, pierdolony lewaka- karierowicz.
PS.
Nie pyskwac: Wsadzilem kobiete w Uber. Nie dojechala by tam autobusami w 3 godziny .
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  08.05.23, 20:23
      No dobrze, ale dokąd ją wysłałeś?

Poza tym: czy podróż autobusem nie jest bezpieczniejsza niż Uber. Znowu ją skrzywdzą.
      • kadilak Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  08.05.23, 20:33
        dorota_333 napisała:

> No dobrze, ale dokąd ją wysłałeś?

Stala na przystanku a w garsci miala kwitek z adresem na Brooklinie.
        Ans slowa po angielsku wiec nei wiem co to tm jest. Moze park.

>
        > Poza tym: czy podróż autobusem nie jest bezpieczniejsza niż Uber. Znowu ją skrz
        > ywdzą.

Kto ?? Kerowca ? Przeciez wiadomo kto ich wiozl.
        • dorota_333 Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  08.05.23, 20:51
          Ostatnio media w Polsce ostrzegają przed korzystaniem z Ubera, były sprawy molestowania i zgwałcenia pasażerek. Niby wiadomo kto wiezie, ale Uber to przypadkowi ludzie. Mniejsza o to zresztą.

Ta sytuacja to dramat. Tutaj przyznam Ci rację. Dramat. Cała Ameryka środkowa do was pociągnie.
          • kadilak Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  08.05.23, 21:27
            dorota_333 napisała:

> Ostatnio media w Polsce ostrzegają przed korzystaniem z Ubera, były sprawy mole
            > stowania i zgwałcenia pasażerek.

No pacz, a mnie nikt nie zmolestowal....diabli nadali.
            Pewnie dlatego ze dzicz bliska kulturowo w Polsce jezdzi jako kierowcy. Nigdy z Polakim nie jechalem.

Niby wiadomo kto wiezie, ale Uber to przypadko
            > wi ludzie. Mniejsza o to zresztą.
            >
            >
            > Ta sytuacja to dramat. Tutaj przyznam Ci rację. Dramat. Cała Ameryka środkowa d
            > o was pociągnie.

Ten maly gowniarz placzacy na kraweniku mnie przelamal. Ona to tam mniejsza.
    • ireneo Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  10.05.23, 16:18
      A może dałbyś radę - "Za chlebem" Łatwa nowelka. Potem o braciach Warner, nie wymaga intelektualnego wysiłku. Ci akurat ubogacili ten, ukradziony przez europejski rynsztok, kraj. Jakoś nie zauważyłem, aby troglodyckie poniżanie innych przydało ci klepek.
      • kadilak Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  10.05.23, 16:36
        ireneo napisał(a):

> A może dałbyś radę - "Za chlebem" Łatwa nowelka. Potem o braciach Warner, nie w
        > ymaga intelektualnego wysiłku. Ci akurat ubogacili ten, ukradziony przez europe
        > jski rynsztok, kraj. Jakoś nie zauważyłem, aby troglodyckie poniżanie innych pr
        > zydało ci klepek.

Napisz to jeszcze raz bo nie rozumiem zupelnie o czym ty ty pierdolisz , pajacu.
        Wysil sie troche.
        • ireneo Re: Zobacz, ch…u, coś narobił.  10.05.23, 16:44
          kadilak napisał:

> ireneo napisał(a):
          >
          > > A może dałbyś radę - "Za chlebem" Łatwa nowelka. Potem o braciach Warner,
          > nie w
          > > ymaga intelektualnego wysiłku. Ci akurat ubogacili ten, ukradziony przez
          > europe
          > > jski rynsztok, kraj. Jakoś nie zauważyłem, aby troglodyckie poniżanie inn
          > ych pr
          > > zydało ci klepek.
          >
          > Napisz to jeszcze raz bo nie rozumiem zupelnie o czym ty ty pierdolisz , pajacu
          > .
          > Wysil sie troche.
          ++++
          To twój problem. A, że i perły od koralika nie odróżnisz, to nie widzę pożytku z dodatkowo poświęcanego czasu. Przeczytaj rekomendowane, to dasz radę.
          • kadilak Tu moja rekomendacja. 10.05.23, 17:06
            ireneo napisał(a):

> To twój problem. A, że i perły od koralika nie odróżnisz, to nie widzę pożytku
            > z dodatkowo poświęcanego czasu. Przeczytaj rekomendowane, to dasz radę.

Zacznij od tego.
            Wsadz lapsko w rozporek i sprawdz, czy jestes chlop czy baba.
            Juz cie wykpili na innych forach za to, wiec przyszedłeś albo przyszlas tutaj zawracac gitare.
            No? I co? Dynda cos czy nic ?
    • kadilak Dziennikarka FOX poplakala sie na wizji :) 11.05.23, 18:14
      Wrazliwa jakas/

Na jednej z dzieczynek z Wenezueli, przerowadzono testy pobranych z jej ciala probek DNA, bo pono zostala zgwalcona po drodze.
      Zidentyfikowano 100 ( STO ) roznych probek DNA.
      TO znaczy ze ruchalo ja 100 ( STU) rozych mezczyzn po drodze w najprzerozniejsze otwory ciala.

Was sojusznik, Biden, nie jest juz dl MNIE tylko zbrodniarzem, ale wrecz LUDOBOJCA.
    • czerwony_jak_jablko LBS,zakladasz sie? 14.05.23, 00:48
      Beda mieszkali lepiej niz ty?

Imigranci z Ameryki Pd.w mieli mieszkac w namiotach w Central Parku...Rozwiazali jednak juz dzis problem imigrantow...miasto im wynajmie niewykupione mieszkania w luksusowych budynkach. Niewykupipne, bo za drogie. Super, co?
      Dales 8 000 000 dolcow za kawalerke i bedziesz mial za sasiada morderce z Wenezueli.
      • ireneo Re: LBS,zakladasz sie? 14.05.23, 05:18
        czerwony_jak_jablko napisał:

> Beda mieszkali lepiej niz ty?
        >
        >
        > Imigranci z Ameryki Pd.w mieli mieszkac w namiotach w Central Parku...Rozwiazal
        > i jednak juz dzis problem imigrantow...miasto im wynajmie niewykupione mieszkan
        > ia w luksusowych budynkach. Niewykupipne, bo za drogie. Super, co?
        > Dales 8 000 000 dolcow za kawalerke i bedziesz mial za sasiada morderce z Wenez
        > ueli.
        ++++
        albo z Polski. Ameryka daje azyl tylko mordercom z Wenezueli? Nie panikuj, a najlepiej zabierz te 8 milionów dolarów za pokój i wynajmij kąt u Kurskiego za dyche.
        Ten Flatiron Building ma właściciela i jak zechce to ulokuje kogo zechce. Dotąd to tam nikt nie zechciał mieszkać. Że ty się skusiłeś, no, no. Te 8 000 000 to za miejsce w dwóce pewnie bo trzecia już się nie wciśnie.
    • czerwony_jak_jablko 1 200 000 dla bohatera.. 14.05.23, 15:57

prezydenta i wszystkich odpowiedzialnych
      > za tzw kryzysmigracyjny.Kobita się patrzyna mnie, jakby mnie chciała zamordować
      > . I ma racje.Szła tu pewnie miesiącami,ruchali ja na każdym postoju, stad pewni
      > e to dziecko w kocu .Starszego pewnie wlokłastamtąd przez te cala tułaczkę a tu
      > co? A tu gówno.Bida jak była takjest. Dwójka dzieci, plecak z życiowym dobytki
      > em i zero perspektyw w kraju do któregoja zaproszono przez bezmyślność, glupote
      > i brak jakichkolwiek ludzkich odruchów,a wyłącznie  celem zbicia politycznego
      > kapitału.Niedlugo konczy sięTitle 42 i obecna sytuacja pogorszy się znacznie ba
      > rdziej. Już wiadomo zeliczba wchodzących do USA może się zwiększyć 4-5 krotnie.
      > Podobno burmistrz NYC mazamiar…odsylac  tych ludzi gdzieś dalej.Byle to nie by
      > ł jego problem. Typowy, pierdolony lewaka- karierowicz.
      > PS.
      > Nie pyskwac: Wsadzilem kobiete w Uber. Nie dojechala by tam autobusami w 3 godz
      > iny .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka