Dodaj do ulubionych

Co robi ten czlowiek ?

09.05.23, 13:39
Konkurs bez nagrod smile
Ja myslalem, ze to oczywiste no ale ja mijam 50-100 dziennie takich wiec wiem i nie nie zwracam uwagi.
Wyslalem siostrze i koledze w Polsce.
Siostra napisala ze wstaje a kolega ze sie gimnastykuje.
Obie odpowiedzi sa zayebiste, chociaz niepoprawne smile
No, kursanty?
Zaznaczam, ze nie powiem poki ktos nie da poprawnej odpowiedzi smile
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Co robi ten czlowiek ? 09.05.23, 14:46
      Bezwładność ciała (musi się podpierać ręką) świadczy o tym, że jest naćpany lub pijany. Ten człowiek właśnie wymiotuje do worka zawieszonego na szyi.
      • kadilak Close, but no cigar :) 09.05.23, 15:10
        dorota_333 napisała:

> Bezwładność ciała (musi się podpierać ręką) świadczy o tym, że jest naćpany

Dodam ze stoja tak godzinami.
        Nie wymiotuje- po prostu torbe mial przewieszona na szyi,

lub
        > pijany.

Napilas sie kiedys smile? Sprobuje po pijaku zrobic sklon w przod smile

Ten człowiek właśnie wymiotuje do worka zawieszonego na szyi.
        • dorota_333 Re: Close, but no cigar :) 09.05.23, 15:14
          No właśnie robi po pijaku skłon w przód żeby zwymiotować. Jeśli nie zgadłam, to nie mam wersji alternatywnej. Z ciekawością czekam na prawidłową odpowiedź.
          • kadilak Re: Close, but no cigar :) 09.05.23, 15:33
            dorota_333 napisała:

> No właśnie robi po pijaku skłon w przód żeby zwymiotować. Jeśli nie zgadłam, to
            > nie mam wersji alternatywnej. Z ciekawością czekam na prawidłową odpowiedź.

To sie nazywa heroin hunch albo heroin lean. Specyficzne dla hery, pono fenti tez tak powoduje ale chyba nie maja czasu na to zeby sobie powisiec bo od razu umierają po fentusiu. Hehe. Co cieawe, podobno nigdy sie nie przewracaja ......

twitter.com/AtomicDawg06/status/1590707138451542016
            Zaczelo sie na poważnie dwa lata temu, od kiedy lewica zdekryminalizowala całkowicie handel i używanie wszystkich narkotykow. Ba, zachecaja wręcz by się szprycować i palic. Na pewno było to wcześniej, ale nie setki ludzi w publicznych miejscach.

Smieszne , jak tam w Europie „zycia nie znacie”. Dwa tygodnie temu jakiś Holender im zdjęcia robil, paru na głodzie go skopalo, zdaje zie zmarl bo policja mocno ludzi potem przepytywala w tej sprawie . Idiota jakiś 😊 Pelno tu ich bo to po drodze z lotniska do miasta 😊
            Przyjezdzaja dalej, bija ich, rabuja, gwalca , okradają ze wszystkiego a oni dalej , jak muchy do gowna 😊
            • dorota_333 Jezu, zatkało mnie 09.05.23, 16:21
              ...po obejrzeniu filmiku. Aż sobie sprawdziłam - "hunch" tutaj "garbić się", tak? Czyli - heroina sprawia taką pozycję ciała?

Rzeczywiście, Europa tego nie zna.

Inferno.
              • kadilak Re: Jezu, zatkało mnie 09.05.23, 17:10
                dorota_333 napisała:

> ...po obejrzeniu filmiku. Aż sobie sprawdziłam - "hunch" tutaj "garbić się", ta
                > k? Czyli - heroina sprawia taką pozycję ciała?

Ta, rozluznia miesnie, stawy, cala posture miesniowo- szkieletowa .
                Mnie dziwi ze oni, faktycznie, sie nie przewracaja.
                Odwazny ten lebek co nakrecil filmik...to centrum Anytown USA dzis. Kazde wieksze miasto, czyli w praktyce jkazde rzadzone przez lewice socjalistyczna, wyglada dokladnie tak wlasnie.
                Z San Fran juz zwialo kilkanascie co lepszych sklepow, bo mordowali klentow. Zaczely nawet spadac ceny domow pierwszy raz od 20 lat.
                Po kolei, na wszystkich nadejsdzie kryska tu, u tego waszego "sojusznika". .

>
                > Rzeczywiście, Europa tego nie zna.
                >
                > Inferno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka