kadilak
22.08.23, 02:51
Burmistrz tej spalonej dziury, Maui, nie ma pojecia i oburzyl sie, ze dziennikarze zadaja mu takie chamskie pytania.
Jakies tam dzieci sie spalily. Co z tego ???
www.thegatewaypundit.com/2023/08/outrageous-maui-county-mayor-has-no-idea-how/
Tak, tak, pan burmistrz jest lewakiem.
Dalej mamy rzad federalny. Ja nawet nie wiem, jak to na polskie przetlumaczyc.
freebeacon.com/latest-news/watch-biden-dhs-chief-brags-maui-wildfires-response-involves-cultural-sensitivity-experts/
Homeland Security secretary Alejandro Mayorkas boasted that the Biden administration is being "culturally sensitive" in its response to the devastating Hawaii wildfires."We are working with experts so that we are culturally sensitive to the needs of individuals on the island," Mayorkas told MSNBC.
Kulturalnie wrazliwie ?
freebeacon.com/latest-news/watch-biden-dhs-chief-brags-maui-wildfires-response-involves-cultural-sensitivity-experts/
Oczywiscie ja tradycyjnie klade na Hawaje chuja. 65% Hawajan glosowalo na starego polglowka i zbrodniarza, wiec maja na co zasluzyli. Moga jak na moje wszyscy splonac zywcem. Ale ciekawostka bedzie patrzec jak w 2024 roku 70% zaglosuje na tego samego strego kutasa albo innego kandydata demokratow. Bo tak wlasnie bedzie prosze panstwa. Raz glupi forever glupi.