Dodaj do ulubionych

Co nam obca przemoc wzięła...

22.08.23, 18:00
Tekst linku
....Apaschem AH-64E odbierzemy.Pentagon zezwolił na sprzedaż Polsce 96 śmigłowców AH-64E Apache plus optional za jedyne 12 miliardów $, 30 dolców na łepka.Wspaniała okazja.Prawie za darmo.Boeing to nowa onlus.Śmigłowce doskonałe jako oparcie dla sił ziemnych przeciw wrogom w górach Afganistanu, w dżunglach tropikalnych.Żubry w Białowieży nie będą już atakować.First America.
Obserwuj wątek
    • monalisa2016 Re: Co nam obca przemoc wzięła... 23.08.23, 00:35
      Kto bogatemu zakaze?

Cytat z podanego przez ciebie azeta4 linku:

"(...) Jak dodał szef MON, "do czasu zakończenia procedur i dostarczenia do Polski zakupionych śmigłowców, armia USA udostępni nam śmigłowce Apache z własnych zasobów". (...)

Wstrzymam sie od komentarza. smile

"(...) "Ta proponowana sprzedaż wesprze cele polityki zagranicznej i bezpieczeństwa narodowego Stanów Zjednoczonych poprzez zwiększenie bezpieczeństwa sojusznika NATO, który działa na rzecz politycznej stabilności i gospodarczego postępu w Europie" - napisano. Agencja notyfikowała o potencjalnej transakcji Kongres. (...)"

Pieknie upiekszone ale ile w tym upiekszeniu jest prawdy a ile klamstwa by zamglic oczy czytelnika, gdzie ineters Polski? W czyszczeniu amerykanskich magazynow wojskowej floty?
      • wykrywacz_klamcow swietłana ty piszesz o interesie Polski? 23.08.23, 08:51
        monalisa2016 napisał(a):

> gdzie ineters Polski?

przecież ty kierujesz się tylko interesem rosji, popierasz zbrodnie wojenne dokonywane przez ruskich nazistów już od 2014 roku na Ukrainie.
        • dorota_333 Re: swietłana ty piszesz o interesie Polski? 23.08.23, 09:17
          Powiedz mi, jak usunąć stąd to ścierwo. Bo admini są głusi.
          • wykrywacz_klamcow Re: swietłana ty piszesz o interesie Polski? 23.08.23, 09:38
            dorota_333 napisała:

> Powiedz mi, jak usunąć stąd to ścierwo. Bo admini są głusi.

to forum jest traktowane jako prywatne, więc admini gazety tutaj nie zaglądają
            skoro nie reagują admini, którzy są założycielami forum, to pozostaje kwestia czasu, likwidacja forum w sytuacji kiedy na forum prowadzona jest niezgodna z prawem polskim i unijnym propaganda rosyjska - tak było w przypadku forum "rosja i Świat", z którego przypełzła swietłana. Nie wiem jakim cudem admini ją przeoczyli i nie założyli bana, bo reszta trolli została zablokowana. Próbowali założyć forum na francuskich serwerach ale i tam ich szybko zablokowali.
            Na tym forum trzymają kilka zidentyfikowanych przeze mnie ruskich trolli, może to oznaczać, że treści z ruskiej propagandy są bliskie tutejszym adminom, trzeba więc słać zgłoszenia do adminów gazety i nie zrażać się ich opieszałością. W pewnym momencie lawina ruszy.
            • dorota_333 Re: swietłana ty piszesz o interesie Polski? 23.08.23, 10:33
              > to forum jest traktowane jako prywatne, więc admini gazety tutaj nie zaglądają

Że nie zaglądają, to fakt, ale nie ma czegoś takiego jak "forum prywatne". Miałam dobrych kilka lat temu wymianę zdań na ten temat z Adminami całego forum smile Uświadomiłam im, że osobiście odpowiadają za treści umieszczone na forum.

No więc pozostaje zbierać dokumentację na trolla i rozmawiać bezpośrednio z Adminami forumowymi. Jeśli masz pod ręką jakieś ewidentne przykłady złamania prawa, to je podeślij tutaj.

> Na tym forum trzymają kilka zidentyfikowanych przeze mnie ruskich trolli

Kto konkretnie?

> może to oznaczać, że treści z ruskiej propagandy są bliskie tutejszym adminom

Niestety, na to wygląda. Ale ominiemy to.

• mateusz572 Re: swietłana ty piszesz o interesie Polski? 23.08.23, 10:31
            Tak w ogóle to mamy wysyp moskiewskich trolli, którzy znajdują wiernych wyznawców w osobach bywalców tego forum.
            W tym galimatiasie jedno jest tylko dosyć jasne i klarowne: to Moskowia zaatakowała Ukrainę , choć trolle moskiewskie na różne sposoby próbują odwrócić kota ogonem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka