Dodaj do ulubionych

Wyborca idealny i niepokalany

06.09.23, 23:04
next.gazeta.pl/next/7,172690,30162961,naukowcy-wyhodowali-pierwszy-kompletny-embrion-czlowieka-wystarczyl.html#s=BoxOpImg1

Koles nie bedzie mial osobowosci ("rozum" od poczatku zaprogramowany),
plci (nie teraz nie wolno), rodziny (wsparcia.), identyfikacji z przodkami (DNA), przynaleznosci religijnej.

Nie bedzie mial rodzicow, wiec jego tFUJrcy beda wreszcie jak Najswietsza Panienka: niepokalali.

Po co kreowac skretynialego wyborce, jezeli mozna go wyprodukowac?
Po co odbierac mu powoli wolnosc, przyzwyczajac do paszy, zamieniac mu miejsce do zycia na kojec, zamieniac upodobania, hobby, marzenia, dazenia, pasje na medialna szame ?!
Po co dawac mu mozliwosc protezy biustu, czy ust calbo wytrysku jezeli potem trzeba prac te sztywne plamy na poscieli?

Gotowiec !

Pora umierac ! sad

Hough !
Obserwuj wątek
    • kadilak A ty gdzie sp....les? 21.09.23, 01:51
      Zyjesz jeszcze ?
      Ostrzezenia juz dostales?
      Ja wlasnie skacze po kontach i uzupelniam, bo sie boje ze mnie wsadza jak jakiegos rodziaca na wywiadowce na 20 lat.

• lastboyscout Re: A ty gdzie sp....les? 21.09.23, 15:34
        Dzieki piekne za pamiec , staroswiecki jestes, w najlepszym sensie, z tym dzieleniem sie dobra informacja czy mysla.

Przyznam jednak, ze nie wiem o co biega z ta informacja, chyba tego jeszcze nie dostalem.

Wydaje sie przeciez, ze oni juz wszystko o nas wiedza i zaprzegneli nas, jak gojow do robienia tego za nich za im placimy sad

Ostanio, w sklepie kiedy jakas leniwa kreatura skierowala mnie do samobslugi to mu powiedzialem,
        ze ja tu nie pracuje a on.
        Poterm pogonilem go do kasy z moim koszykiem a na koncu kazalem mu sie usmiechnac i zyczyc mi milego dnia.
        Tepol musi potrenowac NORMALNE zachwowania bo nigdy nie mozna byc pewnym, ze mu sie jeszcze to nie przyda bo ekonomiczne cykle lubia sie powtarzac wink

A tak, w ogole to zyje, nawet milo ale ale forum zawladnelo jakies gowniane towarzystwo i puszcza tak kretynskie pierdy, ze nie chce sie tym okadzic smile

Jedziemy na Antyle poniewaz chcemy uniknac ryzyka huraganu.
        Aruba jest piekna ale dla nas za nudna wiec teraz Curacao.
        Z ABC odpuscimy tylko Barbados bo podobno przasny.
        Potem Karaiby bo tam najbardziej wczasowo.

Mila jesien, pjedz sobie w gory bo niedlugo bedzie bajecznie kolorowo.
        Do milego !

• obsvfrc Re: A ty gdzie sp....les? 21.09.23, 16:39
          lastboyscout napisał:

> Dzieki piekne za pamiec , staroswiecki jestes, w najlepszym sensie, z tym dziel
          > eniem sie dobra informacja czy mysla.
          >
          > Przyznam jednak, ze nie wiem o co biega z ta informacja, chyba tego jeszcze nie
          > dostalem.
          >

Wszedlem na strone Barclays, uzylem niedawno karty po kilku miesacach zeby mi nie zamkneli konta.
          I to wyskoczylo.
          trzeba im podac czy jest sie obywatelem USA. zarobki i czy zatrudniony.
          Ja to juz podawalem, ale pytali o uaktualnienie.
          > Wydaje sie przeciez, ze oni juz wszystko o nas wiedza i zaprzegneli nas, jak go
          > jow do robienia tego za nich za im placimy sad

Wiedza ale pewnie to im pozwala czlowiek w razie czego zamknac i oskarzyc ? Jak potwirdzisz osobiscie ?

> Ostanio, w sklepie kiedy jakas leniwa kreatura skierowala mnie do samobslugi to
          > mu powiedzialem,
          > ze ja tu nie pracuje a on.
          > Poterm pogonilem go do kasy z moim koszykiem a na koncu kazalem mu sie usmiechn
          > ac i zyczyc mi milego dnia.

Nie uzywam, bo probowalem raz w Target i skaner byl tak brudny, ze sie prawie porzygalem ze wstretu.....zreszta teraz glownie place po zlosci gotowka wszedzie.

> A tak, w ogole to zyje, nawet milo ale ale forum zawladnelo jakies gowniane tow
          > arzystwo i puszcza tak kretynskie pierdy, ze nie chce sie tym okadzic smile
          >
          > Jedziemy na Antyle poniewaz chcemy uniknac ryzyka huraganu.
          > Aruba jest piekna ale dla nas za nudna wiec teraz Curacao.
          > Z ABC odpuscimy tylko Barbados bo podobno przasny.
          > Potem Karaiby bo tam najbardziej wczasowo.
          >
          > Mila jesien, pjedz sobie w gory bo niedlugo bedzie bajecznie kolorowo.
          > Do milego !

Ja w tym roku, szczesliwie, jeszcze nie siedzialem w samolocie !!!!!
          • lastboyscout Re: A ty gdzie sp....les? 21.09.23, 18:07
            Jezeli ma nastapic/musi nastapic jakas forma resetu (kiedys to sie nazywalo...heh, he ... wymiana pieniadza) to bez watpienia taki bedzie element organizacji takiego szalbierstwa.

Zglosisz co masz i gdzie (wlaczenie z napchannym materacem) to tylko taka kwote wymienimy ci na nowe seledynowe dolary w rozowe ciapki (wile lat temu tak to tutaj opisywalem).
            Aby USwoi uwierzyli to dostana najwieksza procent "swoich" pieniedzy w nowych pieniadzach,
            zagraniczni dostana odpowiednio mniejszy procent w zaleznosci od przydatnosci sojusznika a wszelkie inne kanalie nic nie dostana bo z tak znikajacego dolara wroga korporacji i rzadu,
            korporacje i rzad wyplaci sobie premie za przeprowadzenie tej calej chucpy.
            A potem OdNowa, do nastepnego razu !

Jest masa nawet lepszych sposob do namiaru tego co jak wydajesz/co robisz/jak myslisz.
            Sciagniecie przez sztuczna inteligencje samych naszych wpisow daje im nasz pelny obraz.
            Osobowosci, nawykow/obrazu swojej facjaty w ich wszechobecnych analizujacycyh kamerkach nie zmienisz poniewaz to caly nasz smak zycia wiec jestesmy w ich wizieniu juz od dawna.
            A skoro juz tak jest to szkoda tych kilku tysiaczkow rabatow na karcie wink

Tez nie cierpie samolotow, tych ich absurdalnych procedur, ukrytych kosztow, pedalskich stewardes itp.
            ale jestem wakacyjne zwierzatko wiec beda mnie wozic do cieplych krajow nawet na wozku inwalidzkich albo sam mozg ... w sloiku albo jego kopie na komputerowym hard drive bo to teraz najbardziej trendy ! wink
            • senioryta13 Re: A ty 21.09.23, 18:45
              lastboyscout
              > Tez nie cierpie samolotow, tych ich absurdalnych procedur, ukrytych kosztow, p
              > edalskich stewardes itp.

Przesiadz sie na europejskie linie lotnicze, te to dopiero cie oskubia, a te ich absurdalne procedury kosztuja cie sporo czasu, no i dodatkowe piniazki.
        • senioryta13 Re: A ty 21.09.23, 18:38

> Jedziemy na Antyle poniewaz chcemy uniknac ryzyka huraganu.
          > Aruba jest piekna ale dla nas za nudna wiec teraz Curacao.
          > Z ABC odpuscimy tylko Barbados bo podobno przasny.
          > Potem Karaiby bo tam najbardziej wczasowo.

Aruba za nudna? To co chcesz robic ?
          Nie Barbados, tylko Bonaire.
          • lastboyscout Re: A ty 21.09.23, 19:47
            A co mozna robic na Arubie ?

Mam po prostu nadzieje, ze na Curacao zagraja jakas muzyczke, zagraja jakas siatkowke i rozbiora jakies panienki.

Jezeli masz jakies wakacyjne (nie mylic z turystyka) rekomendacje to prosze wal smialo.
            Ladnie podziekuje.

• kadilak Gosc mial trudny dzien. 21.09.23, 18:53
          lastboyscout zachwowania bo nigdy nie mozna byc pewnym, ze mu
          > sie
          > Aruba jest piekna

youtu.be/-eREiQhBDIk

>
          >
          >
          >
          >
          • lastboyscout Re: Gosc mial trudny dzien. 21.09.23, 19:37
            To nie gosc mial trudny dzien.
            To wszystko wokol goscia ma trudne dni.
            Gosciu tylko to sobie w koncu uswiadomil i podziekowal za takie zyciowe "atrakcje"

Trudno nie dostrzec analogii sad kiedy coraz wiecej ludzi, zwlaszcza mlodszych, WYLACZA SIE z tego swiata przy pomocy chemii crying
      • senioryta13 Re: A ty gdzie sp....les? 21.09.23, 18:28
        kadilak napisał:
        > Ostrzezenia juz dostales?
        > Ja wlasnie skacze po kontach i uzupelniam, bo sie boje ze mnie wsadza

Jakie ostrzezenia?
    • snajper55 Re: Wyborca idealny i niepokalany 22.09.23, 01:37
      lastboyscout napisał:

> next.gazeta.pl/next/7,172690,30162961,naukowcy-wyhodowali-pierwszy-kompletny-embrion-czlowieka-wystarczyl.html#s=BoxOpImg1
      >
      > Koles nie bedzie mial osobowosci ("rozum" od poczatku zaprogramowany),

A gdzie ty wyczytałeś coś o zaprogramowaniu rozumu???

> plci (nie teraz nie wolno),

Płeć genetyczną będzie miał od początku, tak jak każdy człowiek.

> rodziny (wsparcia.)

No cóż, sierot jest całkiem sporo. Sieroty mogą być adoptowane.

> identyfikacji z przodkami (DNA),

Nie będzie mieć także DNA??? O, to bardzo ciekawe, co piszesz.

> przynaleznosci religijnej.

Żaden noworodek nie ma przynależności religijnej ani politycznej.

S.
      • lastboyscout Re: Wyborca idealny i niepokalany 22.09.23, 03:05
        Wiec wedlug ciebie TO bedzie czlowiek.

Bo czlowiek jest wtedy kiedy zrobi sie go w fabryce.

Nikt nie bedzie sobie komplikowal zycia takimi zbednosciami jak tatus, mamusia, milosc, seks, i tym podobne pierdoly.

Twor idealny !

Faszyzm idealny.

Ale dla KOGO ?
        • snajper55 Re: Wyborca idealny i niepokalany 22.09.23, 19:25
          lastboyscout napisał:

> Wiec wedlug ciebie TO bedzie czlowiek.

Oczywiście że tak. Niczym się od ciebie różnić nie będzie.

> Bo czlowiek jest wtedy kiedy zrobi sie go w fabryce.

Nie jest ważne jak powstaje.

> Nikt nie bedzie sobie komplikowal zycia takimi zbednosciami jak tatus, mamusia,
          > milosc, seks, i tym podobne pierdoly.

A kto, poza tobą, twierdzi, że to pierdoły?

> Twor idealny !

Tak samo idealny jak ty.

S.
          • lastboyscout Re: Wyborca idealny i niepokalany 22.09.23, 19:48
            Dziekuje za porywajaca argumentacje ! wink

... domyslam sie, ze ty tu chcesz robic za Pana Boga ale mam dla ciebie zla wiadomosc ... masz tu niemala konkurencje ! smile

Jakiez to polskie ! smile
            • snajper55 Re: Wyborca idealny i niepokalany 23.09.23, 00:14
              lastboyscout napisał:

> Dziekuje za porywajaca argumentacje ! wink

Dostosowane do tego, z kim dyskutuję.

> ... domyslam sie, ze ty tu chcesz robic za Pana Boga ale mam dla ciebie zla wia
              > domosc ... masz tu niemala konkurencje ! smile

Nie, nie wierzę w żadnych bogów.

S.
              • lastboyscout Re: Wyborca idealny i niepokalany 23.09.23, 13:38
                Dostosowane do tego, z kim dyskutuję.

Mowisz wiec , ze sam rownasz do idioty/swini, ktorego bawia zapasy w blocie.

Jezeli nawet przyjac to zalozenie to skoro ty wchodzisz w takie zapasy to ciebie to na pewno bawi sie kreowanie a potem zabawa w swoim blocie.

Jezeli jednak nie przyjmowac, ze to ja jestem idiota to w tym wykreowanym przez siebie blocie zostajesz sam, jak idiota czy swinia.

To wiesz? Ja cie pozostawie samego w tym co najbardziej lubisz, twoim blocie. wink
                Zegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka