Dodaj do ulubionych

Grypa jak Lenin: zawsze zywa !

12.09.23, 01:19

Podwojna rzeczywistosc:

PLATNY morderca mowi tak:

“COVID-19 remains a leading cause of death in the U.S.

www.cnn.com/2023/09/11/health/fda-signs-off-on-updated-covid-19-vaccines/index.html

Nauka, praktyka,f fakty mowia tak:

www.medicalnewstoday.com/articles/282929#influenza-and-pneumonia

Ponawiam pytanie do madrych inaczej: DLACZEGO juz sie nie szczepicie ?

Where's the revolution ?

www.youtube.com/watch?v=jsCR05oKROA&list=RDEMpI1QKBrZGdgN8LT8nwYQnQ&index=17
Obserwuj wątek
    • kadilak Opiles sie czy co ? 12.09.23, 01:45
      Na ulice kurwa nie wyjdziesz.

slaynews.com/news/eu-chief-calls-world-leaders-usher-in-global-digital-id/
      • lastboyscout Re: Opiles sie czy co ? 12.09.23, 02:48
        Na ulice kurwa nie wyjdziesz

Na ulice to juz sie dawno nie wychodzi i dlatego chodniki sa w zaniku a tam gdzie jeszcze sa to ci dadza w leb.

Mozesz wyjsc z kojca , wsiasc do samochodu ale tylko po to aby wysiasc w innym kojcu aby zarobic na pasze czy kupic pasze. Pasze zreszta, juz niedlugo zrzuca ci prosto d koryta z drona.

Zycie rodzinne czy towarzyskie tez juz wlasciwie nie istnieje albo jest kompletna powierzchowna farsa.

Za to wszystko mozesz sobie zobaczyc na swiecacych prostokatach albo jako mister nikt poforumowac sobie 19 lat z podobnymi sobie wiezniami systemu. Wkrotce bedzie jeszcze latwiej tak durniec kiedy poprzez zrobisz to przez elektrody wszepione ci do mozgu.
        Ale i to do czasu kiedy ci tego mozg spala tymi elektrodami bo chciales zrobic sobie NORMALNA imprezke z przyjaciolmi w tym wspolczsnym wariatkowie sad

• kadilak Niedlugo sobie powachasz ... 12.09.23, 14:58
          Ubrania tez nam odbiora, squrwysyny yebane.

Japan’s flag carrier has started a year-long trial of a service that allows travelers to book a set of clothes — covering different sartorial styles and seasons — and receive it at their hotel upon arrival.

www.cnn.com/travel/japan-airlines-travel-without-clothes-climate-scn-c2e-spc/index.html
          Ale jak kto lubi spac z osranymi gaciami jakiejs tlustej czarnuchy na twarzy, to juz zaciera raczki.
          • lastboyscout Re: Niedlugo sobie powachasz ... 12.09.23, 15:33
            Ubrania tez nam odbiora

Noooooo ! To akurat dobra strona ! smile Jest ZA powrotem do natury.

Probowales kiedys puscic wiaterek na putina i jego jajeczna swite ?

Nacieszyc oczka imn putina naturalnymi kraglosciami niewiast, szczegolnie po odpowiednim drneczku ?
            Ha ?
            Nie ?!!! Jezeeezuuuu! Przegrales zycie ! sad

Teraz wszystko ciala protezowo falszywe, twarze truciznowo zdeformowane, calosc szczelnie zakryta "ubraniami" z plastiku czy folii.
            Kazda baba taka sama bo liczy sie tylko opakowanie wedlug nakazanego schematu.
            Kazda baba sprzedana, nawet najwiekszym kaszalotom sie to marzy.

Panie OstatniTakiHarcerzyk wyraznie pora na wakacje bo ci tylko gole pupy i baleciki w glowie.

Kierunek Antyle a potem ...jeszcze nie zdecydowalem.

Ahoj przygodo !
    • jorl11 Re: Grypa jak Lenin: zawsze zywa ! 12.09.23, 18:56
      lastboyscout napisał:

> Ponawiam pytanie do madrych inaczej: DLACZEGO juz sie nie szczepicie ?

A moze madry normalnie tez odpowiedziec czy musi byc madry inaczej?

A wiec ja po prostu madry normalnie. Szczepilem sie na C19 3 razy, pierwsze 2 Pfizer trzecie Moderna. Ta Moderna w trzeciej byly polowa Modernej w pierwszych dlatego ja wzielem. Bo chcalem sie zaszczepic ale jak najmniejsza mozliwa dawka.

A wiec po kazdym szczepieniu mierzylem w Laboratorium moje IgG na C19. Po trzecim przekroczyly 2080 BAU/ml i moje laboratorium mialo juz tylko odpowiedz DUZO bo powyzej 2080 dla nich maximum pomiaru. Po kazdym z dwoch pierwszych te BAU/militr rosly, ale byly ponizej tych 2080.
      To trzecie szczepienie bylo koniec 2021 czyli ca. 1,8 roku temu.
      I przed 2 tygodniami zmierzylem znowu IgG i sie okazalo ze dalej powyzej ten granicy czyli >2080. Nie wiem ile, moze 3000 moze 5000 ale napewno mnostwo.
      Mi wyglada na to ze bede moje wielkie IgG mial lata cale jeszcze, zanim spadna ponizej np. 500 BAU/ml potrwa.
      A wiec napewno nie potrzebuje sie szczepic na C19 i to jeszcze dlugo jak wogole w moim zyciu.
      Mam inzynierskie podejscie wole mierzac co jest u mnie.
      Za te pomiary musialem sam placic ale to male sumy, max 20€ za kazde a wiec OK.

W literaturze medycznej corka, lekarka, szukala nie znalazla jak byc powinno ze spadkiem IgG ogromnie sie zdziwila ze mam tak duzo. Ale nawet jakby bylo malo to po szczepieniach istnieja jakies komorki pamieciowe na C19 i cos tam jeszcze ktore nawet jakby sie mialo malo IgG w razie zarazenia by spowodowaly ze organizm szybko by IgG produkowal a wiec zaden ciezki przebieg C19.

Dotarlo?
      • lastboyscout Re: Grypa jak Lenin: zawsze zywa ! 12.09.23, 19:25
        Jezeli szczepisz sie dla poziomu a nie dla zdrowia to pozostaje mi zyczyc ci tylko
        duzo zdrowia ! smile
        • jorl11 Re: Grypa jak Lenin: zawsze zywa ! 12.09.23, 19:30
          lastboyscout napisał:

> Jezeli szczepisz sie dla poziomu a nie dla zdrowia to pozostaje mi zyczyc ci ty
          > lko
          > duzo zdrowia ! smile

Pieprzysz ale taki Twoj los w dyskusji ze mna
          • monalisa2016 Re: Grypa jak Lenin: zawsze zywa ! 12.09.23, 20:37
            jorl11 napisał:

> Pieprzysz ale taki Twoj los w dyskusji ze mna
            >
            >
            Jorl11 trzecia osobe juz pozegnalam z kregu tych ktorzy bez wglebiania sie w temat lekkomyslnie uwierzyli. Mimo tego zycze ci najlepszego zdrowia.
        • lastboyscout Re: Grypa jak Lenin: zawsze zywa ! 12.09.23, 20:45
          Nie przejmuj sie, szwabie smile

Ja prosty chlop jestem.

Dla mnie swiat sie dzieli na madrych i glupich a w tym wypadku na zdrowych i chorych/martwych.

Dla ciebie jak ktos ma poziom to znaczy, ze nie zachoruje, wroooc ! Zachoruje ale mu obiecuja/wmowili mu, ze zachoruje lzej ale huj wie od kogo :
          jak w najglupszych reklamachj: dzisiaj 30% taniej !

Dla mnie, goscia bez poziomu wazne jest jestem zdrowy jak nigdy dotad a zaszczepiona konkurencja ledwie zipie

Ty w ogole zawsze ledwie jarzyles ale po tym szczepieniu to juz nic jarzysz
          ale pytalem o toczy nie szczepicie sie poniewaz dotarlo, ze to swinstwo nie leczy a truje
          (jak uczciwie przyznaliKadilak, Nalog a nawet w poczatkowej fazie: Dorota itd.)
          a ty mi walisz o jakiejs FUJzerowej demagogii/manipulacji/absurdacji, he, he poziomow wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka