Dodaj do ulubionych

To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :)

15.09.23, 14:50
A co mi tam. Yebac to.
Obserwuj wątek
    • mateusz572 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 15.09.23, 14:55
      Podbijaj, podbijaj Kadi.
      Tylko cele twojego podbijania znacznie skromniejsze.
    • dorota_333 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 15.09.23, 15:14
      Tylko nie wiem po co Wykrywacz to robi. Żeby wskazać, że ktoś jest trollem?

No więc jest (nie on jeden tutaj) - tylko nic z tego stwierdzenia nie wyniknie. Admini nie mają ochoty powstrzymać wysypu rosyjskich trolli na tym forum. Szczególnie Przycinek nie zrobi tego. I już.
      • mateusz572 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 15.09.23, 15:20
        Jak najbardziej słusznie postępuje WK. Wielu czytających, ale nie udzielających się może być nieświadomych zalewu propagandy Moskowii na tym forum.
      • wykrywacz_klamcow Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 09:08
        dorota_333 napisała:

> Tylko nie wiem po co Wykrywacz to robi. Żeby wskazać, że ktoś jest trollem?
        >
        > No więc jest (nie on jeden tutaj) - tylko nic z tego stwierdzenia nie wyniknie.
        > Admini nie mają ochoty powstrzymać wysypu rosyjskich trolli na tym forum
        > ]. Szczególnie Przycinek nie zrobi tego. I już.

Najlepiej weryfikuje ruskie trolle czas i dobrze jest przypomnieć czasem tych, którzy od lat publikują ruską propagandę.
        Jeśli admini nie zareagują w odpowiedni sposób to mogą się spodziewać likwidacji forum - w tym temacie mogą się podpytać monalisy ona wie z czym to się je, bo udało jej się uciec spod topora likwidacji podobnego forum o nazwie "rosja i świat"
        • dorota_333 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:00
          Czy mógłbyś opisać, co się stało na forum "Rosja i świat"?
          • cojestdoktorku Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:04
            "wykrywacz" pochodzi z forów gdzie wszelkie neutralne nawet komentarze są uważane za rusofilskie
            więc jak wpadł na to forum to go krew zalała smile

p.s. przy okazji - wykrywa tylko ruskie kłamstwa również te niepopełnione, kłamstwa USA czy europy uwaza za ok tongue_out
            • mateusz572 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:43
              A bywałes na tym forum?
              Ja tam wszedłem kilka miesięcy przed atakiem Moskowii na Ukrainę.
              Morze propagandy moskiewskiej, straszenie zachodu, mieszanie z błotem Polski i krajów bałtyckich, NATO nazwano dziwnym i tchórzliwym tworem, który zaraz po ataku Moskowii zwieje ze wschodniej flanki i tym podobne bzdety.
              No i powtarzanie w kółko tego co Dorota tutaj także nam zaserwowawała a jorl na okrągło, że Ukraina to państwo upadłe.
              Próby tonowania trołli moskiewskich na nic się zdawały. Odpowiedź ich to ciągłe straszenie jaka tą Moskowia potężna, a NATO to tchórzliwy twór na papierze.
              • mateusz572 Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:51
                A, no i na okrągło, że Ukraina jest nazistowska czyli hitleryzm XXI wieku i trzeba ją zdenazyfikować.
                Natomiast Moskowia ratuje Europę i świat przed ukraińskim nazizmem czyt. hitleryzmem XXI wieku.
            • wykrywacz_klamcow Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:53
              cojestdoktorku napisał:

> "wykrywacz" pochodzi z forów gdzie wszelkie neutralne nawet komentarze są uważa
              > ne za rusofilskie
              > więc jak wpadł na to forum to go krew zalała smile
              >
              > p.s. przy okazji - wykrywa tylko ruskie kłamstwa również te niepopełnione, kłam
              > stwa USA czy europy uwaza za ok tongue_out

neutralne komentarze? ty się wywinąłeś spod topora likwidującego forum rosja i świat tylko przez przypadek, bo nieco złagodziłeś swoje proruskie nastawienie i pochwalanie ruskich zbrodni.
              nie zajmuje się kłamstwami całego świata skupiłem uwagę na ruskich, bo to zagrożenie, które jest blisko i realnie zagraża nam w Polsce
              • cojestdoktorku Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 11:24

> neutralne komentarze? ty się wywinąłeś spod topora likwidującego forum rosja i
                > świat tylko przez przypadek, bo nieco złagodziłeś swoje proruskie nastawienie i
                > pochwalanie ruskich zbrodni.

moze na początek wklej jakiś mój komentarz z forum "rosja i świat", ale ostrzegam ze będzie cieżko bo nie znam tego forum, nie pisałem na nim i nie czytałem go

to typowe dla "wykrywacza" wymyslił sobie ze pisałem na tamtym forum, wymyslił sobie ze pochwalałem ruskie zbrodnie, wymyslił sobie nawet ze w tym pisaniu złagodziłem swoje proruskie nastawienie

no ale to on wykrywa kłamstwa tongue_out

sprytnie odwraca uwagę swoim nickiem, zupełnie jak "koreańska republika ludowo demokratyczna" tongue_out

• wykrywacz_klamcow Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 11:38
                  cojestdoktorku napisał:

>
                  > > neutralne komentarze? ty się wywinąłeś spod topora likwidującego forum ro
                  > sja i
                  > > świat tylko przez przypadek, bo nieco złagodziłeś swoje proruskie nastawi
                  > enie i
                  > > pochwalanie ruskich zbrodni.
                  >
                  > moze na początek wklej jakiś mój komentarz z forum "rosja i świat", ale ostrzeg
                  > am ze będzie cieżko bo nie znam tego forum, nie pisałem na nim i nie czytałem g
                  > o
                  >
                  > to typowe dla "wykrywacza" wymyslił sobie ze pisałem na tamtym forum, wymyslił
                  > sobie ze pochwalałem ruskie zbrodnie, wymyslił sobie nawet ze w tym pisaniu zła
                  > godziłem swoje proruskie nastawienie
                  >
                  > no ale to on wykrywa kłamstwa tongue_out
                  >
                  > sprytnie odwraca uwagę swoim nickiem, zupełnie jak "koreańska republika ludowo
                  > demokratyczna" tongue_out
                  >

nie mogę wkleić bo to forum nie istnieje już, zostało zlikwidowane tongue_out
                  wystarczająco jest jednak twoich postów na innych forach w których wspierasz ruską propagandę

To nie twoje słowa?
                  "niech rosja wpierw weźmie donbas, a później Kijów (tam mają większe interesy) a dopiero później moz choćby pomyślec o Polsce"
                  forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164233684,164233684,Kiedy_Polska_zacznie_sie_wreszcie_zbroic_.html?p=164242307
                  • cojestdoktorku Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 11:54

> nie mogę wkleić bo to forum nie istnieje już, zostało zlikwidowane tongue_out

w necie nic nie ginie,

> To nie twoje słowa?

moje, ale co widzisz w tym prorosyjskiego? zacytuję całość:

">To dokładnie szło tak:
                    >„Prawdopodobieństwo ataku Rosji na Polskę jest bardzo małe”
                    >natemat.pl/133977,gen-roman-polko-prawdopodobienstwo-ataku-rosji-na-polske-jest-bardzo->male
                    >BARDZO małe. Czyli jest, prawda? Jak w matematyce – większe niż zero, nie?

mówiąc "bardzo małe" miał na mysli to że taki atak nie nastąpi
                    moje prawdopodobieństwo śmierci w wyniku uderzenia meteoru też jets bardzo małe, ale wieksze niz zero, mimo to nie siędze dzień i noc w bunkrze próbując się przed tym zabezpieczyć, własnie dlatego że to prawdopodobieństwo jest tak małe ze je można olać

niech rosja wpierw weźmie donbas, a później Kijów (tam mają większe interesy) a dopiero później moz choćby pomyślec o Polsce
                    skoro jednak nie śpiesza sie z ukrainą gdzie im do Polski?
                    na dzis jakikolwiek atak rosji na państwo UE skutkowałby takimi sankcjami ze by sie nogami nakryli a jaki mieliby z tego ataku zysk? ja nie widze zadnych zysków"

czyli w tym poscie zgadzam się z generałem Polko i dalej argumentuje ze Rosja musiałaby wziąc najpierw Donbas, później Ukrainę zeby chcby rozwazać zabranie się za Polskę
                    dalej argumentuje tez ze atak na którekolwiek państwo UE spowodowłby straszne sankcje, czyli tu się pomyliłem ale na plus, bo jest jeszcze lepiej, juz atak na Ukrainę sankcję spowodował
                    natomiast miałem rację ze zanim Rosja moze pomyslec o Polsce wpierw musi wziąc Ukrainę

gdzie w tych moich słowach widzisz coś rusfilskiego?
                    to po prostu analiza sytuacji w roku 2017, raczej trafna i jest zupełnie NEUTRALNA
                    no ale jak już mówiłem Ciebie nawet neutralne posty denerwują
                    dziwne ze nie złożyłeś zawiadomienia do prokuratury na generała Polko który powiedział co powiedział juz w 2015 a ja sie tylko z nim zgodziłem
          • wykrywacz_klamcow Re: To ja tez popodbijam watki sprzed 15 lat :) 18.09.23, 10:49
            dorota_333 napisała:

> Czy mógłbyś opisać, co się stało na forum "Rosja i świat"?

forum założył pewien rusek i zebrał tam towarzystwo propagandystów, publikowali tam bzdury z ruskiej propagandy oraz pochwali zbrodnie popełniane przez ruskich nazistów z kremla
            zgłaszałem ich kilkukrotnie i wreszcie administracja zablokowała forum, przez tydzień admini usuwali kilkadziesiąt tysięcy postów troli. Większość troli została zbanowana. Uchowała się przez przypadek monalisa, cojestdoktorku i kilku innych troli.
            Podobnie zlikwidowano inne forum ruskiej propagandy, tutaj wątek założyciela z płaczem:
            forum.gazeta.pl/forum/w,654,173248666,173248666,Z_jakiego_odebrano_mi_dostep_.html
            tak więc likwidacja tego forum to nie jest abstrakcja - kluczowa sprawa to czy lokalni admini reagują na łamanie polskiego i unijnego prawa przez ruskie trolle czy nie. Jeśli się nazbiera to topór tnie wszystko jak leci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka