Dodaj do ulubionych

Bez zniechęcenia

29.09.23, 12:28
Chciałem olać wybory. Jestem "poza miejscem zamieszkania" dopisywanie się do listy to fatyga a tzw "przypadkowe społeczeństwo" nie jest warte mojej fatygi. 30% chce w jedną stronę bo się boi strony drugiej, 30% chce w drugą stronę bo się boi strony pierwszej a 40 % ma wszystko w Du*ie.
Czyli - kto by nie wygrał będzie chujowo bo 70% nie będzie ZA. Jeśli tak kiedyś cenną wolność oddajemy za kawał kiełbasy i to na kredyt, który będziemy musieli spłacić to ja pierdolę.

Ale przekonał mnie tekst; tu link:

wiadomosci.wp.pl/najbardziej-brutalna-kampania-w-historii-a-bedzie-jeszcze-gorzej-mamy-i-rezerwy-i-emocje-6946429896784736a
Jak piSSkury chcą właśnie tak to ja zrobię na odwrót. Może motywacja durna ale cel zbożny.
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Bez zniechęcenia 29.09.23, 14:52
      Nietrafny jest opis powodów głosowania, jaki dajesz na początku. Ale mniejsza o to.

Motywacja skierowana na to, żeby nie dać zwycięstwa zamordyście - wcale nie jest "durna". I ten cel jest zaprawdę godny i sprawiedliwy, słuszny i zbawienny.

Zdrówka życzę.
    • szczurek.polny Re: Bez zniechęcenia 29.09.23, 15:09
      "Donald Tusk i Jan Grabiec 7 września 2023 r. zawarli umowę z mBankiem na kredyt obrotowy w wysokości 25 mln złotych w mBanku. Roczna subwencja z budżetu dla największej partii opozycyjnej wynosi ok. 19,8 mln złotych."

Bój to jest wasz ostatni!

Porażka Platformy Obywatelskiej w tych wyborach pociągnie za sobą rozpad i likwidację tej organizacji. Również ze względów finansowych. Tusk postawił wszystko na jedną kartę, nie ma planu B. To w jakiś sposób tłumaczy tę ścianę agresji z jaką Platforma prowadzi swoją kampanię. Na szczęście Polacy nie ulegają krzykaczom i wszystko wskazuje na to, że 15 października odeślą Platformę na śmietnik, gdzie już KOD od jakiegoś czasu leży.

Poczekajmy na następną odsłonę kampanii Platformy, na żałosny "Marsz Tysiąca Smutnych Tzip". Ale to będzie piękna katastrofa!
    • lastboyscout Re: Bez zniechęcenia 29.09.23, 15:29
      Miotasz sie ale pociesz sie, ze utrata wiary w rozowe przejawiasz wreszcie oznaki uwolnienia sie
      od bezsensu jaki wciaz sie karmi rozowa idiotka.

Wciaz ci jednak pozostaje podstawowy bezsens twojego obecnego "rozumowania" : w kazdej opcji zedrowy efekt dla ciebie bo jakbys sie nie odwrocil w czasie glosowania to twoja dupa zawsze z tylu.

Wygra Kaczy-NicNieZnaczy, przegrasz ty, z marna satysfakcja ze byles przeciw bo i tak bedziesz w plecy.

Wygra Klamca-Zdrajca, przegrasz ty, z marna satysfakcja, ze byles za i tak bo bedziesz w plecy.

I nie pocieszaj sie, ze wybrales mniejsze zlo czy dolozyles malemu bo to jakbys otrul sie czyms bardziej smacznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka