zenabosa 01.10.09, 00:42 polecam dla maluszkow od ok. 1 roku przytulne nowootwarte przedszkole w Markach: www.hihopter.pl moja dziecię tam chodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
embeo Re: nowe przedszkole Hihopter Marki 04.10.09, 12:56 Brzmi to trochę jak ukryta reklama własnego biznesu, zwłaszcza że wtyka pani/pan tą informację w każdym możliwym miejscu na różnych forach. Osobiście nie przepadam za praktykami typu podszywanie się pod własnego klienta. Odpowiedz Link
zenabosa Re: nowe przedszkole Hihopter Marki 06.10.09, 12:46 Osobiście potwierdzam, że jestem mamą 2 letniego dziecka, które z radością zaczęło uczęszczać do tego przedszkola (Hihopter.pl w Markach). Ponieważ jest w tym nowootwartym przedszkolu narazie mało dzieci, bardzo zależy mi aby ta przytulna placówka dalej funkcjonowała postanowiłam polecać ją. A właścicielka nie podszywa się pod klienta, bo to ja jestem klientem i ta rodzicielska promocja to moja inicjatywa. Po szczegóły i referecje zapraszam do kontaktu. zenabosa@gazeta.pl Odpowiedz Link