Dodaj do ulubionych

przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce

26.05.12, 16:53
Czy ktoś z mieszkańców Kobyłki słyszał o nim? Odwiedzał? Jak wrażenia? Warto pojechać i obejrzeć?
Obserwuj wątek
    • agatapuchala1 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 28.05.12, 11:27
      mnie zabiła cena...
      • omasta11 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 29.05.12, 15:27
        Ja tam zadzwoniłam i tez jestem zszokowana ceną, wpisowego!!!!
        :(
        • dalida75 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 30.05.12, 09:44
          Bardzo dziękuję za odzew! Hm, w porównaniu do WAW wpisowe jest niskie.. Tu często wpisowe ma taką samą wysokość jak czesne.. Zresztą, ktoś widział za co są takie pieniądze? Ktoś tam był? Na stronie wygląda super, ale muszę tam specjalnie się wybierać żeby zobaczyć na żywo..
          • ponadtonic Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 30.05.12, 11:24
            Na żywo to jeden wielki plac budowy....
            • mariusz.102 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 30.05.12, 13:21
              Wysokość wpisowego na normalnym poziomie. Nie poraża.
              Niezła inwestycja... Będzie się musiała zwrócić.
          • dalida75 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 10.07.12, 09:56
            Otóż byłam, oglądałam, i podzielę się z wami moja opinią. Przedszkole jest niesamowite: duże przestrzenie, światło, wygoda zarówno dla dzieci jak i rodziców, czy to w łazience, sali, szatni czy na parkingu. Faktycznie trochę jeszcze ejst to plac budowy, kończą parking i plac zabaw, ale wygląda wszystko super. Fantastycznie duże sale. Jest ładnie, kolorowo i estetycznie. Ogólnie bardzo dobre warunki. Inwestycja rzeczywiście imponująca. Widać, że jest tak jak piszą na stronie, że idą w jakość. I moim zdaniem za takie pieniadze nie ma się co zastanawiać, zwłaszcza po obejrzeniu innych przedszkoli w okolicy, które mają podobne ceny. Oczywiście zobaczymy jak to wszystko zadziała, jak będzie wyglądało w ciągu roku, to mogę tylko przewidywać i mieć nadzieję że tu też będzie pierwszorzędnie. Ale dyrekcja wzbudza zaufanie,a cała koncepcja tez mi się podoba, więc powinno być dobrze. Moja córka jest już tam zapisana. Pozdrawiam.
    • ciekawy1980 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 30.05.12, 22:27
      no tak - skoro sponsorują drużynę wichru to muszą mieć środki...od rodziców. Ale fakt prawie 1. tys. czesnego to sporo jak na przedszkole we wschodnich ( zniżka przez pierwszy rok a później już nie ) gminach wawy. W markach można znaleźć za 600-780 max.
      Ciekaw jestem opinii rodziców dzieci, które tam już są. Którą prywatną podstawówkę planują dla swoich później??? tysiąc złotych czesnego to niezłe wprowadzanie do prywatnej szkoły, przynajmniej nie będzie później szoku cenowego, a raczej zniżka :)
      • zdroyek Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 12.07.12, 08:14
        jak widze jest to najdroższe przedszkole z kobyłki i wołomina .... wydawało mi się że pszczółka maja z wołomina jest droga ale tam przynajmniej czesne na poziomie 250 zł a nie 600 .... jka dla mnie przegięcie to ceny warszawy a nie okolic

• meltibi Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 12.07.12, 13:02
          Przedszkole pod Dębami w Zielonce ma podobne czesne a warunki zdecydowanie gorsze. Opłata 750 zł miesięcznie (Konik na Biegunach i Król Maciuś kosztuje 650 zł) za warunki jakie oferuje nie jest wygórowana. W wymienionych przeze mnie przedszkolach nie ma własnej kuchni a tylko catering, Słoneczna ma piękną jadalnię i własną kuchnię. Myślę, że to kwestia tego ile kto może zapłacić za przedszkole, W Warszawie za tego typu warunki płaci się zdecydowanie więcej. Słonecznej Polany w zasadzie nie ma do czego porównać, bo na tym terenie chyba nie ma równie ładnego przedszkola.
          • justynazwawy Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 12.07.12, 21:58
            no dobrze, ale dochodzi jeszcze co najmniej dyskusyjny sposob odliczania oplat za jedzenie przy nieobecnosci w przedszkolu (na ten przyklad: nieobecność przez 5 do 9 kolejnych dni: czesne pomniejszone o 50 PLN dopiero po 3 dniach nieobecnosci dziecka). Do tego lista dni wolnych ustalona przez Dyrekcje, kiedy to przedszkole (PRYWATNE I Z HORRENDALNYM CZESNYM!) bedzie zamkniete, bo prawdopodobnie czesc dzieci wyjedzie z rodzicami na dlugie weekendy. To juz nie mozna zorganizowac dyzuru w przedszkolu dla tych dzieci, ktorych rodzice nie dostana wolnego????Bo przeciez ktos musi zostac w pracy, zeby na urlop wyjechac mogl ktos inny, nie wszyscy moga sobie pozwolic na robienie dlugich weekendow!W publicznym przedszkolu, do ktorego moje dziecko chodzilo w tym roku, a w zwiazku z przeprowadzka juz chodzic nie bedzie, wlasnie tak to bylo organizowane. Panie pytaly, czy dziecko wyjezdza, czy przyjdzie do przedszkola. W dodatku oplata za jedzenie odliczana byla za kazdy dzien nieobecnosci dziecka, a nie dopiero po 3 dniach. Slonecznej Polanie chyba sie cos pomylilo...Nie te ceny i nie to podejscie, w koncu kto tu jest dla kogo?
            • meritumek przedszkole Słoneczna Polana, nowe ale za drogie 16.07.12, 22:37
              no to porównajcie sobie z Kajtusiem na Załuskiego. W malej grupie 600 zł mies., to całkiem sensowna cena. A wpisowe 300 czy 350, też do zniesienia. Fakt, ze dzieci się nie wybiegają, chociaż na sali lustrzanej to mają chyba ze 40 m do przebiegnięcia.
    • ponadtonic Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 22.07.12, 17:18
      Warto pojechać i obejrzeć!!!
      Teraz, gdy są już na finiszu prac budowlanych naprawdę warto!!!
      Jeśli chodzi o cenę, za przedszkole integracyjne to są naprawdę niewielkie koszta w porównaniu z Warszawą czy nawet z Wołominem.
      Tak naprawdę to żadne okoliczne przedszkole, podkreślam to jeszcze raz żadne nie jest tak ładne, przestronne, słoneczne, ciepłe jak to.
      Bardzo fajnie, że takie właśnie przedszkole i właśnie w takiej cenie powstało, bo cena jak za takie „luksusy” jest naprawdę niska.
      Zawsze się znajdą tacy, dla których to będzie „za drogo”, ale to przedszkole nie musi być dla każdego i nie taka jest jego rola. Lepiej sobie czegoś czasami odmówić a dziecku zapewnić lepsze warunki do nauki, rozwoju czy zabawy.

• keram19 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 22.07.12, 22:03
        Bardzo ładna reklama swojego przedszkola. W sumie ja się też zastanawiałem na oddaniem swojego drugiego dziecka do tego przedszkola ale minusem sa te wolne dni ustalane przez dyrekcję (w przedszkolu starszego pracują nawet w wigilię) oraz ten jeden miesiąc co przedszkole ma wolne a dalej trzeba za nie płacić. Czy to nie dziwny sposób na urlop?? Nie łatwiej dać pomoc i puszczać poszczególne opiekunki na urlopy?? No i niestety cena promocyjna jest atrakcyjna ale co za rok?? zmiana przedszkola?? Cena bez promocji to taka jak w warszawie w dobrzym przedszkolu dwujęzycznym.
        • ponadtonic Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 23.07.12, 14:34
          keram19 napisał(a):

> Bardzo ładna reklama swojego przedszkola.
          Pomyłka
          Działam w innej branży.
          • keram19 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.07.12, 10:27
            No tak zawsze to może być przedszkole żony, znajomej itp. Jeszcze nie widziałem żeby coś tak wychwalać jak jeszcze nie jest otwarte ... i opisywać te luksusy istniejące na papierze ...
            • sportif Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.07.12, 12:40
              za miesiąc, pod koniec sierpnia, "potejtonic" otworzy nowy wątek pt: "zapraszamy do nowego, słonecznego peczkola w Kobiałce"
              • keram19 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.07.12, 13:51
                Ale za miesiąc już nikt nie będzie o tym pamiętał :) albo że ktoś podszył się pod nick :D
                • sportif Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.07.12, 13:54
                  dlatego napisałem, że za miesiąc, bo wtedy ten post będzie głęboko zakopany
                  • ada-0 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.07.12, 16:20
                    Może i fajne przedszkole wszystko nowe sale plac zabaw, jak dla mnie cena powalająca.
                    A co możecie powiedzieć o kadrze jaka ma pracować w przedszkolu bo o tym to ani widu ani słychu.
                    Moim zdaniem nie ważna są nowe krzesła czy wymalowane ściany liczy się przygotowanie pedagogiczne i doświadczenie przedszkolanek a o profesjonalności w tej sferze niestety będziemy się mogli przekonać dopiero za rok. Oprócz ceny to dla nie był drugi argument aby pozostawić dziecko w aktualnym przedszkolu może przy młodszych dzieciach będę ponownie rozważała ofertę przedszkolną.
    • 9ana Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 09.08.12, 20:29
      Przedszkole piękne rzeczywiście ale cena przesadzona mocno nawet biorąc pod uwagę warunki, które są nieporównywalne z żadnym innym przedszkolem w okolicy a także w warszawie.
      Niestety mam poważne wątpliwości dotyczące kadry. Tyle było mowy o wysoko wykwalifkowanym personelu itp a niestety to co widzę na stronie internetowej powaliło mnie: jest tam osoba, która dotąd pracowała w pobliskim przedszkolu prywatnym i byla tam pomocą a w Słonecznej Polanie ma być Nauczycielem Prowadzącym. I nie byłoby w tym nic dziwnego po przecież kiedyś trzeba awansować i rozwijać się ale akurat ta osoba jest zaprzeczeniem tego co związane z kwalifikacjami, klasą, poziomem intelektualnym itp. Jak dla mnie na tym etapie na jakim ta osoba znajduje się teraz, mogłaby pracować jeszcze bardzo, bardzo długo jako pomoc i to pomoc asystenta nauczyciela a nie nauczyciela.
      Mam nadzieję że reszta kadry jest lepiej dobrana bo akurat ta osoba to całkowita porażka i jej wybór świadczy tylko o tym jak mylące są wrażenia odnoszone po rozmowach kwalifikacyjnych.
      • mamusia36 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 17.08.12, 19:31
        Mówisz to jako mama czy kolezanka po fachu? Co dokładnie ta osoba robi i o kogo chodzi? O Panią w blond wlosach?
        • 9ana Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 17.08.12, 22:16
          Tak.
          Piszę jako osoba która miała z tamtą osobą do czynienia. Nie jestem z konkurencji. Życzę przedszkolu Słoneczna Polana jak najlepiej i liczę że właściciele spełnią swoje marzenia o wspaniałym rozwoju tego miejsca. Ale ten konkretnie wybór to wg mnie strzał we własne kolano.
          • mamusia36 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 17.08.12, 22:19
            odnosnie tej osoby?
    • netkobylak Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 04.09.12, 08:29
      Byłem, widziałem rzeczywiście inwestycja robi wrażenie. Wszystko wydaje się super. Co do kadry trudno się wypowiadać bo nikogo nie znam.
      Niestety cieszę się, że nie mam już dziecka w wieku przedszkolnym - nie byłoby mnie stać na coś takiego... No i później dylemat co dalej po takim przedszkolu? Jedna z lokalnych szkół i zetknięcie z innym światem?
    • aliklia Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 03.10.12, 13:41
      Moje dziecko od września chodzi do tego przedszkola (do grupy zerówkowej, czyli najstarszej) i jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Przemiłe Panie, doskonała, fachowa opieka i cała masa zajęć w ciągu dnia (mówię oczywiście o zajęciach w ramach czesnego chociaż inne też są dostępne). Dzieci naprawdę nie mają czasu się nudzić i "przynoszą" do domu mnóstwo nowych wiadomości. Jeśli komuś naprawdę zależy na tym, żeby przedszkole nie było tylko "przechowalnią", a ja takiego szukałam, z całą odpowiedzialnością polecam tę placówkę. Czesne moim zdaniem absolutnie nie jest wygórowane. Myślę, że za TAKĄ jakość w warszawskich placówkach trzeba by było zapłacić dużo, dużo więcej.
    • tentimenti Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 07.11.12, 21:00
      Moje dziecko chodzi do tego przedszkola. Jest zachwycone. Ja też.
      Nauczycielki są otwarte i miłe. Kreatywne podejście do zabawy i nauki, mnóstwo pracy i serce - to ich dzieło. Czuję się tam jako współtworząca a nie anonimowa jak było do tej pory w przedszkolu państwowym.
      Przedszkole przemyślane od początku do końca - od architektury, kuchnię, talerze ceramiczne (a nie catering podgrzewany w plastiku), plac zabaw na dziedzińcu, lokalizację pod lasem, przez fantastyczny program nauki - tygodnie tematyczne, wycieczki, sport.
      Nauczycielki z pasją, chylę nisko głowę. Dyrektorka fantastyczna, oby się nie zmieniała.
      Przedszkole to wzór dla innych. Mam szczęście, że moje dziecko może tu spędzać czas.
      A czesne? Państwowe z dopłatami za wszystkie zajęcia 400 zł, tu 850 za wszystko. W Warszawie gdzie pracuję ok 2000. Cena porównując stosunek do jakości jest zaskakująco niska.
      Życzę im powodzenia.
      • fefka7 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 12.11.12, 11:36
        witam
        zmieniłam przedszkole mojemu dziecku na Słoneczną Polanę i ..... jestem pod wrażeniem pracy Wychowawcy grupy 5 latków ! Jest w mojej ocenie duży nakład pracy do przygotowania szkolnego poprzez zabawę , słowo , muzykę . Budynek oczywiście robi fantastyczne wrażenie, ale najbardziej zadowolony jest mój syn - który nigdy nie biegł do przedszkola z "entuzjazmem", a tu jest normalnie - chce iść i sprawia mu to dużą radość. Życzę przede wszystkim dzieciom, ale i nam rodzicom takich pedagogów w szkole jak tu.
        W 100% potwierdzam całą wypowiedź "tentimenti".
        Trzymam kciuki za to aby Polana była taka jak teraz!
        • zadowoleni1 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 18.03.13, 13:33
          My też zmieniliśmy przedszkole na Słoneczną Polanę i...muszę przyznać, że poprostu fantastycznie jest patrzeć jak dziecko jest zadowolone, My jako rodzice szczęśliwi, wszystko organizacyjnie super, wygoda, przestrzeń ogromna że aż miło patrzeć, bezpiecznie, to co obiecują to jak na razie spełniają, duży i wygodny parking. Ktoś może pomyśleć że przesadzam z tym wpisem, ale jak człowiek w poprzednim przedszkolu przeżył swoje to inaczej docenia takie rzczy potem. w poprzednim przedszkolu uzykać informację odnośnie dziecka graniczyło z cudem, no chyba że kogoś zadowala tekst :"dobrze" a na pytanie "skąd ta rościęta warga?" lub "przez kogo zostało dziecko ugryzione, co się stało?" Panie odpowieadają "nie wiemy, dziecko nie zapłakało nawet więc nikt nieczego nie zauważył...".

ps. pozdrawiam wszystkich starych i nowych fanów "słonecznej polany" :)
          • kopciuszek8 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 24.06.13, 23:26
            Ciekawa jestem czy wszyscy zachwalający zdają sobie sprawę z niedociągnieć Słonecznej Polany i Pani Dyrektor. Skoro jest tak dobrze to czemu w przeciągu kilku miesięcy Pani Dyrektor zwalnia 4 dobrych pracowników przecież na strronie pisze, że wykwalifikowana i profesjonalna kadra? Skoro dzieci nic nie mają i rodzice też do Pań tam pracujących to czemu podejmowane są takie działania? Pani Dyrektor o rodzicach wyraża się :"Nasi rodzice to prości ludzie" Hmmmm prości? Zostawie dalsze sugestie bez komentarza jako mama poważnie rozważająca przeniesienie dziecka...
            • mariusz.102 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 25.06.13, 07:37
              Skoro zwolniła to pewnie nie byli "dobrzy".
            • mirek4491 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.06.13, 13:14
              mam wrażenie że Pani jest jedną z tych, które zostały zwolnione :)
              • 31matka Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 18.09.14, 14:53
                D
                • 31matka Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 18.09.14, 14:58
                  Witam, w tym momencie czesne wynosi 850zł + 10zl za wyżywienie (za dzień oczywiście). Panie Dyrektor się poprzewracało nie powiem gdzie. W trzecim roku istnienia przedszkola zwiększyła czesne!. Oczywiście nie zaowocowało to tłumami maluchów, tylko gdzieś około 20-25 maluchów dołączyło do grona przedszkolaków Słonecznej Polany w tym roku. Poza tym kobieta ta bezczelnie traktuje swoich klientów. Mówiąc do nich np. cytuje: "jak się nie podoba to znajdź sobie inne przedszkole".
    • 31matka Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 18.09.14, 15:12
      Pani dyrektor raczyła jeszcze w mailu do rodziców na temat zwiększenia czesnego napisać: rozliczenie w naszej ocenie będzie dla Państwa korzystniejsze niż poprzednie". Ręce opadają kwota większa, ale dla rodzica ma być zdaniem pani dyrektor "korzystniejsza".
    • atram2009 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 13.03.15, 19:21
      Nie polecam. Wyciagalnia kasy. Dzieci oraz rodzice sa traktowane przedmiotowo. Kiedy pojawiaja sie problemy wychowawcze - dzieci "trudne" sa po prostu z placowki usuwane. A jest to przedszkole integracyjne. W tym przypadku cudzyslow przed slowem integracyjne jest jak najbardziej na miejscu. Kadra mloda stazem - po studiach - uczy sie na zywym materiale. I popelni aza duzo bledow - co skutkuje nerwica. Wiem, bo przez poltora roku doprowadzili mi dziecko do stanu nerwicy wegetatywnej. Dziecko ktore bylo otwarte na swiat i inne dzieci. Dziecko bardzo zdolne. Byc moze wybitne.
      W innej placowce dziecko czuje sie jak ryba w wodzie. Ot tak. Jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki.
      Zdecydowanie nie polecam!!!!
      • czetro.kropek Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.03.15, 12:47
        Mam zupełnie inne zdanie o tej placówce. Moje dziecko i my jesteśmy bardzo zadowoleni, a mamy porównanie, bo to nie pierwsze dziecko i nie pierwsze przedszkole.
        Najlepszym dowodem na to jest fakt, że zostajemy na kolejny rok, choć dojeżdżamy spory kawałek, po drodze mijając inne placówki.
        Dodam też, że nasze dziecko też jest zdolne i wybitne (zresztą zapewne jak cała reszta dzieci dla ich własnych rodziców:))i przedszkole sobie świetnie z tym radzi.
        W poprzednim tez prywatnym przedszkolu, a później w warszawskiej prywatnej szkole zdarzały się przypadki dzieci, które sobie nie radziły i też były, zdaniem rodziców, "usuwane", choć ze strony nas, innych rodziców, zupełnie inaczej to wyglądało.
        Widać każde dziecko musi znaleźć swoje miejsce na Ziemi:)
        • czetro.kropek Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.03.15, 12:49
          No to patrząc, kto się wpisał po chwili, spokojnie czekam na zarzut, że piszę z sekretariatu i nikt mi nie uwierzy, że tak nie jest:)
    • dyrekcja_sloneczna_polana Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 26.03.15, 12:41
      witam
    • dyrekcja_sloneczna_polana Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 30.03.15, 15:54
      Szanowni Państwo,

Jesteśmy zmuszeni zareagować na przedstawioną opinię, broniąc dobrego imienia Placówki oraz Pracowników.

Kierując się dobrem Dziecka oraz tajemnicą zawodową nie możemy szczegółowo opisać całej sytuacji z perspektywy Przedszkola. Jednak nie możemy również pozwolić na pozostawienie tej krzywdzącej opinii bez stanowczej reakcji.

Jednym z priorytetów Przedszkola Słoneczna Polana jest stały monitoring prawidłowego rozwoju dziecka. W Przedszkolu pracuje sztab specjalistów, na co dzień pracujący z dziećmi z orzeczeniami o niepełnosprawności. Zespół ds. Pomocy Psychologiczno-Pedagogicznej jest dostępny dla Dzieci i Rodziców bez dodatkowych opłat. W sytuacjach trudnych Zespół ten analizuje i modyfikuje przedszkolne oddziaływania wychowawcze, aby zoptymalizować je i zindywidualizować w stosunku do danego dziecka, a przy współpracy z Rodzicami planuje konkretne działania i weryfikuje ich rezultaty.

Zawsze byliśmy i będziemy otwarci na uwagi, sugestie i rzetelną krytykę. Zawsze prosimy Rodziców o kierowanie uwag bezpośrednio do nas, abyśmy mogli o tym dyskutować i, jeśli trzeba, poprawić nasze działania.

Edukacja oraz wychowanie dziecka jest wspólną ścieżką, którą razem idą dzieci, rodzice i nauczyciele. Nie można oczekiwać, że Przedszkole samo rozwiąże wszystkie problemy, które dziecko przeżywa. Przedszkole może sugerować, wspierać, pracować - ale jeśli Rodzice nie są przekonani do przyjętej metody, lub jeżeli między stronami nie ma szczerej współpracy, poprawy nie będzie.

Za przedszkolnym hasłem stałego monitoringu rozwoju dziecka idzie rzeczowa informacja dla Rodziców oraz gotowość do wspólnej, ciężkiej pracy, ujednolicająca oddziaływania przedszkolne i rodzinne. Liczymy się z tym, że taka szczerość nie zawsze spotka się z przychylnością Rodziców. W takich sytuacjach możliwości działań organizacyjnych i terapeutycznych w grupie przedszkolnej mogą się wyczerpać, i wówczas Przedszkole rozwiązuje Umowę z Rodzicem. Zdarza się również, że tym momencie to Rodzic podejmuje decyzję o odejściu.

Jesteśmy adwokatami dzieci, i działamy w ich imieniu i na rzecz ich dobra. Dlatego stały monitoring prawidłowego rozwoju pozostanie naszym priorytetem. Dalej jest już decyzja Rodzica, co z taką postawą Przedszkola zrobić.

Z wyrazami szacunku,
      Dyrekcja Niepublicznego Przedszkola Integracyjnego Słoneczna Polana
    • lidka821 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 18.11.16, 12:29
      Widzę że trochę tu ucichło, jakie wrażenia na dzień dzisiejszy, czy coś się zmieniło- lepsze/gorsze.Proszę o informację jak radzą sobie Państwa dzieci na dalszej drodze edukacji po Przedszkolu Słoneczna Polana.
      • pilot133 Re: przedszkole Słoneczna Polana, nowe w Kobyłce 25.11.16, 19:49
        Po Przedszkolu Słoneczna Polana mamy Szkołę Słoneczna Polana. Dzieci radzą sobie bardzo dobrze. Małe klasy pozwalają na lepsze dotarcie do ucznia.
        Niezmiennie jesteśmy bardzo zadowoleni i każdemu gorąco polecamy.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka