Dodaj do ulubionych

to ja wasze sumienie

04.07.13, 10:34
I co lemingi ,nie wstyd wam za rudego popaprańca i zyddowskiego mesjasza na stanowisku ministra finansów ,to do was matoly posiadający jeszcze jakies dochody ,już wkrótce ta holota zmusi was do zebrania,ta chwila zbliza się milowymi krokami WYBORCO PO zebys nigdy nie zaznal szczęścia i dobrobytu ,żeby wasi potomkowie byli przeklęci na wieki , odpowiedzialni jesteście za finansowa i moralna smierc polski
Obserwuj wątek
    • postnihilism Re: to ja wasze sumienie 04.07.13, 10:48
      i751.photobucket.com/albums/xx155/ukrany1/Pics%20and%20Vids/hey-you-troll-harder_zps5ced8589.jpg
    • benia17 Re: to ja wasze sumienie 04.07.13, 10:58
      A te życzenia to tak w pisowskim chrześcijańskim duchu miłości bliźniego. Plucie jadem i nienawiścią, az strach się bać.
    • en-no Re: to ja wasze sumienie 04.07.13, 12:47
      nie jestem chrześcijaninem ,wręcz przeciwnie ,partie polityczne sa mi obce zadnej nie popieram a co do straszenia to nie ja a wy popaprańcy powinniscie się bac ,w więzieniach będziecie glownymi lokatorami ,WKROTCE,strachy na lachy ,gnidy ze strachu BROBUJA STRASZYC ,jedyne co możecie to szczekac przy plocie ,jeszcze trochę a i to wam odbiorą polacy ,bac się burki
      • benia17 Re: to ja wasze sumienie 04.07.13, 14:16
        zmień en-no na uczeń Breivika. Polska to wspaniały naród - i zarazem beznadziejne społeczeństwo, potrafią walczyć o wolność lecz w niej nie potrafią żyć.
      • mieszkaniec770 Re: to ja wasze sumienie 04.07.13, 18:59
        Skoro nie jesteś chrześcijninem i prawicowcem to wielu(i słusznie) mogłoby Cię nazwać "lemingiem" Debilu. Nienawidzę i brzydzę się ludźmi z PO, ale Twoje szczekanie jak pies na zagrodzie mnie bardzo zirytowało. Nie lubię też PISu, tych pseudo-państwowców i pseudo-patriotów. Ale jakaś kultura wypowiedzi musi być! Najbliżej mi ideowo do krystalizującego się Ruchu Narodowego. Tam w zarządzie są sami sensowni ludzie, którzy z całego serca kochają Polskę-widzą ją wielką, silną i atrakcyjną. Czy jeszcze z ktoś jeszcze z Kobyłki chce głosować na Ruch Narodowy? Pytam z ciekawości, czy przypadkiem nie będe jedyny.
        • cinek_kobylka Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 00:17
          Jeżeli ten Ruch przedstawi przekonujący program wyborczy to jestem za
        • tu-brzoza Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 02:30
          Ja zagłosuję.
          W sumie to rozumiem rozgoryczenie założyciela wątku. Rozumiem doskonale.
          I też jestem zdania, że ta odmóżdżona masa powinna ponieść konsekwencje swoich wyborów.
        • damyk1 Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 14:29
          Bardzo ciekawy temat do dyskusji podjąłeś bo w mojej pamięci ten Ruch nie zapisał się pozytywnie po marszu niepodległości, pozatym szczerze nie przeglądałem na www ich ideałow, kryterii i programów ale bałbym się gdyby doszli do władzy. Też mnie PO wqrwia ale ma swoje plusy nie wspominając o PISie który dzieli polaków ale z 10 % mają swoje racje. Palikot i SLD mają swoje zalety i wady tak samo jak wspomniany Ruch. Czyli każdy ma swoje plusy i minusy ale Drogi mieszkańcu może się rozpiszę ale przybliżę Ci moje przekonania.
          Byłem we Francji i Anglii widząc tamtejszą patologię przybyszów z Afryki i Pakistanu bo tych najwięcej odrazu bym wstąpił do tego Ruchu i ogłosił to na FB a potem bym Ci postawił dobre zimne piwo... Wqrwia mnie tam fakt że to oni przybyli do tamtego kraju a teraz wymagają aby ten kraj był dla nich lojalny, ja jakbym pojechał do Pakistanu i zaczął wygłaszać swoje racje byłbym odrazu ukamieniowany bo zastrzelenie to za mała kara. Będąc w innym kraju to ja się podstosowywuję pod reguły tam panujące, dodatkowo gdy przykładowo ta Francja udzieliła azylu, pomogła społecznie to bym chwalił Francję czy Anglię - jestem temu przeciwny ale w PL znam czarnego, znam łaciatego jak się ich potocznie nazywa i są grzeczni i nic osobiście do nich nie mam. W Kobyłce był kiedyś taki ,ś.p doktor czarny mieszkał za kościołem na stefanówce i pamiętam jak byłem małolatem akurat w okolicy Ojcu Polonez zastrajkował, znali się z widzenia - murzyn bez zastanowienia zaoferował pomoc w scholowaniu Ojca. Mam koleżankę która ma dzieciaka z Pakistańczykiem po przygodzie w Anglii - mam zakazać się synowi zabawy z tym dzieckiem bo jest inne?
          Rosjanie, Ukraińcy, Białorusini znienawidzeni ale jak w Bydgoszczy miałem problem z tirem to każdy pauzę kręcił lub piwo pił ale to Rosjanin bez zastanowienia mnie scholował na parking i jeszcze pomógł naprawić auto po wskazówkach z firmy - kasy nie chciał - 2 piwa wziął ;)
          Geje&Lesbijki wqrzają mnie ich marsze i afiszowanie ale nie wkurza mnie to że ktoś woli z chłopakiem czy dziewczyną - niech to sobie robią ale nie ogłaszają całemu światu bo ja nie robię marszu że jestem hetero ale też nie znaczy że jak ktoś z moich znajomych okaże się gejem to rano nie podam mu ręki jak codzień tylko podam kopa w ryja że się wyrażę. Póki nie będzie mi nic złego robił, niech robi co to uważa za słuszne.
          Więc Drogi forumowiczu w przekonaniach Ruchu Narodowego po ciupcę się zgadzam ale też się nie zgadzam tylko ja nie nienawidzę kogoś że ktoś jest za PO czy PIS niech każdy podejmuje dialog rozmowy, ale niech to będzie rozmowa a nie jakieś histeryczne krzyczenie debila jak to nazwałeś a ja się z tym zgadzam tylko dodam że sflustrowanego ;)
          • mieszkaniec770 Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 15:39
            Muszę Ci wyjaśnić drogi Damyku, że na Marszu Niepodległości, o którym piszesz i którego byli organizatorami to te wszystkie zamieszki i burdy wywołała wyłącznie policja polska sterowna z gory przez PO, żeby ośmieszyć i upokorzyć Ruch Narodowy, więc jak możesz tak ciepło pisać o PO???? Są na to dowody, że MNÓSTWO policjantów przebrana była za kiboli(tajniacy) i rzucali w siebie nawzajem kamienie i inne przedmioty tylko po to żeby wywołać burdy... kto się jak głupi podłączył do "zabaw policji" między sobą z tłumu ten był zawijany na komendę. Radzę Ci Damyku poznać najpierw FAKTY, a potem dopiero oceniać. Oczywiście wszystkie oficjalne media pisały tylko o burdach i zamieszkach nie dodając ani słowem, że były one wywołane tylko i wyłącznie z WINY POLICJI sterowanej przez PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Są setki filmików w sieci dokumentujących i potwierdzających ten FAKT. Nie wierzysz? to poszukaj w necie, a może oczy Ci się otworzą!!!!
            • en-no Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 16:29
              troche mi zal ze sa tu tacy ktorzy wyzywaja mnie od sfrustrowanego debila ael nalezalo sie tego spodziewac ,przyznam szczerze zecelowo rzucilem kosc miedzy kundle i oto sa efekty ,miedzy nami mowiac to bez znaczenia kto bedzie rzadzil ,wszyscy kradli ,kradna i beda krasc ,a dialog ze spoleczenstwem? czy ktos z was gada z robalem? watpie ,robal ma szczescie jesli ujdzie z zyciem .
              • mieszkaniec770 Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 18:17
                Jeśli poczułeś się urażony to Cię przepraszam. A debilem nazwałem Cię, bo tak określiłeś innych wrzucając wszystkich forumowiczów do jednego worka... sam również zaliczasz się do tego grona. Do grona lemingów. Świadomi Polacy-Patrioci tak właśnie nazywają nie tylko wyborców PO, ale także nie-chrześcijan-ateistów i nie-prawicowców. Nazywają ich właśnie "lemingami". I jak się teraz z tym czujesz?
            • damyk1 Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 20:31
              Drogi "ziomku" na marszu nie byłem, nie widziałem, nie słyszałem, oglądałem w TV - być może masz 100% racji, być może tylko 50%. a być może i za zamieszkami stali zwykli kibole szukający zadymy nie związani z partiami politycznymi, bądź nie Policja jak sądzisz a tajni PO-wcy lub SLD-owcy. Nie wiem... Oglądałem na YT te filmiki, było mi naprawdę przykro że polak z polakiem się nap...la i niszczy miasto które jest Stolicą...
              I szkoda że mnie identyfikujesz tylko z PO ale rzeczywiście powiem Ci szczerze że jak mam do wyboru PIS a PO - wolę PO poprostu mam swoje przekonania i PO ma swoje wady ale Ruch ma swoje zalety i wady. Mieszkańcu 770 mam swoje przekonania i odniosłem się do obcokrajowców - poprostu jestem tolerancyjny do czasu tak więc nie skreślam Ruchu bo i mają swoje racje aby nie dopóścić do sytuacji jak w Anglii i Francji.
              Prawdziwy polak - patriota?
              Są święta narodowe - kościelne flagi u mnie wiszą polska i kościelna bo jestem katolikiem kiepsko praktykującym ale wywieszam to bez obawy że będę identyfikowany jako PISowiec, nie dam obrazić godności polaka jakiemuś ruskiemu, murzynowi czy hiszpanowi, jak i nie dam obrażic godności obrażenia kobyłczaina jakiemuś zielonkowiakowi czy wołomiiakowi albo warszawiakowi - jestem może dziwny, może trudny ale nie zaślepiam się partiami a kieruję się swoim rozumem chociaż mogę się mylić i dlatego nikogo nie obrażam tylko zapraszam do dyskusji. Niech ktoś przedstawi swoje argumenty, ja przedstawię swoje a jak moje się skończą powiem qrwa - może gość ma rację? Jestem człowiekiem, jem, piję, pracuję i mam rodzinę nie jestem robotem TXZW222/34/FK zwalczający konkurencję WER.435/39
              • mieszkaniec770 Re: to ja wasze sumienie 06.07.13, 06:14
                Damyk napisałeś, że jesteś katolikiem(chwała Ci za to), a podoba Ci się lansowana przez PO próba złagodzenia prawa aborcyjnego(np. zabijanie nienarodzonych downów) oraz wojowanie z kościołem katolickim przez tą partię? Pytam z ciekawości.
              • tu-brzoza Re: to ja wasze sumienie 07.07.13, 12:11
                Damyk, ja byłam na Marszu, bo właśnie bardzo chciałam sprawdzić, czy mainstreamowe media aż tak bardzo kłamią, czy może tylko trochę mniej ;-) Specjalnie szłam na czele marszu, widziałam prowokatorów z policji. Do tej pory jestem w szoku, jak bardzo media podają nam prawdę odwróconą. W zasadzie od tamtego czasu już w ogóle nie czytam i nie oglądam mediów głównego nurtu, chyba, że dla beki.
                Ruch narodowy to u nas nie walka z napływem np. muzłumanów, bo nie oszukujmy się, nikt taki do nas nie przyjedzie, bo nie ma nawet na socjal dla Polaków... po co by mieli przyjeżdżać? Do pracy? :-))) Za 1200? :D
                Ruch narodowy to przede wszystkim gospodarcze usprawnienie państwa. Nie widzę innej opcji gospodarczej, niż prawicowa. Niskie podatki, ZUS do wyboru - czarna strefa wyjdzie wtedy z podziemia i wbrew pozorom państwo nawet przy niższych podatkach będzie miało więcej wpływów niż teraz. Mimo usilnych starań tego jewreja Rostowskiego :-)
                Oczywiście RN ma też swoje minusy, dla mnie w postaci zbytniej konserwatywności obyczajowej, no ale jak ci się dom pali, to nie zajmujesz się in vitro albo związkami parnerskimi...
          • mieszkaniec770 do Damyka i jemu podobnych!!! 05.07.13, 20:17
            A tak wogóle Damyk to dlaczego tak się boisz objęcia władzy w Polsce przez Ruch Narodowy skoro nawet nie znasz ich programu? Czyżby dlatego, że przed tymi złymi "faszystami" przestrzegało Cię TVN, Polsat, Telewizja Polska, Onet i wiele innych platformersowych mediów? Damyk! Oni kłamią i nienawidzą także takich nic nie świadomych ludzi jak Ty, brzydzą się Tobą, tylko dlatego bo jesteś Polakiem! Zrozum to! Nie błądź chłopaku! W Ruchu Narodowym są tylko ludzie z pasją, miłością do Ojczyzny i Dumą Narodową. Ale dla Ciebie "Duma Narodowa" to pewnie "faszyzm" bo tak każą Ci wierzyć media! Faszyzuje może NOP, ale nigdy, przenigdy Ruch Narodowy(to po prostu bardziej radykalni i szczerzy patrioci) Poszukaj sobie na youtube ich przemówien, a może i Ty załapiesz ZDROWEGO narodowego bakcyla. Polecam myślenie samodzielne a a nie podążanie za stadem. Ludzie z RN to w znakomitej większości niezwykle wartociowe jednostki.
            • mieszkaniec770 Re: do Damyka i jemu podobnych!!! 05.07.13, 20:23
              I jeszcze jedno: propaganda wstydu narodowego którą lansuje PO i podległe jej media naprawdę Cię tak kręci? Nie przeszkadza Ci to?????????
              • mieszkaniec770 Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 05.07.13, 20:30
                Dlaczego platformersowa policja na Marszu Niepodległości urządziła tak potworną prowokację wobec tłumu sama wywołując awantury, a na marszu Komorowskiego byli grzeczni jak mysz kościelna? Odpowiedz sobie sam...
                • oriolus7 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 05.07.13, 22:13
                  mieszkaniec770 napisał:

> Dlaczego platformersowa policja na Marszu Niepodległości urządziła tak potworną
                  > prowokację wobec tłumu sama wywołując awantury, a na marszu Komorowskiego byli
                  > grzeczni jak mysz kościelna? Odpowiedz sobie sam...

Taaak, jak kibole coś zdemolują po drodze na mecz to też na pewno policyjna prowokacja, ostatni najazd łysych pał na wykład we Wrocku to też była zadyma wyreżyserowana przez policję !
                  TAKK, w Smoleńsku był zamach a Antek i Jarek są zdrowi psychicznie TAAAKK !!

Wszystko to prawda !

Kłamstwem, zaś jest moje podejrzenie że niektórym widać zaszkodziło słoneczko, którego ostatnio mamy w nadmiarze.

Ktoś kiedyś śpiewał " ... załóż czapkę skinie !!..." , piosenka w sumie aktualna, tylko dzis odnosi się do narodowców.

Ktoś tu wspomniał o pasji z jaka młodzi łysi krajanie w ciemnych koszulach oddają sie swojej sprawie.

Mój Boże ! Mi to, jako żywo, przypomina pasję młodych niemców w latach 30-tych, do czego ci za nic dziś się nie chcą przyznawać...
                  • mieszkaniec770 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 06.07.13, 04:24
                    mylisz NOP-faszyzująccy skinków i kiboli z ONR(Ruch naradowy), ale dla ciebie to wszystko jedno prawda? Mi słoneczko zaszkodziło-tak? A Tobie wyborcza i TVN. Jak nie znasz faktów o tej zadymie to nie pisz po prostu bo się kompromitujesz. Ahhhhhh - ci okropni faszyści! Oni są tacy brzydcy!
                    Dlaczego imbecylu intelektualny utożsamiasz zamach w Smoleńsku(PiS) z Ruchem Narodowym???????????????????????????????????????????????????????????????Imbecyl wybiórczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • mieszkaniec770 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 06.07.13, 04:30
                    Jeśli utożsamiasz kwestie rasowe(Niemcy) z kwestiami Narodowymi(Ruch Narodowy) to jesteś po prostu gazetowybiórczym popaprańcem i chorym, biednym człowiekiem. Trzymaj się, będzie dobrze!
                    • oriolus7 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 07.07.13, 16:23
                      mieszkaniec770 napisał:

> Jeśli utożsamiasz kwestie rasowe(Niemcy) z kwestiami Narodowymi(Ruch Narodowy)

Różnica jest między SA a SS lub jak między dżumą a cholerą.

Zauważą tylko fachowcy...

A moje zdrowie nie musisz się martwić ale dziękuję za życzenia i podobnymi się odwzajemniam.
                      • oriolus7 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 07.07.13, 16:24
                        Miało być :)
                        > Różnica jest między jak między SA a SS lub jak między dżumą a cholerą.
                        >
                        > Zauważą tylko fachowcy...
                        >
                        > A moje zdrowie nie musisz się martwić ale dziękuję za życzenia i podobnymi się
                        > odwzajemniam.
                        • oriolus7 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 07.07.13, 16:25
                          Sorki, ale klawiatura mi szwankuje. Errata po raz ostatni :
                          > Miało być :)
                          > > Różnica jest jak między SA a SS lub jak między dżumą a cholerą.
                          > >
                          > > Zauważą tylko fachowcy...
                          > >
                          > > A moje zdrowie nie musisz się martwić ale dziękuję za życzenia i podobnym
                          > i się
                          > > odwzajemniam.
                          • mieszkaniec770 Re: Dlaczego, dlaczego, dlaczego????? 07.07.13, 17:04
                            A w czym Ci przeszkadza dbanie o dobro i siłę Narodu Polskiego skoro to dla Ciebie takie straszne jak SS????? Możesz mi wytłumaczyć?
                  • mieszkaniec770 czy, czy, czy...? 08.07.13, 03:39
                    Czy Winnicki i Bosak, czyli pierwszoplanowe postacie Ruchu Narodowego są łysi? Czy ogromna-przeważająca liczba sympatykow RN jest łysa - Nie!!! Jest wręcz przeciwnie!!! Jedynie Kowalski jest krotko ostrzyżony, ale jedynie dlatego, że z krótkimi mu ...do skina mu ogromnie daleko. Powtarzam raz jeszcze: nie myl NOPowców z ONRowcami gamoniu gazetowyborczy. Sorry za ostre słowa, ale sam prowokujesz swoją głupoytą. I o co ci chodzi gamoniu z tym czarnym kolorem??? Co oni, sataniści lub metalowcy jacyś są według Ciebie czy co??? To nie ONR ani Ruch narodowy szydził na sali z Baumana, ale powiedz, czy troszkę mu się nie należało???
              • damyk1 Re: do Damyka i jemu podobnych!!! 08.07.13, 07:10
                Pytasz się o "podoba Ci się lansowana przez PO próba złagodzenia prawa aborcyjnego(np. zabijanie nienarodzonych downów) oraz wojowanie z kościołem katolickim przez tą partię? Pytam z ciekawości."
                Dużo mi tam pytań zadałeś w kilku postach ale też niektóre fakty naciągasz jak to że PO walczy z kościołem, możesz podać jakieś konkretne przykłady??? Chyba że chodzi o TV trwam która już dostała zgodę a wcześniej nie dostała bo nie dopełniła formalności.
                www.tv-trwam.pl/
                Co do aborcji to jest temat naprawdę trudny. Nie jestem medykiem, nie miałem takiego przykładu a do osób z zespołem Downa nic nie mam. Jest to sumienie rodzicielki jak postąpi aczkolwiek nie znam bliżej tematu wszystkich wytycznych co do aborcji ale napewno nie ma tam nic o samym zespole downa. Są o wiele poważniejsze przypadki komplikacji podczas ciąży i jak ma ona doprowadzić do śmierci matki która ma 2 innych dzieci a dziecko urodzi się o ile dozykje z naprawdę poważnym upośledzeniem [bo zespół downa nie jest poważnym upośledzeniem] tak jestem za aborcją. Jestem przeciwny aborcji tylko z samego faktu że dziecko może się urodzić z zespołem downa, są to normalni inteligentni ludzie i napewno nie chodzi o sam zespół...
                Znam bądź widzę ludzi z dziećmi downa, porażeniem mózgowym i widzę miłość rodziców do dzieci i za to ich szanuję.

Pytasz w innym poście do Damyka i jemu podobnych czemu boję się objęcia przez nich władzy.
                Będę miał parę dni wolnego i obiecuję się że przyjrzę się temu Ruchowi Narodowemu a wtedy odpowiem Ci na pytanie czy jestem ZA, czy przeciw.
                • damyk1 Re: do Damyka i jemu podobnych!!! 08.07.13, 09:36
                  Nie, nie przekonam się.
          • netkobylak Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 20:38
            Francja i Anglia to problem bardziej złożony. To kraje kolonialne i zanim Ci wszyscy przybysze przybyli do rodzimego kraju to ten właśnie kraj wszedł z butami do nich. Teraz jakby tak delikatnie powiedzieć maja za swoje... Najpierw skolonizowali, potem stwierdzili, że dadzą obywatelstwo wiec teraz całe towarzystwo zjeżdża i się lokuje jak u siebie.
          • mieszkaniec770 ostatnie pytanie do Damyka 06.07.13, 06:21
            Podoba Ci się służalczość Polski za rządów PO w stosunku do "Wielkich Niemiec" jak zwykli oni mówić o naszych "cudownych" sąsiadach? Dlaczego według Ciebie Hitlera i jego kompanię oraz ludzi go popiepierających w czasie wojny nazwyają "nazistami" zamiast po prostu Niemcami???????????????
    • ikonopis01 Re: to ja wasze sumienie 05.07.13, 17:30
      Kurde jak na sumienie to strasznie nerwowe. Tylko żeby nie dostało zawału . A kysz prowokator
    • mieszkaniec770 PO i PIS 06.07.13, 05:57
      PO chce, żeby wszyscy Polacy wstydzili się historii Polski, chcą powszechnego wstydu narodowego, negują narodowe korzenie, kreują na siłę wstydliwe, choć całkowicie nieprawdziwe fakty dotyczące Polski z której szydzą już wprost i bez kamuflażu.. Ideowo i światopoglądowo niczym się nie różnią od wojujących ateistów z Ruchu Palikota. Niczym!!! Pis natomiast mówi o silnej, praworządnej i sprawiedliwej Polsce, a tak naprawdę mają ogromne kompleksy na jej punkcie: myślą zaściankowo, nie-innowacyjnie, są wsteczniakami. Jedyną alternatywą jest Ruch Narodowy- dumny, ale nie pyszny, widzący Polskę silną i atrakcyjną. To chyba oczywiste?
    • mieszkaniec770 Jesteś PSEUDO-postępowcem! 08.07.13, 03:51
      Jesteś PSEUDO-postępowcem, pamiętaj o tym! //gazeta wyborcza jest pseudo-postępowa. Ich postęp jest związany z zakompleksieniem na punkcie Narodu Polskiego. Dlaczego jesteś narodowo zakompleksiony- bo taka jest obecnie w popularnych mediach moda??? Bo tak myśli większość a Ty nie chcesz być inny i się wyrożniać? A seriale telewizyjne też oglądasz???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka