Dodaj do ulubionych

Segmenty od kl-pro na Mieszka I

06.07.15, 13:04
Witam,

Zastanawiamy się z mężem nad zakupem segmentu przy ulicy Mieszka I. Deweloperem jest firma KL-PRO, o której nie znalazłam żadnych informacji w internecie. Może to w sumie lepiej, bo nie ma na ich temat żadnych negatywów ;)
Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi ze swojej perspektywy i ze swojego doświadczenia napisać czy ta okolica jest ok?
Widziałam, ze do stacji PKP jest kawałek, co mnie trochę martwi, bo póki co samochodem jeździ tylko mąż, a ja będę musiała sobie radzić inaczej (choć jak na razie zajmuje się głównie dzieckiem i nie pracuje wiec nie musze codziennie dojeżdżać do Warszawy, mimo to staram się patrzeć dalekosieznie).
Czy ktoś może słyszał coś na temat tego dewelopera albo może jest tu na forum jakiś mieszkaniec tego osiedla?
Bierzemy jeszcze pod uwagę inwestycje Etiuda na Turowskiej od Ars Deweloper. Tamta lokalizacja znacznie lepsza pod względem komunikacyjnym, choć jeżdżące co chwila pociągi od rana do nocy to z kolei spory minus.
Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii :)

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • klient2ka Re: Segmenty od kl-pro na Mieszka I 30.06.16, 12:21
      Wraz z mężem kupiliśmy mieszkanie od developera kl-pro z Kobyłki. Na początku, tzn. przed podpisaniem aktu notarialnego byliśmy zadowoleni z developera. Wszystko zmieniło się po zakupie. Już nie było i do tej pory nie jest tak różowo. Od początku zauważyliśmy pewne mankamenty i usterki w domu. Od razu wszystko zgłaszaliśmy. Słysząc jego zapewnienia i obietnice, że zajmie się tym, zdecydowaliśmy się na podpisanie atu notarialnego. Od prawie 1,5 roku (okres rękojmi developera po zakupie wynosi 2 lata) słyszymy tylko kłamstwa ("jutro pojawie się i wszystkim się zajmę", "teraz mamy nową inwestycję i mamy mało czasu, ale za dwa tygodnie będzie luźniej to na pewno przyjdę", "obiecuję, że przed świętami się pojawię...". Nasi sąsiedzi, mieszkańcy tego samego osiedla są również niezadowoleni. Developer reklamuje się jako rzetelny, niestety my nie możemy tego potwierdzić.
      • mr_henderson Re: Segmenty od kl-pro na Mieszka I 10.01.22, 13:54
        Można wiedzieć o jakie osiedle chodzi
    • london11111 Re: Segmenty od kl-pro na Mieszka I 04.12.16, 15:49
      My jesteśmy zadowoleni,dlatego z czystym sumieniem polecamy :)
    • tymryszard Re: Segmenty od kl-pro na Mieszka I 08.01.17, 20:09
      To chyba nie są opinie pisane przez klientów tej firmy...fakty się nie zgadzają. W rzeczywistości kl- pro to ucziwy deweloper. Jestem zadowolony z współpracy z nimi. Docenić należy solidne wykonanie i wysoką jakość wykończenia w porównaniu z innymi Tak naprawdę całą inwestycję obserwowałem od początku budowy, przyjeżdżałem co tydzień i wiem, że zrealizowana została bardzo solidnie. Usterki w mieszkaniu poprawione bardzo szybko .Mieszkałem wcześniej również na osiedlu deweloperskim i wiem o czym pisze .Cieszę się, że zdecydowałam się na zakup mieszkania właśnie tutaj i właśnie od nich.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka