Dodaj do ulubionych

Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM

31.08.17, 12:00
Zostałam okradziona przez tego stolarza, sprawę zgłosiłam na Policji. Rozpoczęto dochodzenie i zbieranie materiału dowodowego. Proszę o przesyłanie informacji dalej by ostrzec innych.
Obserwuj wątek
    • agkat21 Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 03.10.17, 10:25
      Przestrzegam przed współpracą z tą beznadziejną firmą. O wycenę trzeba się prosić bardzo długo a raczej być namolnym bo lekceważą potencjalnego klienta. Po otrzymaniu wyceny wydzwaniając prosiłam kolejne dwa tygodnie o przyjazd na miejsce i pobranie wymiarów, bezskutecznie. Telefonicznie termin umówiony na połowę września. Jeszcze dopytywałam czy zrealizują zamówienie czy mam sobie szukać innej firmy. Jest październik i cisza. Olewka klienta totalnie. Zadzwoniłam zdenerwowana, co usłyszałam ? - ale o co chodzi..... facet sprawiał wrażenie pijanego! Mają gdzieś zamówienia, więc przestrzegam chcecie uniknąć nerwówki zamówcie meble z innej firmie.
    • mebcom Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 09.10.17, 11:07
      Materiał dowodowy znajduje się u mnie w stolarni w postaci mebli za które klienci się nie rozliczyli po mimo ukończonego dzieła i odebrania. Meble za które nie otrzymałem zapłaty są moją własnością.
      Pozdrawiam Rafał Załawski
    • mebcom Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 09.10.17, 13:02
      Nie chce mi się komentować opisu współpracy wyssanej z palca z Panią Agnieszka Katnera z miejscowości Budziska ale mogę poradzić że jeżeli chce mieć tanio to albo trzeba samemu zrobić albo kupić na bazarze tam też można się potargować.
      Pozdrawiam Rafał Zasławski
    • apta81 Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 01.07.21, 19:09
      Witam. Ja również zostałam poszkodowana przez tego Pana. Nie dosyć, że zniknął z 3000 zł to jeszcze narobił szkód na następny 1000 zł. Mam już wyrok sądu (walka trwała 3 lata) ale ten pseudo stolarz w końcu zapłaci za swoje przekręty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka