johnder 31.08.17, 12:00 Zostałam okradziona przez tego stolarza, sprawę zgłosiłam na Policji. Rozpoczęto dochodzenie i zbieranie materiału dowodowego. Proszę o przesyłanie informacji dalej by ostrzec innych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agkat21 Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 03.10.17, 10:25 Przestrzegam przed współpracą z tą beznadziejną firmą. O wycenę trzeba się prosić bardzo długo a raczej być namolnym bo lekceważą potencjalnego klienta. Po otrzymaniu wyceny wydzwaniając prosiłam kolejne dwa tygodnie o przyjazd na miejsce i pobranie wymiarów, bezskutecznie. Telefonicznie termin umówiony na połowę września. Jeszcze dopytywałam czy zrealizują zamówienie czy mam sobie szukać innej firmy. Jest październik i cisza. Olewka klienta totalnie. Zadzwoniłam zdenerwowana, co usłyszałam ? - ale o co chodzi..... facet sprawiał wrażenie pijanego! Mają gdzieś zamówienia, więc przestrzegam chcecie uniknąć nerwówki zamówcie meble z innej firmie. Odpowiedz Link
mebcom Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 09.10.17, 11:07 Materiał dowodowy znajduje się u mnie w stolarni w postaci mebli za które klienci się nie rozliczyli po mimo ukończonego dzieła i odebrania. Meble za które nie otrzymałem zapłaty są moją własnością. Pozdrawiam Rafał Załawski Odpowiedz Link
mebcom Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 09.10.17, 13:02 Nie chce mi się komentować opisu współpracy wyssanej z palca z Panią Agnieszka Katnera z miejscowości Budziska ale mogę poradzić że jeżeli chce mieć tanio to albo trzeba samemu zrobić albo kupić na bazarze tam też można się potargować. Pozdrawiam Rafał Zasławski Odpowiedz Link
apta81 Re: Uwaga na stolarza Rafał Zasławski MEBCOM 01.07.21, 19:09 Witam. Ja również zostałam poszkodowana przez tego Pana. Nie dosyć, że zniknął z 3000 zł to jeszcze narobił szkód na następny 1000 zł. Mam już wyrok sądu (walka trwała 3 lata) ale ten pseudo stolarz w końcu zapłaci za swoje przekręty. Odpowiedz Link