Dodaj do ulubionych

90 lat temu Hitler i NSDAP zdob w Niemczech wladze

27.01.23, 08:34
dzieje.pl/aktualnosci/85-lat-temu-wladze-w-niemczech-przejal-adolf-hitler
- od tego momentu historia przyspieszyła i wydarzyło się wiele zła na tum świecie . Bezp pi wojnie wydawało się ze ludzkość się czegoś nauczyła i zmądrzała u wyciągnęła wnioski na przyszłość . Okazało się ze pamięć o tych wydarzeniach trwała tak długo jag długo żylo pokolenie które to pamiętało tj władze Hitlera i wywołaną przez niego II ws . Wielu lewaków podnosili fałszywe alarmy krzycząc faszyści a tym mianem określano każdego na prawo od centrum a potem od centrolewicy tak jak e opowieści o chłopcu który krzyczał wilk wilk a żadnego wilka nie było ale kiedy wilk naprawdę się pojawił. Nikt nie zareagował . I tu mamy to samo całe lata lewacka antifa krzyczała faszyści a żadnych faszystów nie było . Doszukiwali się ich tam gdzie ich być nie mogło, M in w kościele . A kiedy naprawdę się pojawił ( Putin) to wszyscy z nim ochoczo współpracowali a ci którzy ostrzegali przed bim ( PiS Kaczyński) osadzani byli od czci i wiary i wyśmiewani . Zlekceważono słowa L Kaczyńskiego z Gruzji - dziś Rosja jutro Ukraina pojutrze kraje bałtyckie a potem być może przyjdzie kolej i na mój kraj na Polskę - i dziś jego słowa stały się ciałem a reszta ? Skad mogliśmy to siedzieć …eksperci od siedmiu boleści . Pewien ocalenie z holocaustu powiedział kto lekceważy historie ten będzie musiał ja przeżyć poraz wtóry ..
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka