Dodaj do ulubionych

terapia warszawa polećcie

25.04.13, 04:37
Polećcie proszę terapię w Warszawie lub pod (po wschodniej stronie), na której można się ustawić do pionu, niestety wyjazd nie wchodzi w grę ze względu na rozłąkę z dzieckiem, ale codzienne przychodzenie jak najbardziej. Niestety AA w ogóle nie przekonuje, więc może znacie coś innego, czego warto spróbować
Obserwuj wątek
    • baba_z_magla Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 04:43
      Będę wdzięczna za polecenie jakiegoś konkretnego miejsca lub osoby, a nie wklejenie adresów ośrodków.
      • aaugustw Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 08:00
        baba_z_magla napisała:
        > Będę wdzięczna za polecenie jakiegoś konkretnego miejsca lub osoby, a nie wklej
        > enie adresów ośrodków.
        _____________________________________________________________.
        Polecam ci konkretnego trzezwego alkoholika - bez adresu (wg. zyczenia)...!
        A...
        • baba_z_magla Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 12:04
          Dziękuję za linki, właśnie je studiuję.
          Nie piję dużo, ale stanowczo za często i w sposób niekontrolowany. Już za dużo razy bezskutecznie obiecywałam sobie zmianę. Nawet nie wiem, dlaczego i po co piję - próbowałam sobie sama odpowiedzieć na to pytanie i załatwić przyczynę. Jednak przychodzą mi do głowy jakieś wykręty lub zwykła przyjemność picia.
          Byłabym wdzięczna, gdybyście napisali, jak radzicie sobie wieczorami?
          • alkodarek Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 12:19
            Przyczyną jest choroba, jej nie można załatwić tylko należy leczyć. Współczesna medycyna daje stosunkowo wiele możliwości leczenia, należy poszukać metody skutecznej dla siebie i cieszyć się życiem bez obsesji alkoholowej.
            Jak sobie radzę wieczorem? Nie radzę sobie bo już nie muszę z niczym sobie radzić, ponieważ nie mam żadnych objawów związanych z chorobą. Odeszły jak senna mara, były ale już ich nie ma.
            Nic mnie nie nosi, nie irytuje, nie denerwuje w celu nastrojenia na doznanie ulgi w jedynej nagrodzie butelkowanej w ciemne szkło. Już jestem od tego wolny czego i Tobie życzę.
      • 7zahir Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 08:13
        baba_z_magla napisała:

> Będę wdzięczna za polecenie jakiegoś konkretnego miejsca lub osoby, a nie wklej
        > enie adresów ośrodków.>

To od Ciebie, nie od osrodka zalezy powodzenie terapii.
        Jezeli naprawdę chcesz przestać pić - masz szansę.
        Poszukaj tu:
        forum.gazeta.pl/forum/w,176,45870627,0,_Leczenie_uzaleznien_.html
    • aaugustw Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 08:00
      baba_z_magla napisała:
      > ... Niestety AA w ogóle nie przekonuje...
      ____________________________________________________.
      I nie bedzie AA tego nigdy robic, nawet z Toba o 4 nad ranem...!
      A... ;-)
    • alkodarek Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 08:58
      Zajrzyj na forum.gazeta.pl/forum/f,243462,Bacoflen_leczenie_alkoholizmu.html
      • baba_z_magla Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 12:07
        Wklejam jeszcze raz, bo wpadło nie w tym miejscu:
        Dziękuję za linki, właśnie je studiuję.
        Nie piję dużo, ale stanowczo za często i w sposób niekontrolowany. Już za dużo razy bezskutecznie obiecywałam sobie zmianę. Nawet nie wiem, dlaczego i po co piję - próbowałam sobie sama odpowiedzieć na to pytanie i załatwić przyczynę. Jednak przychodzą mi do głowy jakieś wykręty lub zwykła przyjemność picia.
        Byłabym wdzięczna, gdybyście napisali, jak radzicie sobie wieczorami?
        • 7zahir Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 14:28
          Poczytaj w wątku HALT.
          Jeżeli naprawdę chcesz przestac pić
          te wskazówki Ci pomogą:
          forum.gazeta.pl/forum/w,176,87093412,87108052,Re_od_dzis_nie_pije_.html

• szacki Re: Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 15:37
            zgłoś się do ośrodka na Dzielnej ( niedaleko Kina Femina) tam jest ok. Poprowadzą Cię, późnym popołudniem zaczynają się grupy dla uzależnionych. ( w obecności terapeuty) Jest klub pacjenta. Są sekcje dla zainteresowanych np. fotografowanie. OŚrodek skieruje Cie do lekarza psychiatry. Wszystko na miejscu. Fajni ludzie, przyjazna atmosfera. Dzielna ma podpisaną umowę z NFZ. Musisz mieć ze sobą tylko dowód osobisty. Mi pomagają, nie cpam 7 miesiecy.
            • baba_z_magla Re: Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 16:37
              @szacki, czy to Eleuteria?
              • szacki Re: Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 17:13
                tak
          • baba_z_magla Re: Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 17:01
            Już wcześniej wpadłam na ten wpis, jest fajny. Słyszałam o HALT, jednak nie potrafię poradzić sobie z atakami złości; pojawiają się gdy nie piję np. 2 dni, nagle wybuch mi w głowie wulkan i to jest naprawdę słabe.
            • 7zahir Re: Dowiedz się więcej nt naszej choroby... 25.04.13, 17:13
              baba_z_magla napisała:

> Już wcześniej wpadłam na ten wpis, jest fajny. Słyszałam o HALT, jednak nie pot
              > rafię poradzić sobie z atakami złości; pojawiają się gdy nie piję np. 2 dni, na
              > gle wybuch mi w głowie wulkan i to jest naprawdę słabe.>

To głodne alkoholu Twoje szare komórki manipuluja Tobą jak chcą.
              Idź na terapię, nauczysz się z tym radzić, ale musisz tego chcieć.
      • baba_z_magla Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 17:02

Bałabym się tego leku, ale dobrze wiedzieć, żejest alternatywa
        alkodarek napisał:

> Zajrzyj na forum.gazeta.pl/forum/f,243462,Bacoflen_leczenie_alkoholizmu.html
        • wiesj23 Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 22:39
          zgierska
          ale to było dawno.Kierownikiem był rzeczowy gość Chiliński.Choć było trochę aseptycznie.
          ale teraz to chyba norma.
          • wiesj23 Re: terapia warszawa polećcie 25.04.13, 22:44
            no i nie jest kierownikiem.Jak to wszystka się zmienia.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka