pigwaa 16.01.08, 14:06 Mój facet rzucił palenie. Nien pali trzeci miesiąc. Narzeka na ból w płucach. Podobno coś takiego się zdarza własnie po rzuceniu palenia. Czy są tu jacyś byli palacze, którzy mogą to potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magtomal Re: Ból w płucach po rzuceniu palenia 16.01.08, 14:26 Potwierdzam. Sama tak miałam, choć wiem od pulmonologów, że płuca nie mają prawa boleć. Ale mnie bolały :) Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Ból w płucach po rzuceniu palenia 16.01.08, 20:42 Ból w płucach to nie wszystko.Może być uporczywy kaszel i odpluwanie flegmy.Podobno ustępuje to po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: To zalezy 19.01.08, 14:33 Trzeba sobie uswiadomic dlaczego ten nalog wzial cie w szpony. trzeba jak przy wszystkich psychicznych problemach siegnac do bolesnej prawdy dziecinstwa i dac kopa perwersyjnym rodzicielom/treserom. Ale takiego prawdziwego, odpetlajacego kopa. Bo pijemy, palimy, rozrabiamy przez tych gadow. Kochaj dziecko, ktore nie bylo kochane a bedziesz mial prawidlowa wage, nie bedziesz cpal, pil itd amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Bredzisz. 20.01.08, 11:03 Moi rodzice nie mieli żadnego udziału w tym że zacząłem palić.Trzeba umieć uświadomić sobie swoje błędy i nie powtarzać ich.Zrzucanie odpowiedzialności na innych,w tym rodziców,to obłuda i nic nam nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re:chlopski rozum przemowil 20.01.08, 12:21 Tak dumajac bedziesz pil, cpal, tyl, puszczal dyma i trwal przy swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
mnfg re 23.01.08, 07:35 tez tak mialam, zwlaszcza rano po wstaniu z lozka pluca byly tak jakby 'zgniecione' i obolale. wiesz co pomoglo?- zaczelam biegac i po tym bieganiu (1.5-2 km) dostawalam strasznych atakow kaszlu przez okolo pol godziny ale o dziwo po kilku takich sesjach bole zupelnie ustaly i jestem w stanie oddychac 'pelna piersia' radze sprobowac, na pewno nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś