aaki 16.11.09, 19:21 www.dziennik.pl/wydarzenia/swinska-grypa/article483341/Mamy_w_Polsce_epidemie_swinskiej_grypy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: a co na to pami kopacz i pan tusk? 16.11.09, 19:25 to zaniżone dane...przez PRP przechodzi POtężna fala zachorowań a rząd jak zwykle na wyspie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: a co na to pami kopacz i pan tusk? 16.11.09, 21:37 > to zaniżone dane...przez PRP przechodzi POtężna fala zachorowań a rząd jak > zwykle na wyspie hehehe Potężna fala to przechodzi przez twój wychodek. Na jakiej podstawie twierdzisz, że przechodzi potężna fala grypy? Babcia ci tak z kart wywróżyła czy w biuletynie Wydziału Propagandy KC PiS było napisane? W mojej firmie są chore trzy osoby: angina, zapalenie zatok, angina. Grypy ani śladu. W klasie dziecka nieobecne było ponad pół klasy - przez trzy dni. Grypa trwa dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: a co na to pami kopacz i pan tusk? 16.11.09, 20:00 A NIC!!!!!!!! Bo to bujda na resorach. PiSi "Dziennik" ma interes w opowiadaniu bajek, nie wiesz o tym? Włącz myslenie, biedna istoto! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki krajowy konsultant ds epidemiologii 16.11.09, 20:06 czytuj uwaznie platfusie. to nie gazeta stwierdziła epidemie Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: krajowy konsultant ds epidemiologii 16.11.09, 20:11 Żadne media prócz "Dziennika" nie piszą/mówią o epidemii, więc po cholerę pieprzysz? ja nie wierzę w pisie dzienniki, ND, RM, Trwam i inne tego typu. Polecam: WŁĄCZ ROZUM i SAMODZIELNE MYSLENIE. Nie bądź pisdackim kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: krajowy konsultant ds epidemiologii 16.11.09, 20:18 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7259996,_W_Polsce_mamy_epidemie_swinskiej_grypy_.html www.tvn24.pl/ racz zauwazyc w swojej tepocie ze to nie gazeta mówi o epideemii tylko konsultant krajowy Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: krajowy konsultant ds epidemiologii 16.11.09, 20:59 I kto tu jest tępotą, wiadomo było ,że rzepa inaczej zinterpretuje słowa krajowego konsultanta, czyli tak ,aby było przeciwko rządowi.Poczytaj sobie gazetę pl, to zrozumiesz co mówił konsultant.Ale najlepiej było od razu kogoś obrazić.Ot mentalność pisowska. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wiem,wiem 16.11.09, 21:08 krajowy konsultant jest agentem pisu i kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: wiem,wiem 16.11.09, 21:28 aaki napisała: > krajowy konsultant jest agentem pisu i kaczynskich Widzę, że nie dociera.Może trzeba było oglądnąć przed chwilką telewizję, krajowy konsultant, minister zdrowia i lekarz tłumaczyli czytelnie i aż trzy razy, może wreszcie dotarło by do szarych, wygląda na to ,że zupełnie nie pracujących komórek.Nie interesuje mnie żadna opcja polityczna ,tylko zdrowy rozsądek i prawdomówność. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Akusiu, Akus jako dochtorek winien moze.. 16.11.09, 21:33 ..wyjasnic narodowi, ze swinianka, na ktora zapadl tez byl Akusia prezydent, przebiega lagoniej, niz sezonowka i ze zadnych kontrowersyjnych szczepionek nie brak, chyba, ze panprezydent da se tez nakloc pupke, czy tam ramionko szczepionka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: woyoy Re: a co na to pami kopacz i pan tusk? IP: 94.254.176.* 16.11.09, 23:43 Minimum kultury nakazuje pisać nazwiska z DUŻEJ litery (o zwrotach grzecznościowych "Pan" "Pani" już nie wspomnę). A jeśli już obca Ci kultura to ortografia się kłania. Oj ktoś tu w szkole był rzadkim gościem. Odpowiedz Link Zgłoś