Gość: antywaldus IP: *.icpnet.pl 09.12.09, 15:52 stary forumowy troll niejaki Waldek, czyli polska potęga światowa. Od lat trolluje na forach gazetowych. Nie ma sensu z nim polemizować i prosić go o konkretne dane, bo po prostu ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrew ales mnie ubawil. Waldek? Icek? pierdziwiatr? IP: *.147.227.94.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 18:00 Nie kolegunio,nie jestem mitycznym waldkiem. Pisze głownie na forum nauka, gdzie sie juz wielokrotnie przedstawiłałem. Powinienem sie przestawic i na tym forum. Wyemigrowałem z Polski do USA w roku 1969. W Polsce ukonczyłem Akademie Medyczną w Warszawie oraz Dziennikarstwo na UW. ( na tym samym roku co Janka Paradowska). Jestem obwatelem usa od 40 lat. W USA zrobiłem doktorat z Medycyny na Rutgers, State University of New Jersey oraz doktorat z chemii fizycznej na State University of Florida. Całe życie pracowałem dla SICIS , służby podleglej doradcy prezydenta USA do Spraw Bezpieczenstwa Narodowego. Obecnie jestem na emeryturze. Pozdrawiam was serdecznie i niech Bog broni was przed ah1n1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ręce opadają no toś teraz ubawił do łez... IP: 78.152.199.* 09.12.09, 18:35 Nie kolegunio,nie jestem mitycznym waldkiem. Pisze głownie na forum nauka, gdzie sie juz wielokrotnie przedstawiłałem. Powinienem sie przestawic i na tym forum. Wyemigrowałem z Polski do USA w roku 1969. W Polsce ukonczyłem Akademie Medyczną w Warszawie oraz Dziennikarstwo na UW. ( na tym samym roku co Janka Paradowska). Jestem obwatelem usa od 40 lat. W USA zrobiłem doktorat z Medycyny na Rutgers, State University of New Jersey oraz doktorat z chemii fizycznej na State University of Florida. Całe życie pracowałem dla SICIS , służby podleglej doradcy prezydenta USA do Spraw Bezpieczenstwa Narodowego. Obecnie jestem na emeryturze. Pozdrawiam was serdecznie i niech Bog broni was przed ah1n1. Jednym słowem sfrustrowany ,moherek? ;) Małe pytanko , czy Ty chorujesz na schizofrenie? Bo to by wszystko wyjaśniało. To choroba, przy której biorąc odpowiednie leki, można na prawdę znacząco przedłożyć remisję choroby, więc zmień może lekarza?A Czy fakt, iż nie potrafisz napisać poprawnie "ludobójczyni" pisząc "ludobujczyni" to wynik ukończenia dziennikarstwa na UW czy dysortografii, którą masz od dziecka? To pytania retoryczne...Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew leonard jakbys kolegunio spędził 40 lat poza Polską...... IP: *.147.49.12.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 20:15 .... to by kolegunia polszczyzna była gorsza od mojej. A czy koleguniowi literówki sie nie trafiają przy pospiesznym pisaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: ales mnie ubawil. Waldek? Icek? pierdziwiatr? IP: 217.98.20.* 10.12.09, 13:10 Pozdrawiam Andrzeju. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 10.12.09, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 09.12.09, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.only Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także 09.12.09, 20:40 polakwalczy napisał: > Bo żeby cię zupelnie sfrustrowac zawistny czlowieczku , to musisz > wiedziec ,że jestem szczęsliwym ojcem czworga ślicznych dzeci w > wieku od 7 do 2 lat a piate ma się urodzic w sierpniu. > A co u ciebie impotencie zwisajcu? ha,ha,ha,ha Ogolnie mowiac,podpierajac sie twoim wyznaniem,masz okolo 70 lat.OJOJOJ.Jaki jurny kogucik z ciebie:D Dzieci w wieku od 2-7lat(sztuk 4) i piate w drodze.Ufff Chyba cie troche ponioslo z tym potomstwem:P Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 09.12.09, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabw Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.12.09, 23:01 Ależ Ci się tan nudzi na tej Stanowej emeryturze. Klikanie w necie zajmuje naprawdę sporo czasu. Może być choć część tego czasu poświęcił swoim dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 09.12.09, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margolka68 Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także 11.12.09, 12:29 sfrustrować raczej nikogo tutaj nie sfrustrujesz, ale rozbawić mozesz niejednego... albo pobudzic do refleksji: " cóż to choroba moze zrobic z człowieka" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 11.12.09, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także 11.12.09, 15:21 A ja myślałam, że to jest forum dot. grypy. Po co to obrzucanie inwektywami? Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 11.12.09, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także 11.12.09, 16:00 Na tym forum napisałam może 3 posty - łącznie z poprzednim. Czytałam aby dowiedzieć się czegoś więcej o tej GRYPIE. Czytając posty z ostatnich kilku dni, jestem pewna, że już niczego się nie dowiem. Nie obraziłam ani słowem Ciebie ani nikogo innego, bo nie lubię anonimowego obrażania czy ośmieszania innych. Przykro, że również i mnie potraktowałeś w ten sposób. A co do menopauzy i braku seksu - to mam nadzieję, że mi nie grozi ani jedno ani drugie - choć może można mieć menopauzę przed 30 - tką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: Nie tyko ręce ci opadaja ale fiut także IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.09, 21:34 ha, ha, ha pan "bojownik" sie denerwuje i w strzela na oślep - był już motłoch, teraz menopauza, chroniczny brak seksu (oj czyżby drobna projekcja?:-)))... a co jeszcze? bo od absolwenta dziennikarstwa nalezałoby wymagać wiekszego polotu, a nie grafomańskich tekstów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Przecież polakwalczy, to IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.09, 10:53 ... to chory człowiek, z chorobą się nie dyskutuje tylko leczy- więc najlepiej ignorować- zapewne w realu był i jest ignorowany - stąd jego obecnośc w takiej formie tutaj-lubi być zauważony i tyle.. stąd te brednie chorej wyobraźni, ot po prostu myslenie urojeniowo- życzeniowe Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 10.12.09, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oj ta polska bezinteresowna zawisc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.09, 08:07 co "ruszyło" ? pan "walczący" sie zdenerwował- znaczy utrafiony problem - biedny ignorowany człowieczek o chorej wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 11.12.09, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.only Re: oj ta polska bezinteresowna zawisc 11.12.09, 10:38 polakwalczy napisał: > Czy trzeba chorej wyobrazni aby mieć żonę i dzieci? ha,ha,ha,ha To ja ci odpowiem.Nie,nie trzeba miec chorej wyobrazni,by miec zone i dzieci,lecz w twoim przypadku to co bajasz jest wynikiem twojej chorej wyobrazni:P Pogadac sie z toba nie da,bo trzeszczysz jak stara gramofonowa plyta,ktora na dodatek co chwile sie zacina i powtarza jedne i te same bzdury. Przykro mi to napisac,ale widac wypadlo na mnie: Nikt cie tu na serio nie traktuje:/ Biedaczek:P Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Przecież polakwalczy, to 10.12.09, 23:42 Wyjątkowo prymitywny język jak na absolwenta dziennikarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 10.12.09, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Przecież polakwalczy, to self hating jew, ha 11.12.09, 12:13 a może po prostu nie umiesz inaczej? Bo obawiam się, że "forumowy motłoch" rozumie i wie więcej niż byś chciał. Odpowiedz Link Zgłoś