Dodaj do ulubionych

to forum przyprawia mnie o smiech !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:01
takich bzdur dawno nie czytałam, szczepionka własnej roboty, nakręcanie sie no
smiech normalnie mnie bierze
Obserwuj wątek
    • Gość: kot Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 14:09
      a prym tu wiodą osoby z paranoją na temat zgonow, zachorowan,
      nakreslajac obraz, ktory istnieje tylko w ich chorych mózgach.
      Ludzie, czy wy z domu nie wychodzicie? Na zewnatrz nic takiego nie
      ma, o czym piszecie.
      • polakwalczy [...] 13.12.09, 14:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kot Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 14:44
          > Ano czyha na niego wirus ah1n1 , ktorego gołym okiem nie widać.

nic nie czyha, bo ja się myję
          • polakwalczy [...] 13.12.09, 16:44
            • Gość: kot Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 17:21
              > a pluca też sobie od wewnątrz myjesz?

wystarczy brudnych rak nie wtykac tam, gdzie nie potrzeba i pluca
              bezpieczne
              • polakwalczy [...] 13.12.09, 17:29
                • Gość: Pola Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:56
                  rany polakwalczy ale Ty masz nasrane we łbie , szok!!!
    • polakwalczy [...] 13.12.09, 14:30
      • Gość: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:34
        polakwalczy Ty tu wiedziesz prym w pisaniu tych bzdur, dla twojej wiedzy
        posiadam dużą wiedze medyczna zwłaszcza na temat szczepień i bawi mnie co
        piszesz, trzeba byc matołem żeby zaszczepić zonę w ciązy no ale cóż Wasz wybór w
        końcu jak dziecko bedzie opóźnione czy niepełnosprawne to Wy bedziecie sie z tym
        borykac.
        • polakwalczy [...] 13.12.09, 16:49
          • Gość: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:58
            no i zonk, nie trafiłes nie skonczyłam zadnego kierunku pielęgniarskiego, a co
            Ty za szkołe medyczna skończyłes, pomijając fakt że długo byłes pacjentem
            oddziału psychiatrycznego ??????
            • polakwalczy [...] 13.12.09, 18:04
              • Gość: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:06
                ech rozmowa z Toba mnie bawi, dotąd nie miałam do czynienia ze świrem, nie
                wiedziałąm ze sa tacy zabawni :D
    • Gość: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 15:19
      Pola, jak masz taka duza wiedze medyczna to i moze znajomosci masz. Podzwon troche po kolegach pracujacych w OIT i popytaj jak sie miewaja pacjenci z ah1n1 i ilu ich jest. Pozniej podzwon po innych, zwyklych oddzialach i policz ilu pacjentow maja zamiar poprzenosic na OIT, ale miejsc nie maja. Moze dalej bedzesz sie smiala.
      • Gość: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:07
        owszem mam znajomości, dookoła mnie mnóstwo lekarzy i wszyscy smieja sie, jaka
        paranoja jest wokół grypy która jest łagodniejsza od sezonówki
        • Gość: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:08
          Mam nadzieje, ze Twoi znajomi maja racje, bo moi maja inne zdanie i doswiadczenia niestety:(.
          • Gość: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:48
            mam tez znaomych w szpitalach w innych miastach i owszem ludzie choruja na AH1N1
            , ladują w szpitalu ale poki co w tych szpitalach nikt nie umarł i niech tak
            zostanie
          • Gość: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 11:44

Jakos trudno mi w to uwierzyc. Nie umieraja, bo co? Bo sa podlaczeni do respiratorow? I jeszcze zyja? A jakie maja rokowania?
            • polakwalczy rokowanie dla trupow na respratorach to gnicie 14.12.09, 14:06
              I taki jest gorzki owoc kampanii ludbojstwa na Polkach prowadzonej
              przez Golde Kupacz
            • Gość: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 18:00
              nie znam rokowań, nie rozumiem czym sie tak podniecasz??? równie mocno sledzisz
              chorych na grype, raka itp???
    • Gość: Konrad Waleczny Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:01
      a wirus przyprawia o płacz.To forum jest obłedne bo tak stawia problem śmierci.To,że aspiryna szkodzi NIEKTÓRYM dzieciom nie zmienia faktu,że jest napopularniejszym lekiem bez recepty.Powoduje krwawienie.W tej chwili walczę z wirusem,a w wirusowych chorobach to wygląda podobnie-na początku niby nic,drapanie w gardle,nocne męczarnie,na które pomaga trochę Gripex,no i czy się wyzdrowiało-nie choroba kieruje się w stronę płuc i niekiedy serca.Ja zalecam nie ograniczanie zakupów,ale taką organizację,aby zajęły najmniej czasu i najkrótszą drogę.Kupujcie nie zwlekając,na zapas,po wyższej cenie i bez tłoku.
    • Gość: uczen 1-szej klasy podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.146.48.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 14:47
      Pddziwiam głeboką wedzę medyczną pani Poli i pana Kota.
      Przewyższa ona wszystko co w przedszkolu mnie nauczano
      • Gość: Pola Re: podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:53
        Gość portalu: uczen 1-szej klasy napisał(a):

> Pddziwiam głeboką wedzę medyczną pani Poli i pana Kota.
        > Przewyższa ona wszystko co w przedszkolu mnie nauczano

coś Cie słabo nauczali bo nawet pisac poprawnie nie potrafisz, zmiana nicka nie
        pomaga, jeszcze pozostaje IP :P
        • Gość: fachowiec Re: podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.147.105.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 18:22
          tiaaa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka