GoĹÄ: Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:01 takich bzdur dawno nie czytałam, szczepionka własnej roboty, nakręcanie sie no smiech normalnie mnie bierze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kot Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 14:09 a prym tu wiodą osoby z paranoją na temat zgonow, zachorowan, nakreslajac obraz, ktory istnieje tylko w ich chorych mózgach. Ludzie, czy wy z domu nie wychodzicie? Na zewnatrz nic takiego nie ma, o czym piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 14:44 > Ano czyha na niego wirus ah1n1 , ktorego gołym okiem nie widać. nic nie czyha, bo ja się myję Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 17:21 > a pluca też sobie od wewnątrz myjesz? wystarczy brudnych rak nie wtykac tam, gdzie nie potrzeba i pluca bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: A co na zewnatrz czyha na kota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:56 rany polakwalczy ale Ty masz nasrane we łbie , szok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:34 polakwalczy Ty tu wiedziesz prym w pisaniu tych bzdur, dla twojej wiedzy posiadam dużą wiedze medyczna zwłaszcza na temat szczepień i bawi mnie co piszesz, trzeba byc matołem żeby zaszczepić zonę w ciązy no ale cóż Wasz wybór w końcu jak dziecko bedzie opóźnione czy niepełnosprawne to Wy bedziecie sie z tym borykac. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:58 no i zonk, nie trafiłes nie skonczyłam zadnego kierunku pielęgniarskiego, a co Ty za szkołe medyczna skończyłes, pomijając fakt że długo byłes pacjentem oddziału psychiatrycznego ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy [...] 13.12.09, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: a pola matola o Jennerze słyszała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:06 ech rozmowa z Toba mnie bawi, dotąd nie miałam do czynienia ze świrem, nie wiedziałąm ze sa tacy zabawni :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 15:19 Pola, jak masz taka duza wiedze medyczna to i moze znajomosci masz. Podzwon troche po kolegach pracujacych w OIT i popytaj jak sie miewaja pacjenci z ah1n1 i ilu ich jest. Pozniej podzwon po innych, zwyklych oddzialach i policz ilu pacjentow maja zamiar poprzenosic na OIT, ale miejsc nie maja. Moze dalej bedzesz sie smiala. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:07 owszem mam znajomości, dookoła mnie mnóstwo lekarzy i wszyscy smieja sie, jaka paranoja jest wokół grypy która jest łagodniejsza od sezonówki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:08 Mam nadzieje, ze Twoi znajomi maja racje, bo moi maja inne zdanie i doswiadczenia niestety:(. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 17:48 mam tez znaomych w szpitalach w innych miastach i owszem ludzie choruja na AH1N1 , ladują w szpitalu ale poki co w tych szpitalach nikt nie umarł i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madrosek Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 11:44 Jakos trudno mi w to uwierzyc. Nie umieraja, bo co? Bo sa podlaczeni do respiratorow? I jeszcze zyja? A jakie maja rokowania? Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy rokowanie dla trupow na respratorach to gnicie 14.12.09, 14:06 I taki jest gorzki owoc kampanii ludbojstwa na Polkach prowadzonej przez Golde Kupacz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 18:00 nie znam rokowań, nie rozumiem czym sie tak podniecasz??? równie mocno sledzisz chorych na grype, raka itp??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Konrad Waleczny Re: to forum przyprawia mnie o smiech !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:01 a wirus przyprawia o płacz.To forum jest obłedne bo tak stawia problem śmierci.To,że aspiryna szkodzi NIEKTÓRYM dzieciom nie zmienia faktu,że jest napopularniejszym lekiem bez recepty.Powoduje krwawienie.W tej chwili walczę z wirusem,a w wirusowych chorobach to wygląda podobnie-na początku niby nic,drapanie w gardle,nocne męczarnie,na które pomaga trochę Gripex,no i czy się wyzdrowiało-nie choroba kieruje się w stronę płuc i niekiedy serca.Ja zalecam nie ograniczanie zakupów,ale taką organizację,aby zajęły najmniej czasu i najkrótszą drogę.Kupujcie nie zwlekając,na zapas,po wyższej cenie i bez tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczen 1-szej klasy podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.146.48.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 14:47 Pddziwiam głeboką wedzę medyczną pani Poli i pana Kota. Przewyższa ona wszystko co w przedszkolu mnie nauczano Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pola Re: podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:53 Gość portalu: uczen 1-szej klasy napisał(a): > Pddziwiam głeboką wedzę medyczną pani Poli i pana Kota. > Przewyższa ona wszystko co w przedszkolu mnie nauczano coś Cie słabo nauczali bo nawet pisac poprawnie nie potrafisz, zmiana nicka nie pomaga, jeszcze pozostaje IP :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fachowiec Re: podziwiam głeboko wiedze medyczną IP: *.147.105.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 18:22 tiaaa. Odpowiedz Link Zgłoś