Dodaj do ulubionych

Jelitówka (okropna biegunka)

12.03.14, 05:01
Witam.
Zarejestrowałem się na forum, z powodu strasznej choroby ;(.
Co pół godziny siedze przez około 10 minut w toalecie, mam wrażenie, że pozbyłem się już jedzenia sprzed 20 dni... Najgorsze jest to, że podczas snu choroba nie spoczywa na laurach i kiedy się budzę czeka mnie nie ciekawa sytuacja, przez dziś spałem aż 4 godziny :/. Ani zyfurax w największej dawce, ani smecta nie pomagają w ogóle, a kiedyś działały świetnie :(. Jestem strasznie wycieńczony, przemęczony. Jedyne co jadłem to wczorajsze śniadanie, jako, że jeszcze nie wiedziałem o biegunce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renia Re: Jelitówka (okropna biegunka) IP: *.30.176.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.14, 21:22
      Dużo pij płynów,suche bułki,pierś z kurczaka gotowana+gotowana marchewka. Ja brałam przez 3 dni tabletki Nifuroksazyd 200 Hasco i pomogło. Lek kupiłam bez recepty a menu od lekarza.Powodzenia w kuracjii!
    • arcydiakon Re: Jelitówka (okropna biegunka) 18.10.14, 22:39
      Trzeba czekać aż przejdzie, nie ma lekarstwa.
    • danka_danuta Re: Jelitówka (okropna biegunka) 20.08.16, 18:44
      Może spróbuj z jakimiś dobrym probiotykiem np. trilac
    • mimoza91 Re: Jelitówka (okropna biegunka) 06.04.22, 08:44
      Mi ostatnio pomógł multilac + naturalne probiotyki, a też miałam masakrę przez dwa dni.
    • evelindas6 Re: Jelitówka (okropna biegunka) 08.05.22, 14:53
      zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2017/01/grypa-zoadkowa-przyczyny-objawy-leczenie.html
      Fajnie jest opisane na tej stronce. Ja przyznam szczerze, że stosuje nie Smectę, a Tasectan- świetnie sprawdza się przy biegunce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka