Dodaj do ulubionych

Ból głowy, mdłości, wymioty i temperatura

11.04.14, 18:10
Nie wiem co się dzieje ! Wczoraj od rana było mi strasznie zimno, wszystko bolało, czułam, że coś mnie bierze więc pojechałam tylko do pracy poprosić o wolne i wróciłam do domu. Nie miałam apetytu, dużo piłam, nagle przyszła wysoka gorączka, mdłości. Skończyło się na wymiotowaniu, dreszczach i zmianach raz strasznie zimno, raz za gorąco. Dziś czuję się lepiej, kości i stawy nie bolą, mam delikatne mdłości, delikatną temperaturę, która raz na jakiś czas spada, ale najgorszy jest straszny ból głowy który nasila się tylko i wyłącznie kiedy zaczynam się ruszać. Jak wstaję z łóżka, przewracam się na bok-nie da się wytrzymać !
Co to może być?! Wczoraj przy wysokiej temperaturze wydawało mi się to dość normalne, ale teraz zaczynam sobie wmawiać straszne rzeczy (zapalenie opon mózgowych itd. )
Proszę o odpowiedź...
Obserwuj wątek
    • monika_f_s Re: Ból głowy, mdłości, wymioty i temperatura 27.12.16, 21:49
      Nie lepiej iść do lekarza z tym?
      Od ilu dni masz takie objawy? Może jest to np. alergia pokarmowa lub zatrucie?

- -
      www.euroimmundna.pl/nietolerancja-pokarmowa
    • wozny1234 Re: Ból głowy, mdłości, wymioty i temperatura 15.09.21, 08:24
      Może jest coś w centralnym układzie nerwowym? W gabinecie Herbasol robią diagnostykę całościową. Jeśli masz czas to możesz do nich zadzwonić i spytać co i jak to ci powiedzą.
    • terencjusz.09 Re: Ból głowy, mdłości, wymioty i temperatura 29.11.21, 12:04
      Ile masz lat? Czy chorujesz na jakieś choroby przewlekłe? Przy takich objawach powinnaś udać się do specjalistów niżeli pytać o tym na forum. My nie jesteśmy lekarzami, byśmy doradzili CI w takiej kwestii nie opisując siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka