Dodaj do ulubionych

silny ból pleców

22.03.15, 21:26
Dobry wieczór, od kilku dni walczę z grypą, mam silny, uporczywy kaszel i dodatkowo od dziś mam silny, kłujący ból pleców. Ból nasila się podczas kaszlu. Nie mam już temperatury, choć przez poprzednie dni była ok 38.5. Zaczyna mnie niepokoić ten ból. Czy ktoś z Was miał takie objawy podczas grypy? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • zielinskamaja Re: silny ból pleców 29.05.15, 16:07
      Ból pleców może być związany z korzonkami. Możesz postarać się je rozgrzać i dużo odpoczywać w pozycji leżącej. Jeżeli to nie pomoże, to radzę szybko udać się do specjalisty od USG.
      • palacz67 Re: silny ból pleców 29.05.15, 17:43
        Dziękuję za odpowiedź, miałam po raz pierwszy w życiu taką ciężką grypę, bo ją trochę zlekceważyłam na początku, po prostu chodziłam do pracy zamiast leżeć w łóżku, pozdrawiam:-)
        • naleczjerzyjerzy Re: silny ból pleców 16.06.15, 12:33
          Mam nadzieję, że ból pleców już Ci przeszedł?
          • palacz67 Re: silny ból pleców 16.06.15, 13:31
            Jestem już zdrowa jak ryba tylko latek przybywa:-)
    • karola.ch Re: silny ból pleców 25.11.15, 11:46
      Grypie zawsze towarzyszy silny ból mięśni i stawów. Jeżeli ból się nasila i powraca to najlepiej udać się do lekarza :)
    • wozny1234 Re: silny ból pleców 16.09.21, 04:00
      Możesz zrobić diagnostykę w gabinecie Herbasol w Wrocławiu. Oni robią tam całościowe badanie i mówią co kto ma i dlaczego i co z tym można zrobić.
    • terencjusz.09 Re: silny ból pleców 29.11.21, 12:06
      Ja miałem niedawno podobny przypadek. Ja podjąłem kurację tymi napojami w saszetkach na grypę i po następnym dniu ból pleców przeszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka