Dodaj do ulubionych

poszukuje osoby miłej i sympatycznej

25.04.04, 20:12
Szukam miłej i sympatycznej, kobiety jako osoby towarzyszącej w zagranicznych
i krajowych delegacjach służbowych oraz na imprezach towarzyskich. Także w
celu seksualnych spotkań sponsorowanych. Zależy mi na miłych kontaktach i
ciepłych rozmowach. Wiek i uroda subiektywnie oceniana nie są elementami
przesądzającymi. W zależności od posiadanych kwalifikacji istnieje możliwość
zatrudnienia na stanowisku asystentki, sekretarki czy innych stanowiskach
biurowych. Uzasadnione zainteresowanie prosze wyrażac na adres
sponsor60@gazeta.pl

Mam 27lat, 190 cm mieszkam w Warszawie i prowadzę własną firmę w branży
finansowej.
Obserwuj wątek
    • senne_marzenie Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 20:19
      o
      • rena_gd Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 20:25
        aaaaaaaaaaaaaaaaa (bezdech):))
    • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 20:39
      sponsor60 napisał:

>
      > Mam 27lat, 190 cm mieszkam w Warszawie i prowadzę własną firmę w branży
      > finansowej.

Tylko to oferujesz? Coś mało :P
      • marudny Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 20:41
        ech nie jestem kobieta ... :)

ale może jakaś Pani prowadzi firmę w branzy finansowej, nie ma 190 cm i do 27
        lat ?:))
        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:35
          Jak wiesz marudny najwazniejsze jest uczucie, a nie płeć. Niczego nie mozna
          ostatecznie przesądzić. Staraj się.
          • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:37
            sponsor60 napisał:

> Jak wiesz marudny najwazniejsze jest uczucie, a nie płeć. Niczego nie mozna
            > ostatecznie przesądzić. Staraj się.

Ty widzisz co Ty piszesz?
            Chyba nie.
            Najpierw wszystko za pieniądze, a potem najważniejsze jest uczucie? :P
    • ryszq Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 20:45

No i co?- mówiłem ,że niektórzy cipieją już od głowy.
      --------------------------------------------------------------------------------
      Kropka to taka skromnisia.Udaje taką małą...:)))-------------------------------
      -----------

rysz
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:40
        ryszq napisał:
        > No i co?- mówiłem ,że niektórzy cipieją już od głowy.

Mylisz się, jest inaczej - oczywiście głowy maja w cipie.

A kropka to wcale nie skromnisia. Raczej brutalnie kończy.
    • me_and_myself Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 22:07
      sekretarki?? a jakie nagrody (tfu! kary!!) przewiduje panprzełożony za
      ewentualne błędy ortograficzne i rzeczowe w redagowanych pismach?
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:41
        me, to nie o taką wiedze chodzi
        • me_and_myself Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:47
          pewnie, że nie o wiedzę. o UPODOBANIA ;P
    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 22:30
      No widzicie , prosiłem dzieciaka o napisanie postu, a on odwalił reklame
      siebie, to nir o smarkacza chodzi ale o mnie, mam 60 i 165 wsrostu, i waże 89 kg
      i nie jestem zadnym przystojniaczkiem. Zabrałem małemu za kare jedna gablote.
      niech wie i prosdze z nim nie kontaktować sie.

• orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 22:43
        sponsor60 napisał:

> No widzicie , prosiłem dzieciaka o napisanie postu,

phi, dzieciaty! odpada.
        --
        orissa
        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 25.04.04, 23:20
          orisso, dzieciak jest prawie samodzielny, zreszta majątek zostawiam w depozycie
          do samodzielnego rozporządzania każdej aktualej asystententce. Warunek, jest
          jeden, ale to po formalnym akcesie poczta.
          • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 07:55
            sponsor60 napisał:

> orisso, dzieciak jest prawie samodzielny, zreszta majątek zostawiam w
            depozycie
            >
            > do samodzielnego rozporządzania każdej aktualej asystententce. Warunek, jest
            > jeden, ale to po formalnym akcesie poczta.

A Ty ciągle tylko o pieniądzach i majątku. Kurcze, zapomniałam, przecież
            sponsor jesteś. O czym mógłbyś więc rozmawiać z drugą osobą, jak nie o
            pieniądzach...
            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:43
              orisso, na razie o forsie, potem zobaczy się.
              • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:55
                sponsor60 napisał:

> orisso, na razie o forsie, potem zobaczy się.

Czyli o tym co najmniej ważne :-(
      • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 07:42
        sponsor60 napisał:

> No widzicie , prosiłem dzieciaka o napisanie postu, a on odwalił reklame
        > siebie, to nir o smarkacza chodzi ale o mnie, mam 60 i 165 wsrostu, i waże 89
        k
        > g
        > i nie jestem zadnym przystojniaczkiem. Zabrałem małemu za kare jedna gablote.
        > niech wie i prosdze z nim nie kontaktować sie.
        >

Eeeee, ja tam lubie starszych Panów, ale 60 to troche za dużo, wiadomo :PPP
        • rok1978 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 07:55
          niebieskooka.diablica napisała:

> Eeeee, ja tam lubie starszych Panów, ale 60 to troche za dużo, wiadomo :PPP

Moze 60 to nie wiek? a raczej rozmiar bute hę?

• orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 07:56
            rok1978 napisał:

> Moze 60 to nie wiek? a raczej rozmiar bute hę?

A może 60 to liczba milionów dolarów na koncie :P
            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:46
              To tętno, 60 uderzeń serca na minutę, daje to absolutne opanowanie i
              niewiarygodne mozliwości w każdej dziedzinie.
              • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:54
                sponsor60 napisał:

> To tętno, 60 uderzeń serca na minutę, daje to absolutne opanowanie i
                > niewiarygodne mozliwości w każdej dziedzinie.

Opnowanie w każdej dziedzinie? eee, człowieku, w pewnej dziedzinie trzeba się
                wyzbyć opanowania :P
                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 10:36
                  orissa napisała:
                  > Opnowanie w każdej dziedzinie? eee, człowieku, w pewnej dziedzinie trzeba się
                  > wyzbyć opanowania :P

Mylisz się orisso, zwłaszcza w tej dziedzinie jest potrzebne opanowanie,
                  osobliwie moje, jeśli Ty masz być szczęśliwą.
                  • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:00
                    sponsor60 napisał:

> Mylisz się orisso, zwłaszcza w tej dziedzinie jest potrzebne opanowanie,
                    > osobliwie moje, jeśli Ty masz być szczęśliwą.

Zarzucasz mi mylenie się, ale przecież nie masz pojęcia o jaką dziedzinę mi
                    chodziło.
                    A przy okazji - jestem szczęśliwa i to miedzy innymi dzięki żywiołowości, a nie
                    ospałości :-)
                    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:07
                      Orisso, a o jakiej dziedzinie ja mówiłem???????
                      Myślisz, że o innych rozmawiamy?
                      • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:22
                        sponsor60 napisał:

> Orisso, a o jakiej dziedzinie ja mówiłem???????

Nie wiem o jakiej dziedzinie Ty mówiłeś.

> Myślisz, że o innych rozmawiamy?

W tej chwili się upewniłam, że o innych rozmawiamy.
                        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:30
                          Jednak mylisz się. Miałem na myśli konwersacje na kontrowersyjne tematy. W
                          takich sytuacjach należy zawsze zachowywać skrajnie wielkie opanowanie.Znasz to
                          powiedzenie Paracelsusa: Kto wyobraża sobie, że wszystkie owoce dojrzewają w
                          tym samym czasie co poziomki, nic nie wie o winogronach. Kłaniam się, Twój
                          sponsor60.
                          • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:51
                            sponsor60 napisał:

> Jednak mylisz się. Miałem na myśli konwersacje na kontrowersyjne tematy. W
                            > takich sytuacjach należy zawsze zachowywać skrajnie wielkie opanowanie.

Nie myliłam się, mówiliśmy o różnych dziedzinach. W dziedzinie o której ja
                            mówiłam, jak najbardziej jest wskazana ekspresja a nie otępienie starcze ;-)

>Znasz to
                            >
                            > powiedzenie Paracelsusa: Kto wyobraża sobie, że wszystkie owoce dojrzewają w
                            > tym samym czasie co poziomki, nic nie wie o winogronach.

Owszem, znam. Całe szczęście, że są na świecie ludzie, którzy nie wiedzą
                            wszystkiego. Gorzej jednak, ja znajdzie się taki ktoś co myśli, że wie wszystko
                            i o poziomkach, i o winogronach :P

Kłaniam się, Twój
                            > sponsor60.

Pa! Nie_mój_"sponsorze"
                            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:18
                              Cudnie odpowiadasz Orisso. Nareszcie jakis zywioł na tym znudzonym sobą
                              padole.Osoblisie ciekawi mnie ten wątek o ekspresji żywiołowej. Czy mogłabyś to
                              rozwinąć. Dobrze, nie Twoj, ale sponsor.
                              • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 13:31
                                sponsor60 napisał:

> Cudnie odpowiadasz Orisso. Nareszcie jakis zywioł na tym znudzonym sobą
                                > padole.Osoblisie ciekawi mnie ten wątek o ekspresji żywiołowej. Czy mogłabyś
                                to
                                >
                                > rozwinąć. Dobrze, nie Twoj, ale sponsor.

Nie mogę rozwinąć, gdyż wzywa mnie jeden z moich żywiołów - pewien 9-latek,
                                któremu dorównać żywiołowością jest równie trudno co po prostu wspaniale ;-)

Pozdrawiam i znikam w słońcu :-)
                                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:27
                                  Szkoda Twego zniknięcia słonecznego. Jednak dziewięciolatek ma pierwszeństwo
                                  przed wszystkim. Pozdrawiam żywiołowo.Jego wraz z Tobą.
                          • doniamurena Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 15:47

> powiedzenie Paracelsusa: Kto wyobraża sobie, że wszystkie owoce dojrzewają w
                            > tym samym czasie co poziomki, nic nie wie o winogronach.

To powiedzenie Paracelsusa spodobało mi się okrutnie, pozwolisz, że zaadoptuję
                            je na swój użytek:))
                            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 12:13
                              Panno Mureno (doniamurena), będzie mnie tylko milo, jeśli to wykorzystasz na
                              swój użytek, Nieszczęśnika nie ma poróð nas już jakieś 400 lat. Prawa autorskie
                              wygasły ze szczętem. Buziaczki dla Ciebie i dle tego, któreemu to będziesz
                              posyłała. sponsor60
              • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 09:11
                sponsor60 napisał:

> To tętno, 60 uderzeń serca na minutę, daje to absolutne opanowanie i
                > niewiarygodne mozliwości w każdej dziedzinie.

Ekhm...
                Ty coś chyba z Tobą nieteges nie?
                60 uderzeń to chyba troszkę za mało...
                Albo jesteś strasznie powooolny :-P
                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 10:41
                  > Albo jesteś strasznie powooolny :-P

Ta powolność daje nieoczekiwane przyjemności, spróbuj kiedyś - sama zobaczysz.
                  Z trudem wyjdziesz z podziwu.

• niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 10:52
                    sponsor60 napisał:

> niebieskooka.diablica napisała:
                    > > Albo jesteś strasznie powooolny :-P
                    >
                    > Ta powolność daje nieoczekiwane przyjemności, spróbuj kiedyś - sama
                    zobaczysz.
                    > Z trudem wyjdziesz z podziwu.
                    >
                    >
                    >

Szczerze mówić to mnie trudno zadziwić :P
                    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:05
                      > Szczerze mówić to mnie trudno zadziwić :P

Ech skarbie, po prostu nie wierzę. Oczywiście przechwalasz sie, co?
                      • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:21
                        sponsor60 napisał:

> > Szczerze mówić to mnie trudno zadziwić :P
                        >
                        > Ech skarbie, po prostu nie wierzę. Oczywiście przechwalasz sie, co?

Wiesz...
                        Po pierwsze, ja nigdy się nie przechwalam..
                        A po drugie, pomyśl, gdybym była Skarbem, nie pisałabym tu teraz, bo byłaby
                        zakopana, gdzieś głeboko w ziemi :P
                        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:32
                          To dopiero jest prowokacja miła niebieskooka diabliczko :-)))
                          • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:44
                            sponsor60 napisał:

> To dopiero jest prowokacja miła niebieskooka diabliczko :-)))

Gdzie Pan widzi tu prowokację? Hę? :-P
                            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:09
                              Proszę Pani prowokacja jest ukryta między Paninymi słówkami. Pani nie może być
                              taką istotą, by już niczym nie zadziwić się. Co do tego jestem absolutnie
                              pewien. Proszę wybaczyć tę pewność zakrawającą nieco o pyszałkowatość, ale tak
                              jest.
                              • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 13:48
                                sponsor60 napisał:

> Proszę Pani prowokacja jest ukryta między Paninymi słówkami. Pani nie może
                                być
                                > taką istotą, by już niczym nie zadziwić się. Co do tego jestem absolutnie
                                > pewien. Proszę wybaczyć tę pewność zakrawającą nieco o pyszałkowatość, ale
                                tak
                                > jest.

Widzisz Pan, mnie już naprawde nic nie zdziwi, tak samo jak ten Pana wpis - w
                                sumie jakiś apel tutaj. I napewno nie próbuje nikogo sprowokować, a już napewno
                                nie Pana. Pan chyba musi zakompleksiony jakiś być co? Że Pan takie ogłoszenia
                                daje na forum, i to forum o czacie...a kobiety, to nie towar, który można kupić
                                za miliony, ale to moje prywatne zdanie :)
                                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:24
                                  > Pan chyba musi zakompleksiony jakiś być co? Że Pan takie ogłoszenia
                                  > daje na forum, i to forum o czacie...a kobiety, to nie towar, który można
                                  kupić za miliony, ale to moje prywatne zdanie :)

Teraz dopiero zaczyna sie ciekawie.
                                  1. Jestem zakpmpleksiony jak diabli, diablico. Dlategodaję takie ogłoszenia na
                                  forum.
                                  2. dlatego forum o czacie, bo nie ma tu profesjonalistek, mam nadzieję.
                                  3. całkowicie zgadzam sie z pogladem o kobietach nie bedących towarem. Ta
                                  opinia jest mni nader bliska.
                                  4. jednak konstatuje Pani o niemożliwości kupna kobiety za miliony, to znaczy
                                  co? jednak towar, tylko drogi? A jeśli nie za miliony, to za co? A mężczyzn
                                  można kupić? Za ile? A ile kosztuje człowiek? A może to nie jest kupno i
                                  sprzedaż , tylko miłość? a może nienawiść? Takie różne związki między ludźmi?
                                  Kłaniam sie nisko , Twój sponsor niebieskooka diabliczko.

• jadowita.zmijka Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:30
                                    sponsor60 napisał:

> > Pan chyba musi zakompleksiony jakiś być co? Że Pan takie ogłoszenia
                                    > > daje na forum, i to forum o czacie...a kobiety, to nie towar, który można
                                    > kupić za miliony, ale to moje prywatne zdanie :)
                                    >
                                    > Teraz dopiero zaczyna sie ciekawie.
                                    > 1. Jestem zakpmpleksiony jak diabli, diablico. Dlategodaję takie ogłoszenia
                                    na
                                    > forum.
                                    > 2. dlatego forum o czacie, bo nie ma tu profesjonalistek, mam nadzieję.
                                    > 3. całkowicie zgadzam sie z pogladem o kobietach nie bedących towarem. Ta
                                    > opinia jest mni nader bliska.
                                    > 4. jednak konstatuje Pani o niemożliwości kupna kobiety za miliony, to znaczy
                                    > co? jednak towar, tylko drogi? A jeśli nie za miliony, to za co? A mężczyzn
                                    > można kupić? Za ile? A ile kosztuje człowiek? A może to nie jest kupno i
                                    > sprzedaż , tylko miłość? a może nienawiść? Takie różne związki między ludźmi?
                                    > Kłaniam sie nisko , Twój sponsor niebieskooka diabliczko.
                                    >
                                    >

Hm, nie wiem jak zacząć. Ale zaraz napisze o co mi chodzi. Po pierwsze nie
                                    jesteś moim sponsorem, ani Ty ani nikt inny :) po drugie mnie nie interesują
                                    pieniądze... i właściwie dziwi mnie to, że ktoś, w tym przypadku Ty, bedzie
                                    zadawalał się czymś za pieniądze.
                                    Ja szczerze mówiąc, czułabym się podle, mając świadomość tego, że ktoś byłby ze
                                    mną, a nawet całował mnie, tylko dlatego, że mu zapłaciłam...
                                    Uuufff..czasami cieszę się że nie należe do bogaczy, przynajmniej nie odbija
                                    mi :)))i nie miewam tego typu zachcianek i pomysłów :P
                                    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:45
                                      No tak, diablico alias żmijko, to jest beznadziejna rzecz takie calowanie za
                                      piniądze. Prawde powiedziawszy też sobie tego nie wyobrażam. Aczkolwiek, jak
                                      zapewne wiesz, znajdują sie ludzie parający sie profesjonalnie calowaniem, a
                                      nawet więcej, właśnie za pieniądze. Z pewnością nie można w tym przypadku mówić
                                      o miłości. Raczej o specyficznych ćwiczeniach gimanstycznych. Taki aerobik z
                                      trenerem sam na sam.
                                      Jasne, nie jestem Twoim sponsorem sensu stricto, to tylko taki zwrot
                                      grzecznościowy na pożegnanie. Zegnasz sie i mówisz Twój kolega sponsor, o to
                                      chodzi.
                                      • niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:49
                                        sponsor60 napisał:

> No tak, diablico alias żmijko, to jest beznadziejna rzecz takie calowanie za
                                        > piniądze. Prawde powiedziawszy też sobie tego nie wyobrażam. Aczkolwiek, jak
                                        > zapewne wiesz, znajdują sie ludzie parający sie profesjonalnie calowaniem, a
                                        > nawet więcej, właśnie za pieniądze. Z pewnością nie można w tym przypadku
                                        mówić
                                        >

Dziękuje Panu za wyjaśnienia :)
                                        I życzę powodzenia :) troszke więcej rozumku, wyobraźni i uczuć :)
                                        > o miłości. Raczej o specyficznych ćwiczeniach gimanstycznych. Taki aerobik z
                                        > trenerem sam na sam.
                                        > Jasne, nie jestem Twoim sponsorem sensu stricto, to tylko taki zwrot
                                        > grzecznościowy na pożegnanie. Zegnasz sie i mówisz Twój kolega sponsor, o to
                                        > chodzi.
                                        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 17:17
                                          niebieskooka diablica napisała:
                                          > I życzę powodzenia :) troszke więcej rozumku, wyobraźni i uczuć :)

No diablico, wymagasz rzeszy niemozliwej, rozumku od takiego ciemnego typa jak
                                          ja????? i to jeszcze więcej!!!!!

• niebieskooka.diablica Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 07:15
                                            sponsor60 napisał:

> niebieskooka diablica napisała:
                                            > > I życzę powodzenia :) troszke więcej rozumku, wyobraźni i uczuć :)
                                            >
                                            > No diablico, wymagasz rzeszy niemozliwej, rozumku od takiego ciemnego typa
                                            jak
                                            > ja????? i to jeszcze więcej!!!!!
                                            >

Ekhm...
                                            Może jeszcze będą z Ciebie ludzie? "normalni ludzie" co?

A swoją drogą nie łatwiej by było umieścić to Twoje ogłoszenie w jakimś biurze?
                                            matrymonialnym albo co? Albo np. w gazecie? Prasie lokalnej?
                                            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 18:55
                                              Dużo łatwiej byłoby to umieścic w lokalnej gazetce, ale jak widzisz nie mam
                                              rozumku
                  • iddae Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 20:15
                    sponsor60 napisał:

> > Albo jesteś strasznie powooolny :-P
                    >
                    > Ta powolność daje nieoczekiwane przyjemności, spróbuj kiedyś - sama zobaczysz.
                    > Z trudem wyjdziesz z podziwu.
                    >
                    > Chyba jako Zombie?
                    >
                    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 12:15
                      Zombie? nie, wytrzymaj jeszcze troszkę :-=)))))
                • iddae Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 20:15

> sponsor60 napisał:
                  >
                  > > To tętno, 60 uderzeń serca na minutę, daje to absolutne opanowanie i
                  > > niewiarygodne mozliwości w każdej dziedzinie.
                  >
                  >
                  > Ekhm...
                  > Ty coś chyba z Tobą nieteges nie?
                  > 60 uderzeń to chyba troszkę za mało...
                  > Albo jesteś strasznie powooolny :-P

Bradykardię dziadek ma...Cóż chcesz to już 60-tka. Pewnie nie porusza się
                  samodzielnie...
                  • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 12:18
                    iddae, nad podziw trana diagnoza. Syn, ten łajdak 27 lat i 190 wzrostu czasem
                    przywoźi mnie do kawiarenki internetowej. Tu, śliniąc sie wypisuję te brednie.
                    Dzięki za uwagę.
              • annuszka Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 15:27
                to tetno,60 uderzen na minute,to w spoczynku czy wysilkowe?
                pozdr;)
                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:30
                  annuszka napisała:
                  > to tetno,60 uderzen na minute,to w spoczynku czy wysilkowe?

Oczywiście wysiłkowe, pozd. sponsor60
                  • annuszka Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 09:25
                    sponsor60 napisał:

>
                    ?
                    >
                    > Oczywiście wysiłkowe, pozd. sponsor60

to kolejne moje 2 pytanie brzmia:
                    1-co to za wysilek?
                    2-ile wynosi tetno spoczynkowe?

pozdr-coraz bardziej zainteresowna annuszka
                    • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 29.04.04, 22:25
                      To jest wysiłek sportowy, Gram w szachy. Spoczynkowe tętno jest identyczne.
                      Pozdrawiam najserdeczniej.
                      Sponsor60
          • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:31
            rozmiar buta?????????
        • laperla Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:55
          60 to niebawem liczba wpisow w tym watku zmeczonej provokacji.
          • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 08:57
            laperla napisała:

> 60 to niebawem liczba wpisow w tym watku zmeczonej provokacji.

perla, skąd wiesz, że zmęczonej?
            • laperla Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 09:05
              orissa napisała:

> laperla napisała:
              >
              > > 60 to niebawem liczba wpisow w tym watku zmeczonej provokacji.
              >
              > perla, skąd wiesz, że zmęczonej?

droga ori,

nie chce mi sie brac udzial w spelnianiu proroctwa wyzej przeze mnie
              napisanego, wiec wybacz, ale nie podejme dyskusji, to ostatni moj wpis w tym
              watku ;)

pozdrawiam Cie wiosennie, czyli bez zmeczenia ;)

perla
              • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 09:33
                laperla napisała:

> droga ori,
                >
                > nie chce mi sie brac udzial w spelnianiu proroctwa wyzej przeze mnie
                > napisanego, wiec wybacz, ale nie podejme dyskusji, to ostatni moj wpis w tym
                > watku ;)
                >
                > pozdrawiam Cie wiosennie, czyli bez zmeczenia ;)
                >
                > perla

Ja jak czegoś nie chcę to tego po prostu nie robię :-)

Odpozdrawiam :-)
                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:02
                  perełko najmilsza, pełna delikatnej tkliwości, nie obrażaj się. To nie jest
                  żadna prowokacja - to serio jak najbardziej. Poszukuję, to wszystko prawda i
                  nie jestem żadnym prov. Takie porównanie obraża mnie, to jest dopiero
                  prowokacja. No, perełko - uśmiechnij się :o)).
          • myszy_i_ludzie Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 09:20
            hihi, perla skad wiesz ze provokacji ??? ;-))))

(a moze to prov?)
            • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 09:34
              myszy_i_ludzie napisała:

> (a moze to prov?)

Prov umie o czymś innym teżn gadać, nie tylko o kasie ;-)))
            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 23:54
              nie prov, myszy
    • sarna_z_lasu Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 10:42
      co to są "seksualne spotkania sponsorowane"?
      Ile musze zapłacić ? by tam byc ?
      czy przewidujesz karnety czy tylko między jedna podróżą a drugą /zagraniczną /
      Trawka sie zieleni ... papa sarenka
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:20
        sarna_z_lasu napisała:

> co to są "seksualne spotkania sponsorowane"?
        > Ile musze zapłacić ? by tam byc ?
        > czy przewidujesz karnety czy tylko między jedna podróżą a drugą /zagraniczną /
        > Trawka sie zieleni ... papa sarenka
        wszystkie te szczegóły wyjaśnie korespondencyjnie
        sarno
    • virgin1 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:04
      trace oddech
      gubie rytm i majtki tez
      :))
      o rozumie nie wspomne
      owocnych poszukiwan
      virginia
    • virgin1 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:06
      a i jeszcze zapomnialam zapytac czy premia uznaniowa?
      :)
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:10
        Virgin, na razie nie trac majtek, premia rzecz jasna jest. Po prostu zgłoś się
        formalnie.
        • toulaa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 11:50
          Czy naprawdę tylko ja uważam, że takie dowcipy są nie dość, że nieśmieszne, to
          jeszcze niesmaczne?

Mam nadzieję, że nie tylko ja.

Widzę tu, niestety, kilka rozchichotanych paniuś....dosyć żenujące to.
          • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:04
            toulaa napisała:

> Czy naprawdę tylko ja uważam, że takie dowcipy są nie dość, że nieśmieszne,
            to
            > jeszcze niesmaczne?

Ja poproszę o wzkazanie palcem dowcipu :P Ostatni jaki widziałam na tym forum
            był w specjalnym wątku z dowcipami ;-)

> Widzę tu, niestety, kilka rozchichotanych paniuś....dosyć żenujące to.

Żenujące jest to, o czym pisał Pn_Tylda w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=11313976
            (Wiadomo kogo miał na myśli).

• toulaa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:29
              orissa napisała:

> toulaa napisała:
              >
              > > Czy naprawdę tylko ja uważam, że takie dowcipy są nie dość, że nieśmieszne
              > ,
              > to
              > > jeszcze niesmaczne?
              >
              > Ja poproszę o wzkazanie palcem dowcipu :P Ostatni jaki widziałam na tym forum
              > był w specjalnym wątku z dowcipami ;-)

Więc uważasz, orisso, że pytanie, propozycja sponsora60 to nie dowcip? I
              uważając, że to na poważnie, odpowiadasz na to, rozmawiasz z nim? To tym gorzej.

>
              > > Widzę tu, niestety, kilka rozchichotanych paniuś....dosyć żenujące to.
              >
              > Żenujące jest to, o czym pisał Pn_Tylda w tym wątku:
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=11313976
              > (Wiadomo kogo miał na myśli).
              >
              >

Nie wiem, kto kogo miał na myśli, ja nie wiem, co ktoś ma w głowie, czytam to,
              co jest napisane. PT pisał o wyszarzaniu trolli, nie mógł mieć na mysli
              sponsora, bo tego wątku wtedy jeszcze nie było.

A za żenujące uważam chchoty i teksty o majtkach itd. ( jak widzisz, nie
              chodziło mi o Ciebie, orisso ) w stosunku do faceta, który pisze, że szuka
              utrzymanki ( obojętnie, czy jako dowcip, czy nie ).
              >
              >
              >
              • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:42
                Pani Toulaa'u, muszę z najprawdziwszym smutkiem skonstatować moje rozczarwanie
                Pani postawą. To nieoczekiwane rozczarowanie. Miałem Panią dotąd za osobę
                wyzwoloną z więzów zakreślonych przez konwenanse. Tymczasem okazuje sie, że
                jest przeciwnie. Atakuje Pani z wątłym uzasadnieniem cały mój wątek, który jest
                w sposób oczywisty jak najbardziej serio. Przyczepia sie Pani do biednej
                Virginii, ktorej wypadkowo zdażyło sie zgubic majteczki. Nawiasem zapytam, ngdy
                nic Pani nie zgubiła? Atakuje Pani wszystko i wszystkich, czy to sie tak godzi,
                a gdzie miłość. Polecam taką małą książeczkę niejakiego, zgasłego juz zreszta w
                Panu, Ericha Fromma "o sztuce miłości". Też jest jeszcze wiele innych. Może
                Pani zerknąć na przykład do "Wyznan" Awietego Eugustyna, tylko to ostatnie
                grubsze i o wiele trudniej będzie Pani przez ti przebrnąć. Z maleznym
                szacunkiem Pani sponsor60.
              • orissa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 13:27
                toulaa napisała:

> Więc uważasz, orisso, że pytanie, propozycja sponsora60 to nie dowcip? I
                > uważając, że to na poważnie, odpowiadasz na to, rozmawiasz z nim?

Nic na świecie nie jest wyłącznie albo białe albo czarne. Nie szufladkuję więc
                tego wątku do "dowcipów" ani do "poważnych". Nie muszę też spowiadać ci się z
                pwodów, dla których miałam akurat ochotę czy kaprys cokolwiek tu pisać. Na nic
                więc twe pytania, gdyż odpowiedzi na nie ode mnie nie uzyskasz. Możesz jedynie
                dalej snuć domysły.

>To tym gorzej
                > .

Nie wiem dla kogo gorzej. I szczerze mówiąc, jakoś niebardzo mnie to
                interesuje, zważywszy na to, iż to twoje słowa.

> Nie wiem, kto kogo miał na myśli, ja nie wiem, co ktoś ma w głowie, czytam
                to,
                > co jest napisane.

Aż mi się wierzyć nie chce w to, co widzę :-)

> PT pisał o wyszarzaniu trolli, nie mógł mieć na mysli
                > sponsora, bo tego wątku wtedy jeszcze nie było.

PT pisał też o dopisujących się w każdym wątku, nawet gdy się nic nie ma do
                powiedzenia. Tymbardziej więc nie mógł mieć wtedy na myśli sponsora60 :-)

> A za żenujące uważam chchoty i teksty o majtkach itd. (...)

Nie sądziłam, że ciebie to aż tak urazi. Przecież i ty np. na czacie
                chichoczesz i rozmawiasz nie tylko o majtkach.

> ( jak widzisz, nie
                > chodziło mi o Ciebie, orisso )

Nie wiem gdzie wyczytałaś, że chodziło o mnie, ja nic takiego nie napisałam.
                Bez obawy więc, nie oskarżam cię o nic, nie musisz więc z góry zastrzegać, że
                nie chodzio o mnie ;-)

Nie chce mi się dokładniej komentować, gdybym miała wszędzie wciskać swoje ileś
                tam groszy, musiałabym się tobą, toulaa urodzić. Wolę jednak być sobą.
                Zdecydowanie :-)

Amen.
                --
                orissa
                • toulaa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 13:44
                  orissa napisała:

Nie muszę też spowiadać ci się z
                  > pwodów, dla których miałam akurat ochotę czy kaprys cokolwiek tu pisać. Na
                  nic
                  > więc twe pytania, gdyż odpowiedzi na nie ode mnie nie uzyskasz. Możesz
                  jedynie
                  > dalej snuć domysły.

Nie, nie musisz się spowiadać, tak, jak ja nie muszę, dlaczego się dopisuję,
                  lub nie. Zapytałam- Ty nie chcesz odpowiedzieć, Twoja sprawa.

> PT pisał też o dopisujących się w każdym wątku, nawet gdy się nic nie ma do
                  > powiedzenia. Tymbardziej więc nie mógł mieć wtedy na myśli sponsora60 :-)

Powtarzam, że nie zamierzam tu roztrząsać, co PT miał czy nie miał na myśli.
                  Możesz Go zapytać, jeśli chcesz.

>
                  >
                  > > A za żenujące uważam chchoty i teksty o majtkach itd. (...)
                  >
                  > Nie sądziłam, że ciebie to aż tak urazi. Przecież i ty np. na czacie
                  > chichoczesz i rozmawiasz nie tylko o majtkach.

Dla Twojej informacji, nie mam w zwyczaju chcichotać ani na czacie, ani nigdzie
                  indziej. A rozmowy o majtkach prowadzę wyłącznie z ekspedientką w sklepie z
                  bielizną.

>
                  > > ( jak widzisz, nie
                  > > chodziło mi o Ciebie, orisso )
                  >
                  > Nie wiem gdzie wyczytałaś, że chodziło o mnie, ja nic takiego nie napisałam.
                  > Bez obawy więc, nie oskarżam cię o nic, nie musisz więc z góry zastrzegać, że
                  > nie chodzio o mnie ;-)

Chodziło mi konkretnie o to sformułowanie- że nie Ty go użyłaś.

>
                  >
                  > Nie chce mi się dokładniej komentować, gdybym miała wszędzie wciskać swoje
                  ileś
                  >
                  > tam groszy, musiałabym się tobą, toulaa urodzić. Wolę jednak być sobą.
                  > Zdecydowanie :-)

No, ja jakoś wolałabym, żebyś urodziła się kim innym. Może wówczas byś nie
                  robiła tak dennych osobistych wycieczek.

>
                  > Amen.

Pozwolisz, że ja jednak nie zakończę swojej wypowiedzi tak " skromnie ", jak Ty.
          • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 12:28
            toulaa napisała:
            > Czy naprawdę tylko ja uważam, że takie dowcipy są nie dość, że nieśmieszne,
            to jeszcze niesmaczne? Mam nadzieję, że nie tylko ja. Widzę tu, niestety, kilka
            rozchichotanych paniuś....dosyć żenujące to.

No, Pani Havrankova, Pani też tu jest. I wpisuje się. Dlaczego zatem? Dla
            banalnego zaistnienia? Jeśli tak, to, to jest właśnie żenujące.
            Powiem Pani w zaufaniu, że to nie jest dowcip, wcale, żaden. Naprawde
            poszukuje. Pani chyba to rozumie, te potrzeby, co?
            • sirius1 Re: ale czemu czepiac sie kropki? 26.04.04, 13:51
              ryszq napisal ze kropka to taka skromnisia, udaje taka mala.
              sponsor60 twierdzi ze nie jest zadna skromnisia, ze brutalnie konczy.
              ryszq napisal ze kropka UDAJE taka mala, czy sposor widzial kropke
              ktora moze byc wieksza niz zwykle????
              sponsor jest szatanem,tfu, szatynem chyba
              • sponsor60 Re: ale czemu czepiac sie kropki? 26.04.04, 16:57
                twierdzenie o brutalnym kończeniu nie miało żadnych założeń wymiarowych i
                materialnych. chodziło raczej o metafizyczne pojęcie kropki
                To jest inny problem. Co znaczy kropka i czy jest ona skromnisią czy też nie?
                Myślę o założeniu takiego właśnie wątku,jednak pierwszeństwo ma kolega ryszq.
          • bachantka Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 19:11
            Nie tylko ty tak uważasz zielonooka....

Margot
    • splash.x Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 14:40
      Drogi sponsorze60!
      Nie ukrywam, że od dawna poszukuję sponsora, toteż Twoją ofertę przeczytałam z
      zainteresowaniem. Niestety, jestem Twoimi propozycjami głęboko rozczarowana.

> Szukam miłej i sympatycznej, kobiety jako osoby towarzyszącej w zagranicznych
      > i krajowych delegacjach służbowych oraz na imprezach towarzyskich.

Jestem nie tylko miła i sympatyczna, ale także inteligentna i bardzo wysoko
      wykształcona. A Twoje propozycje spędzania wspólnego czasu wskazują, że masz
      zerowe zainteresowania kulturalne. Żałuję, ale ani krajowe, ani zagraniczne
      wyjazdy służbowe nie stanowią dla mnie wystarczającej zachęty. Imprezy
      towarzyskie? A jakie masz zainteresowania Ty oraz Twoje towarzystwo? Czy ja aby
      nie umarłabym z nudów na tych imprezach?

Także w
      > celu seksualnych spotkań sponsorowanych.

Czy masz na myśli odpowiednie wynagrodzenie za owe spotkania seksualne? Obawiam
      się, że gdybyś chciał uwzględnić moje potrzeby - a jestem kobietą luksusową -
      szybko byż zbankrutował!

Zależy mi na miłych kontaktach i
      > ciepłych rozmowach.

"Ciepłe rozmowy" - proszę bardzo. Ale pod warunkiem, że znasz co najmniej trzy
      języki, czytasz nie tylko wyciągi giełdowe, a Twój wolny czas spędzasz nie
      tylko na "imprezach towarzyskich". Znajomość łaciny klasycznej mile widziana.

Wiek i uroda subiektywnie oceniana nie są elementami
      > przesądzającymi.

Skoro to nie ma dla Ciebie znaczenia, to już pominę fakt mojej prezencji -
      zdaniem wielu wybitnej.

W zależności od posiadanych kwalifikacji istnieje możliwość
      > zatrudnienia na stanowisku asystentki, sekretarki czy innych stanowiskach
      > biurowych.

No, to juz chyba żart. Praca biurowa? Naprawdę wyobrażasz sobie, że ktoś z
      moimi kwalifikacjami i klasą miałby pracować jako sekretarka????

Uzasadnione zainteresowanie prosze wyrażac na adres
      > sponsor60@gazeta.pl

Obawiam się, drogi sponsorze60, że na Twoją żenującą pod względem poziomu i
      warunków ofertę mogą jedynie odpowiedzieć panienki z ulotek zostawianych za
      wycieraczkami samochodów.
      • she_5 łomatkobosko 26.04.04, 15:02
        toulaa napisała:

> Drogi sponsorze60!
        > Nie ukrywam, że od dawna poszukuję sponsora, toteż Twoją ofertę przeczytałam
        z
        > zainteresowaniem. Niestety, jestem Twoimi propozycjami głęboko rozczarowana.
        >
        >
        > > Szukam miłej i sympatycznej, kobiety jako osoby towarzyszącej w zagraniczn
        > ych
        > > i krajowych delegacjach służbowych oraz na imprezach towarzyskich.
        >
        > Jestem nie tylko miła i sympatyczna, ale także inteligentna i bardzo wysoko
        > wykształcona. A Twoje propozycje spędzania wspólnego czasu wskazują, że masz
        > zerowe zainteresowania kulturalne. Żałuję, ale ani krajowe, ani zagraniczne
        > wyjazdy służbowe nie stanowią dla mnie wystarczającej zachęty. Imprezy
        > towarzyskie? A jakie masz zainteresowania Ty oraz Twoje towarzystwo? Czy ja
        aby
        >
        > nie umarłabym z nudów na tych imprezach?
        >
        > Także w
        > > celu seksualnych spotkań sponsorowanych.
        >
        > Czy masz na myśli odpowiednie wynagrodzenie za owe spotkania seksualne?
        Obawiam
        >
        > się, że gdybyś chciał uwzględnić moje potrzeby - a jestem kobietą luksusową -
        > szybko byż zbankrutował!
        >
        > Zależy mi na miłych kontaktach i
        > > ciepłych rozmowach.
        >
        > "Ciepłe rozmowy" - proszę bardzo. Ale pod warunkiem, że znasz co najmniej
        trzy
        > języki, czytasz nie tylko wyciągi giełdowe, a Twój wolny czas spędzasz nie
        > tylko na "imprezach towarzyskich". Znajomość łaciny klasycznej mile widziana.
        >
        > Wiek i uroda subiektywnie oceniana nie są elementami
        > > przesądzającymi.
        >
        > Skoro to nie ma dla Ciebie znaczenia, to już pominę fakt mojej prezencji -
        > zdaniem wielu wybitnej.
        >
        > W zależności od posiadanych kwalifikacji istnieje możliwość
        > > zatrudnienia na stanowisku asystentki, sekretarki czy innych stanowiskach
        > > biurowych.
        >
        > No, to juz chyba żart. Praca biurowa? Naprawdę wyobrażasz sobie, że ktoś z
        > moimi kwalifikacjami i klasą miałby pracować jako sekretarka????
        >
        >
        > Uzasadnione zainteresowanie prosze wyrażac na adres
        > > sponsor60@gazeta.pl
        >
        > Obawiam się, drogi sponsorze60, że na Twoją żenującą pod względem poziomu i
        > warunków ofertę mogą jedynie odpowiedzieć panienki z ulotek zostawianych za
        > wycieraczkami samochodów.

toulaa, jak bum cyk cyk
        • toulaa Re: łomatkobosko 26.04.04, 15:11
          she_5 napisała:

>>
          > toulaa, jak bum cyk cyk

No wiesz, szy, uraziłaś mnie trzy razy:

1. Nie wymagałabym tylko 3 obcych języków.

2. Reszta się, oczywiście, zgadza, ale miła i sympatyczna? Nawet dla sponsora
          chyba nie umiałabym być taka:)

3. No, i " ciepłych " rozmów też za bardzo nie umiem prowadzić. Chyba że,
          hihihihi, o majtkach, hihihihi.
          • miki27101 Re: łomatkobosko 26.04.04, 15:36
            Wy , dziewczyny sie ( klucicie) wypowiadacie , a on sie cieszy , jak to czyta
            • sponsor60 Re: łomatkobosko 26.04.04, 17:32
              miki, qrna, żebys Ty wiedział jaki beznadziejny wałek ze mnie i jak sie smieje
              z tych dziewczyn, nawet nie spodziewasz sie, ale takie bydle juz jestem, jak
              kazdy bogol zreszta, co to tylko skóra, fura i kmóra. Do tego biale skarpety w
              czarnych zamszakach i fajny smok na plerach.
        • sponsor60 Re: łomatkobosko 26.04.04, 17:26
          co za paskudna maniera, przepisywać cały cudzy list, a na koncu napisać kilka
          niewaznych słów, she jak bum, cyk, cyk!
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 17:14
        Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur (Sal.Iug.10,6) et
        non ad vanam captandam gloriam, non sordidi lucri causa, sed quo magis veritas
        propagetur.
        Języki współczesne to bedzie Twoja domena, o ile Ciebie przyjmę.
        W wolnych chwilach czytując Ars Amatoria niejakiego Ovidiusa Naso zabawiam się
        piciem wina.
        rzecz jasna głównie liczę forsę i Ty także, nie bacząc na to, jak luksusową
        niewiasta jesteś, bedziesz do tego zmuszoną.Pozatym przyjmuje wszystkie Twe
        warunki. Jednak niezbędne jest zgłoszenie pocztowe na adres jak podano w
        inseracie.
        Z powazaniem - sponsor60.
        • splash.x Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 19:03
          sponsor60 napisał:

> Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur (Sal.Iug.10,6) et
          > non ad vanam captandam gloriam, non sordidi lucri causa, sed quo magis
          veritas
          > propagetur.

No cóż, na pewno posiadasz słownik cytatów łacińskich...

> Języki współczesne to bedzie Twoja domena, o ile Ciebie przyjmę.

O, jeśli dama do towarzystwa jeszcze będzie musiała tyrać jako tłumacz
          symultaniczny, to z długów, sponsorze60, nie wyjdziesz. Poza tym sponsor, który
          nie włada językami współczesnymi (widzę, że nawet z polską ortografią masz
          kłopoty), zupełnie mnie nie interesuje.

> W wolnych chwilach czytując Ars Amatoria niejakiego Ovidiusa Naso zabawiam
          się
          >
          > piciem wina.
          > rzecz jasna głównie liczę forsę i Ty także, nie bacząc na to, jak luksusową
          > niewiasta jesteś, bedziesz do tego zmuszoną.

Przykro mi, forsy nie liczę i nie będę jej liczyć. Ja ją jedynie WYDAJĘ.

Pozatym przyjmuje wszystkie Twe
          > warunki.

Wybacz, ale nie udowodniłeś, że nie umrę z Tobą z nudów. Moje warunki są więc
          dla Ciebie kompletnie bez znaczenia.

Jednak niezbędne jest zgłoszenie pocztowe na adres jak podano w
          > inseracie.
          > Z powazaniem - sponsor60.

Wobec powyższych moich zastrzeżeń, zgłaszam desinteressement.
    • von_zeppelin Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:00
      Swiat jest pelen dobrych wrozek,ktore czekaja,by spelnic twe zyczenia!
      • hippy_pottamus Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 16:13
        a ja mam podejrzenie, że ”firma z branży finansowej” to nic innego jak
        zwyczajowy pałowy odzysk długów, hehe [że o reszcie anonsu miłosiernie nie
        wspomnę] ;-)
        m.
        P.S.
        ale wątek rzeczywiście, jak na tło, ciekawie się rozwinął ;-)
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 17:33
        Oto dobry człowieku pocieszasz mnie, dzięki ci za to.
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 26.04.04, 17:33
        Oto dobry człowieku pocieszasz mnie, dzięki ci za to.
    • nonstop Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 11:52
      dziwne, poziom paranoi nie podlega zasadom entropii
      mniam, lubię to
      :-)
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 28.04.04, 16:09
        nonstopie, pyro poznanska jedna miła
        pod razu kłóce sie z Tobą (bardzo to lubię) a na jakiej podstawie twierdzisz,
        że poziom paranoi nie podlega zasadom entropii. Wszak wszystko z czym można
        kojarzyc zachowawnia ludzi są w jakimś sensie chaotyczne,
        nieuporządkowane,jedynie można mówic o prawdopodobieństwie wystepowania
        jakiegos zjawiska. No to tak mnie więcej. Twój szczerze oddany sponsor
        .
    • sarna_z_lasu Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 12:26
      W nawiązniu do rozwijającego się wątku...
      ROZCHICHOTANA SARNUSIA.
      • maximw Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 12:57
        :)dzieki za mile czytanie..
        1.jak jest kasa to juz topnieje..hehe za malo czasu na finanse
        poswiecasz ..sponsor;)
        2.patrz wyzej..mniej kasy ..mniejszy zakres uslug twojej a-sy(sycze..)-sten(d)t-
        ki(j..na kobiety!)
        Kamyczek
        • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 28.04.04, 15:49
          hej Maximw, wejdz do spóły. Potrzeba takich gości wyluzowanych Buźka :-))))))
          od sponsora
          • maximw Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 29.04.04, 12:45
            1.nie jestem gosciu..kobieta..tylko
            2.o finansach mozemy porozmawiac hihi-doradze
            3.w spolki nie wchodze...osoba fizyczna olny;)
            czekam na ciag dalszy tej rozroby
            sponsorowanej..poczytam..pozdrowienia..Kamyczek
            • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 29.04.04, 21:04
              kamyczku:
              1. gość nie ma płci, vide Kochanoweski Jan: Gościu, siądź pod mym
              liściem ......etc.
              2. Kobieta jest nie tylko, lecz aż. Nie mogę być kobietą, żeby nie wiem co. Ale
              jak mawiał pewien autor: chciałbym Cie widzieć na pięknym tle, Aby tym bardziej
              zakochać się.
              3. finanse, jasne rozmawiamy. doradzaj, przyjmuje te rady.
              4. szkoda, może jednak wejdziesz w spółkę. Może wspólnie jakiś żarcik
              rozniecimy, dla chwały tego forum.
              5. to nie do Ciebie personalnie, do wszystkich piszących, także do mnie
              stare bardzo:
              Wyszydzający
              Żartował, a od śmiechu trzymał sie za boki,
              Na ślepego kompana patrząc, jednooki.
              Nadszedł, co krzywo patrzył: śmiał się. Nadszedł stary:
              I ten się śmiał włożywszy na nos okulary.
              Przyszedł na koniec jeden z dobrze patrzających,
              Żałował i wysmianych, i wyśmiewających.

To było by na tyle. Myślę, żę wątek już zgasł. Dogorywa w blasku wiosennego
              słońca. Dzięki Ci kamyku za te słowa zyczliwe i miłe. Niech wszystkie Twe dni
              pławią sie w radości, uklony najniższe sponsor60.
              • maximw Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 09:20
                :):):)
                szkoda..ze jeno krzyk sie podniosl..i..opadl..byloby ciekawie poczytac ciebie
                liberum forum...pozdrawiam Kamyczek
                • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 10:59
                  Zawsze tak jest - podnosi sie i opada, nie tylko krzyk. I mnie byłoby ciekawie
                  poczytac Ciebie, a może nawet podyskutować. Ale gdzie to uczynic? Czyz istnieje
                  liberum forum? Wiesz o takim? Wybiorę sie natychmiast.
                  Z uklonami niskimi sponsor60
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 28.04.04, 15:57
        Sarno leśna, oswojona
        Powiedzieć o Tobie najdoskonalsze stworzenie świata, najmilsze , najcieplejsze
        i najtkliwsze, to znaczy zwyczajnie nie docenić Ciebie. Czy może sobie na to
        pozwolić taki buffon jak ja. Oczywiście nie może. A słowa jakimi opisać Ciebie?
        jeszcze nie są wymyslone. Zasmucony koszmarnie, sponsor drepczący wzdłuż lasu
        i sarny wyglądający, klania sie nisko.
    • freya Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 27.04.04, 15:55
      A ja podejrzewam, że Pan sponsor nie bardzo rozumie znaczenie słowa "sponsor".
      Bo z jego oferty wynika, że poszukuje raczej pracownicy najemnej!
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 28.04.04, 15:47
        freya napisała:
        > A ja podejrzewam, że Pan sponsor nie bardzo rozumie znaczenie
        słowa "sponsor". Bo z jego oferty wynika, że poszukuje raczej pracownicy
        najemnej!
        freyu, jedyna serca i duszy pociecho, że zacznę jak Jasio do swej Marysieńki
        zarażającej go bezustannie jakimis zagranicznymi francami.
        Masz racje, jestem prymitywnym bęcwałem, któremu nie chce zaglądać sie do
        slowników. Od tego mam ludzi, ale wiesz jak mozna na nich polegać.Tłumaczyli
        mi, że sponsor to facio który finansuje jakieś przedsiewzięcie, imprezę
        kulturalną , lub sportową i w dodatku uważali, że spotykanie się na erotyczne
        zabawy z partnerką jest zajedno: i kulturalna i sportowa rozrywką. Ty zaś
        twierdzisz, że nie jest. Nie umiem ustosunkować sie to Twej hipotezy. Moja
        wiedza jest tak skromna, że z żalem konstatuje niemozność zajęcia stanowiska
        samodzielnie. Będę wdzięczny, jesli oswiecisz mnie w tej kwestii. Twój, jak
        najbardziej Twój sponsor.
        • freya Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 28.04.04, 17:29
          sponsor60 napisał:

> freyu, jedyna serca i duszy pociecho, że zacznę jak Jasio do swej Marysieńki
          > zarażającej go bezustannie jakimis zagranicznymi francami.

Aj, aj, pan sponsor wyszedł był ze swej starannie wykreowanej postaci. Z
          kulturalnego pana wylazł zwykły cham.

> Masz racje, jestem prymitywnym bęcwałem, któremu nie chce zaglądać sie do
          > slowników. Od tego mam ludzi, ale wiesz jak mozna na nich polegać.Tłumaczyli
          > mi, że sponsor to facio który finansuje jakieś przedsiewzięcie, imprezę
          > kulturalną , lub sportową i w dodatku uważali, że spotykanie się na erotyczne
          > zabawy z partnerką jest zajedno: i kulturalna i sportowa rozrywką. Ty zaś
          > twierdzisz, że nie jest.

No cóż, nie da się ukryć. Jesteś, sponsorze, istotnie prymitywnym bęcwałem.
          Muszę Cię pochwalić za tę szczyptę autoironii i samokrytycyzm. Twoi ludzie
          dobrze Ci rzecz wyłożyli. To Ty, niestety, zrozumiałeś ich nauki opacznie. A
          wniosek ten wysnuwam na podstawie Twoich wypowiedzi w tym wątku. Któż inny, jak
          nie Ty proponowałeś osobie sponsorowanej pracę w biurze? Któż inny, jak nie Ty
          chciałeś, by osoba sponsorowana pracowała dla Ciebie jako tłumaczka (sic!) I
          cóż to za słownictwo - "facio", "forsa"... Fi donc!

>Nie umiem ustosunkować sie to Twej hipotezy. Moja
          > wiedza jest tak skromna, że z żalem konstatuje niemozność zajęcia stanowiska
          > samodzielnie. Będę wdzięczny, jesli oswiecisz mnie w tej kwestii.

Mam cichą nadzieję, że oświeciłam. I to zupełnie za darmo, bo moje stawki za
          godzinę podnoszenia współczynnika skolaryzacji są dosyć wysokie.

>Twój, jak
          > najbardziej Twój sponsor.

Bardzo dziękuję, ale nie jestem zainteresowana. Sama jestem sobie sponsorem.
    • bachantka Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 29.04.04, 21:43
      Kup sobie psa, albo kota, to jedyny sposób aby zyskac czyjeś wierne towarzystwo
      i miły pełen ciepła kontakt, a nawet miłość i oddanie(zwłaszcza jesli o psa
      chodzi) za pieniądze.

Magnolia
      • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 29.04.04, 22:38
        bachantko, jakie masz frapujące imie, jesteś prosto z bachanalii?
        ogarnia mnie dreszczyk bachicznej emocji, gdy do Ciebie piszę.
        Dziekuję za radę. Mam już zwierzatko, do którego jestem przywiązany, a ono na
        moj widok radośnie kiwa ogonkiem i cudownie rozdziawia pyszczek. Mieni sie
        pieknymi czerwonymi łuskami i niesłychanie erotycznie ociera się o falujące w
        wodzie rosliny. Ma na imie Mariolka. Dzieci jeszcze nie miała.
        Pozdrawiam kwitnącą Magnolię pełen największego wzruszenia,że akurat podczas
        kwitnienia zechciałaś odezwać się tak pięknie. Sponsor w ukłonach.
        • wojtek33 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 11:06
          Posiada akwarium, nie lubi ludzi -> pedał
          • sponsor60 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 11:29
            wojtek33 napisał:
            > Posiada akwarium, nie lubi ludzi -> pedał

Wojtku, to nie moje akwarium, tylko Mariolki.
            Nie przyznaję sie niestety do tej, miłej zapewne slabości, jaką jest ->
            pedalstwo.
            Z najniższymi ukłonami sponsor60
            • jola244 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 11:43
              Sponsorze a myslisz ze wojtek33 tego, tamtego? ;-)
              • elsevier Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 12:24
                Znam różne słabostki wojtka33, ale o tej nie słyszalem. Nawet podejrzewam, że
                wcale nie tego tam tego, tylko zwyczajnie. A Ty jolu244, ja z tymi sprawami tam
                tego, lubisz zabawić sie wdzięcznie?
                Z uklonami pozostaje życzliwy nad wyraz sponsor60.
                • toulaa Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 30.04.04, 15:57
                  elsevier napisał:

> Z uklonami pozostaje życzliwy nad wyraz sponsor60.

No cóż, else, wiedziałam, że to Ty ( m. in. przez te strasznie denerwujące
                  ukłony ), powiedziałam Ci to na czacie- czemu się wyparłeś?

Myślałam, że tylko Twoje nieśmiałkowe wcielenie jest tak głuptaskowate, ale to
                  doprawdy małe piwo przy sponsorze60.
                  • elsevier Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 12:06
                    Toulaa'o, bez potrzeby reagujesz tak spontanicznie. To zabawa ma byç nic wiecej.
                    Zważ na jedną, jakze znamienna okoliczność, nieśmiałek napisał o Sztaudyngerze,
                    jak wiele tam wpisów, mimo tylu wielbicieli poezji? Nie ma mnie teraz w domu.
                    Szleję na wsi. Tedy jako wieśniak bez ukłonów,tak irytujych, co najwyżej zimny
                    buziak. Trzymaj się.
                    ps toulaa, w jakiś przedziwny sposób kojarzy mnie się z Tulczynem pięknej
                    Bitynki. Pa, toulaa'ciu :-))).
                    • freya Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 12:26
                      elsevier napisał:

> To zabawa ma byç nic wiecej
                      >
                      >

Jak widać, elsevier'ze, są zabawy i "zabawy". Ty w Twojej przekroczyłes granice
                      dobrego smaku. Szkoda. Jeśli o mnie chodzi, stawiam przy Twoim nicku trzy
                      literki: R.I.P.

--
            • calindra Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 17:05
              to ireo sie tak wygłupia?
    • bigott jestem oburzony! 30.04.04, 13:07
      W cywilizowanym kraju takie ogloszenie
      nie mialoby prawa bytu!
      Jak mozna cos takiego pisac i to wlasnie teraz,
      gdy wracamy na lono cywilizacji europejskiej!

Toz przeciez absolutnie nie do przyjecia jest
      zamieszczanie ogloszen, ktore tak jawnie i bezczelnie
      drwia sobie z rownego statusu kobiet i mezczyzn!
      Jestem oburzony, wspominalem?

b.
      • adi_100 Re: jestem oburzony! 30.04.04, 16:57
        bigott napisał:

> W cywilizowanym kraju takie ogloszenie
        > nie mialoby prawa bytu!
        > Jak mozna cos takiego pisac i to wlasnie teraz,
        > gdy wracamy na lono cywilizacji europejskiej!
        >
        > Toz przeciez absolutnie nie do przyjecia jest
        > zamieszczanie ogloszen, ktore tak jawnie i bezczelnie
        > drwia sobie z rownego statusu kobiet i mezczyzn!
        > Jestem oburzony, wspominalem?
        >
        > b.

eeeeeee tam.
        ale 110 wpisow jest.
        a niektore jakieeee, boszsz.

Pozdr(awiam)

J.
    • senne_marzenie Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 01.05.04, 17:42
      ktos moze mi strescic o co tu chodzi,
      czy juz wiadomo kim jest sponsor60,
      jakie sa jego zwiazki z czatem
      i czy etat nadal wolny?:)
    • halszkajj23 Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 02.05.04, 15:04
      hahahahahah
    • ryszq Re: poszukuje osoby miłej i sympatycznej 02.05.04, 21:12

senne_marzenie napisała:

> ktos moze mi strescic o co tu chodzi,
      > czy juz wiadomo kim jest sponsor60,
      > jakie sa jego zwiazki z czatem
      > i czy etat nadal wolny?:)
      >

Przecież sponsor60 = elselvier. Sam się ,,wysypał" nieco wyżej.
      Etat siłą rzeczy spalony. A ten co go zajmował też spłonął, ale ze wstydu, za
      łamanie pewnych zasad - tym bardziej ,że zrobił to w sposób żenująco dziecinny.
      I Co? - król okazał się być nagi?

"Tchnął pięknymi słowami ze swoich ustek
      które były jak balon - w środku puste"

PS. Słowa , słowa. słowa? - toż to śmierć czatowo - forumowa!

ryszq

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka