runek 30.09.04, 09:05 zobaczę co napiszecie i w zależności od tego ew. sam coś napiszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werra Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 09:10 ach, panie doktorze, czuje sie wyleczona! Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 08:21 werra napisała: > ach, panie doktorze, czuje sie wyleczona! z czego ? konkrety proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 09:23 Runek,wiesz co ja tez sie jakosc lepiej poczulam i nawet usmiechnelam. Dziekuje :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 09:37 1. Brzydota ciała i duszy 2. Wredota charakteru 3. Bycie: a) sfrustrowaną mężatką, b) podrzędną belferką, c) starą panną, której nawet ślepy nie chciał, d) taką, co "nikt jej dawno porządnie nie..." e) ogólnie żałosną i niemiłą, f) łajzą (w domyśle: podstarzałą). Uprzejmie uprasza się o spełnienie wszystkich warunków bycia zakompleksioną łącznie. P. S. Przepraszam, że, dopiero, teraz, się, dopisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
viia Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 10:19 toulaa napisała: > 2. Wredota charakteru > 3. Bycie: > a) sfrustrowaną mężatką, > b) podrzędną belferką, > c) starą panną, której nawet ślepy nie chciał, > d) taką, co "nikt jej dawno porządnie nie..." > e) ogólnie żałosną i niemiłą, > f) łajzą (w domyśle: podstarzałą). Więc spełniam punkt 2 oraz 3c (przyczym on głuchy był i to na jedno ucho)oraz 3f (za słowo "łajza" bardzo dziekuję, pooooodoooba mi sie niezmiernie :). Dodam może jeszcze: - nieskoordynowaność ruchów - mania prześladowcza - nierozumienie kontekstów - pryszcze - hormony - viotczenie starcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 11:40 Tou świetne /czy moge sie zachwycic?/ Dla mnie to punkty wpisywane podczas pisania 4 postu w trakcie dyskusji na forum . Tzn. wycieczki osobiste. zachowam i bede wstawiac hahah /czy mogę sie posmiac?/ kompleksowa sarna bez kompleksów . Brak kasy=brak talentu=brak kompleksów Same równania. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 02.10.04, 23:51 sarna_z_lasu napisała: > Dla mnie to punkty wpisywane > podczas pisania 4 postu w trakcie dyskusji na forum . Bo to SĄ właśnie one, wiec gratulować proszę twórcom, nie mnie. Aha, jeszcze punkt kolejny: "zdzira X-a" (tu wpisać dowolny nick męski, a najlepiej kilka). Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 20:41 można obdzielić połowe rodu ludzkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 09:45 Ja mam kompleks niespelnionej milosci do wiadomo kogo. Z wzajemnoscia, jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 10:29 jeden wielki gruby wredny niedowartościowany kompleks... Runku, ratunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 11:19 a ja mam Kompleks Polski ale chyba nic na to nie moge poradzic. b. Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 11:26 rence, które leczom? oczy, które uzdrawiajom? szyjaktobedzie? pies. ja mam za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 trza mieć :D 30.09.04, 17:50 runek napisał: > W tym wątku leczymy swoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: trza mieć :D 30.09.04, 17:54 she_5 napisała: trza mieć D I to ma być powód do kompleksów? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: trza mieć :D 30.09.04, 18:09 toulaa napisała: > od 75 C do 85 D +/- trzy litery > > > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++= plusem dwóch kresek nosić kompleksu minus Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 30.09.04, 20:13 Runku, zdecydowanie "najsampierw" trzeba je p o l i c z y ć! ---------------- a teraz się usmiecham:) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 01.10.04, 13:53 e, jakbym zaczela liczyc, to nie zdazylabym sie wpisac w tym watku do grudnia ;-) hipek_bez_liku Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 co leczymy? 02.10.04, 08:11 kom...kom..., he? kompleksy? sorry, pierwsze slysze, co to? dyry weber pozdro (no khi khi no) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 leniwy runek 02.10.04, 15:44 runek napisał: > zobaczę co napiszecie i w zależności od tego ew. sam coś napiszę Tyle pytan bez porady to sie nie ujawnie, bo znikad pomocy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 02.10.04, 17:22 Posiadam vit. B complex. Oczekuję propozycji. Poważne oferty kierować. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 04.10.04, 21:40 Kompleks zabudowń folwarcznych nieopodal Kudowy...leczy mnie jakies 2,5 mln pln....:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvik Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 09:27 "W tym wątku leczymy swoje kompleksy" hihi, to muszę tu zaglądać.To działaaaaaa:) GG 6397922 Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 12:22 ja np cię nie lubię,ale to chyba raczej moja zaleta,nie wada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 12:53 w tym wątku leczymy kompleksy :) Nie zbieramy jadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 13:02 runek napisał: > w tym wątku leczymy kompleksy :) Nie zbieramy jadu :) Ja też Cię kocham runku. Jak Ci pomóc,żebyś się uwolnił od ciągłego o wszystko frasunku... Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 13:12 halina501 napisała: > runek napisał: > > > w tym wątku leczymy kompleksy :) Nie zbieramy jadu :) > > > Ja też Cię kocham runku. > Jak Ci pomóc,żebyś się uwolnił od ciągłego o wszystko frasunku... nie wierzę w miłość internetową Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 13:16 Zachowujesz milo w pamieci. p_l_sympatyczna (mlekiem pisana) Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzona.venus.zmilo Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 14:32 lampka_nie_winna napisała: > Zachowujesz milo w pamieci. > milo aways on my mind ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 14:29 To nie jest miłość li tylko internetowa. To jest miłość bez ograniczeń :))) Uśmiecham się teraz :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 05.10.04, 15:14 runek napisał: > nie wierzę w miłość internetową > a to zaleta czy kompleks? ;-) ---- los sie cieszy jak psotnik gdy podstawi noge z kim moglbym - nie chce, z kim chcialbym - nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
bary.lka Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 03.01.21, 13:49 Najlepszego w Nowym Roku, wszystkim staruszkom czatowym życzę. Z chwilą gdy zaczęłam chodzić z laseczką, przestałam mieć kompleksy :)) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: W tym wątku leczymy swoje kompleksy 31.01.23, 13:40 runek, strasznie się ten wątek zestarzał. wziąłbyś i coś napisał - nie pamiętam twojego nicka (runek) Odpowiedz Link Zgłoś