ryszq 10.10.04, 07:01 Już milkną ptaków pienia Czas na grę światłocienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Barwy jesieni 10.10.04, 09:20 Już dawno przekwitł bez... u sąsiadów szczeka pies.. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 10:53 Juz kasztan z drzewa spadl Na forum saczy sie jad. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 11:01 Nie da się ukryć niestety. Sączą go głównie kobiety :))) A toula zaraz napisze: "Halino, ponętna diablico. Po raz kolejny ukazałaś swoje jaszczurcze lico". Dobrego i wesołego dnia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 11:24 leca z debu zoledzie inaczej chyba nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Barwy jesieni 10.10.04, 11:38 już spadają żółte liście dzieci dawno zżarły wiśnie Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Barwy jesieni 10.10.04, 12:45 jesień przyszła, złota myszka znowu wszędzie posty ryszka Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw Re: Barwy jesieni 10.10.04, 12:57 dzieciaki proce w ręce łapią czarną farbą złoto chlapią.. Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw Re: Barwy jesieni 10.10.04, 12:56 jesienią niektórzy krytycy potrafią gadać po próżnicy kiedy sami obrywają do dębu żale mają.. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 konkurowanie na ekranie 10.10.04, 13:34 Skoro nie moge "jakością", to dorównam Ci ilością Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw znowu jakiś konkurs? 10.10.04, 14:10 she_5 napisała: > Skoro nie moge "jakością", > to dorównam Ci ilością > she swój cel życiowy obrała.. będzie palecie dorównywała.. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:38 Mienią się barwami listeczki na dąbie, A ryszq odkrywa duszy Swojej głąbie. Już pora barłogi na zimę wymościć, Halina wciąż gada o Swej ponętności. Wnet nadejdzie sroższa jeszcze Pani Zima, Urszulki poezja ten sam poziom trzyma. Szy, lepiej by było czapkę, szalik wkładać, niźli w innym wątku trollom odpowiadać. Znów tu będzie piąknie, miło i pstrokato, W końcu i na Focz-u mamy babie lato. Do marca z miłością poczekajcie, koty, bo w zimie tu piszą okrutne wredoty* *ta zwrotka ze specjalną dedykacją dla mego ulubionego wątku :"Kochajcie się, ludzie" Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 :))))))))))))) 10.10.04, 13:40 no i co ja, qrna, po takiej toulce moge jeszcze napisac??? cmok:-*** Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:46 toula napisała: Już pora barłogi na zimę wymościć, > Halina wciąż gada o Swej ponętności To Ty o mnie tak powiedziałaś kochanieńka:))))) Zapomniałaś? ;)))) Kochajmy się. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:49 Sorry, ale ja tak powiedziałam do ponętnej vel namiętnej vel niebieskookiej.diablicy, czy jak to tam było. Nie odpowiadam za to, że wzięłaś to do Siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:57 toulaa napisała: > Sorry, ale ja tak powiedziałam do ponętnej vel namiętnej vel > niebieskookiej.diablicy, czy jak to tam było. > > Nie odpowiadam za to, że wzięłaś to do Siebie:) > Dla ułatwienia toulaa 07.09.2004 11:29 + odpowiedz cytując + odpowiedz Wszystkim halinom oraz innym ponętnym.diablicom tego świata, czy jak im tam, niniejszym podaję: Jeżeli moja interpretacja jest błędna, to przepraszam .:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw kochajcie się ludzie... 10.10.04, 13:52 na życzenie touleńki.. miłość niesie nowe dźwięki już miauczenia słychać marcowe she..toule..cmoka miłośnie w głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw Re: Barwy jesieni 10.10.04, 12:59 słonce za chmury się schowało.. szarości cieni będzie pokazało.. Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:21 Jasna jesienią poetów Góra Rymy zmarniałe wykuwa na forach Ech... (Dobrze choć, że nie można rysunków umieszczać na forach, w końcu jakieś dziedziny sztuki pozostają mniej bezczeszczone) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 jak nie można jak można? 10.10.04, 13:28 cwi napisał: > Dobrze choć, że nie można rysunków Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Barwy jesieni 10.10.04, 13:40 cwi napisał: > Jasna jesienią poetów Góra > Rymy zmarniałe wykuwa na forach Brawo cwi-Poeto. > > > > > > > > > > > Ech... > (Dobrze choć, że nie można rysunków umieszczać na forach, > w końcu jakieś dziedziny sztuki pozostają mniej bezczeszczone) > > Odpowiedz Link Zgłoś
paleta_barw Re: Barwy jesieni 10.10.04, 14:04 jesień z pola wiezie na furach całe naręcze poetów do ula.. cwi gospodarz na progu ich wita o czystość sztuk wszystkich pyta Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Moje kolory 10.10.04, 18:16 Z marnej fraszki , tyle zdań? Myślałem , że o barwach jesieni najwięcej powiedzą c,i co malują, rysują , co czują i światło i nasycenie koloru i cień. Że ktoś nie jest księciem - nie musi być to wadą. Zresztą nie obchodzą mnie wzajemne animozje. Staram nie wyprowadzić siebie z równowagi. A niby wszystkich nauczyli i pisać i czytać. No tak - każdy i pisze inaczej i czyta inaczej. Ku chwale Ojczyzny? Lubię czerwień. Dlaczego? Bo mieni się i skrzy tysiącem odcieni: od słonecznego pomarańczu , poprzez cynobrową barwę kaliny, po głęboką purpurę i nasycone bordo, aż do wpadającą w róż fuksję na moim balkonie i naturalny kolor drzewa. I kolor wina z bieszczadzkiej dzikiej rózy, mającej w swojej barwie zaklęte ciepło bieszczadzkich połonin. I ciepłe odcienie żólci., jasnego beżu.I widok z Trzech Koron na srebrną wstęgę Dunajca. Lubię barwy jesieni. Te wrześniowe i październikowe. Bo takie właśnie są. Mają w sobie ciepło minionego lata. PS.Włączenie się w jakąkolwiek dyskusję . świadczyć może , że aktywnie się uczestniczy nawet w przydługim monologu. Inna sprawa , że często ma to znamiona kłótni , a nie wymiany konstruktywnej. Tak ! - paniom można pozazdrościć intuicji, która pozwala odczytać znaczenie sygnałów niewerbalnych ( spojrzeń, gestów ), również i to że mają podzielną uwagę, spostrzegawczość - ale jakże często ich nadwrażliwośc prowadzi do zaciekłej złośliwości. Tu jednakże wyraźnie przegrywają porównanie z mężczyznami. __________________________________ rysz_odlotem_: bawcie się dobrze_ ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
linka_ma Re: Barwy jesieni 11.10.04, 11:08 klucz wiolinowy/rude koty lubią włóczyć się - była z nimi i ta Magda Ka Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Barwy jesieni 11.10.04, 11:35 runek napisał: > Magda K - była w maju (sama pani wie) Czy to była może ta, której ładnie było w sukience? W tym wątku zdecydowanie a propos będzie cytata z jednej pani, co śpiewa, jest blondynką z naciągniętą skórą na policzkach, ale nie wiem, jak się nazywa Ona, ani Jej zespół: "i wtedy przyszedł maj/ namieszał w moim sercu/ teraz nie wiem, co było?/ zrobiło się gorąco/ albo: poczułam, co to szczęście." Nieważne, bo i tak sie nie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Barwy jesieni 11.10.04, 09:52 Jesienią znów "Barwy walki" i Moczara i moczarki Jesienią miłość trza barwić bordo (zwłaszcza pod kołdrą) Jesienią kochajmy wytryski gejzerów poezji tych wszystkich hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki non:))) 11.10.04, 11:25 nonstop napisał: > Jesienią kochajmy wytryski > gejzerów poezji tych wszystkich > > hyhyhy ewent.sory - lubię się pośmiać rano:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Barwy jesieni 11.10.04, 10:32 Przyszla jesien zyc nie chce sie znowu pada dzien przepada Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Barwy jesieni 11.10.04, 11:47 pikus napisał: > Przyszla jesien > zyc nie chce sie > znowu pada > dzien przepada Wolę jesienną - smutną i dostojną porę roku, niż na plaży te skwierczące ciała na ócz mych widoku. Na miesięcy parę żegnaj, wstrętne słońce, Róbcie innym zmarszczki, promienie palące. Autumn rulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Barwy jesieni 11.10.04, 11:56 Latem to czlowiek z soba sie tarmosil, robil co tylko przyszlo mu do glowy. Teraz- pracuje, pieniadze przynosi, i wzrasta ciagle dochod narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Barwy jesieni 11.10.04, 14:32 jesienia mgly rozum spi do przesady praca ma wady koldre by nawlekac do wiosny czekac [cmmoookkk piku] :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Barwy jesieni 11.10.04, 11:37 nie umiem rymować więc nie będę się dołować hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
ja.anna Re: Barwy jesieni 11.10.04, 17:18 Jesiennego słońca grzanie.. złotych liście opadanie.. jaką kołdrę tutaj oblekać? toć to trzeba juz pod pierzynę uciekać... Odpowiedz Link Zgłoś