annuszka Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:38 (jakos zawiedziona jestem ta odpowiedzia...) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:45 A ja kocham Cezara, a on kocha inna i co mam zrobic ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 22:06 TA ja ciebie katarzyno też bardzo a najbardziej twój wisior............:P Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 19:03 a jaka miala byc, aby zadowolenie jakos bylo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 19:17 Zabo to Ty mnie pokochaj, juz bede zadowolona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 19:31 kasia37 napisała: > Zabo to Ty mnie pokochaj, juz bede zadowolona ;-) kasię porąbało czy inaczej? buha ----- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 19:59 Pomponiki, porabalo mnie i to jak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:04 kasia37 napisała: Pomponiki, porabalo mnie i to jak ;-) Kasiu, mam nadzieję, że jesteś dorosła :))))))))) ----- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:27 Pomponiki, to Ci sie udalo , brawo, pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:29 Zapomnialam dodac, ze lubie pomponiki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:32 kasia37 napisała: Zapomnialam dodac, ze lubie pomponiki ;-) nie, nie, nie ja pomponików bardzo nie lubię buha Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 21:14 kasia37 napisała: A ja coraz bardziej lubie ;-) ja bardzo przepraszam, ale czy jabba.playa.cośtam ma się już czuć zagrożona? buha ---- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 21:34 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 10:24 kasia37 napisała: > Nie, nie, nie i jeszcze raz nie ;-) to ja teraz nie wiem, czy mnie jest smutno czy jak buha? ----- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 11:15 Kobieto zdecyduj sie wreszcie publicznośc zeka z zapartym tchem ......... ach ten wisor.......... Branoc :P Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: kocham siebie i dobrze mi z tym 14.11.04, 17:00 Gdyby KAŻDY kochał tylko siebie, nie byłoby ludzi, których nikt nie kocha, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiata Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:47 ja kocham pikusia. jak ojca, tak go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:48 no ja kocham pikusia tez, ale jak brata [w koncu reszt glukozowych oszukac sie nie da] ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
3o Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:27 a zatem logicznie rzecz biorac mam Margit jak siostre - bo Pikusia jak brata tez (eeechh takie slowa ciezko mi przechodza przez klawiature, ale Pikus wie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 11:04 3o napisała: > a zatem logicznie rzecz biorac mam Margit jak siostre - bo Pikusia jak brata > tez (eeechh takie slowa ciezko mi przechodza przez klawiature, ale Pikus wie:-) > ) 3o jeszcze mowi, ze tel. komorkowy i Klementyne. Oprocz tego trzeciego zupelnie nieistotnego. Pikus (wie, wie) Odpowiedz Link Zgłoś
3o Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 11:10 aaaaa tez wroclaw (no nie napisze wprost) i Pikus tez wie dlaczego:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:48 I ja kocham Pikusia.. Jak pasierba go kocham, tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
same_zalety Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:48 tak, ja kocham pikusia jak kuzyna prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvia Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:50 a ja też kocham pikusia, ale kurcze jak....... no jak? o, jak pszyjaciela o! (i tak wiem, że nie jak pszyjaciela hm hm) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 10:40 Hehe, przypomnialyscie mi taka stara piosenke Pietrzaka, ktory spiewal: "Dziewczyno z PRLu, badz mi ojcem...zreszta badz mi czym chcesz, matka, szwagrem, ciotka, byle nie tesciowa". Moge odpowiedziec kilkoma innymi fragmencikami: "Dziewczyno z PRLu (bis ;)), wierz mi prosze, jedyna (no, akurat ;)), bez ciebie jak bez celu, ty przy zyciu mnie trzymasz. Nie ma takiej jak ty, nie ma takiej panienki..." I tu zakoncze. ;) Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
mysiata Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 11:13 pikusiu, bądź mi czym chcesz, ty przy życiu mnie trzymasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:55 Dlaczego nikt nie napisał "Kocham zabe"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivvia Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 15:59 bo my fszystkie jak jeden monsz zabujane w pikusiu :)) dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 16:01 a ja goopia nie kocham pikusia... za to kocham slonce Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 16:02 myszka_ha_ha napisała: > za to kocham slonce 1.Za co kochasz slonce? 2. Dobrze, ze nie napisalas "slonko" Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 16:05 szy "słonko" to w pracy jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 16:08 odp1. kocham slonce za cieplo, ktore roztacza Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 21:06 nonstop napisał: > Dlaczego nikt nie napisał "Kocham zabe"? > :) nonu bo w tym sezonie z plazinców i innych gadów lansowana jest skóra z krokondyla na towary luxusowe i inne torebki, to po kiego pałac poządaniem wszetecznym oraz pezcelowym do udek koślawych?:)))))))....Ty zaba wiesz co.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 12:48 ja napiszę, że kocham zabe. zajabbiście nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 19:50 A ja kocham , lubie pomponiki, tylko że bez wzajemności :( Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:01 ramon1 napisał: A ja kocham , lubie pomponiki, tylko że bez wzajemności :( ramon1 to ja Ci teraz dam lalkę barbie, ok? :))))))) --------- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 21:17 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > A ja kocham , lubie pomponiki, tylko że bez wzajemności :( > > ramon1 to ja Ci teraz dam lalkę barbie, ok? > :))))))) > > > --------- > ewent.sory > czy ta lalka jest nadmuchiwana ?, jeżeli tak, to nie kce, dziekuje.... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 10:30 ramon1 napisał: czy ta lalka jest nadmuchiwana ?, jeżeli tak, to nie kce, dziekuje.... nie nie ramon1, ta laleczka jest taka malutka, ma różowe majteczki, różowe buciki, różową sukieneczkę, różwową torebeczkę, no wiesz wszystko ma różowe kurde Ramon, jak mnie tak kochasz, to ja Cię proszę, daj mi ignora Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 10:54 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > czy ta lalka jest nadmuchiwana ?, jeżeli tak, to nie kce, dziekuje.... > > > nie nie ramon1, ta laleczka jest taka malutka, ma różowe majteczki, różowe > buciki, różową sukieneczkę, różwową torebeczkę, no wiesz wszystko ma różowe > > kurde Ramon, jak mnie tak kochasz, to ja Cię proszę, daj mi ignora jak Ci moge dać ignora , skoro Cie kocham ?... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 13:46 ramon1 napisał: jak Ci moge dać ignora , skoro Cie kocham ?... dobra Ramon, to ja Ci teraz wytłumaczę jak to jest: wyobraź sobie, że jesteśmy razem, ok? i obok nie ma nikogo, ok? siedzimy wygodnie, popijamy coś tam i Ty wyciągasz nagle hm złote kolczyki! ja mówię: och Ramon, nie, nie tego przecież chcę od Ciebie więc wyciągasz hm hm pierścionek z brylantem!! ja nadal mowię: och Ramon, znowu pudło więc pytasz: to czego chcesz lubie.pomponiki? wtedy siadam Ci na kolanach i mowię tak: Ramon, och Ramon, oooch, Ramonie, daaaaaaj mi no daaaaaaaaaj mi ignoooooooooora a wtedy Ty mówisz: nie ma sprawy, masz ignora proste? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 15:48 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > jak Ci moge dać ignora , skoro Cie kocham ?... > > > dobra Ramon, to ja Ci teraz wytłumaczę jak to jest: > wyobraź sobie, że jesteśmy razem, ok? i obok nie ma nikogo, ok? > siedzimy wygodnie, popijamy coś tam > i Ty wyciągasz nagle hm > złote kolczyki! > ja mówię: och Ramon, nie, nie tego przecież chcę od Ciebie > więc wyciągasz hm hm > pierścionek z brylantem!! > ja nadal mowię: och Ramon, znowu pudło > więc pytasz: to czego chcesz lubie.pomponiki? > wtedy siadam Ci na kolanach > i mowię tak: Ramon, och Ramon, oooch, Ramonie, daaaaaaj mi no daaaaaaaaaj > mi ignoooooooooora > a wtedy Ty mówisz: nie ma sprawy, masz ignora > proste? ...tak, pomponiki , proste, tylko niewiedziałem że to, co Ty chcesz, nazywa sie ignor!!!. Ale, skoro Cie kocham i siedzisz mi na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 16:52 ramon1 napisał: tak, pomponiki , proste, tylko niewiedziałem że to, co Ty chcesz, nazywa sie ignor!!!. Ale, skoro Cie kocham i siedzisz mi na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 17:34 ramon1 napisał: ja jestem szczery chopak, sobie wyjme, komuś włoże. :) jednak spróbuję (lubię sporty ekstremalne) ramon1 miałeś powiedzieć tak: nie ma sprawy, masz ignora (ramon1 prawda, że proste?) nie ma sprawy, masz ignora lubie.pomponiki (ramon1 proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 18:08 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > ja jestem szczery chopak, sobie wyjme, komuś włoże. :) > > > jednak spróbuję (lubię sporty ekstremalne) > ramon1 miałeś powiedzieć tak: nie ma sprawy, masz ignora > > (ramon1 prawda, że proste?) > > > nie ma sprawy, masz ignora lubie.pomponiki > > (ramon1 proste:) moze dla Ciebie proste, ale ja tak Cie kocham, ze nie moge tego napisac :( Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 19:49 ramon1 napisał: moze dla Ciebie proste, ale ja tak Cie kocham, ze nie moge tego napisac :( nadal próbuję (bardzo lubię sporty ekstremalne) drogi ramon1, odpowiedz na jedno pytanie: czy z miłości do mnie zrobisz WSZYSTKO? odp.1. - tak odp.2. - nie wybierz właściwą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 19:57 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > moze dla Ciebie proste, ale ja tak Cie kocham, ze nie moge tego napisac :( > > > nadal próbuję (bardzo lubię sporty ekstremalne) > drogi ramon1, odpowiedz na jedno pytanie: > czy z miłości do mnie zrobisz WSZYSTKO? > odp.1. - tak > odp.2. - nie > > wybierz właściwą odpowiedź nigdy nie powinno sie sie stawiać miłości na ostrzu noża, nie postawie na żadną odpowiedż, i nie przypieraj mnie do muru. Jeśli znasz życie tak jak ja, to odpowiedż sama sie narzuca. :-)) Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 20:05 ramon1 napisał: Jeśli znasz życie tak jak ja, to odpowiedż sama sie narzuca. :-)) drogi ramon1, załóżmy, że nie znam życia tak jak Ty, więc odpowiedz mi teraz na pytanie następujace: czy jesteś prawdziwym mężczyzną? odp.1. - tak odp.2. - nie wybierz prawidłową odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 20:08 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > Jeśli znasz życie tak jak ja, to odpowiedż sama sie narzuca. :-)) > > > drogi ramon1, załóżmy, że nie znam życia tak jak Ty, więc odpowiedz mi teraz na > > pytanie następujace: > czy jesteś prawdziwym mężczyzną? > odp.1. - tak > odp.2. - nie > > wybierz prawidłową odpowiedź odp.1 Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 12:38 ramon1 napisał: tak, jestem prawdziwym mężczyzną super ramon1, jednak muszę dopytać: czy masz jaja? odp.1 - tak, mam jaja odp.2 - nie, nie mam jaj wybierz prawidłową odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 13:50 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > tak, jestem prawdziwym mężczyzną > > > super ramon1, jednak muszę dopytać: > czy masz jaja? > odp.1 - tak, mam jaja > odp.2 - nie, nie mam jaj > > wybierz prawidłową odpowiedź to już przesada, moją miłość do Ciebie wystawiasz na dużą próbe, bez przesady , prosz.... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki skok do basenu 28.10.04, 17:10 ramon1 napisał: to już przesada, moją miłość do Ciebie wystawiasz na dużą próbe, bez przesady , prosz.... ---------- bardzo lubię chodzić po ostrzach naostrzonych brzytew, które są zakończone nieużywanymi żyletkami; uwielbiam stąpać po rozżarzonych węglach; kiedy wymawiam literę "ż" cała drżę sory Ramon, sam tego chciałeś: OŚWIADCZENIE ramon1 nie ma jaj Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: skok do basenu 28.10.04, 19:03 lubie.pomponiki napisał: > ramon1 napisał: > to już przesada, moją miłość do Ciebie wystawiasz na dużą próbe, bez > przesady , prosz.... > ---------- > > bardzo lubię chodzić po ostrzach naostrzonych brzytew, które są zakończone > nieużywanymi żyletkami; uwielbiam stąpać po rozżarzonych węglach; kiedy > wymawiam literę "ż" cała drżę > > sory Ramon, sam tego chciałeś: > > OŚWIADCZENIE > > ramon1 nie ma jaj BEZ KOMENTARZA. Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki wypływam 03.11.04, 07:53 kurcze, Ramon, Ty ukrywaczu:) taka zmyłka: "sam bylem operatorem, wyswietlalem filmy w kinie....hihihi, w latach 68-72"; ależ nas wprowadasz w błąd, tak naprawdę byłeś Dantonem i były to lata 89-99, tak, że Ramon, ja Cie werysory:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki tak mi przykro:)) 04.11.04, 16:16 tak mi przykro, że na czat nie przychodzi już melancho, on by to rozszyfrował:)) no to kończymy wątek? Kocham Cię Pikusiu!:) Pompon Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: wypływam 04.11.04, 17:29 lubie.pomponiki napisał: > kurcze, Ramon, Ty ukrywaczu:) > taka zmyłka: "sam bylem operatorem, wyswietlalem filmy w kinie....hihihi, w > latach 68-72"; ależ nas wprowadasz w błąd, tak naprawdę byłeś Dantonem i były > to lata 89-99, tak, że Ramon, ja Cie werysory:) nie jestem żadnym ukrywaczem, nie wprowadzam nikogo w błąd, poważnie w latach 68--72, bylem kinooperatorem w Pałacu Młodzierzy w Łodzi, tam też przez 3 lata uczyłem sie tzw. Gospodarstwa domowego, czyli uczyłem sie gotować i piec ciasta. kochane pomponiki , nieśmiałbym Cie okłamywac :) Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: wypływam 04.11.04, 17:41 ramon1 napisał: poważnie w latach 68--72, bylem kinooperatorem w Pałacu Młodzierzy w Łodzi, tam też przez 3 lata uczyłem sie tzw. Gospodarstwa domowego, czyli uczyłem sie gotować i piec ciasta. kochane pomponiki, nieśmiałbym Cie okłamywac :) Ramon ja naprawdę Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 20:59 kocham muzyke zawsze ona mi towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: kto kogo kocha? (n/t) 26.10.04, 22:47 binka nie załamuj mnie....Ty, królowa zielonej wrózki takie texty?????............:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaalka Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 00:22 nooo tak..to wyszlo szydlo z worka!!! ehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 03:07 Pikusiu, czy to taka z przeproszeniem zreczna manipulacyjka w sprawie: - lubudubu, niech zyje nam pikusiu tego klubu? Sie udalo! Tym bardziej, ze sama troche kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 10:35 ewka5 napisała: > Pikusiu, czy to taka z przeproszeniem zreczna manipulacyjka w sprawie: > - lubudubu, niech zyje nam pikusiu tego klubu? > Sie udalo! > Tym bardziej, ze sama troche kocham. Alez nie. Watek powstal, jak wiekszosc chyba, pod wplywem impulsu, wywolanego rozmowa na czacie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3o Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:36 a mnie tam nie ma i zupelnie nie jestem na biezaco kto kogo i dlaczego :-( alez Wy tam macie dyskusje fajne Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 13:51 kocham dyrektora który nazywa się dyrektor kozak na imię na krzysztof jest z gryfina jenn śpi z nami na trzeciego ------ ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 14:34 i jeszcze paniusię kocham. przypomniało mje się. Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 16:36 kocham spac nadal. z mi. mozet byc? Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: kto kogo kocha? (n/t) 27.10.04, 21:18 3a:-) ty się nie łam (i w końcu kocha ta matka swoje dzieci,cnie?) bo kogo ja - to ten już wi, ale o to chyba pik nie pytał? Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 09:50 zabi_odbiornik napisał: > kocham spac nadal. z mi. > mozet byc? możet. ino ja chrapię (tak mówio) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:02 zdziele bez leb i zamilknie Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:08 próbujących było wielu, królewno (dlatego mje tak łep napjerrr) Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:11 a`lez ksinciuniu, jak leje fibakiem, to chiba nie boli tak Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: kto kogo kocha? (n/t) 28.10.04, 10:25 alebo ja bym musiała klęknąć przed jabbo, alebo Cię trzeba w cyrku pokazywać! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiata Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 28.10.04, 13:57 czy ja już mówiłam, ze kocham pikusia?? Odpowiedz Link Zgłoś
same_zalety Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 28.10.04, 14:10 nie... a kochasz go? mrrrrrrryt Odpowiedz Link Zgłoś
mysiata Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 28.10.04, 14:13 ach, jak ja go kocham.. mrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 28.10.04, 14:17 (czyli wynika mi z obliczen,ze juz nie powinnam sie zalapac...) pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 28.10.04, 15:23 ależ wodzu, co wódz! tu jeszcze wpisów dostu... ;-)) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: jeszcze 4 wpisy i pikus zamyka watek, szypppk 31.10.04, 19:21 Wlasciwie to on mi sie podoba (ten watek). Pikus PS Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 31.10.04, 21:31 Ja nadal Cezara, a on swojego kota i pilota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: kto kogo kocha? (n/t) 31.10.04, 21:52 dziwne byłoby, gdyby ci się piku nie podobał;-) :-* Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 01.11.04, 12:52 Zemsta bedzie słodka a i bez oberwania wisoira sie nie obędzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 10:35 Wisiora nie dostaniesz , a z pilotem cos wymysle, juz nie bedzie takiego spania ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 12:50 No ja czekam , a Ty znowu z pilotem i to tak dlugo ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 13:15 spać mi nie dasz??? a co bedziesz mi robić ???:PPP daj wisiora co plizzzzz.... Katarzynko nie daj sie prosić :) patrz jak ja łądnie prosze....:PPP Pzodrawiam i czekam na niewątpliwą riposte PA Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 14:49 Spac dam, wisiora nie dam, pilota odbiore , Co zrobie to sie domysl i nie pros o nic, bo jak bedziesz prosil to nie dostaniesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 14:54 dasz mi spać hmmmmm czuje sie zadowolony wreszcie :P no ja sie cały czas domyślam ale zachowam to tylko dla siebie no tak z tym proszenie m to rzeczywiscie zły pomysł teraz nie bede prosił BĘDE Wymuszał :PP PAPA PS Poczytaj mi .... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 15:41 Kobieta zmienna jest, rozmyslilam sie , nie dam Ci spac ;P Bedziesz wymuszal , przeciez na to czekalam ;P Nie bede czytala, Ty mi poczytasz i wiesz co ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 21:22 czekałaś na wymuszanie gdzies ty wczesniej była , całe życie cie szukałem :P a poczytać moge oczywiscie i nawet na uszko :P ciao ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 21:53 Czekalam az wymusilam ;P To cale zycie to jeszcze przed nami , tylko ten pilot ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 21:57 całe zycie powiadasz ...hmm a ile to jest lat ??? bo musze nabrac witamin aby dać ci rade to jak ile ??? a pilota zakopałem prochy spaliłem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:03 Powiadam cale zycie , a cale zycie to bedzie tyle az, az , no Ty juz wiesz ;P Pilota poszukam i jak oszukales, zemsta bedzie slodka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:06 a pilot od klimatyzacji i od radia w samochodzie też sie liczy ??? a na wiecznosc sie zgadzam ..bez bicia nawet :PPPP Wielki brat jest pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:12 Tylko jeden pilot sie liczy, Ty wiesz ktory ,Boszzzzzzzzzzz to cala wiecznosc przed nami i pilot tez ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:17 aaa ten pilot hy hy hy ale ja niekumatyyyy a teraz tylko wiecznosc idiemy na zakupy ::PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:28 Jutro na zakupy , a dzisaj spac, ale sami bez pilota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:32 juz chcesz isc spać??? tak wczesnie a zęby musze umyć no nie poganiaj bo sie pogubie :PPPP oczywisice bez pilota........ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:37 Jeszcze nie chce, ale niedlugo i przypilnuje zebys zeby umyl , po inaczej nie caluje sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 02.11.04, 22:52 zawsze myje mam taką zarąbista szczoteczke dentysci na całym swiecie jej używają :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 10:50 No i nic nie wyszlo , zeby umyles , ale za szybko zapadles w gleboki sen , ja wiem to wszystko przez pilota ;P Zdecyduj sie ja, pilot czy wisior ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 12:15 tak jakoś wyszło , a bo to wszystko przez ten pierwszy raz..... Zdecydowałem sie .............:P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 12:21 Kurcze , to jednak domyslna jestem , wiedzialam, ze to byl Twoj pierwszy raz,dlatego nic nie wyszlo ;P Teraz powiedz, ze zdecydowales sie na Pilota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 12:26 ty nie bądz taka do przodu :P nniczego sie nie domyślasz i o niczym nie wiesz no może o pilocie a co do wisiora hmmmmmmmmmm poezja............ i wyszło wyszło :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 12:31 Wole byc do przodu, jak do tylu ;P Jeszcze nic, a nic nie wyszlo , ale moze wyjdzie ;P Wisiora nie dostaniesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 03.11.04, 12:33 ta ja wyjde z siebie i stane obok :PP nie dostane tak....a sobie sxeruje :PPP tylko najpierw musze go delikatnie zdjąć co byś nic nie poczuła.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: kto kogo kocha? (n/t) 01.11.04, 09:55 Wszystkim Kochajacym moze przyda sie apel wyspiewany na nowej plycie przez zespol Lady Pank. Jak wiadomo, jestem entuzjasta ostatniej plyty Lady Pank. Tekst Andrzej Mogielnicki: Do konca tak nie ufaj mi ja tez miewam gorsze dni tak dolujace ze nie chce sie czasem dalej zyc. Czuje lek czuje bol tak jak kazdy zycia krol to maja wszyscy najbardziej gdy sa de best i cool. Wiec czasami odpusc mi, aksamitnie do mnie mow, gdy chcesz byc zawsze pania moich snow. Wiec czasami serce wlacz mow mi "kocham" znow i znow gdy chcesz byc zawsze pania moich snow... Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: kto kogo kocha? (n/t) 01.11.04, 10:37 "proste słowa nie chcą z gardła wyjść najbardziej" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: 100 03.11.04, 11:11 she_5 napisała: > A mialo byc 75 No ale Kasia i Cezar odwalili 200% normy, to co ja moge... ;)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: 100 03.11.04, 12:11 Pikus, jezeli nie przeszkadza Ci, ze odwalilismy z Cezarym tyle normy, to bardzo, bardzo Cie lubie ;-) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: 100 03.11.04, 12:16 jak to ładnie brzmi odwaliliśmy 200 % normy powinni nam dać medal albo jakieś napoje regeneracyjne bo sił braknie kiedyś .... Dobrze gadam Kaśka ?? Dobrze gadam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: 100 03.11.04, 12:24 Jak za pierwszym razem nie miales sily, to myslisz , ze za drugim bedziesz mial ? ;P Gadasz dobrze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: 100 03.11.04, 12:28 hhehhe potzrebowałem czasu na regeneracje siły to wieczorne czytanie bajek tak na mnie wpływa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: 100 04.11.04, 22:13 Tak mnie wymeczyles, ze tez tego potrzebowalam, ale juz jestem OK, pilota nie ma, tylko my ;P Jaka bajke mi dzisaj poczytasz, tylko nie zasnij pierwszy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: 100 04.11.04, 23:03 no widzisz tak bardzo sie starałem........ a bajke na dobranoc hmmm dzis bedzie o alibabie :PPP i nie zasypiam pierwszy to wszystko przez te zaniki prądu......... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: 100 05.11.04, 13:37 No widzisz i znowu niby sie starales i nie wytrzymales ;P Zasypiac podczas to u Ciebie normalka ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: 100 05.11.04, 14:15 jak to niby ??? sie nie wstydze trzeba było tylko mnie zmusic do odrobiny wysiłku a ty tylko raz i koniec............. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
malenczuksend Re: kto kogo kocha? (n/t) 04.11.04, 23:06 ja kocham senne marzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.facet Re: kto kogo kocha? (n/t) 12.11.04, 12:57 ludzie co sie stalo z kaska37 i cezarx/em czy zdrowi i dalej tak sie kochaja czekam na rozwoj akcji Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.facet Re: kto kogo kocha? (n/t) 12.11.04, 17:36 mysle wiec jestem jestem i mysle co z nimi , moze ktos wie co sie z nimi dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 12.11.04, 22:05 no ja żyje i mam sie dobrze ....... a kasia hmmmm zaraz sie pewnie sama wypowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 13:59 A ja sie mam jeszcze lepiej, bo Cezar takie ladne bajki opowiada mi na dobranoc , nawet specjalnie dla mnie nauczyl sie spiewac ;P I wygralam z pilotem , on juz o nim zapomnial ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 21:13 nie nauczyłem sie spiewać dla ciebie tylko przypadkiem dobiegły moje nędzne dzwięki z pod prysznica a ze ty to usłyszałaś no coż, zycie jest brutalne A pilot....fakt rzeczywiscie , przy tobie sie o wszystkim zapomina,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 21:31 Dla mnie i tylko dla mnie nauczyles sie spiewac , juz ja to wiem ;P A mowilam, nie idz sam pod prysznic , wtedy nie musialabym podsluchiwac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 14:15 a czy, ew, można napisać, kto w kim jest zakochany? chociaż to chyba nawet gorsza cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 21:14 gorsza cholera ???? heheheh bardzo smieszne ja sie za gorszego bądz co bądz nie uważam a kto jest w kim zakochany to ja juz sam nie wiem i nie będe starałsie dociekać bo ilekroć o tym myśle zaczyna mnie boleć głowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 21:34 Ty nie dociekaj, bo i tak wiesz, kto w kim ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 21:59 mam zanik pamięci pomoż mi prosze .... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 22:02 Wiadomo , ze nie we mnie , zapomnialam dodac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 22:04 eeeeeeee no szkoda ........:P zapomniałem dodać ze ładna dzis pogoda....... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: kto kogo kocha? (n/t) 13.11.04, 22:08 Jestes zmeczony , nie chce dzis bajki, idz spac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx zmieniłem tytuł :PPPP 13.11.04, 22:10 nie chcesz bajki hmmmmmmm a taka łądna dzis miałą być no coż poczeka do jutra :)) a się zapytam sam mam iść ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodobał :)) 13.11.04, 22:15 wcale bo nie ja tak nie chce :PPPP no dobra dobra niech bedzie .........ale cicho sza :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodoba 13.11.04, 22:16 Chcesz, chcesz , mis lepszy od pilota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodoba 13.11.04, 22:19 a możłiwe , ale taki cięzki wybor ..hehehehehe sam nie wiem wybiore chyba bramke nr 3 !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodoba 13.11.04, 22:23 To z kim ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodoba 13.11.04, 22:25 oj takie trudne pytania o ak poznej godzinie mi zadajesz...... przespie sie to ci powiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: zmienie jeszcze raz bo mi sie tez nie spodoba 13.11.04, 22:25 To dobranoc i przytul misia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx No to kto kogo wreszcie kocha..... 13.11.04, 22:28 nie bede dobranoc nigdzie sie nie wybieram to taka walka nerwów ////// Odpowiedz Link Zgłoś
cezarx Re: No to kto kogo wreszcie kocha..... 13.11.04, 22:32 ja walcze nieustannie i chyba nigdy nie skoncze tej walki ale powiem ze bardzo mi sie ona podoba i nie mam nic przeciwko aby sie nigdy nie skończyła...... Odpowiedz Link Zgłoś