GoĹÄ: Maggie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 13:24 sponsoorwana przez Lolka oraz Nonstopa:) Nadal szukamy sponsorow!!!!!!!!!!!! oferty postami pod tym tematem:) Spasiba Niewolnica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Lolek Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 213.77.78.* 13.05.02, 13:36 Czy sponsorzy moga brac udzial w organizowanych przez siebie akcjach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 13:37 da:))))))))))))) i to jakich! Magg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slodzik Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 06:28 alez psze panstwa co mam uwalniac jak ja nie widzialem tego zjawiska?wiec dopoki nie zobacze to nie uwierze,,,to jest nie uwalniam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 13.05.02, 13:39 Czy dla sponsorów przewidziany jest komplet gadżetów i materiałów reklamowych? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zeb Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.zep.com.pl 13.05.02, 14:57 Czy ja też mogę? No i jakie prawa przysługują sponsorom? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lolek Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 213.77.78.* 13.05.02, 15:03 Gość portalu: Zeb napisał(a): > Czy ja też mogę? Magga wie, to sie Jej pytaj. > No i jakie prawa przysługują sponsorom? Zyzki za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mors Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 217.11.129.* 13.05.02, 15:08 Chleba i zyzkow ? ;-)))) hyhyhy Mors Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roy Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.punkt.pl 13.05.02, 15:32 uwolnic=powiekszyc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kate1 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.chello.pl 13.05.02, 22:16 hihihi a może raczej wszczepić;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Kwestie Formale WAUZM! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 15:10 Wszelkie pytania prosze kierowac do mojego prawnika Lolka oraz, publik relejszions manadzera nonstopa. Spasiba. Maggie Ps: chcialam tez dodac, ze ta akcja, ma cel rozbawienia forum, ktore to ostatnio stalo sie cholernie smutne. badz co badz, lajf yz hard, ale nie tracmy poczucia humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 13.05.02, 16:50 ZYZKI JAK MARZENIE Kiedy nasza Maggie przychodziła na świat, los byl najwyraźniej w świetnym nastroju. Kołysany falami wytrawnego szampana, chichocząc i czkając, wpatrywał się w wiszący na ścianie kalendarz. Listopad... Los zaśmiał się wrednie, spojrzał na niewinne niemowle a między jego palcami zamrugały iskierki ugniatanego prawdopodobieństwa. Zyzki. Nie zwyczajne bujne zyzki jakich pełno w kolorowych magazynach wydawanych na świetnym papierze. Zyzki, których rozmiary określały astronomiczne liczby i litery z samego końca alfabetu. Zyzki władcze i dominujące. Dumne, nieubłagane i bezkompromisowe. Los zdążył tylko złośliwie zachichotać, mruknąć coś pod nosem, po czym urwała mu się nitka (do filmu ciągle nie dawał się jeszcze przekonać) i Maggie została sama, w kołysce, z nieuchronnie nadciągajacą parą wybujalych zyzków. Mijaly lata. Zyzki pojawiły się nagle. Zupełnie jak ból zęba albo wezwanie do Urzędu Skarbowego. Wczoraj ich jeszcze nie było a dzisiaj już są. I w żaden sposób nie dało się go zignorować. Ich rozmiar raz na zawsze zamknał Maggie drogę do wymarzonej kariery modelki (z wyjątkiem być może pokazów dla osób słabo widzących). Życie Maggie zamieniło się w koszmar. Znalazła pracę w pobliskim żłobku. Z początku myślała, że idzie jej wręcz świetnie. Dzieci były zauroczone. Wpatrywały się w swoją nową opiekunkę niewinnymi oczkami i jak tylko mogły starały się podpełznąć powodowane dziwnym i nieopanowanym magnetyzmem. Bieguny tego dziecięcego magnesu tkwiły jak się później okazało w przepastnych czeluściach biustonosza Maggie. Prawdziwa katastrofa nastąpiła gdy rodzice chcieli wziąć swoje pociechy do domów. Krzyk i lament maluchów (nie słyszany od czasów Heroda) ściągnął do żłobka cały garnizon lokalnej policji.Żeby załagodzić sprawę - Maggie podziekowano. W szkole nie było o wiele lepiej. Kiedy wyszło na jaw, że w czasie klasówek chłopcy pod ławką ściągają nie tylko rozwiązania zadań, wybuchnął skandal i nasza bohaterka ponownie znalazła się na bruku. Imała się róznych prac - zawsze z tym samym skutkiem - z posady kelnerki wyrzucono ją kiedy po raz czwarty zrzuciła klientowi z głowy tupecik, karierę windziarki zakończyła z powodu drastycznego zmniejszenia się ładowności windy, wrodzona nieśmiałość zaś nakazała jej zrezygnować z pracy szatniarki (nie mogła się przyzwyczaić do tego, że zupełnie obcy mężczyzni proszą ją o numerek). W dodatku jej życie uczuciowe po prostu nie istniało. Z powodu zyzków nie była w stanie nawiązać z nikim bliższego kontaktu. Barierę tę zdołał przełamać co prawda jeden akrobata i Maggie już, już miała nadzieję na Wielką Miłość, ale w decydującej chwili urwał się żyrandol i potencjalny ukochany zamiast w łożu rozkoszy wylądował w łożu boleści. Trudności piętrzyły się na każdym kroku. Począwszy od tych najbardziej prozaicznych jak niemożność znalezienia odpowiedniego rozmiaru stanika (ekspedient upierał się, że po literce "Z" nic już w alfabecie nie ma) a skończywszy na konieczności spania na plecach. Chrapanie Maggie niosło się z tego powodu od piwnicy aż po dach czterdziestopiętrowego wieżowca. Kiedyś, wracając do domu zatrzymała się na czerwonym świetle. W mgnieniu oka podbiegło do niej czterech policjantów, którzy wywlekli ją z samochodu i zaczeli ratować. Kiedy zaprotestowała, speszyli się bardzo i zaczęli tłumaczyć, że myśleli, że miała wypadek i odpaliły poduszki powietrzne. To wydarzenie przepełniło puchar goryczy i Maggie, zaszczuta przez parę własnych piersi poczęła osuwać się w otchłań szaleństwa. Z początku był to tylko lekki niepokój ale po jakimś czasie Maggie zaczęło wydawać się, że jest wielbłądem (dwugarbnym rzecz jasna). W jej osłabionym chorobą umyśle pozornie nie związane ze sobą fakty utworzyły nagle spójną całość. Była wielbłądem! To pewnie dlatego wszyscy wokół mieli wywalone języki, spocone karki i przymrużone oczy. To dlatego pod tą szerokością geograficzną nie mogła znaleźć pracy. Powodowana nagłym impulsem sprzedała mieszkanie, kupiła bilet lotniczy do Egiptu i pewnego poranka wsiadła do Boeinga 747 (tylko on mial odpowiednio szerokie przejścia) lecącego do kraju faraonów. Od tej pory słuch po niej zaginął. Być może nie ma to żadnego związku z naszą opowieścią, ale tydzień temu do szpitala psychiatrycznego w Gizie zgłosił się roztrzęsiony dozorca piramid. Twierdził, że piramida Cheopsa wcale nie jest największa. Podobno ostatnio pojawiły się dwie nowe. Egipcjanie są znani ze swoich skłonności do przesady. Maggie kochana wybacz iskierce, która ma 39 stopni gorączki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 13.05.02, 17:44 Ta fascynujące iskierka sie naprodukowała jak stary cukiernik w fabryce pierników ale co ma piernik do wiatraka? Mhh opowiastki fajne ale do zyzków megi to sie jakos nie ima. no ale jak sama iskierka stwierdziła miała temperature, możliwe ze w wenie twórczej widziała żółty kaktus ewentualnie lipe na której usiadł kwiczoł i pitolił :))))) albo cos innego. Jeżeli chodzi do zyzków to naszej Maggie juz chyba nic nie pomoże nawet sponsor strategiczny ,ale niech walczy może cos z tego bedzie;))))))))) P.S. Oczywiście pisze to by było weselej i by wszyscy sie bawili dobrze ,tak jak sobie życzyła nasza Maggie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 13.05.02, 18:05 hihi fred a może ty po prostu nie dojrzałeś żeby zrozumieć sens zyzków Maggie:-) A może jesteś Asinus asinorum? A wszystko po to żeby się dobrze bawić :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwaj Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 13.05.02, 22:38 a moze trzeba gdzies zyzki przewiesc? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: H_C Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 217.99.217.* 13.05.02, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: H_C Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 217.99.217.* 13.05.02, 23:31 iskiereczko, jesteś wielka, dawno już się tak nie uśmałem, kocham Cię jeszcze bardziej, o ile to w ogóle możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd do Hagbarda:-) 14.05.02, 00:42 Hag skarbie zawstydziłam się...słodki buziak for You :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 10:34 No i prosze, moze jednak cos wyjdzie z tej niewoli mych zyzek. Jakis romansik tu siem rodzi:))) Zyzki bardzo dziekuja za wsparcie:) Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mors Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 217.11.129.* 14.05.02, 10:48 To je trzeba wspierac, jakies rusztowanie czy cus ? nie sadze :-))) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 12:52 Mors, Ty się tak ciągle nie wypytuj tylko zasponsoruj choć jeden zyzek!!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Murphy Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.umcs.lublin.pl 14.05.02, 12:30 W imieni frontu Wyzwolenia Piłeczek Golfowych(FWPG) stwierdzamy co następuje: Stanowaczo i w całej rozciągłości popieramy akcję uwolnienia zyzków Maggie, wszystkich którzy się jej przeciwastawiają będziemy tępic z najwiekszym okrucieństwem na jakie tylko stać członków Frontu, będziemy bardziej bezwzgłedni niż egzaminatorzy, na egazminie z prawa jazdy, gorsi od komisji poborowej, i bardziej upierdliwi niż najgosi stetryczali dziadowie :-)). Z frontowym pozdrowieniem, Murphy. Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 12:46 Maggie: Jak dobrze pamiętam to zyzki Twe są chyba wolne, he? :)))))) Znaczy się nie są wolne bo należą do Ciebie :) aaaaaa już wiem chcesz i uwolnić ze zbroi zwanej potocznie biustonoszem bądź stanikiem!!!! Nie ma sprawy chętnie służę pomocą :)))) W sumie wcale Ci sie nie dziwię końcu upał nie z tej ziemi na zewnątrz. Już sobie wyobrażam... alebo lepiej nie:)))) Bo mam wybujałą wyobraźnię ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fonf Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.elartnet.pl 14.05.02, 12:47 czy przy okazji daloby sie uwolnic poope fonfy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lolek Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 213.77.78.* 14.05.02, 16:08 Najpierw trza sie pozbyc rozanych kolcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 12:49 A może ktos uwolni williego roka? Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 12:59 Rok, wolę już uwalniać zyzki Naggie! Hyhyhy, z tego chomąta, czy coś... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Informacje frontowe! 14.05.02, 13:30 Informujemy nieniejszym, ze dzieki blyskotliwosci naszego dwodztwa oraz nieustempliwosci naszych zolniezy wyzwolilismy 2 przyczulki na czubkach obu zyzkow Madzinych, a takze sila jednej dywizji uwolnilismy strategiczny region, tak zwane "Miedzypoopie Fonfowe". Trwa umacnianie pozycji. Zolnieze okopuja sie pod zacieklym ogniem nieprzyjaciela! Zapewniamy jednak, ze zdobytych rejonow nie oddmy. Bedziemy ich bronic i sponsorowac do ostatniego zolnierza!!!!!! Oczywiscie nasza armia dziala z upowaznienia mandatu i pod auspicjami ONZ (Jedynie Chiny wstrzymaly sie od glosu. No nie chcieli, za Chiny Ludowe nie chcieli) "Zyzek niech sie zyzkiem odciska" "Wolnosc poopy, przyszloscia Narodu" "Polacy nie gesi i swe zyzki maja" "Raz poopie smierc" "Zyzki sponsorowane, smaczne sa nieslychanie" "Niech nam zyje i wyrasta poopa fonfy przezgrabniasta" "Nie ma wolnosci bez zyzkow swobodnosci" "Poopa wyzwolona, radoscia wszystkich rodakow" Ologeneralolo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! isk i olo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 15:13 hihihihihii:) widze ze na niektorych, goraczka wywiera naprawde pieeeeeeeeeeeeeeekny lad artystyczny, a la 'wiwat dla zyzkow':))))))))))))))) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 16:06 Kto śmie zwątpić w naszą szczerą i moralną tu intencję, ten wnet pod kasztelem w Tyńcu leczył będzie impotencję! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: acro Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 16:21 juz dawno wiedzialem ze megi to najwieksza przemytniczka zyzkow na wschiodniej granicy megi to tzw mrowka zyzkowa.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 14.05.02, 17:12 ta...:))))) a Swiatak siedzi i zawija w sreberka:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE!-acro IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 17:23 Aaaaaaaaaaah to staaaaaaaaaaaaaaaaad to mrowienie na zyzkach acro:) heheheh ja myslalam ze to z przemeczenia czy naduzycia - a to te mrowkiiiiii:) heuheuheu:) Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr acro Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 17:47 panno megi prosze mi dokladnie pokazac gdzie odczowa pani to mrowienie.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 50 % 14.05.02, 17:53 Jako Zacna Feministka uważam pionierski cel akcji godny, naśladowania!!!! Proponuję po uwolnieniu zyzków Maggie uwolnić inne - niekonieczniezyzki. Ale koniecznie w 50% a reszta dla mnie Pazerna Fem 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 o nie nie.... 14.05.02, 19:07 1. Moje to nie rodniki. A pozatym bardzo jestem do nich przywiązana. 2. Mówiłam, że niekonieczniezyzki i dodam iż niekonieczniekobiety. 3. Coś Wam marnie idzie i mojże tylko weźcie w leasing?? hi hi hi Wasza Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: 50 % IP: 212.76.37.* 15.05.02, 20:44 alez fem bardzo dzienks za wsparcie:))))) Magg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.chello.pl 15.05.02, 00:01 maggie - zyzki w tym sezonie niemodne; najlepiej je uwolnij albo przekaż Gucwińskim w darze dla ogrodu zoologicznego dla Wrocławia. Parafrazując pewną słynną papugę z kawału "na ch... ci te zyzki" ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.05.02, 10:18 Oj keto moja znawczyni - odrazu do zoo i odrazu do Wroclawia?! oddac zyzki? ty brutalu - zycie bez zyzek to nie zycie!!!!!!!!!!!!!!! zyzkowe pozdrowienia:) Magg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ket Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 12:49 hehe Bo zoo wrocławskie ucierpiało podczas powodzi w 97 cmok Mag :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k2 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 80.48.111.* 15.05.02, 10:55 a co do tych cyckow razem z olem powolamy komisje no rozumiesz trzeba sie im przyjzec zmierzyxc duzo pracy przed nami no i moze ktos stanie w konkury hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niesam Re: jak będą....... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.05.02, 11:06 Jak juz zostana uwolnione to prosze o info. Jestem szczególnie zainteresowany. Zyzki to moje hobby , więc nie dziwcie się tak:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olomanol Re: jak będą....... IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 15.05.02, 11:15 Gość portalu: niesam napisał(a): > Jak juz zostana uwolnione to prosze o info. Jestem szczególnie zainteresowany. > Zyzki to moje hobby , więc nie dziwcie się tak:))))))))) TAAA, inni odwala czarna robote, a kolega chce juz na gotowe przyjsc. A taakiegooo .. :P ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olomanol Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 15.05.02, 11:14 Gość portalu: k2 napisał(a): > a co do tych cyckow razem z olem powolamy komisje no rozumiesz trzeba sie im > przyjzec zmierzyxc duzo pracy przed nami no i moze ktos stanie w konkury hi hi > hi HEJ KaDwukju! :) Okey, rob desant na prawy zyzek w okolicach zutka. Jak donislem we frontowych wiadomosciach, oba zutki juz zajolem. To pozwoli mi sie przegupowac i zaczac przebijac sie w kierunku dolin. Ty z prawego ja z lewego. Polaczymy sie w dolinie i dokonamy wtedy pomiarow geograficznych, chemicznych, zbadamy faune i flore Zzkowych Wrgorzy :). Czuj Duch! Wrog nie spi!!! Oczekujacy na wsparcie Ologeneralolo PS. A na poledwiczke z fonfiej poopy nie masz ochoty? ;) Ja sie okopalem w miedzypoopiu. ALe ciagle oodpieram zaciekle ataki setek wrogow :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania@ Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.man.polbox.pl 15.05.02, 13:07 JESTESCIE GENIALNI!!!!!!!!!!!!!!!! Magg a Ty pobilas sama siebie nooo tak tiowarzystwo rozruszac:)))wiadomo nie od dzis,ze Ty jedna tak potrafisz:)))dobrze ze mi tego wczecniej nie odowiedzialas,ze nie dalas sie namowic ,bo uczta byla dla mnie przednia:)) Olo a Ty wraz z k2 ......poezja czysta poezja:))mam nadziejen ze w koncu ktorys z was zdobedzie(uwolni)zyzki mag i ze ona juz mi nie bedzie plakac w poduszke ,ze nie daje sobie juz rady:))hihii z zyzkami ciezkie zycie noo:))i skad ja to wiem??:))) uradowana do granic mozliwosci pozdrawiam,ania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.05.02, 15:12 No ehehehheheh! Widze ze WAUZM - powoli zmienia sie w wojne o zyzki czy tez inne terytoria!!! Lomatko! Fonfa - kryj sie! hihihihih! Madzia:) Odpowiedz Link Zgłoś
niesam Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 15.05.02, 16:09 Gość portalu: Maggie napisał(a): > No ehehehheheh! > > Widze ze WAUZM - powoli zmienia sie w wojne o zyzki czy tez inne terytoria!!! > Lomatko! > > Fonfa - kryj sie! hihihihih! > > Madzia:) Inne terytoria też sa ciekawe jak najbardziej :))) Chetnie się "zagłebię" w ten temat. A co do czarnej roboty olomanolo to wiesz, wstyd !!!! Zyzki i inne śliczne takie tam... nazywasz "czarną robotą"? toż to sama przyjemność:))) się w tym taplać:)))))))))))) A może zainicjujemy dyskusje " O wyższości zyzków nad pozladkami" ? :)))) Choć prywatnie powiem, że jestem i za tym i za tym. Tak więc zyzki wszystkich czatowiczek łączcie się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE!-niesam IP: *.warman.com.pl 15.05.02, 17:16 NIESAM!!!!! Zyzki sa jedne - tylko u Maggie!!!!!!! To trademark i mam na nie kopirajta!!!! A reszta to falszerstwo! Jedyne Oryginalne ZYZKi sa u Maggie!!!!!!!!! Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fonf Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.elartnet.pl 15.05.02, 16:29 a ja znalazlam w necie zdjecie Alexis Zyzki, ktora otrzymala stypendium muzyczne Fundacji Edukacyjnej Stubbs'a. heh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fonf Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.elartnet.pl 15.05.02, 16:36 oraz rzeke Zyzek-twina niedaleko Polwyspu Seward na Alasce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.warman.com.pl 15.05.02, 17:14 fonf daj linkaaaaaaaaaaaa:) Magg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wkamil Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:56 Zapytam, choć może już ktoś mnie uprzedził (ale nie chce mi się trawić całego tego słowotoku powyżej)... kto więzi zyzki Maggie, kto śmiał je uwięzić? Niech się ten nędznik ujawni, a dostanie w ryj! Chyba, że chodzi po prostu o uwolnienie ich z biustonosza, żeby cieszyły oczy gawiedzi...Pod takim postulatem się podpisuję, z tym zastrzeżeniem wszakze, że zamawiam prezentację zyzków Maggie przynajmniej raz w tygodniu (konkretny dzień do uzgodnienia)wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
niesam Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 16.05.02, 11:38 A czy ktokolwiek z nas chciałby byc uwięziony? nie!!!!!!!!!!! Tak więc i zyzki chcą wolności, chcą się nią cieszyć i dawać radość innym:))) Filuternie wyglądać na świat i kusić, kusić do granic wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wkamil Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 11:55 Heh, niesam, mówisz w imieniu zyzków Maggie? :) A masz pelnomocnictwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niesam Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 16.05.02, 17:55 wkamilku nie mam pełnomocnictw:))) napisałem tak jak czuję :))) pozdrawiam P.S. I kto by pomyslał, ze zyzki wywołają tyle emocji:))))) na szczęście zdrowych emocji. mmm pomarzyć dobra rzecz jak mawiali mądrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 16.05.02, 18:51 Zyzki,mhh a moze zyzuzie to odmiana zyzków tylko takich malutkich rodzynkowatych np. taiki takie mają, nie ujmując że też sąpiękne. Ale uwalniać zyzki (budyniowe góry)moze zostawić je rezerwatów przyrody się nie rusza:))))))))) Niech olo okopany w dolinie węży ich pilnuje a z wierzchołka tej Czomolungby niech Niesam obserwuje wszystkich taterników:)))) by nie uszkodzili rakami tego daru natury. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Hej HEeeeeeeeeeeeeeeej UUUUUULani! IP: *.warman.com.pl 16.05.02, 23:43 WOW! Ale tu bojowe manewry odchodza, no kurnia sam Napoleon by pozazdroscil:) Do boju kochani!!! Do boju!!!!!!!!!!!!!!! "Ulani, Ulani malowane dzieci lalalalalal lalalalallala!!!!!!!!!!!" Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: staro Re: Hej HEeeeeeeeeeeeeeeej UUUUUULani! c.d. IP: 158.75.13.* 17.05.02, 20:51 malooooooooowaaaaaaaaane dzieeeeeeeeeciiiiiiiiii niejedeeeeeeeeen biustoooooonooooooooosz dla Was tuuuuu dziś zleeeeeeeeci.... hihihi z pozdrowieniem "Vivat zyzki!" staro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wkamil Re: Hej HEeeeeeeeeeeeeeeej UUUUUULani! c.d. IP: *.sieradz.mediacom.pl 18.05.02, 08:02 To ja dla odmiany powiem... Veto! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 17.05.02, 21:36 Hmmm , tego , jakby co to ja te zyzki chetnie , noooo , tego ooo uwolnie ;- ))))))) pzdr choleryk ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 18.05.02, 12:59 kol. choleryku nadmienić pragnę, iż aby załapać się na uwalnianie sławetnych ZYZKÓW należy zostać sponsorem i wpłacić odpowiednią kwotę na Fundusz. Fundusz na Rzecz Trwałego Bezrobocia Wielorybników i Innych Dostarczycieli Fiszbinów. z poważaniem i z koleżeńskim pozdrowieniem nonstop (-rzecznik prasowy WAUZM-) Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 18.05.02, 13:15 No cóz myslalem ze sie uda . W koncu jak sie 2 ( 15 ? ) bije , tam trzeci ( 16 ? ) korzysta . A tu prosze jakie sformalizowane struktury . Tylko coz z tych zyzkow zostanie jak sie tylu wezmie za uwalnianie . Biedna Maggie ;-)))))))))) pzdr chol Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 18.05.02, 16:50 No nieeeeeeeee Maggie kocha uwalnianie zyzkow - ale nie udaje sie to byle komu, byle gdzie i w z byle jakich powodow:) huehuehueheu wszystko musi byc na miejscu:) szafa gra:) Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 18.05.02, 21:30 Gość portalu: Maggie napisał(a): > No nieeeeeeeee Maggie kocha uwalnianie zyzkow - ale nie udaje sie to byle > komu, byle gdzie i w z byle jakich powodow:) huehuehueheu wszystko musi byc na > miejscu:) szafa gra:) > > Maggie No nie byle kto ???????????????????? byle gdzie ??????????? z byle jakiego powoduu ??????????????????? Oj Maggie !!!! szafa wysiadła ! pzdr choleryk ;-)))) ( byle kto ? ech , ech ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.waw.cdp.pl 18.05.02, 23:02 Hej Chol! te to nie bylo do ciebie osobiscie - sie tak nie choleruj co?:)))))) Maggietaprawdziwacholeryczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! 20.05.02, 09:13 Gość portalu: Maggie napisał(a): > Hej Chol! > > te to nie bylo do ciebie osobiscie - sie tak nie choleruj co?:)))))) > > Maggietaprawdziwacholeryczka:) Witaj Maggie rozcholeryzowana Nie boj sie , ciac sie nie bede . MOje cholerstwo ma tez swoje granice hehehe pzdr Ja ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: 212.76.37.* 20.05.02, 17:07 heuheuheueuheh:))))))))))))) a dla fajnych postow nr 99,100 i 101 bendom nagrody. No i oczywsiscie moze tam cos dla posta nr 69 sie znajdzie:))))) cmoki Maggie:)))) nadal w niewoli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggie Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.warman.com.pl 22.05.02, 19:51 a wiecie co aj sie zastanaiwam wlasnie czy te zyzki to warto uwolnic a moze nich one sobie lepiej beda w tej niewoli? moze im tam bedzie latwiej? niz tak w tym poszarpanym zyciu pelnym zakretow a jak je sie uwolni te sie jeszcze przeziebia albo jakos tak..... Magg:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: acro Re: WIELKA AKCJA: UWOLNIC ZYZKI MAGGIE! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 07:57 megi naprawde niewiedzialem ze przywiazujesz az tak wielkie znaczenie numerologi...szczegolnie liczbie 69.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś