katja10 10.03.05, 18:09 Z przykroscia zawiadamiam , ze 3 marca zmarl nasz ukochany kolega i przyjaciel z czata...."Rush " dlaczego tak bez slowa odeszles....( wybaczcie ale nie moge wiecej pisac ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 18:19 ['][']['].....przykre.......:((( Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 18:26 Wyruszyl w ostatnia droge ale pamiec o nim pozostanie......... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 18:28 ['] Ciepłe wspomnienia na zawsze zostaną w naszych sercach... Odpowiedz Link Zgłoś
diana42 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 18:54 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
latarenka41 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 11.03.05, 05:11 ...jak byl na czacie wiadomo bylo ze warto zostac , warto posluchac i pogadac ...bylo wesolo . Rush na ostatnia droge wszyscy chcemy Ci pomachac , i chociaz w sercu jest ogromny zal bo odszedles bez pozegnania , bo zapomniales sie zalogowac ostatni raz , to mozesz byc pewny ...ze my o Tobie pamietac bedziemy dlugo ....To takie dziwne ja nawet nie znalam Twojej twarzy ....tylko ze to jest na czacie najmniej wazne ...tutaj licza sie wnetrza ludzi a Ty Rush je miales!!!...Dzieki za mile slowa , za czas , za zarty , za usmiech ....dzieki ...i zegnaj . Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 18:58 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma "Spotkamy się kiedyś u studni..." 10.03.05, 19:09 ..tak pisał: "Wcale nie trzeba się smucić, można tylko sobie uświadomić, że nie warto marnować i szarpać się z życiem. Wiem, że pisać, a robić, to dwie różne sprawy - nie zawsze mi się udaje, ale dobrze, że chociaż tyle wiem. Przypomniałem sobie ładny tekst śpiewany przez Tomka Kamińskiego, ale czy to Jego - nie wiem.... Myślę, że zatrzymać się nad nim warto, ale nie warto nurkować.... Radości i uśmiechów wiele dla wszystkich :)" "Biedni, bogaci i Ci nijacy, Jedni jesienią, inni wiosną, Wszyscy znikamy z powierzchni ziemi Odlatujemy...... Czy tego chcemy, czy nie chcemy Odlatujemy, odlatujemy.... Strzępią się na nas stare ubrania, Maleje w oczach siła i wiara, Podobni chwilom, które czas zmienił, Odlatujemy.... Czasem zrobimy coś dobrego, Być może w zgodzie z samym sobą, Lecz to za mało, to nic nie zmieni, Odlatujemy...." r_u_s_h Data: 28.01.2004 [*] Spotkamy się kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 19:11 Dlaczego swiat jest taki zly? Pograzana w smutku mayday Rush pamietam jeszcze Twoje slowa jak pocieszales mnie w mojej tragedii,powiekszyles grono Aniolow Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki życie jest pożyczone, nie znamy terminu zwrotu 10.03.05, 19:14 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
niewesola Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:02 spieszmy sie kochac ludzi......tak szybko odchodza....:(((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:03 rush kochanie...i kto mnie teraz powita slowami " slonko ty moje" ??? ...i niech wszystko po tamtej stronie bedzie takie piekne i cieple... odpoczywaj w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:24 Bolesna to wiadomosc.Trudno pogodzic sie z mysla,ze juz wiecej sie tu nie spotkamy.Byles Darku wyjatkowo Pogodnym Czlowiekiem , nieskorym do uzalania sie nad trudnym Losem.Takim Cie zapamietam.Wierze, ze Jestes teraz w Lepszym Swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:26 Brak słów......... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mebelek Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:30 Nie znałem go osobiście... To smutne jak ktoś odchodzi z tego świata:( ale może "tam" jest lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:35 szkoda fajnego człowieka ..... Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:42 "Wszystko stało się drogą, co było cierpieniem" Zegnaj Rush. Odpowiedz Link Zgłoś
tukano Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 20:56 ...mr Rush wszyscy spotkamy sie po tamtej stronie badz cierpliwy ..myslami jestesmy z Toba nie zapomina sie takich jak TY ... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk .................................... 10.03.05, 21:34 .....jedno co mogę to znicz na białej plaży...............ale to i tak za mało Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 21:46 Godny podziwu Ten kto nie pomyśli: "Życie mija" Widząc błyskawicę Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 21:48 zapomnialem podpisac (Matsuo Basho) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 22:08 jeszcze niedawno w Tłusty Czwartek miał na gg jakiś śmieszny opis o pączkach, jeszcze niedawno pisał do mnie tak: "coś Ty za dużo kombinujesz w tych statusach. Proponuje taki: "Kocham życie" i niech powisi chociaż z miesiąc." albo "Też jakoś tak ze mnie wszystko zeszło, cały grudzień nie zaglądałem, zdrowie nieciekawe, dużo nowych osób, które nie bardzo łapię." a ja go zawsze "łapałam" i on mnie też i tego będzie mi strasznie brakować:(( Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Od Eliksira... 10.03.05, 22:20 [*] Ps Może by tak któryś z Adminów odblokował mu skrzynke? Odpowiedz Link Zgłoś
bary.lka Re: Rush -zawsze pozostaniesz w moim sercu.... 10.03.05, 23:10 Żegnaj Dareczku :{ Odpowiedz Link Zgłoś