Gość: TEN IP: *.kmg.com 10.08.03, 11:28 zadalem sobie pytanie dlaczego kobiety sa nie wierne ? moze ktoras z Pan moze mi to wytlumaczyc uwazam ze panowie nie ponosza w tym kontekscie zadnej winny dziekuje za uwage i prosze o kontakt TEN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.e-lider.pl 10.08.03, 11:31 panowie maja winy sporo, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 11:35 coz moge rzec ... zaczelo sie od ewy ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 11:41 nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:03 Gość portalu: pablo_slon napisał(a): > nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo nieprawdaz? PABLO NAJPIERW SLUB PUZNIEJ ZDRADA ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfinek_wannowy Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:23 Gość portalu: ten napisał(a): > PABLO NAJPIERW SLUB PUZNIEJ ZDRADA > ten jaka od razu zdrada?! kobiety robia podobnie jak faceci my nie zdradzamy tylko robimy to bo lubimy zdobywac no i dla czystej higieny psychicznej kobiety lubią być zdobywane zawsze wiec czasami ulegaja naszym skromnym wdziekom choć wszyscy faceci sa nieśmiali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckyman Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.crowley.pl 14.09.03, 10:07 jak zdradza to sobie daj z nią spokój, jeste wiele innych może z nimi ci się uda.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:02 Gość portalu: wilczynski napisał(a): > coz moge rzec ... zaczelo sie od ewy ? :-)) to juz jak widac od wiekow kobieta rujnuje zycie facetowi twoim zdaniem? ten Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 12.08.03, 14:37 ewy??? a z kim ta ewa miał tego adama zdradzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:00 Gość portalu: zaba napisał(a): > panowie maja winy sporo, wiadomo. daj przyklad (ZABA )chetnie poslucham TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 10.08.03, 11:42 Ten ty jestes zonaty i masz dzieci tak??..wspolczuje twojej zonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.e-lider.pl 10.08.03, 11:45 lewa przyszlej zonie kondolencje skladam glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 11:50 ile razy prosiłam Panie Lwie!..ubrudzisz sobie łapki od tego błota..i po co Tobie to..po co? Ten..kusicielu kobiet..pozdrowionka niedzelne..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:05 urszulka_ma napisała: > ile razy prosiłam Panie Lwie!..ubrudzisz sobie łapki od tego błota..i po co > Tobie to..po co? > > Ten..kusicielu kobiet..pozdrowionka niedzelne..:))) URSZULKA MYSLALEM ZE WYPOWIESZ SIE NA TEMAT TY MASZ DOSWIADCZENIE CZEKAM NA TWOJE ZDANIE ten Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 15:30 Gość portalu: ten napisał(a): > urszulka_ma napisała: > > > ile razy prosiłam Panie Lwie!..ubrudzisz sobie łapki od tego błota..i po c > o > > Tobie to..po co? > > > > Ten..kusicielu kobiet..pozdrowionka niedzelne..:))) > URSZULKA MYSLALEM ZE WYPOWIESZ SIE NA TEMAT TY MASZ DOSWIADCZENIE > CZEKAM NA TWOJE ZDANIE > ten TEN... dlaczego tak krzyczysz dużymi literami..! No widzisz myślałeś..a ja myślałam..że będę Cię bronić łobuziaku..a Ty tu tak? Wiesz ze nawet siłą i pod groźbą nożyczek nie dostałeś tego, czego chciałeś.. ..i jeszcze się pytasz o moje zdanie w tym temacie...?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:04 Gość portalu: zaba napisał(a): > lewa przyszlej zonie kondolencje skladam glebokie. DZIEKU BOGU MA LEW RECE ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:04 Gość portalu: lew napisał(a): > Ten ty jestes zonaty i masz dzieci tak??..wspolczuje twojej zonie. WSPOLCZUCIA ZOSTAW DLA INNYCH ten Odpowiedz Link Zgłoś
pankierownik Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 12:19 Ee no zależy na jaką trafisz jak na nieodpowiednia dla siebie to bedzie twoja wina,a jak na odpowiednia ale nie będziesz nia się odpowiednio zajmował to też będzie twoja wina:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:07 pankierownik napisał: > Ee no zależy na jaką trafisz jak na nieodpowiednia dla siebie to bedzie twoja > wina,a jak na odpowiednia ale nie będziesz nia się odpowiednio zajmował to też > będzie twoja wina:)) > Pozdrawiam UWAZAM ZE MASZ RACJE OBOJETNIE CO ZROBISZ ZAWSZE ZLE JEDNYM SLOWEM ZONA PREDZEJ CZY PUZNIEJ IDZIE W TANGO ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 18:56 Gość portalu: ten napisał(a): > UWAZAM ZE MASZ RACJE OBOJETNIE CO ZROBISZ ZAWSZE ZLE > JEDNYM SLOWEM ZONA PREDZEJ CZY PUZNIEJ IDZIE W TANGO > ten Kobiety kochają tango. nawet solo:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie do tena od Reny 10.08.03, 17:37 pankierownik napisał: > Ee no zależy na jaką trafisz jak na nieodpowiednia dla siebie to bedzie twoja > wina,a jak na odpowiednia ale nie będziesz nia się odpowiednio zajmował to też > będzie twoja wina:)) > Pozdrawiam w zwiazku z powyzsza wypowiedzia przekazuje informacje od Reny, zgodnie z jej prosba - ja jestem wierna, a ty mnie nieodpowiednio traktujesz. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: do tena od Reny IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 15:54 senne_marzenie napisała: > pankierownik napisał: > > > Ee no zależy na jaką trafisz jak na nieodpowiednia dla siebie to bedzie > twoja > > wina,a jak na odpowiednia ale nie będziesz nia się odpowiednio zajmował to > > też > > będzie twoja wina:)) > > Pozdrawiam > > w zwiazku z powyzsza wypowiedzia przekazuje informacje od Reny, zgodnie z jej > prosba - ja jestem wierna, a ty mnie nieodpowiednio traktujesz. > > K. > musze cos napisac wkoncu tu mowa jest o zdradzie ze sie do luzjka idzie z kims tam bo sie ma ochote na dobry sex ja jeszcze z rena nie spalem wienc nic na ten temat nie moge powiedziec ten > Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: do tena od Reny 11.08.03, 18:24 Rena pyta czy chodzi o wiernosc i zdrade kogos z kims sie tylko sypia, czy az kocha. Dodaje, ze rozumie, iz dla ciebie pojscie do lozka to fizjologia, nie uczucie, a ona tak nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: do tena od Reny. suplement 11.08.03, 18:59 od Reny: dobry sex moze byc tylko miedzy ludzmi, ktorzy sie naprawde kochaja, wtedy daja z siebie wszystko. przekazuje rowniez calusy w... czolko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirus Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 13:59 przepraszam, ale chyba z tym pytaniem jest cos nie tak... jezeli sa niewierne to z kim zdradzaja? jezeli z mezczyznami to po obu stronach bariery plci musi byc rownowaga. czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 10.08.03, 15:08 mirus napisał: > > > przepraszam, ale chyba z tym pytaniem jest cos nie tak... > > jezeli sa niewierne to z kim zdradzaja? > jezeli z mezczyznami to po obu stronach bariery plci > musi byc rownowaga. czyz nie tak? SERCE ODPOWIEDZ JEST PROSTA JAK KOBIETA NIE DA FACET NIE RUSZY ten > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 15:58 mirus napisał: > > > przepraszam, ale chyba z tym pytaniem jest cos nie tak... > > jezeli sa niewierne to z kim zdradzaja? > jezeli z mezczyznami to po obu stronach bariery plci > musi byc rownowaga. czyz nie tak? ODPOWIEM SAMA MYSLE JEST OKAY ALE ZRODLO POCHODZENIA ZDRADY LEZY U KOBIET WKONCU KOBIETA DECYDUJE Z KIM ONA PUJDZIE DO LOZKA WIENC FACET NIE MA DUZO DO MELDOWANIA WTYM PRZYPADKU A DLACZEGO ZONA ALBO PRZYJACIOLKA IDZIE Z KIMS DO LUZKA TO PROSTA ODPOWIEDZ JEST (DLATEGO ZE TEGO CO CHCE NIE DOSTAJE W DOMU) ALE UWAZAM ZE TO NIE POWOD DO ZDRADY TEN > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfinek_wannowy Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:30 Gość portalu: TEN napisał(a): > ODPOWIEM SAMA MYSLE JEST OKAY ALE ZRODLO POCHODZENIA ZDRADY LEZY U KOBIET > WKONCU KOBIETA DECYDUJE Z KIM ONA PUJDZIE DO LOZKA > WIENC FACET NIE MA DUZO DO MELDOWANIA WTYM PRZYPADKU > A DLACZEGO ZONA ALBO PRZYJACIOLKA IDZIE Z KIMS DO LUZKA > TO PROSTA ODPOWIEDZ JEST (DLATEGO ZE TEGO CO CHCE NIE DOSTAJE W DOMU) > ALE UWAZAM ZE TO NIE POWOD DO ZDRADY > TEN > > a dlaczego mężczyźni idą do domu publicznego? bo nie dostają w domu tego co chcą dostać lub na co maja ochote pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 10.08.03, 15:35 Jesli kobieta miala takiego pecha i wyszla za maz za takiego jak ty ten,to co jej pozostaje innego jak poszukac sobie Faceta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:00 Gość portalu: lew napisał(a): > Jesli kobieta miala takiego pecha i wyszla za maz za takiego jak ty ten,to > co jej pozostaje innego jak poszukac sobie Faceta?? LEW JA MIALEM ZONE KIEDYS TO JUZ PARE LAT TEMU ALE JAK MI SIE WYDAJE TY WOGOLE NIE MASZ NIC WIENC POSZUKAJ SOEBIE COS PO CO CI MA BYC LEPIEJ JAK INNYM ten Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 15:40 kobiety moga byc niewierne, jesli nie czuja sie kochane, to to jest zawsze wina faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 17:34 analogicznie jest z niewiernoscia faceta, w przypadku zwiazku normalnych (podkreslam) ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re:poprosze.. IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 17:38 ..o drugi zestaw pytan ,zostaly mi dwie szanse przyjaciel i kolo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re:poprosze.. IP: *.orasoft.net.pl 10.08.03, 19:01 przyjaciel - znaczy przedmiot zdrady, ale kolo?? po co wam jeszcze kolo do tego?? perwersy jakies czy co? ;-)) hipek_ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re:poprosze.. IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:09 Gość portalu: margit napisał(a): > przyjaciel - znaczy przedmiot zdrady, ale kolo?? po co wam jeszcze kolo do tego > ?? perwersy jakies czy co? ;-)) > hipek_ciekawy HIPEK SEKS TO PIEKNA SPRAWA CZY MUSI SIE KOLO MILOSCI TOCZYC ZEBY BYL SEX? JAK SIE NIKOGO NIE KOCHA A SIE MA SEX TO UWARZAM NIE MA ZDRADY ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re:poprosze.. IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:06 Gość portalu: necha napisał(a): > ..o drugi zestaw pytan ,zostaly mi dwie szanse przyjaciel i kolo... KOLO MOZNA WYMIENIC PRZYJACIELA ZAMIENIC ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necha Re:poprosze.. IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 17:33 Gość portalu: TEN napisał(a): > Gość portalu: necha napisał(a): > > > ..o drugi zestaw pytan ,zostaly mi dwie szanse przyjaciel i kolo... > KOLO MOZNA WYMIENIC PRZYJACIELA ZAMIENIC > ten haha bardzo dziekuje za tak szybka podpowiedz:))))))) przyjaciel poszukiwany..niewierna:))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:04 senne_marzenie napisała: > analogicznie jest z niewiernoscia faceta, w przypadku zwiazku normalnych > (podkreslam) ludzi. > KOLEZANKA ZACZNI KOCHAC NIE CYTOWAC ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:03 senne_marzenie napisała: > kobiety moga byc niewierne, jesli nie czuja sie kochane, to to jest zawsze > wina faceta:) TWOIM ZADNIEM KOBIETA MA PRAWO PUSCIA Z KIMS INNYM DO LOZKA BO JEJ NIE POWIEDZIANO ZE JEST KOCHANA UWAZASZ TO ZA NORMALNE? ten > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 19:00 Mężczyźni szukają kobiet, które lubią sex i są w tym dobre. Ale z kolei takie kobiety, bardzo zainteresowane sexem, lubią eksperymentować, zmieniać partnerów, zdobywać nowe doświadczenia. Jeśli TEN zwiążesz sie ze skromną osobką, żadna zdrada Ci nie grozi, zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pankierownik Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 20:21 Anika te tzn. aniołki mają najdłuższe rogi!(chowaja je pod wlosami) :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Wezcie sie do roboty to Wam sie odechce gadac. IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 13:19 ..........o dupczeniu:-))))))))))))))))))))) buchahahahahahahhahahah:-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Wezcie sie do roboty to Wam sie odechce gadac IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:15 Gość portalu: kiki napisał(a): > ..........o dupczeniu:-))))))))))))))))))))) > buchahahahahahahhahahah:-)))))))))))))))) POWIEDZ ZE TY TEGO NIE ROBISZ? TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:13 Gość portalu: Anika napisał(a): > Mężczyźni szukają kobiet, które lubią sex i są w tym dobre. Ale z kolei takie > kobiety, bardzo zainteresowane sexem, lubią eksperymentować, zmieniać > partnerów, zdobywać nowe doświadczenia. Jeśli TEN zwiążesz sie ze skromną > osobką, żadna zdrada Ci nie grozi, zapewniam :) UWAZASZ ZE TO Z STRONY KOBIET JEST TO EKSPEREMENT A FACECI SA OFIARAMI UWAZAM ZE MASZ RACJA ; ZE TO W NATURZE KOBIECEJ JEST GENETYCZNIE ZAKODOWANE MYSLE ZE KAZDA MEZATKA W SWOJEJ ROLI MALZONKI PRZYNAJMNIEJ RAZ ZDRADZILA SWEGO MEZA TEN Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 10.08.03, 20:44 Ten, kobiety zawsze są wierne; tylko nie zawsze temu samemu mężczyźnie ;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:16 maggy napisała: > Ten, kobiety zawsze są wierne; tylko nie zawsze temu samemu mężczyźnie ;-) > m. HAHAHAHAAHAH DOBRE TO Z WLASNRGO DOSWIADCZENIA JEST TO POWIEDZONKO? TEN Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 11.08.03, 16:21 alez oczywiscie, ten ;-))))) m._zawsze_wierna (stosunkowo) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.net.autocom.pl 10.08.03, 22:23 oj, drogi Ten, jak to, dlaczego??????jest tylu niezlych gosci....powiem Ci, ze z tego smego powodu kobiety są niewierne, z którego i mężczyźni rownież za wierni nie bywają Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 11.08.03, 02:07 eche, eche...prosze wybaczyć zmeczona jestem podrozą czytając ten post. Moze to wytłumaczy cytat który za moment umieszcze:P Pewna znana mi starsza pani, co to i tytuł i pozycje miała w towarzystwie nalezne mawiała tak gdy była poruszana kwestia poligamii u kobiet: " w końcu cipa nie z mydła kochani..." no cóz, bez komentaza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:20 _aaa_ napisała: > eche, eche...prosze wybaczyć zmeczona jestem podrozą czytając ten post. Moze to > > wytłumaczy cytat który za moment umieszcze:P > Pewna znana mi starsza pani, co to i tytuł i pozycje miała w towarzystwie > nalezne mawiała tak gdy była poruszana kwestia poligamii u kobiet: > " w końcu cipa nie z mydła kochani..." > no cóz, bez komentaza:))))) BOZE DOBRZE ZE NIE ZMYDLA CO BY MIALTEN OSTATNI AAA JA WIEM ZE WIERNOSC JEST TYLKO SLOWO DLA KOBIET TEN > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:18 Gość portalu: kwiatuszek napisał(a): > oj, drogi Ten, jak to, dlaczego??????jest tylu niezlych gosci....powiem Ci, ze > z tego smego powodu kobiety są niewierne, z którego i mężczyźni rownież za > wierni nie bywają KWIATUSZEK MY MUSIMY SIE SPOTKAC I POWAZNIE POROZMAWIAC ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.bs.katowice.pl 11.08.03, 12:26 ... a ja to robię z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 13:21 Gość portalu: judyta37 napisał(a): > ... a ja to robię z ciekawości... i co zaspokajasz ta ciekawosc?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 13.08.03, 14:25 Gość portalu: kuba napisał(a): > Gość portalu: judyta37 napisał(a): > > > ... a ja to robię z ciekawości... > i co zaspokajasz ta ciekawosc?????????????????????????????? > jasne, w całej pełni... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:22 Gość portalu: judyta37 napisał(a): > ... a ja to robię z ciekawości... JUDYTKA DZIEKUJE ZA SZCZERA ODPOWIEDZ MALO JAKA KOBIETA JEST TAK SZCZERA JAK TY PODAJ MI SWOJ NR TELEFONU ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.bs.katowice.pl 14.08.03, 14:25 Gość portalu: TEN napisał(a): > Gość portalu: judyta37 napisał(a): > > > ... a ja to robię z ciekawości... > JUDYTKA DZIEKUJE ZA SZCZERA ODPOWIEDZ MALO JAKA KOBIETA JEST TAK SZCZERA > JAK TY > PODAJ MI SWOJ NR TELEFONU > ten TEN KOCHANIE JESTEM CIEKAWA ALE NIE AŻ TAK ABY CI PODAWAC NR TEL..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.bs.katowice.pl 14.08.03, 16:15 Gość portalu: TEN napisał(a): > Gość portalu: judyta37 napisał(a): > > > ... a ja to robię z ciekawości... > JUDYTKA DZIEKUJE ZA SZCZERA ODPOWIEDZ MALO JAKA KOBIETA JEST TAK SZCZERA > JAK TY > PODAJ MI SWOJ NR TELEFONU > ten TEN czy to prawda że lubisz tylko młode i cnotliwe ? a ja i tak cię kocham .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: 213.17.145.* 11.08.03, 13:25 kobiety lubią brąz a księżyc o tym wie hi hi hi hi zauwazyliscie ze jedna i druga strona ma w swoim stadzie czarne owce hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 15:18 Gość portalu: k2 napisał(a): > kobiety lubią brąz a księżyc o tym wie hi hi hi hi zauwazyliscie ze jedna i > druga strona ma w swoim stadzie czarne owce hi hi o przepraszam na owcach to ja sie znam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 11.08.03, 16:23 dlatego, ty bercik wiesz dobrze, ktora owca smaczniejsza ;-)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:25 maggy napisała: > dlatego, ty bercik wiesz dobrze, ktora owca smaczniejsza ;-)) > m. BYLO DOBRE DO SMIECHU HAHAHAHAH TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 16:24 Gość portalu: k2 napisał(a): > kobiety lubią brąz a księżyc o tym wie hi hi hi hi zauwazyliscie ze jedna i > druga strona ma w swoim stadzie czarne owce hi hi ZAPYTAM KTO JEST WINNY TEMU? ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK UCZUCIE JAK JA JAK DLUGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: 213.17.145.* 11.08.03, 16:48 to jest tak kwestia genow zastanawiasz sie czasami co robi laska z facetem ktory ja bije lub zdradza pewnie jej dobrze robi a reszta sie nie liczy hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.stacje.agora.pl 11.08.03, 17:36 precyzuje: nie genow tylko markerow zgodnosci immunologicznej HLA, hihi [zreszta, niech mnie pikus poprawia] ;-)) a poza tym klania sie J.Sztaudynger i jego fraszka o Trzech 'O' ;-)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 17:42 Gość portalu: margit napisał(a): > precyzuje: nie genow tylko markerow zgodnosci immunologicznej HLA, hihi > [zreszta, niech mnie pikus poprawia] ;-)) > a poza tym klania sie J.Sztaudynger i jego fraszka o Trzech 'O' ;-)) > m. zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moneoo Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.pcs.com.pl 11.08.03, 17:44 Wiadomo! "Bo to złe kobiety są, ja swoją Halinke poznałem w bibliotece" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 11.08.03, 18:11 Gość portalu: Moneoo napisał(a): > Wiadomo! > "Bo to złe kobiety są, ja swoją Halinke poznałem w > bibliotece" i zadowolony? zadnych klopotow? ten > Odpowiedz Link Zgłoś
k2 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 11.08.03, 18:43 i była dziewicą a póżniej sie pokłóciliście hi hi hi h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.bs.katowice.pl 14.08.03, 14:23 k2 napisał: > i była dziewicą a póżniej sie pokłóciliście hi hi hi czy to grzech być dziewicą i w dodatku biblioteczną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moneo Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.pcs.com.pl 14.08.03, 17:16 Gość portalu: judyta37 napisał(a): > k2 napisał: > > i była dziewicą a póżniej sie pokłóciliście hi hi hi > czy to grzech być dziewicą i w dodatku biblioteczną ? K2 zacytował jeno fragment z takiego jednego filmu... niezajomość konwencji gubi droga Judytko. Moge wytłumaczyć jaśniej, jak chcesz, ale to po niedzieli dopiero. Pozdrawiam, Moneo Odpowiedz Link Zgłoś
judyta37 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 20.08.03, 15:58 Gość portalu: Moneo napisał(a): > Gość portalu: judyta37 napisał(a): > > > k2 napisał: > > > i była dziewicą a póżniej sie pokłóciliście hi hi hi > > czy to grzech być dziewicą i w dodatku biblioteczną ? > > K2 zacytował jeno fragment z takiego jednego filmu... niezajomość konwencji > gubi droga Judytko. Moge wytłumaczyć jaśniej, jak chcesz, ale to po niedzieli > dopiero. > MOneo a co to za film ? Jestem jak zawsze bardzo ciekawa... :-))) > Pozdrawiam, > Moneo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moneo Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.pcs.com.pl 22.08.03, 15:38 judyta37 napisała: Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję, ael nie zauwazyłem :o( > > MOneo a co to za film ? Jestem jak zawsze bardzo ciekawa... :-))) > > Pozdrawiam, Film marki PSY 2 - nie wyszedł Pasikowskiemu nawiasem mówię uprzedzając kolejny cios ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.nat.ino.tvknet.pl 11.08.03, 22:04 A co z niewiernymi facetami????? Oni mogą niewierni byc? Tak tylko pytam:)Bo pono rownouprawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 11.08.03, 22:46 Gość portalu: rybka napisał(a): > A co z niewiernymi facetami????? Oni mogą niewierni byc? > Tak tylko pytam:)Bo pono rownouprawnienie. faceci sa wierni tak dlugo jak kobieta jest im wierna naukowo udowodnione w chicago uczelnia TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.nat.ino.tvknet.pl 11.08.03, 23:14 No no, może na uczelni w Chicago tak orzekli, co nie znaczy, że nalezy w to wierzyć. Nauka swoją drogą, a zycie swoją, ot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:16 Kobiety są w równym stopniu niewierne, jak mężczyźni. A może nawet mniej, bo Wy to macie po prostu w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 12.08.03, 07:49 Gość portalu: x napisał(a): > Kobiety są w równym stopniu niewierne, jak mężczyźni. A może nawet mniej, bo > Wy to macie po prostu w genach. gdyby tak bylo powiedzmy zalozymy ze tak jest jak mowisz to by zadna kobieta nie dala swego ciala zdradzajacymu mezowi bylo by ja wstyd zyjac z mezem razem a tu sie okazuje ze ona matka teresa dla mlodych kawalerow wienc sie zastanow co piszesz TEN Odpowiedz Link Zgłoś
mom1 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 12.08.03, 09:30 Prawde mowiac nie wiem po co sie tu wpisuje, bo to jest wolanie na puszczy : Ten nie zrezygnuje z poslugiwania sie stereotypami i z seksistowskiego podejscia do kobiet.Ale czasami, prosze Cie bardzo , zastanow sie co mowisz.Nie uogolniaj.Jezeli w swoim zyciu miales do czynienia tylko ze zdradzajacymi Cie kobietami to nie przenos tego na cala populacje kobiet na ziemi.Wierz mi, sa faceci, ktorzy mieli wiecej szczescia, tak samo jak sa kobiety ktore trafily na wiernych mezczyzn.I nie posluguj sie jakimis pseudonaukowymi argumentami ( vide uczelnia w Chicago), bo przypominasz mi pewnych politykow na widok ktorych mam odruch wymiotny.Pozdrawiam i zycze Ci, zebys poznal kobiete ktora bedzie Ci wierna i zmieni Cie w milego, wesolego , pewnego siebie faceta...mom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 10:11 i sie TEN doigral :-)) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEn Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 13.08.03, 23:14 Gość portalu: wilczynski napisał(a): > i sie TEN doigral :-)) hihi nic dire nir doigralem kobiety nie akceptuja prawdy TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 13.08.03, 04:31 mom1 napisała: > Prawde mowiac nie wiem po co sie tu wpisuje, bo to jest wolanie na puszczy : > Ten nie zrezygnuje z poslugiwania sie stereotypami i z seksistowskiego > podejscia do kobiet.Ale czasami, prosze Cie bardzo , zastanow sie co > mowisz.Nie uogolniaj.Jezeli w swoim zyciu miales do czynienia tylko ze > zdradzajacymi Cie kobietami to nie przenos tego na cala populacje kobiet na > ziemi.Wierz mi, sa faceci, ktorzy mieli wiecej szczescia, tak samo jak sa > kobiety ktore trafily na wiernych mezczyzn.I nie posluguj sie jakimis > pseudonaukowymi argumentami ( vide uczelnia w Chicago), bo przypominasz mi > pewnych politykow na widok ktorych mam odruch wymiotny.Pozdrawiam i zycze Ci, > zebys poznal kobiete ktora bedzie Ci wierna i zmieni Cie w milego, wesolego , > pewnego siebie faceta... mom pewny to ja jestem caly czas tylko nie za kobiety # prosze cie mom nie wymiotoj szkoda tego co zjadlas lepiej przemilczec TEN Odpowiedz Link Zgłoś
poo Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 12.08.03, 15:59 Ten Perełko i co Ty na to?:))))))odpoowiesz mom1? poozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 13.08.03, 23:16 poo napisała: > Ten Perełko i co Ty na to?:))))))odpoowiesz mom1? > poozdrawiam:))tak masz racja mom jest podenerwowana + troche widocznie stanela w obronie kobiet TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guido Re: [zieew] IP: *.telia.com 12.08.03, 17:00 Ten, a po co Tobie ta wiernosc? Nikt nie ma prawa byc wlascicielem drugiego czlowieka, jego pozadan i mysli. Nawet jak zaszyjesz wagine i zalozysz klodke to i tak bedziesz zdradzany w jej myslach. Nie tedy droga. Badz wyrozumialym partnerem, a dostaniesz walute za uczucia. Naucz sie tolerowac slabosci innych. Jak jestes wspanialym facetem to i tak do Ciebie wroci, a Ty albo przyjmiesz albo odrzucisz. Powodzenia. P.S. Ziewaja Ci, ktorzy nic nie maja do powiedzenia. A tak naprawde Ten to dziewczyny za Toba szaleja, wiec glowa do gory i nie tylko glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: [zieew] 13.08.03, 06:30 Gość portalu: guido napisał(a): > Ten, a po co Tobie ta wiernosc? > Nikt nie ma prawa byc wlascicielem drugiego czlowieka, jego pozadan i mysli. > Nawet jak zaszyjesz wagine i zalozysz klodke to i tak bedziesz zdradzany w jej > myslach. Nie tedy droga. Badz wyrozumialym partnerem, a dostaniesz walute za > uczucia. Naucz sie tolerowac slabosci innych. Jak jestes wspanialym facetem to > i tak do Ciebie wroci, a Ty albo przyjmiesz albo odrzucisz. Powodzenia. > Ja nawet śmiem uważać ,że jak jest / będzie WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM ,nie pojawi sie kategoria zdrady nawet w myślach partnera życiowego. > P.S. > Ziewaja Ci, ktorzy nic nie maja do powiedzenia. > A tak naprawde Ten to dziewczyny za Toba szaleja, wiec glowa do gory i nie > tylko glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: [zieew] IP: *.kmg.com 13.08.03, 23:19 Gość portalu: guido napisał(a): > Ten, a po co Tobie ta wiernosc? > Nikt nie ma prawa byc wlascicielem drugiego czlowieka, jego pozadan i mysli. > Nawet jak zaszyjesz wagine i zalozysz klodke to i tak bedziesz zdradzany w jej > myslach. Nie tedy droga. Badz wyrozumialym partnerem, a dostaniesz walute za > uczucia. Naucz sie tolerowac slabosci innych. Jak jestes wspanialym facetem to > i tak do Ciebie wroci, a Ty albo przyjmiesz albo odrzucisz. Powodzenia. > > P.S. > Ziewaja Ci, ktorzy nic nie maja do powiedzenia. > A tak naprawde Ten to dziewczyny za Toba szaleja, wiec glowa do gory i nie > tylko glowa. to prawda ale ja chcialem ze kobiety przyznaja mi racje ze one sa od urodzenia inaczej jak faceci TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchaczka Re: [zieew] IP: *.gdynia.mm.pl 14.08.03, 10:44 Gość portalu: TEN napisał(a): > to prawda ale ja chcialem ze kobiety przyznaja mi racje > ze one sa od urodzenia inaczej jak faceci > TEN hihihihihi przyznaję ci rację ,że kobiety są "zdecydowanie inaczej" ...zbudowane.. i to od urodzenia-wiesz -na biologii o tym uczyli;-)))))) a poważnie: a jeśli chciałeś ,żeby ci tu kobiety przyznały rację ,że od urodzenia mają wbudowany gen zdrady...to nie powiem co myślę o tobie. może ty jakieś badania zrób ,które zaprzeczą dotychczasowym ustaleniom,że to mężczyźni chcą posiąść jak najwięcej kobiet w celu uzyskania licznego potomstwa , a kobietom zależy na utrzymaniu jednego partnera i bezpieczeństwie przy jego boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: [zieew] IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 20:32 Gość portalu: puchaczka napisał(a): > Gość portalu: TEN napisał(a): > > > > to prawda ale ja chcialem ze kobiety przyznaja mi racje > > ze one sa od urodzenia inaczej jak faceci > > TEN > hihihihihi > przyznaję ci rację ,że kobiety są "zdecydowanie inaczej" ...zbudowane.. i to od > > urodzenia-wiesz -na biologii o tym uczyli;-)))))) > > a poważnie: > a jeśli chciałeś ,żeby ci tu kobiety przyznały rację ,że od urodzenia mają > wbudowany gen zdrady...to nie powiem co myślę o tobie. > > może ty jakieś badania zrób ,które zaprzeczą dotychczasowym ustaleniom,że to > mężczyźni chcą posiąść jak najwięcej kobiet w celu uzyskania licznego > potomstwa , a kobietom zależy na utrzymaniu jednego partnera i bezpieczeństwie > przy jego boku. ciekawe jak dlugo im na tym bezpieczynstwie zalezy do nastepnego spotkania innego goscia wtedy ten daje bezpieczynstwo ale nie wazne potomstwo mowisz jest wazne napewno ale czasem jest tak ze nie masie czasu na jego wychowanie albo wychowuje je inny partner jak sa wesola to musza byc rozwody dla bezpieczynstwa na ogol jest zawsze kobieta winna jak dochodzi do rozwodu TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palmira Re: [zieew] IP: *.bs.katowice.pl 14.08.03, 14:28 Gość portalu: TEN napisał(a): > nic nie napisala? > ten chyba się przestraszyła tematu ... a może miała kłopoty z wysłaniem listu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palmira Re: [zieew] IP: *.bs.katowice.pl 14.08.03, 16:17 Gość portalu: palmira napisał(a): > Gość portalu: TEN napisał(a): > > > nic nie napisala? > > ten > chyba się przestraszyła tematu ... a może miała kłopoty z wysłaniem listu... czy pozwolisz się kochac TEN ? Odpowiedz Link Zgłoś
mom1 Re: [zieew] 14.08.03, 16:22 Palmira tym razem przesadzilas, koniec milosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio TEN Ty byku)))))))))))) IP: *.toto.pl 14.08.03, 17:37 Ten jak One Ciebie zobacza to chyba normalka ze sa niewierne))))))))))))) Pozdrawiam z urlopiku)))))))))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: TEN Ty byku)))))))))))) IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 20:35 Gość portalu: lesio napisał(a): > Ten jak One Ciebie zobacza to chyba normalka ze sa niewierne))))))))))))) > > Pozdrawiam z urlopiku)))))))))) > > lesio lesio potraktuje twoja wypowiedz jako zart milego wypoczynku TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: [zieew] IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 20:19 mom1 napisała: > Palmira tym razem przesadzilas, koniec milosci!!!! MOM NIE WIEDZIALEM ZE MNIE KOCHASZ? PRZUYPADKOWO SIE DZIS DOWIEDZIALEM ten Odpowiedz Link Zgłoś
mom1 Re: [zieew] 14.08.03, 22:17 Ten w pismie jest napisane " proscie a bedzie wam dane" jednak nie traktowalabym tego zbyt serio:)))......pozdrawiam P.S. mowia tez , ze kto sie lubi ten sie czubi, ale to tez nie do konca prawda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta37 Re: [zieew] 20.08.03, 16:03 mom1 napisała: > Palmira tym razem przesadzilas, koniec milosci!!!! Mom 1 kochaniutka nie rób mi tego dziewczyno .... :-((( leję łzy z żalu moje serce jest wielkie, ogromne i dla ciebie i dla TENA gorące pragnące Ciebie i Jego......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: [zieew] IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 20:34 Gość portalu: palmira napisał(a): > Gość portalu: palmira napisał(a): > > > Gość portalu: TEN napisał(a): > > > > > nic nie napisala? > > > ten > > chyba się przestraszyła tematu ... a może miała kłopoty z wysłaniem listu. > .. > czy pozwolisz się kochac TEN ? zalezy jak wygladasz? ten Odpowiedz Link Zgłoś
judyta37 Re: [zieew] 20.08.03, 16:06 Gość portalu: ten napisał(a): > Gość portalu: palmira napisał(a): > > > Gość portalu: palmira napisał(a): > > > > > Gość portalu: TEN napisał(a): > > > > > > > nic nie napisala? > > > > ten > > > chyba się przestraszyła tematu ... a może miała kłopoty z wysłaniem l > istu. > > .. > > czy pozwolisz się kochac TEN ? > zalezy jak wygladasz? > ten TEN jestem równie tajemnicza jak ty i równie interesująca ... Całuski masz darmowe ode mnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: [zieew] IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 20:33 Gość portalu: palmira napisał(a): > Gość portalu: TEN napisał(a): > > > nic nie napisala? > > ten > chyba się przestraszyła tematu ... a może miała kłopoty z wysłaniem listu... nie wiesz co napisac na prawde sie zle reaguje TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Ramole IP: *.espol.com.pl 25.08.03, 22:56 Kobiety są niewierne bo wychodza zamaz dla kasy za starych ramoli a jak wiadomo matki natury nie oszukasz wiedź szukaja młodych kochankow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolograz Re: [zieew] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 14:50 Piękny dzionek dzisiaj mamy,wszyscy wkoło się kochamy.W szkole, dole i stodole,pabrykamy i na stole! Kobiety ,podobnie jak faceci mają ogromne potrzeby seksualne.Jeśli obecny partner nie potrafi spełnić każdej zachcianki kobieta musi znaleść szczęście gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarka Re: [zieew] IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 16:42 a tu co, sami zdrajcy? Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 14.08.03, 21:13 Dlaczego zawsze na świecie Tak dziwnie układają się dni Że ktoś za kimś tęskni Że ktoś o kimś śni. Dlaczego szczęście ucieka Gdy blisko staje się być Dlaczego człowiek kocha człowieka I bez niego nie może żyć. Dlaczego chłopak odchodzi Dlaczego tak szybko zapomina Dlaczego tak jest na świecie Że wszystkiemu winna dziewczyna..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 15.08.03, 02:08 hanyska napisała: > Dlaczego zawsze na świecie > Tak dziwnie układają się dni > Że ktoś za kimś tęskni > Że ktoś o kimś śni. > > Dlaczego szczęście ucieka > Gdy blisko staje się być > Dlaczego człowiek kocha człowieka > I bez niego nie może żyć. > widze dobra kobieto ze jestes nie szczesliwie zakochana ale musze cie pocieszyc to wszystko przechodzi z czasem > Dlaczego chłopak odchodzi > Dlaczego tak szybko zapomina > Dlaczego tak jest na świecie > Że wszystkiemu winna dziewczyna..??? nigdy nie wiadomo kto jest naprawde winny jak jedno chce to drugie nie chce nikiedy malzenstwa po 20 latach wysiadaja czasem po dwoch latach ale kto moze juz byc winny ? zawsze kobieta winna dlaczego to prosta odpowiedz albo ten ktos poznal nowa kobiete ktora wie ze on jeszcze zonaty jest ale ona sie zakochala na nie szczescie zony i rozwod jest proste rozwiazanie czyli jednym zdaniem zawsze jest kobieta winna obojetnie po ktorej stronie ale jak by swiat wygladal bez kobiet? dlatego warto sie zenic zeby puzniej wziac rozwod przynajmniej sie cos dzieje jako panienka mozna czesto wymieniac partnerow czego ci zycze z calego serca smutek i zal do niczego nie prowadzi a zycie jest krotkie wienc kozystaj zniego obojetnie co zrobisz zawsze jest zle pozdrawiam z szacunkiem TEN Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska whisky moja żono jednak tyś najlepsza z dam..... 15.08.03, 10:14 Miłość między kobietą a mężczyzną może być błogosławieństwem ale i przekleństwem. Radością i goryczą. Czymś pięknym i czymś odrażającym. Może budować wielkie rzeczy i niszczyć wszystko do samego końca. Może być życiem a może też prowadzić do śmierci. Może cieszyć uśmiechem i tonąć we łzach. Może być wszystkim i niczym. Tenciu-jakże dziwnie jesteśmy ukształtowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: whisky moja żono jednak tyś najlepsza z dam.. IP: *.proxy.aol.com 21.08.03, 18:05 hanyska napisała: > Miłość między kobietą a mężczyzną może być > błogosławieństwem ale i przekleństwem. > Radością i goryczą. > Czymś pięknym i czymś odrażającym. > Może budować wielkie rzeczy i niszczyć > wszystko do samego końca. > Może być życiem a może też prowadzić do śmierci. > Może cieszyć uśmiechem i tonąć we łzach. > Może być wszystkim i niczym. > Tenciu-jakże dziwnie jesteśmy ukształtowani... powinnas to opublikowac jest pieknie napisane napewno to bym kupil doczytania jestes i masz talent do pisania wykorzystaj to ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: whisky moja żono jednak tyś najlepsza z dam.. IP: *.proxy.aol.com 21.08.03, 20:24 hanyska napisała: > Miłość między kobietą a mężczyzną może być > błogosławieństwem ale i przekleństwem. > Radością i goryczą. > Czymś pięknym i czymś odrażającym. > Może budować wielkie rzeczy i niszczyć > wszystko do samego końca. > Może być życiem a może też prowadzić do śmierci. > Może cieszyć uśmiechem i tonąć we łzach. > Może być wszystkim i niczym. > Tenciu-jakże dziwnie jesteśmy ukształtowani... ciekawy temat naprawde ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guido Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.sydskane.nu 15.08.03, 02:14 dlatego miala problemy z wyslaniem, bo nie miala na znaczek. Niewinne dlatego, bo maja pieniedze zeby je pozyczac, chociaz chetniej pozyczja same lub biora. Pomimo wszystko najcudowniej jednk jest umiec dawac. choc wiekszosc chce tylko otrzymywac. Niech zyje American Express i zycie na kredyt - moze otrzymam platynowa karte za slogan. Mr. Ten sposcil Was do wody. Wiernosc - temat roku 2045. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guido Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.sydskane.nu 15.08.03, 02:18 spuscil mialo byc, za duzo chyba wypilem ze szcescia i niewiernosci, champagne nawet byl bardzo smaczny dzisiaj tzn tonight, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.kmg.com 15.08.03, 02:27 Gość portalu: guido napisał(a): > spuscil mialo byc, za duzo chyba wypilem ze szcescia i niewiernosci, champagne > nawet byl bardzo smaczny dzisiaj tzn tonight, dobranoc lepiej czasem sobie wypic wtedy ten swiat lepiej wyglada wtedy i kobiety inaczej w swietle alkoholu lepiej wygladaja TEN Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 24.08.03, 19:46 Gość portalu: TEN napisał(a): > lepiej czasem sobie wypic wtedy ten swiat lepiej wyglada > wtedy i kobiety inaczej w swietle alkoholu lepiej wygladaja > TEN TEN ..w tej kwesti napewno sie z Tobą zgodzę:) .. uroda niektórych kobiet;) jest wprost proporcjonalna do wypitego alkoholu a odwrotnie proporcjonalna do natężenia oświetlenia... ale zazwyczaj te kobiety są wierne do których ta reguła pasuje A ogólnie to temat chyba potrwa do 2045r..chyba,że wcześniej gatunek wiernych kobiet wyginie:)))) Pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 01:09 Gość portalu: guido napisał(a): > dlatego miala problemy z wyslaniem, bo nie miala na znaczek. > Niewinne dlatego, bo maja pieniedze zeby je pozyczac, chociaz chetniej > pozyczja same lub biora. Pomimo wszystko najcudowniej jednk jest umiec dawac. > choc wiekszosc chce tylko otrzymywac. Niech zyje American Express i zycie na > kredyt - moze otrzymam platynowa karte za slogan. > Mr. Ten sposcil Was do wody. Wiernosc - temat roku 2045. wiernosc jest wtedy jak jej nie chcemy ten Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 15.08.03, 18:21 Najlepiej odpowiedzieć pytaniem na pytanie. Dlaczego mężczyźni są niewierni? Bo żeby zdradziła kobieta musi znaleźć się mężczyzna który też być może zdradza. Najlepiej poszukać odpowiedzi u siebie. Może dla mojej kobiety byłem zbyt oschły? Może myślałem tylko o sobie podczas współżycia? Może ją w czymś zawiodłem. Warto porozmawiać o tym ze swoją kobietą. Nie robić awantur tylko sobie wyjaśnić. Może gdy to zrobicie, nie będzie cię więcej zdradzała. I wierz mi warto jej dać drugą szansę. Nie słuchać że jak raz zdradzi będzie to robiła wiecznie. To nie prawda. Przepraszam jeśli ciebie wcale kobieta nie zdradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: 169.207.23.* 15.08.03, 20:59 co znaczy niewierne? pojecie wzgledne jak wszystko.......moze sa niewierne mezom, ale wierne sobie i swoim idealom........ Zdradzaja bo po prostu znudzila ich monotonia wlasnego partnera, a poniewaz nie moga oddejsc bo kochaja to zdradzaja, a moze nie odchodza bo tak naprawde kazdy facet jest taki sam inaczej tylko "opakowany".......... czasami ciekawosc, czasami nudna monotonia, czasami na przekor wszystkim, czasami na przekor sobie zdradzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 01:13 Gość portalu: nikita napisał(a): > co znaczy niewierne? pojecie wzgledne jak wszystko.......moze sa niewierne > mezom, ale wierne sobie i swoim idealom........ Zdradzaja bo po prostu > znudzila ich monotonia wlasnego partnera, a poniewaz nie moga oddejsc bo > kochaja to zdradzaja, a moze nie odchodza bo tak naprawde kazdy facet jest taki > > sam inaczej tylko "opakowany".......... czasami ciekawosc, czasami nudna > monotonia, czasami na przekor wszystkim, czasami na przekor sobie zdradzaja. ciezko znalesc odpowiedz ale mysle ze kazda kobieta ja zna faceci biora jak im sie da to jest ich slabosc TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszq Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 06:26 Ech-wy młodzi.W życiu są takie dwa słowa-jednakowo potrzebne,,PAMIĘTAJ '' i ,,ZAPOMNIJ".A niewierność -to jeszcze nie zdrada-dwie niewierności to zdrada.Gdy żona przyprawia rogi-no cóż- zdradzony mąż powinien być swojej żonie wdzięczny: jako rogacz zyskuje większą siłą przebicia...:-)))A właściwie pytanie powinno być postawione inaczej: ,,Dlaczego zdradzamy?"- chyba jest równość płci - niewierność nie jest tylko domeną kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEN Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 01:14 Gość portalu: ryszq napisał(a): > Ech-wy młodzi.W życiu są takie dwa słowa-jednakowo potrzebne,,PAMIĘTAJ '' > i ,,ZAPOMNIJ".A niewierność -to jeszcze nie zdrada-dwie niewierności to > zdrada.Gdy żona przyprawia rogi-no cóż- zdradzony mąż powinien być swojej > żonie wdzięczny: jako rogacz zyskuje większą siłą przebicia...:-)))A właściwie > pytanie powinno być postawione inaczej: ,,Dlaczego zdradzamy?"- chyba jest > równość płci - niewierność nie jest tylko domeną kobiet. bardzo madra wypowiedz zapamietam dziekuje TEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 01:12 apja napisała: > Najlepiej odpowiedzieć pytaniem na pytanie. > Dlaczego mężczyźni są niewierni? > Bo żeby zdradziła kobieta musi znaleźć się mężczyzna który też być może zdradza > . > Najlepiej poszukać odpowiedzi u siebie. Może dla mojej kobiety byłem zbyt > oschły? Może myślałem tylko o sobie podczas współżycia? Może ją w czymś > zawiodłem. Warto porozmawiać o tym ze swoją kobietą. Nie robić awantur tylko > sobie wyjaśnić. Może gdy to zrobicie, nie będzie cię więcej zdradzała. > I wierz mi warto jej dać drugą szansę. Nie słuchać że jak raz zdradzi będzie to > > robiła wiecznie. To nie prawda. Przepraszam jeśli ciebie wcale kobieta nie > zdradziła. co to jest zdrada czy to boli mozna zapomniec ? nie wiem odpowiedz znaja kobiety takie moje zdanie ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 12:27 Gość portalu: TEN napisał(a): > zadalem sobie pytanie dlaczego kobiety sa nie wierne ? > moze ktoras z Pan moze mi to wytlumaczyc > uwazam ze panowie nie ponosza w tym kontekscie zadnej winny > dziekuje za uwage > i prosze o kontakt > TEN dziekuje za wspolna dyskusja wszystkim osobom ktorzy sie wpisali kazde wasze zdanie bylo dla mnie czyms nowym szczegolnie mom dziekuje ona jedyna stanela wobronie kobiet zdradzajacych i wielu innym osobom za ich komenarz zycze wam przyjemnych wakcji i duzo przygod milosnych TEN Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Dlaczego ten jest niewierny??:)) 21.08.03, 19:20 Gość portalu: ten napisał: > zycze wam przyjemnych wakcji > i duzo przygod milosnych > TEN ech.... wakacje za mna, przygody miłosne też... a wszystko dlatego, że ten mnie zdradza;)) pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 01:16 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > zycze wam przyjemnych wakcji > > i duzo przygod milosnych > > TEN > > > ech.... wakacje za mna, przygody miłosne też... a wszystko dlatego, że ten > mnie zdradza;)) > pozdrawiam > rena rena nie mialem okazji cie zdradzic bo nie spalem z toba ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Czesc byczku:))) IP: *.BO1.srv.t-online.de 22.08.03, 08:21 Ten byku....:)))))))Uwazaj zebys potem nie zbankrutowal:))))) Jak Ty to robisz ze One tak szybko przy Tobie robia sie niewierne:))))))))? Musisz mi to kiedys zdradzic...... lesio Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Czesc byczku:))) 22.08.03, 15:32 Gość portalu: lesio napisał: > Jak Ty to robisz ze One tak szybko przy Tobie robia sie niewierne:))))))))? > > Musisz mi to kiedys zdradzic...... > > lesio Lesiu, przy tobie się nie zrobią, bo jest powiedzenie, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie;)) parafrazując;)) jak ten kobietom, tak one jemu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Czesc byczku:))) IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 19:07 rena_gd napisała: > Gość portalu: lesio napisał: > > > Jak Ty to robisz ze One tak szybko przy Tobie robia sie niewierne:)))))))) > ? > > > > Musisz mi to kiedys zdradzic...... > > > > lesio > lesioktos tu zamnie odpowiedzial tobie jak minol urlop wpolsce zadowolony? ten > > Lesiu, przy tobie się nie zrobią, bo jest powiedzenie, jak Kuba Bogu, tak Bóg > Kubie;)) parafrazując;)) jak ten kobietom, tak one jemu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 22.08.03, 15:29 Gość portalu: zten napisał: > rena nie mialem okazji cie zdradzic > bo nie spalem z toba > ten ten do diabła.... już pytałam tutaj, co dla ciebie znaczy być z kimś (czy tylko łózko) i co znaczy zdrada, czy tylko pójście do łóżka.... czy przypadkiem nie gorszym rodzajem zdrady jest to, jak się jest z kimś tzn. żyje pod jednym dachem, śpi, rozmawia, uśmiecha do niego, a w myślach i w sercu ma się zupełnie kogoś innego:)) pozdrawiam rena p.s. czyli według twojej teorii.... zdradziłeś już wszystkie, z którymi spałeś do tej pory... ;)) zdradzasz ciągle, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 19:10 rena_gd napisała: > Gość portalu: zten napisał: > > > rena nie mialem okazji cie zdradzic > > bo nie spalem z toba > > ten > > > ten do diabła.... już pytałam tutaj, co dla ciebie znaczy być z kimś (czy > tylko łózko) i co znaczy zdrada, czy tylko pójście do łóżka.... czy > przypadkiem nie gorszym rodzajem zdrady jest to, jak się jest z kimś tzn. żyje > pod jednym dachem, śpi, rozmawia, uśmiecha do niego, a w myślach i w sercu ma > się zupełnie kogoś innego:)) > > pozdrawiam > rena > > p.s. czyli według twojej teorii.... zdradziłeś już wszystkie, z którymi spałeś > do tej pory... ;)) zdradzasz ciągle, tak?? rena ty jestes gorsza od mojej mamy nawet ona tak po mnie nie jezdzi jak ty ja jestem nie winny jak by mial kobieta zdradzic to bym w jej oczy nie mogl spolrzec. TEN Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 23.08.03, 02:48 Gość portalu: ten napisał: > ja jestem nie winny jak by mial kobieta zdradzic > to bym w jej oczy nie mogl spolrzec. > TEN > > > rozśmieszyłeś mnie w środku nocy do łez;)) przecież ty się z nią po prostu więcej nie spotykasz, to nigdzie patrzeć nie musisz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 23.08.03, 19:02 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > ja jestem nie winny jak by mial kobieta zdradzic > > to bym w jej oczy nie mogl spolrzec. > > TEN renia skad ta pewnosc jest mialas juz taki przypadek ten > > > > > > > > > rozśmieszyłeś mnie w środku nocy do łez;)) przecież ty się z nią po prostu > więcej nie spotykasz, to nigdzie patrzeć nie musisz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 23.08.03, 20:57 Gość portalu: ten napisał: > renia skad ta pewnosc jest mialas juz taki przypadek > ten wirtualnie czy realnie?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.kmg.com 24.08.03, 18:39 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > renia skad ta pewnosc jest mialas juz taki przypadek > > ten > > > wirtualnie czy realnie?? ;))) mysle realnie o przypadku? zycze milej niedzieli TEn Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 24.08.03, 23:20 Gość portalu: ten napisał: > mysle realnie o przypadku? > zycze milej niedzieli > TEn realnie tenik to ja z moją bujną przeszłością mogę napisać "Przypadki reny_gd" ;)) życzę miłego poniedziałku rena ale jakoś dziwnie zboczyliśmy z tematu.... niewierność to niewierność i co tu analizować... czasem tak się życie toczy, że nie można inaczej.... byle by tylko nie działać na parę frontów zbyt długo;)) bo można się obudzić z ręką w .... nocniku.... dobranoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 25.08.03, 00:34 rena_gd napisała: > realnie tenik to ja z moją bujną przeszłością mogę napisać "Przypadki > reny_gd" ;)) > życzę miłego poniedziałku > rena > ale jakoś dziwnie zboczyliśmy z tematu.... niewierność to niewierność i co tu > analizować... czasem tak się życie toczy, że nie można inaczej.... byle by > tylko nie działać na parę frontów zbyt długo;)) bo można się obudzić z ręką > w .... nocniku.... dobranoc;)) hehe...tak więc panowie nie trzymajcie nocników pod łóżkiem a jak w hotelu nocować Wam przyjdzie:)to proponuję zerknać pod łóżko ...czy aby nocnik tam się nie znalazł bo to nieprzyjemne rękę w nocniku moczyć. Dobrej nocki życzę poldix_co _nocnika_unika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 25.08.03, 19:29 rena_gd napisała: > Gość portalu: ten napisał: > > > mysle realnie o przypadku? > > zycze milej niedzieli > > TEn > > realnie tenik to ja z moją bujną przeszłością mogę napisać "Przypadki > reny_gd" ;)) > życzę miłego poniedziałku > rena > ale jakoś dziwnie zboczyliśmy z tematu.... niewierność to niewierność i co tu > analizować... czasem tak się życie toczy, że nie można inaczej.... byle by > tylko nie działać na parę frontów zbyt długo;)) bo można się obudzić z ręką > w .... nocniku.... dobranoc;)) czyli renia bylas nie wierna kobieta? powiedz prawde czekam ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 25.08.03, 22:26 ten... komu ja mam być wierna?? chyba tylko sobie... czekaj dalej... dobranoc rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 26.08.03, 19:11 rena_gd napisała: > ten... komu ja mam być wierna?? chyba tylko sobie... czekaj dalej... dobranoc > rena renia wienc musisz kogos poznac wpierw zeby zostac nie wierna? ciekawe zalozenie to jest ten Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) 27.08.03, 09:34 ten... poznac czy nie poznac?? oto jest pytanie;)) zeby byc niewiernym trzeba byc w jakims stalym zwiazku, miec zobowiazania uczuciowe... ale w zasadzie niewiernosc przychodzi wtedy, kiedy juz sie chyba kogos przestaje kochac, bo osoby, z ktora sie chce byc i ktora jest wazna, zdrada chyba sie nie powinno krzywdzic... ech.. ale to jakies skomplikowane... teoria trudna, a co dopiero praktyka;)) to sa takie indywidualne sprawy, ze zadne uogolnienia i generalizowanie nie ma sensu... milego dnia rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 27.08.03, 21:23 rena_gd napisała: > ten... poznac czy nie poznac?? oto jest pytanie;)) zeby byc niewiernym trzeba > byc w jakims stalym zwiazku, miec zobowiazania uczuciowe... ale w zasadzie > niewiernosc przychodzi wtedy, kiedy juz sie chyba kogos przestaje kochac, bo > osoby, z ktora sie chce byc i ktora jest wazna, zdrada chyba sie nie powinno > krzywdzic... ech.. ale to jakies skomplikowane... teoria trudna, a co dopiero > praktyka;)) to sa takie indywidualne sprawy, ze zadne uogolnienia i > generalizowanie nie ma sensu... > milego dnia > rena renia za wysoka szkola jazdy dlamnie czytalem dwa razy zeby sie polapac ale cos nie cos zrozumialem wkoncu i tak na koncu jest kobieta winna obojetnie jak to bedziesz tlumaczyc milego wieczoru zycze ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy hy hy Ogniste kobiety IP: *.espol.com.pl 29.08.03, 23:59 jak kobieta ognista to nie jednego zajezdzi i muszi szukac nastepnego hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Ogniste kobiety IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 18:17 Gość portalu: hy hy hy napisał(a): > jak kobieta ognista to nie jednego zajezdzi i muszi szukac nastepnego hy hy hy widze ze jestes chetna na sex masz szczescie ze mistrza takiego jak ja niespotkalas to bys na czterech z lozka wyszla odechcialo by sie tobie facetow wykanczac ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszq Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:02 Wprawdzie ,,wyżej-5m-"powiedziałem na ten temat z dnia16-08-03 co myslę....to jednak można byłoby dodać:w rozumieniu kobiet to tylko męższcyzna zdradza- natomiast ona?- no cóż ,,ONA- przeżywa przygodę"..ha,haa a jak przy tym nieco kłamie?- no cóż- to się nazywa ,,dyplomacja"- i kiedy kończy związek- to ONA własnie-a ON?--no ,,ON"- to ,,rozbija rodzinę"....szczere uśmiechy..RyszQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 18:19 Gość portalu: ryszq napisał(a): > Wprawdzie ,,wyżej-5m-"powiedziałem na ten temat z dnia16-08-03 co myslę....to > jednak można byłoby dodać:w rozumieniu kobiet to tylko męższcyzna zdradza > - > natomiast ona?- no cóż ,,ONA- przeżywa przygodę"..ha,haa a jak przy tym > nieco kłamie?- no cóż- to się nazywa ,,dyplomacja"- i kiedy kończy związek- > to ONA własnie-a ON?--no ,,ON"- to ,,rozbija rodzinę"....szczere > uśmiechy..RyszQ musze napisac tobie ze masz racja 100 procent dobrze to zauwazylas musisz miec wlasne przezycia w tym kierunku tylko jakie napisz ? ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszq Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 14:35 Gość portalu: ten napisał(a): > Gość portalu: ryszq napisał(a): > > > Wprawdzie ,,wyżej-5m-"powiedziałem na ten temat z dnia16-08-03 co myslę... > .to > > jednak można byłoby dodać:w rozumieniu kobiet to tylko męższcyzna > zdradza > > - > > natomiast ona?- no cóż ,,ONA- przeżywa przygodę"..ha,haa a jak przy t > ym > > nieco kłamie?- no cóż- to się nazywa ,,dyplomacja"- i kiedy kończy > związek- > > to ONA własnie-a ON?--no ,,ON"- to ,,rozbija rodzinę"....szczere > > > uśmiechy..RyszQ > musze napisac tobie ze masz racja 100 procent > dobrze to zauwazylas > musisz miec wlasne przezycia w tym kierunku > tylko jakie napisz ? > ten > Jestem,,ON"-a nie ,,ONA" To tak na marginesie.Wdzisiejszych czasach co by o nich nie powiedzieć,że są może i ciężkie-za to obyczaje mamy lekkie.Ale?-KOBIETA stała się zauważalna-i zajęła właściwe sobie równe miejsce wobec męższczyzn.I ma prawo równego wyboru.Hmm-znam doskonały układ między dwojgiem- i on żonaty i ona mężątka-a mimo to wybrali ten wariant by ze sobą utrzymywać intymny kontakt-nie naruszając swoistego status qvo.Raz na tydzień?-dwa razy na miesiąć?.Zadowala ich to w zupełości.. A nie burzą swoich związków.Może nie do końca są spełnieni w starych związkach-szukając dopełnienia w innych.Ze swoich starych związków nie chcą(niemogą?)zrezygnować,skomplikowało by to wszyskim wokół życie, ONA jest na wysokim stanowisku-i ciągle jeszcze robi karierę zawodową.Zatem?- nikt tak naprawdę nikogo nie krzywdzi.Miłość -jako taka-nie wchodzi w rachubę - główną rolę odgrywa SEX i on to napradę daje im radość.To może to mało?-ale w pełni ich to satysfakcjonuje. RyszQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego ten jest niewierny??:)) IP: *.proxy.aol.com 31.08.03, 20:47 Gość portalu: ryszq napisał(a): > Gość portalu: ten napisał(a): > > > Gość portalu: ryszq napisał(a): > > > > > Wprawdzie ,,wyżej-5m-"powiedziałem na ten temat z dnia16-08-03 co mys > lę... > > .to > > > jednak można byłoby dodać:w rozumieniu kobiet to tylko męższcyzn > a > > zdradza > > > - > > > natomiast ona?- no cóż ,,ONA- przeżywa przygodę"..ha,haa a jak p > rzy t > > ym > > > nieco kłamie?- no cóż- to się nazywa ,,dyplomacja"- i kiedy kończy > > > związek- > > > to ONA własnie-a ON?--no ,,ON"- to ,,rozbija rodzinę"....szczere > > > > > uśmiechy..RyszQ > > musze napisac tobie ze masz racja 100 procent > > dobrze to zauwazylas > > musisz miec wlasne przezycia w tym kierunku > > tylko jakie napisz ? > > ten > > Jestem,,ON"-a nie ,,ONA" > To tak na marginesie.Wdzisiejszych czasach co by o nich nie powiedzieć,że są > może i ciężkie-za to obyczaje mamy lekkie.Ale?-KOBIETA stała się zauważalna- i > > zajęła właściwe sobie równe miejsce wobec męższczyzn.I ma prawo równego > wyboru.Hmm-znam doskonały układ między dwojgiem- i on żonaty i ona mężątka-a > mimo to wybrali ten wariant by ze sobą utrzymywać intymny kontakt-nie > naruszając swoistego status qvo.Raz na tydzień?-dwa razy na miesiąć?.Zadowala > ich to w zupełości.. A nie burzą swoich związków.Może nie do końca są spełnieni > > w starych związkach-szukając dopełnienia w innych.Ze swoich starych związków > nie chcą(niemogą?)zrezygnować,skomplikowało by to wszyskim wokół życie, ONA > jest na wysokim stanowisku-i ciągle jeszcze robi karierę zawodową.Zatem?- nikt > tak naprawdę nikogo nie krzywdzi.Miłość -jako taka-nie wchodzi w rachubę - > główną rolę odgrywa SEX i on to napradę daje im radość.To może to mało?-ale w > pełni ich to satysfakcjonuje. > RyszQ czyli jednym slowem zycie zgodnie z planem kazdy wie co robi i jak robi ciekawe jak dlugo ? kazdy plan mozna zmienic czyli jednym slowem prosze pana powiem tak kazdy sobie gruche skrobie mysle ogolnie ze wtych czasach mozna to pogodzic z zyciem wspolnym ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: 62.233.186.* 08.09.03, 18:32 widze, ze sie świetnie bawicie przy tym temacie...cóż..ja tez zdradziłam, chociaz kompletnie siebie o to nie podejrzewałam...zrobiłam to już dwa razy, a najgorsze jest to, ze nie mam wielkich wyrzutów sumienia...nie rozumiem swojego postępowania, ale moze to była chcęć doświadczenia czegoś nowego, jakas adrenalina, bądź chęć przekonania się, ze podobam się nie tylko mojemu facetowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? IP: *.proxy.aol.com 10.09.03, 13:32 Gość portalu: hmm... napisał(a): > widze, ze sie świetnie bawicie przy tym temacie...cóż..ja tez zdradziłam, > chociaz kompletnie siebie o to nie podejrzewałam...zrobiłam to już dwa razy, a > najgorsze jest to, ze nie mam wielkich wyrzutów sumienia...nie rozumiem > swojego postępowania, ale moze to była chcęć doświadczenia czegoś nowego, > jakas adrenalina, bądź chęć przekonania się, ze podobam się nie tylko mojemu > facetowi... dobrze swietnie ze go zdradzilas napewno tego nawet nie wie ze go zdradzilas ale ty chcialas sprobowac jak to jest wienc ciekawosc z twojej strony mysle ze wiekszosc kobiet jest ciekawa jak to jest z innym facetem spedzic czas w lozku wien nie jestes sama do tegoproblemu wazne ze ci sie podobalo wiencej orgazmow mialas napewno niz z swoim mezem moge sie zalozyc z toba zycze dalszych sukcesow na tym stopniu milego dnia tobie ten Odpowiedz Link Zgłoś
nob1 Re: Dlaczego Kobiety sa niewierne? 22.10.03, 11:12 NIEKIEDY TAK SIE ZDARZA .BYC MOZE BRAKUJE IM WIECEJ CZULOSCI,MILYCH ROZMOW ,MESZCZYZNI CZASAMI NIE ROZUMIEJA KOBIET.UBLIZAJA KOBIECIE A POZNIEJ CHCA ABYSMY BYLY CZULE ,KOCHAJACE .TRZEBA DAC TA MILOSC ZEBY OTRZYMAC JA ROWNIEZ Odpowiedz Link Zgłoś