gabig_gd Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.08, 08:38 [*] ...wiele dni nas od siebie dzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszanka Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.09, 00:04 Kolejna, smutna rocznica; wciaz pamietamy... (*)(*)(*)(*) www.youtube.com/watch?v=vfnyJwi1AL4 ***(kiedy umrę kochanie) kiedy umrę kochanie gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem raczej smutnym czy mnie wtedy przygarniesz ramionami ogarniesz i naprawisz co popsuł los okrutny często myślę o tobie często piszę do ciebie głupie listy - w nich miłość i uśmiech potem w piecu je chowam płomień skacze po słowach nim spokojnie w popiele nie uśnie patrząc w płomień kochanie myślę - co się też stanie z moim sercem miłości głodnym a ty nie pozwól przecież żebym umarła w świecie który ciemny jest i który jest chłodny Halina Poświatowska Odpowiedz Link Zgłoś
guido_contini Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.09, 17:03 www.youtube.com/watch?v=hxdiJ74AL5Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: R_u_s_h - in memoriam... 05.03.09, 03:32 Trudno uwierzyc, ze to juz 4 lata jak Odszedles... Zapalam wirtualny znicz na Twoim grobie (***)..i juz milcze chylac czola. Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszanka Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.10, 00:34 "Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią się im płaci." Wisława Szymborska Piata, smutna rocznica... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
alicjans Re: R_u_s_h - in memoriam... 09.03.10, 19:02 Pamięć serdeczną w sercu chowam .(*) Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszanka Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.12, 02:12 „Można odejść na zawsze, by stale być blisko” ks. Jan Twardowski [*] Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszanka Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.20, 15:08 O stale obecnych Mówiła że naprawdę można kochać umarłych bo właśnie oni są uparcie obecni nie zasypiają mają okrągły czas więc się nie spieszą spokojni ponieważ niczego nie wykończyli nawet gdyby się paliło nie zrywają się na równe nogi nie połykają tak jak my przerażonego sensu nie udają ani lepszych ani gorszych nie wydajemy o nich tysiąca sądów zawsze ci sami jak olcha do końca zielona znają nawet prywatny adres Pana Boga nie deklamują miłości ale pomagają znależć agubione przedmioty nie starzeją się odmłodzeni przez śmierć nie straszą pustka pełną erudycji nie łączą świętości z apetytem bliżsi niż wtedy kiedy odjeżdżali na chwilkę przechodzą obok z niepostrzeżonym ciałem ocalili znacznie więcej niż duszę ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszanka Re: R_u_s_h - in memoriam... 03.03.21, 17:06 3 marca 2005 odszedł na zawsze nasz przyjaciel z czatu gazety, Darek (rush). Mija 16 lat i prawdopodobnie niewielu z bywających na forum czy obecnym czacie Go pamięta, ale dla nas, nielicznych zapewne pozostanie w pamięci i sercach na lata... „Spieszmy się kochać ludzi, tak mądry mawiał raz mnich Za szybko odchodzą najbliżsi, więc spieszmy się kochać Ich. Spieszmy się kochać ludni, pokory uczy nas czas, Choć szpetni, bogaci, lub nudni każdemu warto coś dać.” Tekst z piosenki K.Cugowskiego, „Odchodzą” Odpowiedz Link Zgłoś
bary.lka Re: R_u_s_h - in memoriam... 07.03.21, 15:41 Wierzyć się nie chce, że to już 16 lat. (") Odpowiedz Link Zgłoś