zosl 11.08.08, 20:04 www.polchat.pl/chat.php?_room=gazeta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaachrajka Zosl... 11.08.08, 20:13 wszyscy siedzą tutaj:))) www.polchat.pl/chat.php?_room=sami_swoi_gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Zosl... 11.08.08, 21:01 szaachrajka napisała: > wszyscy siedzą tutaj:))) > > www.polchat.pl/chat.php?_room=sami_swoi_gazeta.pl > :) nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Pokój zastępczy dla nas. 10.09.08, 23:19 i dziś też! www.polchat.pl/chat.php?_room=gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
oczy.m Re: Pokój zastępczy dla nas. 11.09.08, 09:12 się w końcu proszę zdecydować, który ten room hę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Pokój zastępczy dla nas. 11.09.08, 10:15 rum spożywa się z herbatką, samodzielnie, dolewa do ciasta.Mamy wybór.Preferuję biały! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy.m Re: Pokój zastępczy dla nas. 11.09.08, 10:50 rum z colą ponoć stawia na nogi, heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Pokój zastępczy dla nas. 11.09.08, 16:25 oczy.m napisała: > rum z colą ponoć stawia na nogi, heh :) tak? a ja widzialem jak zwala z nog Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Pokój zastępczy dla nas. 11.09.08, 13:20 wygląda na to, ze żaden ;) czat zdechł całkiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Pokój zastępczy dla nas. 20.09.08, 12:08 oczy.m napisała: > się w końcu proszę zdecydować, który ten room > hę? > :) Oczeta najpiekniejsze ,powiadaja,ze najprzedniejszy jest ..rum z Jamajki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artemida49 Edi:)))kipper:))) 20.09.08, 15:20 Edi, nie wiedzialam, że jestes takim znawcą trunków:)))))) Czym jeszcze mnie zaskoczysz? Cmok:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Pokój zastępczy dla mas;) 11.09.08, 10:51 ...czatowania spragnionych:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Pokój zastępczy dla mas;) 19.09.08, 13:01 "Gdzie słyszysz spiew,tam wchodź tam dobre serca mają:) Żli ludzie,uwierz mi, Ci nigdy nie spiewają";)) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Pokój zastępczy dla nas. 20.09.08, 13:11 Plujemy w kierunku Czerskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
prov Re: Pokój zastępczy dla nas. 20.09.08, 21:45 dupa jasiu,, wywala z tego pokoju szybko i bez bolesnie a tych reklam wyłączyć nei można Odpowiedz Link Zgłoś
prov_ i tak nie można wejśc,,, 21.09.08, 20:26 coś nie tak z tym pokojem zastępczym , rozumiem substytut nie jest tak dobry jak oryginal,, ale wogóle nie mozna wejść,,, czyli substytut taki sam jak oryginał,,, stary_pijany_isam_ Odpowiedz Link Zgłoś
reniaaa1 Re: Pokój zastępczy dla nas. 22.09.08, 12:42 czy wreszcie ktoś mi powie , w ktorym pokoju można spotkać naszych znajomych??? Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Pokój zastępczy dla nas. 22.09.08, 22:14 chwilowo chyba w żadnym ;) polczat sie też zdechł był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Pokój zastępczy dla nas. 23.09.08, 12:15 podnoszę na sam szczyt(póki co) wątek, bo zaś można tkwić na polchacie..............do kiedy , tylko ols wie.! Odpowiedz Link Zgłoś
poranna.kawa Re: Pokój zastępczy dla nas. 23.09.08, 13:41 zosl...dzieki Ci za wskazanie drogi:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pokój zastępczy dla nas. 23.09.08, 14:06 z osl sie dowiemy co w polchacie wielokropnym? bo los jakby milczy. a pisze takze w imieniu "tforzywa" i odmienca Isama, jako ze mamy klopoty z wejsciem na substytut takoz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 23.09.08, 17:00 a brucee moze doprecyzowac co mial na mysli? bo ja polaczylam zapytanie Isama z rzabkowym oraz wlasnym problemem wejscia na polchat. to tak k`woli wyjasnienia, zanim brucee bedzie mial ochote jeszcze podojezdzac w tym o co mu chodzilo w subdzidziu:) Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 23.09.08, 18:26 czat na polczacie jest(jak mniemam) substytutem czata gazetowego.Jeśli wiec nie działa czat gazetowy, oraz czat polczatowy (sybstytut ),to pomyślałem, ze może zamiast płakać, poszukać kolejnej wersji czata zastępczego? Nie musiałaś wyjaśniać, ja zrozumiałem o co chodziło kaa.lko;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 23.09.08, 20:28 ..nie ma to jak Brucek.....ja Go rozumieć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a moze tak bedzie lepiej? 23.09.08, 20:44 ramon1 napisał: > ..nie ma to jak Bucek.....ja Go rozumieć :-)) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: a moze tak bedzie lepiej? 23.09.08, 22:32 ..Ontek ...ale śmieszne,.... .a przypomnij sobie rok temu.....śmieszne ? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: a moze tak bedzie lepiej? 24.09.08, 13:44 ramon1 napisał: > ..Ontek ...ale śmieszne,.... wiedzialem, ze ci sie spodoba > .a przypomnij sobie rok temu.....śmieszne ? ja nie pamietam co na sniadanie jadlem a ty chcesz, zebym sobie cos sprzed roku przypomnial Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 24.09.08, 16:44 ramon1 napisał: > ja Go rozumieć :-)) Ja jednak nie sądzić, że Ty rozumieć. Go być trudne do zrozumienia - kamieni za dużo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 23.09.08, 21:38 a jednak, klekajcie narody... brucee:) przewidziawszy ze mozesz miec trudnosci w formie nie docenilam inwencji w kreowaniu absurdalnej tresci. |rzeczywiscie szlochem zanosilam sie zywym z powodu braku wwww.polerzacu.| teraz lepiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: moze poszukajcie substytut sybstytutu? 29.09.08, 21:26 wątek w górę.((( Odpowiedz Link Zgłoś