Dodaj do ulubionych

ABLACJA SERCA W POZNANIU UL.DŁUGA !!!

22.04.15, 11:38
Czy ktoś miał wykonywaną ablację z powodu napadowego migotania przedsionków w Poznaniu na ul. Długiej ????
Obserwuj wątek
    • an1982 Re: ABLACJA SERCA W POZNANIU UL.DŁUGA !!! 28.04.15, 12:20
      Dzień dobry,

Miałam robioną ablację na ulicy Długiej w Poznaniu. Dwa zabiegi 15 lat temu i niedawno trzeci. Zabieg wykonywał prof K. Błaszyk bardzo dobry specjalista i człowiek :). Cały personel bardzo dobrze wykonuje swoją pracę. Czy coś jeszcze chce pan pani wiedzieć?
      pozdrawiam
      a
      • coco53 Re: ABLACJA SERCA W POZNANIU UL.DŁUGA !!! 01.05.15, 00:12
        Bardzo dziękuję ,że Pani się odezwała bo już myślałam, że Poznań to jakaś "wieś"i wszyscy ablację robią w Warszawie lub Zabrzu...Podniosło mnie to na duchu ,że na Długiej jest okay.Ja mam miec ablację z powodu napadowego migotania przedsionków (izolacja żył płucnych) a zabieg ma wykonywac dr. Waśniewski i teraz nie wiem ,czy mam pozostac przy tym lekarzu , czy mam udac się do dr.Błaszyka?!
        Czy Pani również miała wykonywaną ablację z powodu napadowego migotania przedsionków?
        Pozdrawiam serdecznie
    • magdakierat998 Re: ABLACJA SERCA W POZNANIU UL.DŁUGA !!! 19.12.21, 02:42
      Przepraszam za małą reklamę, ale usługa jest na tyle dobra że szkoda jej nie polecić. Sprawdzałam na własnej skórze. i jeśli np. na holterze zwykłym nic nie wychodzi, a macie objawy, lub jesteście po zabiegu, lub po prostu chcecie się dokładnie przebadać to polecam holter długonowy - będziecie mieli pewność czy coś się dzieje czy nie , a jeśli się dzieje to co. Usługa firmy w której pracuje firmy - długoterminowy holter EKG Nuubo, z doskonałą jakością sygnału i najwygodniejszy na rynku - można pracować, biegać, skakać, uprawiać sport, spać, i jest po prostu wygodnie . Więcej info na stronie : ekgholter.pl . Nasza firma dostarcza sprzęt do ablacji do szpitali od ponad 10 lat i teraz ruszyliśmy z usługa dla prywatnych osób - niestety takie badanie długoterminowe nie jest refundowane. Gdybyście chcieli polecenie na dobrych lekarzy od ablacji - także służę pomocą . Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka