aniawlo1 27.11.06, 23:07 Opinie lekarzy sa tak rozne ze nie miesci mi sie to w głowie.Jedni uwzaja ze ablacja jest niezbedna inni ze to poroniony pomysł.Dziekuje za wszelkie namiary!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila.j Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 10.01.07, 17:14 Dr Walczak. Centrum Kardiologii Anin. Prywatna placówka. Dr przyjmuje też w jakimś państwowym instytucie (nazwy nie pamiętam), ale radzę prywatnie - krócej się czeka. Warto, choć wizyta kosztuje 225 zł. Ja umówiłam się na 26 stycznia. Dużo czytałam pochwał kierowanch pod adresem tego kardiologa. To prawdziwa sława od ablacji. Jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) lekarzy wykonujących wspomniany zabieg. Odpowiedz Link
agusia Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 03.09.07, 23:09 Witajcie, Mam 34 lata. 5 miesiecy temu okazalo sie ze mam padaczke. Podczas jednego z badan EEG wyskoczyl mi jakis problem z rytmem serca. Pozniej EKG, holter i diagnoza arytmia. Szczerze powiem olalam to i dopiero po blisko miesiacu wykupilam recepte na ConCor 2.5... I zdebialam! Blagam, poleccie mi jakiegos specjaliste z Warszawy. Chetnie nie tak drogiego jak ten powyzszy... Lekarz, ktory te recepte mi wystawil jest poprostu spec. chorob wewnetrznych. Mysle, ze warto te diagnoze skonsultowac zanim zaczne cos brac. Juz tych padaczkowych lekow mam dosc, a te maja podobna ilosc przeciwskazan i skutkow ubocznych. Ratunku! Dzieki za wszelkie namiary. A. Odpowiedz Link
green_land Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 04.09.07, 17:30 Też mam arytmię, dowiedziałam się 4 lata temu. To dobre słowo:dowiedziałam się. Bo to się właściwie ma od zawsze, tyle tylko, że się nie jest tego świadomym. Na poczatek dostałam concor 1,25. Teraz, po 4 latach mam już 5. Wiesz, nie przejmuj się zbytnio przeciwwskazaniami i możliwymi skutkami ubocznymi. Ja czuję się świetnie na concorze, serce jest o wiele, wiele, wiele bardziej spokojne, a co za tym idzie ja też. Wydaje mi się, że powinnaś mieć też ukg, czyli usg serca, bo przy arytmi często występują problemy z zastawką. Niestety, nie jestem z Wawy ani z okolic. Zapytaj na Forum Zdrowie, albo na forach regionalnych. pozdrawiam Odpowiedz Link
florencja29 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 05.09.07, 10:26 Potwierdzam, tylko prof. walczak z Centrum Kardiologii Anin. ja jechałam do niego ze Szczecina. Byłam na wizycie prywatnej. Ale na prawdę warto. Jeśli chodzi o ablację to CK Anin ma podpisaną umowę z NFZ-tem i mogą zrobić ablację w ramach funduszu. Trzeba tylko zapytać i mieć skierowanie choćby od lekarza rodzinnego. Wklejam Ci linka z adresem CK Anin. www.ckanin.pl/ Powodzenia. Odpowiedz Link
korusiar Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 26.08.09, 21:28 Chciałam zapisać się na PRYWATNĄ konsultację do dr Walczaka (w Centrum Kardiologii Allenort w Aninie). Koszt wizyty 270 zł więc niemało ale termin wizyty - katastrofa - koniec stycznia 2010 roku!!! Nie mogę czekać tak długo :( Dlatego jeśli ktoś w najbliższym czasie ma wyznaczony termin wizyty u dr Walczaka i z jakiegoś powodu musi z niej zrezygnować to BARDZO PROSZĘ o kontakt: kora_r@o2.pl Dziękuję. Odpowiedz Link
bianca_j Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 23.09.13, 16:43 warto odnowić wątek, sama niedawno szukałam kardiologa dla taty i był u bardzo młodej, ale sympatycznej i skrupulatnej p. dr Małgorzaty Wojciechowskiej w prywatnej przychodni na Płockiej. W ogóle moim zdaniem przyszłość jest w młodych lekarzach, którzy są otwarci na nowości, zaangażowani i pełni energii! Odpowiedz Link
ziejka3 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 25.10.13, 18:47 dr Zarębiński (zarebinski.pl/), przyjmuje w Przychodni Prosen. jest kardiologiem moich rodziców, młody, ale zdolny! Odpowiedz Link
kaczmarella kardiolog 26.06.14, 14:45 Polecam Centrum Kardiologii w Józefowie, u mnie za pierwszym razem diagnoza była 100% trafna! Odpowiedz Link
anatela Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 07.10.14, 02:01 Dobrym kardiochirurgiem jest lek. med. Joanna Biegajło z Mokotowskiego Centrum Medycznego w Warszawie. Odpowiedz Link
elabenia Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 21.02.15, 22:08 Polecam na prawdę wszystkim doktora Zarebinskiego, przyjmuje min. w przychodni Prosen na ul. Płockiej 17, a wiem że także w grodzisku mazowieckim. Doskonały specjalista w dziedzinie kardiologii, pomógł mojej mamie. Miała zabieg, przebiegł pomyślnie do tego lekarz wszystko jej objaśnił przed samym zabiegiem. Odpowiedz Link
karola-mir Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 27.02.15, 15:58 Sprawdź dr Macieja Zarębińskiego zarebinski.pl/kontakt.html. Bardzo dobry specjalista! Odpowiedz Link
kostec_ky Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 09.03.15, 22:30 popieram, również mogę zarekomendować dr Zarębińskiego, przyjmuje w Grodzisku Mazowieckim w centrum medycznym Ameds. Zresztą opinie o nim mówią same za siebie :) www.znanylekarz.pl/maciej-zarebinski/kardiolog/warszawa-grodzisk-mazowiecki Odpowiedz Link
ankaa111 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 16.11.15, 10:55 Jeśli ktoś szuka kardiologa to polecam zajrzeć do CardioTeam. W obecnej sytuacji kolejki to tragedia, tym bardziej, że do takich specjalistów jak kardiolog nie powinno się czekać. W CardioTeam przyjmuje kilku specjalistów, 4 dni w tygodniu, więc czas oczekiwania nie powinien być długi, a to według mnie najbardziej istotne. Odpowiedz Link
joannamaria33 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 08.01.16, 14:16 też zapisałam się do cardioteam. masz rację, że nie ma na co czekać z problemami kardiologicznymi, a u nich na wizytę długo nie musiałam czekać. widać, że mają doświadczonych lekarzy. godni zaufania :) Odpowiedz Link
sumok0066 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 21.03.16, 11:35 Ja chodziłam do dr Piątkowskiego. Według mnie jest świetnym specjalistą. Tutaj masz namiary gdzie przyjmuje kcp.pl/lekarz/radoslaw-piatkowski-88834/kardiolog-internista/warszawa/ Odpowiedz Link
kamila640 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 27.03.17, 21:48 Gdyby ktoś jeszcze poszukiwał kardiologa to polecam dr Katarzynę Gil. Byłam na konsultacji 2 tygodnie temu i nie pamiętam, żebym kiedykolwiek wyszła od lekarza tak dobrze obsłużona. Pani doktor przyjmuje tutaj medichouse.pl/zespol/katarzyna-gil/ i jeszcze w szpitalu CSK MSW, ale tam chyba nie ma konsultacji poza oddziałem. Odpowiedz Link
tomasznowak22 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 03.09.17, 16:39 Jeżeli ktoś nadal poszukuje dobrego kardiologa, to polecam z całego serca dr. Roberta Gila. Przyjmuje w przychodni Medic House (medichouse.pl/)na mokotowie w Warszawie. Jest przemiłym człowiekiem o olbrzymiej wiedzy i bardzo dużym doświadczeniu. Polecam! Odpowiedz Link
kola004 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 19.04.18, 15:07 Udaj się do cardioteam.pl/ od razu Cię przyjmą. Mają na miejscu wszystkich specjalistów, jeśli będzie potrzebna konsultacja, jak i niezbędny sprzęt, aby wykonać badania. Kompleksowo można wszystko załatwić w jednym miejscu. Odpowiedz Link
sobczaksss Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 19.02.19, 18:23 W Rex Medica Sport przyjmuje doktor Prejbisz. Mi tego lekarza poleciła koleżanka i nie załuję, bo uważam, że Pan doktor dobrze mnie leczy, mam lepsze samopoczucie i lepsze wyniki, wiec jest okej i mogę go polecić innym też. Odpowiedz Link
b.rataj Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 15.04.20, 15:12 Ja mam swojego lekarza chomil.pl/wizyta-u-kardiologa/ konkretny specjalista to muszę powiedzieć. Odpowiedz Link
nataliakominska22 Re: Potrzebuje dobrego kardiologa w Warszawie-pil 23.07.21, 12:59 Kardiologów w Warszawie jest coraz mniej dobrych, ze świecą szukać porządnego specjalisty, który ma odpowiednie podejście do pacjenta. Polecam ywbrać się do SportsLab - chodzimy tam z mężem do kardiologa. Polecamy Odpowiedz Link