Dodaj do ulubionych

da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomorowe

04.07.07, 14:26
Obserwuj wątek
    • hanss25 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 05.07.07, 08:41
      to mialo byc pytanie ,braklo mi znaku ?,komputer mi sie zawiesil
      • green_land Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 05.07.07, 17:33
        Ja mam dodatkowe skurcze nadkomorowe. Dodatkowo arytmię i kilka innych rzeczy.
        Po kilku badaniach zapadła decyzja o ablacji/ze względu na dod.skurcze
        nadkomorowe.
        Zapytaj także tu: kardiologia.nethit.pl/forum/topic4517482.html
        Nie wiem, czy dr.Oskar Kowalski z Zabrza jeszcze tam jest, ale jest tam mnóstwo
        ludzi, którzy świetnie się na tym znają.
        Pozdrawiam serdecznie
        • hanss25 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 06.07.07, 14:57
          MAM QRWA DOSC TEGO JEBANEGO SERCA I TYCH KURWA LEKARZY ,PIERDOLA, ZE TRZEBA SIE
          PRZYZWYCZAIC,ZE MAM NERWICE ,SAMI MAJA KURWA NERWICE, W DOMU MAM JUZ APTEKE I
          NIC NIE POMOGA, POZA PSYCHOTROPEM NA PSYCHIKE BIORE EFECTIN ,SERCE MI POTRAFI
          SKAKAC PRZEZ DOBE I TO MA BYC OK ,MAM SIE PRZYZWYCZAIC??SREDNIO 10 RAZY NA
          MINUTE MAM DODATKOWE SKURCZE I KAZDY TO OLEWA, MA KTOS NUMER TEL DO KOGOS KTO
          BY MI POMOGL??PIENIADZE NIE GRAJA ROLI!!A BETA BLOCKEROW JUZ JADL NIE BEDE BO
          MI W KONCU NIE STANIE WCALE!!!
          SORKI ZA PRZEKLEŃSTWA ,ALE MAM JUZ TEGO DOSC!!!!!
          • green_land Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 06.07.07, 18:47
            Nie wiem, skąd jesteś, mam tylko numer do Zabrza i do Katowić co jakiegoś
            profesora:
            -Andrzej Drzewiecki, Medipol Katowice ul.Powstańców, tel. 32-256-36-33. Cena
            wizyty 150 zł. Bardzo mądry facet.
            -Pracownia Zaburzeń Rytmu w Zabrzu 32-271-52-61- poproś z dr Oskarem
            Kowalskim. Jak go tam nie będzie niech Ci dają namiary na niego, bo często jest
            w innych pomieszczeniach. Powiedz jak się czujesz itd a na pewno nie odmówi Ci
            pomocy. To dobry lekarz. Jeżeli zgodzi się Cię przyjąć musisz się zarejestrować
            w przychodni - zapytaj go, jak to ma wyglądać - tel do przychodni 32-275-36-43.
            Mam nadzieję, że podałam dobre numery:) Ewentualnie poproś o prywatną wizytę.
            Aha-musisz mieć tam skierowanie, jeżeli nie jest to wizyta prywatna.

Nie przepraszaj, przynajmniej wyrzucisz to z Siebie.
            • hanss25 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 06.07.07, 21:33
              mam 26 lat jestem z czestochowy i tu nikt nie moze mi pomoc;/
              dziekuje Ci na namiary.
              • florencja29 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 09.07.07, 14:47
                Ja chociaż obecnie w miarę dobrze się czuję (po zmianie leku) to doskonale Cię
                rozumiem. Miałam już takie momenty, że z bezsilności płakałam, a potem byłam zła
                na cały świat, co odbijało się na moich relacjach z otoczeniem, nawet tym
                najbliższym. Ale kto tego nie ma (arytmii), ten nie wie o co chodzi.
                Mi tez lekarze wspominali o nerwicy, ale ja sie upieram,ze jej nie mam,
                natomiast holter mówi sam za siebie.

Ja właśnie jutro jadę na wizytę do profesora Walczaka (który jest podobno jednym
                z najlepszych specjalistów zod aburzeń rytmu w Polsce), do centrum kardiologii
                Anin, do W-wy, a jestem ze Szczecina. Pewnego dnia powiedziałam sobie, że chcę
                coś z tym zrobić i znowu normalnie żyć, a nie tylko chodzić do lekarzy,
                przepraszam, najpierw czekać 2,5 mies. na wizytę, kt. na prawdę nic szczególnego
                nie wnosiły. Właściwie tylko to, co napisałeś powyżej, że mam sie do takiego
                życia "na pół gwizdka" przyzwyczaić.

Zbyt wiele też sobie nie obiecuję, po tej konsultacji, ale mam przynajmniej
                nadzieję, że dowiem sie w końcu na czym stoję.

Załączam Ci linka tego Centrum Kardiologii
                www.ckanin.pl/
                Powodzenia

• florencja29 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 09.07.07, 14:51
                  Nr tel do CK Anin to 022 509 14 60. wizyta u prof. Walczaka kosztuje 250 zł.
                  • hanss25 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 09.07.07, 19:48
                    daje sobie czas do konca sierpnia,napisz co powiedzial prof Walczak jak wrocisz.
                    pzdr.
                    • florencja29 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 12.07.07, 22:11
                      Prof. Walczak po obejrzeniu wszystkich badań, jakie zawiozłam (ekg, ekg
                      wysiłkowe, holter x 2, usg) zapytał mnie od razu, czy chce się tego pozbyć. Moja
                      odpowiedź była oczywista. Jestem wstępnie umówiona na ablację za 3 mies. 3 mies.
                      tylko dlatego, bo muszę zrobić szczepienia na zółtaczkę i jeszcze załatwić
                      akurat kilka ważnych spraw.
                      Pozdrawiam, florencja
    • magdakierat998 Re: da sie zrobic ablacje na dod.skurcze nadkomor 19.12.21, 02:41
      Przepraszam za małą reklamę, ale usługa jest na tyle dobra że szkoda jej nie polecić. Sprawdzałam na własnej skórze. i jeśli np. na holterze zwykłym nic nie wychodzi, a macie objawy, lub jesteście po zabiegu, lub po prostu chcecie się dokładnie przebadać to polecam holter długonowy - będziecie mieli pewność czy coś się dzieje czy nie , a jeśli się dzieje to co. Usługa firmy w której pracuje firmy - długoterminowy holter EKG Nuubo, z doskonałą jakością sygnału i najwygodniejszy na rynku - można pracować, biegać, skakać, uprawiać sport, spać, i jest po prostu wygodnie . Więcej info na stronie : ekgholter.pl . Nasza firma dostarcza sprzęt do ablacji do szpitali od ponad 10 lat i teraz ruszyliśmy z usługa dla prywatnych osób - niestety takie badanie długoterminowe nie jest refundowane. Gdybyście chcieli polecenie na dobrych lekarzy od ablacji - także służę pomocą . Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka